|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
26.3.2015 19:25:23   
Marčevka2010
Ziher bo manj, ker se potem vse na 4 deli.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
26.3.2015 21:03:13   
Tamara81
Pozdravljene, po dolgem času, spet od mene.

Če se navežem na nekatere "odprte teme" v zadnjem času. Jaz imam z ginekologinjo zelooooooo srečo - vedno si vzame čas za moja vprašanja in dileme, je res strokovnjakinja pa tudi po človeški plati... In tudi drugače imajo v Domžalah zelo dobre aparate (na moje presenečenje ob prvem porodu - precej boljše kot so npr. določeni v Ljubljanski porodnišnici). