|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
6.12.2014 9:34:31   
polhek2
aja, folno pa jaz jem od sensilaba, mi je čisto ok.

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 76
6.12.2014 9:36:10   
polhek2

user posted image AVGUSTOVČKI user posted image

PDP

01.08.2014

tanjita.
caia

02.08.2014

Anonimen

04.08.2014

Shana86
leonoral

05.08.2014

jesse16

06.08.2014

Anonimen

07.08.2014

PEŽU

09.08.2014

polhek2

10.08.2014

marelcaspelca

11.08.2014

ja.goda

Avgust

prvi teden: Kara*, Simončika

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 77
6.12.2014 13:42:14   
Shana86
Živjo, jaz tudi kar pozabim, da sem noseča. Vćasih malo krćev, polne (.)(.), občasna slabost in utrujenost, većinoma pa ćisto nič. Naj tako ostane user posted image

Jaz jemljem femibion, verjamem Pušenjakovi teoriji.

Mi si bomo pa danes privoščili kitajsko user posted image user posted image Smo celo dopoldne izbirali avtosedež in si zaslužimo user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 78
6.12.2014 19:23:42   
PEŽU
Shana86, kaksna je ta Pusenjakova teorija?

Drugace pa imas prav. Naj taksno pocutje kar traja. Sicer sem bila tudi jaz danes ves dan na nogah, pa sem bila ob 18h ze cisto "adijo". Smo imeli druzinsko praznovanje s kosilom, pa sem komaj uspela "nagniti" vse sorodnike, ko sem pila sok in ne vina.user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 79
6.12.2014 19:37:32   
Shana86
Na hitro: da ce ze gre za pomanjkanje folne, gre zaradi pomanjkanja encima, ki neaktivno obliko folne pretvori v aktivno. V naravi in ostalih prehranskih dopolnilih je folna v neaktivni obliki, v Femibionu pa v aktivni.

(odgovor članu PEŽU)
Neposredna povezava do sporočila: 80
6.12.2014 19:50:43   
PEŽU
Hvala za odgovor. Ce je tako, pa bom se jaz poskusila s Feminionom. Nekaj tako jemljem in ko mi zmanjka Elevita, presedlam.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 81
6.12.2014 19:57:21   
Shana86
Kaj je res, itak ne ves. Ampak ce se gremo, se pejmo user posted image

(odgovor članu PEŽU)
Neposredna povezava do sporočila: 82
6.12.2014 23:09:30   
polhek2
No jaz sem bila tudi cel dan na nogah, pa vmes ena kitica spanja na kavču user posted image

zdej grem pa tudi v posteljo, prišla sem vam zaželeti lepe sladke in mirne sanje.user posted image

< Sporočilo je popravil polhek2 -- 6.12.2014 23:11:49 >

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 83
7.12.2014 10:44:47   
Anaina
Pozdravljene.
Naj povem, da sem danes po treh letih truda zagledala en velik debel user posted image . Sva oba s partnerjem presrečna. user posted image Zdaj samo upam da bo vse ok. Imam kar malo straha. Kdaj ste kaj naročene na prve preglede?

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 84
7.12.2014 11:32:22   
polhek2

IZVIRNO SPOROČILO: Anaina

Pozdravljene.
Naj povem, da sem danes po treh letih truda zagledala en velik debel user posted image . Sva oba s partnerjem presrečna. user posted image Zdaj samo upam da bo vse ok. Imam kar malo straha. Kdaj ste kaj naročene na prve preglede?

Vse bo ok, boš videla, december je magični mesec. Mislim da nas je večina naročena od druge polovice decembra pa do prve polovice januarja, nekatere pa so že celi bile na prvih predledih. Jaz ga imam 30.12. user posted image Anina bo to tvoj prvi user posted image

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 85
7.12.2014 11:35:55   
Anaina
Polhek hvala. Bo pa to moj prvi ja. :)
Po izračunih je moj pdp med 5. In 8.8.
Bom pa jutri klicala za pregled. Sem pa imela dvakrat vmes tak nežno roza izcedek, sicer brez krčev ampak me je vse eno malo strah. :(
Upam da se vse eno srečno izteče.

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 86
7.12.2014 11:50:54   
Shana86
Anaina še tu čestitke user posted image Sem vedno extra vesela, ko uspe kaki stari borki user posted image

Če prebereš malo nazaj, boš videla datume. Jaz imam pri mojem G 6.1., ampak mi je to ful pozno (bom noseča ze 10 tednov) in čez praznike bom ob vseh buteljkah to težko skrila user posted image , zato grem samoplačniško 22.12. Tudi mene je strah, saj je pomoje vse malo. Nekaj strahu je vedno prisotnega, po vsakem pregledu pa postane lažje. Tudi kar nekaj punc na tej temi je imelo izcedke. Od mojih kolegic, ki so krvavele v nosečnosti (dve celotno prvo tromesečje svežo kri), so vse donosile zdrave otročke.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 87
7.12.2014 12:03:40   
Anaina
Slana 86 hvala za tolažbouser posted image
Saj pravim prva nosečnost po dolgem trudu zato se malo več panike. Saj izcedka niso močni. Se na hlačah ne poznajo. Zgolj ko se obrišem. Malo me tolaži jo tudi s tem da pri propadli nosečnosti dobiš močne krče. No resnično upam da bo vse ok.
Pa še enkrat hvala.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 88
7.12.2014 12:14:37   
Sončece16
Pozdravljene, moram povedati da me je kar malo strah se vam pridružit. Uspelo nama je naravno po dveh letih truda, 14 dni pred pregledom v neplodnostni (sva čakala pol leta). Je šok, veselje in strah v enem. Skrbi me tudi ker niti ne vem koliko časa sem noseča. Namreč konec okrobra sem imela prava menstruacijo in čez slabe tri tedne nato 3 dni rjave izcedke. Ali je bila to ovulacija ali bolj šibka menstruacija, ne vem. Zato tudi ne vem ali sem v 5 ali 7 tednu nosečnosti. G bom poklicala jutri in se naročila verjetno še za ta mesec malo pred božičem da vsaj vem kje sem, koliko časa sem sploh noseča, bo verjetno lažje ocenila po velikosti in razvitosti. Malo mi je smešno ko sem že preden sva se odločila brala ta forum in razmišljala kako se bo fajn z vami pogovarjat, ko bomo na istem, in potem sem vse kar malo opustila ko sem videla da nama ne rata in sedaj v magičnem decembru, v mojem najljubšem mesecu, na miklavžev večer zagledava plusekuser posted image res neverjetno !! Sva oba jokala od sreče user posted image Čudno mi je ker se niti ne počutim nosečo, ja malo imam prsi "otečene", občutljive bradavice, to je pa tudi to. Že kak teden preden sem zvedela za nosečnost mi je nekaj smrdelo iz hladilnika, vendar temu nisem posvečala pozornosti, no sedaj vem user posted image Šele sedaj sem začela jemat folno ker enostavno so nama rekli da naravno sploh ne moreva zanosit in sem si rekla da brezveze da jo jemljem v prazno, jo bom že med postopkom, no sedaj pa me skrbi..

Tako da vam lahko šele čez kakšne 14 dni sporočim ali bo PDP v samem začetku avgusta ali v sredini. Nekako še vedno ne dojamem (tudi po 3 tetsihuser posted image ), iskreno niti ne upam. Pazite nase in na svoje fižolčkeuser posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 89
7.12.2014 12:20:41   
Shana86
Sončece čestitam user posted image Tole bo pa očitno res čarobni december user posted image Ful sem vesela, ko se zgodi takle mali čudež, če so vama rekli, da naravno ne bo šlo user posted image

(odgovor članu Sončece16)
Neposredna povezava do sporočila: 90
7.12.2014 12:59:28   
Anaina
Sončece iskrene čestitke tudi tebi. Zdaj pa srčno upam da pridemo vse do cilja.user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 91
7.12.2014 13:59:55   
Sončece16
Hvala Shana in Anaina user posted image Tako je, ostanimo pozitivni user posted image Me pa še nekaj zanima, ali še katero peče zgaga, vsaj tako se mi zdi da je to to? Še nikoli prej me ni, zdaj pa kot da me zapeče pod prsmi in težko diham, hitro se utrudim, nenavaden občutek user posted image Zdaj imam Donat če bo kja pomagalo.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 92
7.12.2014 16:00:46   
wiiiiiiiiiii
Hoj hoj, se vam pridružujem. Predviden rok poroda 9.8 ... bo pa moj drugi otrok.
Sem iz gorenjske :) - še katera iz te okolice ...?

Oh ja, ne dojemam še + ... prvi pregled 22. 12 - joj, naj bo že ta datum, hihi ...
Znakov nimam... razen utrujenosti (tokrat se mi res prav nič ne da - ali pa je krivo vreme...):

Pozdravček :)

(odgovor članu Sončece16)
Neposredna povezava do sporočila: 93
7.12.2014 16:02:45   
wiiiiiiiiiii
Aja, diham pa tudi jaz težko... to mi je ful čudno in je kar malo grozljivo... mažem se npr z maskaro ali pa ne vem..pojen s tamalo... pa vmes začnem dihat kot bi gonila kolo sto na uro.... Zgaga pa... prvič me je NORO dajala na koncu nosečnosti, sedaj me pa že ... Pa nimam teka... nič mi ne paše (spoh pa ne kava -pa sem res strastna kofetarica).-

(odgovor članu wiiiiiiiiiii)
Neposredna povezava do sporočila: 94
7.12.2014 17:36:36   
marelcaspelca
Najprej čestitke vsem novim :) Sploh si ne predstavljam, kako težko je bilo se trudit tako dolgo za dojenčka, nama je sedajle po dobrih 6ih mesecih ratalo, v prvo je šlo pa prvi mesec. Moja najboljša prijateljica je zdej vmes že zanosila, mi je bilo malo zoprno....

No, odkar hodim na akupunkturo tudi jaz ne vem več, da sem noseča. Težka glava, pritisk, glavoboli, slabosti, bruhanje... vse se je umirilo :)
Sem se pa že bala, da bo isto, kot v prvi nosečnosti.... Bruhanje na bruhanje, dehidracija, izguba teže, bolnica.... Zdej pa polna energije in se otroka veliko bolj veselim, kot v prvo v prvem trimesečju.... Takrat sem se pa spraševala, kaj mi je bilo tega treba.... je bilo že takrat začetek depresije, ki se je po porodu samo okrepila :( Ampak sedaj sem nazaj, vesela in zagnana jaz, s polno energije in volje, da dokončam to neumno diplomo po 3eh letih....

Punce, zdejle mi pomenite res veliko, ker se o nosečnosti razen z možem in najboljšo prijateljico ne morem še z nikomur pogovarjati....

Danes sem se med kosilom pri tašči nevede božala po trebuščku, me je moral moj opominjat :) Tako sem vesela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 95
7.12.2014 18:23:23   
jesse16
Živijo
pozdrav vsem novim in čestitke za plusek.
Mene HB zgaga nič ne peče me tudi prvič ni.
Danes sem samo full utrujena in tečna me mata moja sončka že poln kufer user posted image .
Sončece16 sem full vesela da ti ni bilo treba iti čez postopek.
Jaz sem dala dva postopka IVF skozi - neuspešno in ko sem zbirala pogum in čas za nov postopek sem pa naravno zanosila user posted image user posted image

A mislite da se bo tole vreme kaj uredilo, bi kak sprehod po sončku pasal?

(odgovor članu marelcaspelca)
Neposredna povezava do sporočila: 96
7.12.2014 18:48:45   
Anonimen
Pozdravljene nove nosečke, dobrodošle user posted image Kar se tiče teh vseh simptomov je normalno, slabo dihanje je lahko oteženo zaradi vlage v ozračju ali pa preveč suhega zraka, tipično pa tudi je da se nosečka hitro utrudiuser posted image Jaz pa sem takoooo zaspana da si grem prav že na živce, nikoli v življenju nisem spala popoldan sedaj pa si privoščim vsak dan po 2 uri user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 97
7.12.2014 18:53:11   
Shana86
Mene zgaga še ne peče. Me je pa v prvi nosečnosti najprej okrog 19.tedna, preden mi je na hitro zrastel trebuh, in zadnje tromesečje. Je bilo precej zoprno. Nasploh je bilo v zadnjem tromesečju toliko teh klasičnih težav, da sem komaj čakala, da rodim in že par ur po porodu sem se počutila bolje kot prej par mesecev.

Mi je pa tudi danes prvič kava imela slab okus. Čisto istega se spomnim od prvič. Sem strastna kofetarica, prvič celotno prvo tromesečje nisem smela blizu kave, zdaj bo zgleda isto. Fora je pa najbolj v tem, da v nosečnosti ne prenesem okusa mleka user posted image Jogurti so okej, mleka pa sploh ne morem, tudi če je v kavi, kosmičih, s kakavom... Tak zoprn okus mi pusti, kot bi bilo pokvarjeno. Pa sem poskusila veliko znamk in tudi domače.

Drugače se pa že par dni prav čudno dobro počutim, me kar skrbi. Če bi mi bilo slabo, pa spet ne bi bilo okej user posted image Kar pozabljam, da sem noseča.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 98
7.12.2014 18:53:15   
Sončece16
Pozdravljene nove so user posted image user posted image

Jesse tudi jaz, čeprav me malo skrbi, jutri moram odpovedati termin in me skrbi kaj če nosečnost ne bo uspešna, bom spet morala čakati pol leta na posvet? Ker to čakanje je najbolj mučno od vsega. Jaz pravim Murphy, ko najmanj pričakuješ, niti ne vem kdaj sem imela ovulacijo, čisto sem bila prepuščena in vesela ker se je bližal najin posvet, zato pa toliko večji šok. Moj je sedaj tako ponosen (mel je namreč zelo slab spermiogram) in se počuti kot pravi JACK, haha user posted image Očitno je pomagalo da sem ga filala z zelenjavo in sadjem user posted image

Vreme je pa katastrofa, midva sva mislila malo okraševati ta vikend pa ni uspelo. Sva spet dobila zagon, ravno prejšnji vikend sem mu razlagala, da tega božiča in novega leta se pa res ne veselim ker sem si vedno govorila da naslednje leto bom pa vsaj nosečka če ne že držala štručke v rokah in glej ga zlomka... user posted image

Ve kdaj računate kaj povedati ostalim? Midva imava namen počakati do prvega pregleda, potem bova povedala bližnjim, po nuhalni pa vsem ostalim.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 99
7.12.2014 18:58:27   
Anonimen
Jaz jemljem elevit in nič drugega, tudi v prvi nosečnosti sem jemala tudi med dojenjem nekaj časa, tako da kr dolgo, mi ni pasalo nič posebnega razen jabolko zlati delises ponoči je moralo bit na zalogi user posted image Sedaj pa sploh nevem kaj bi jedla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?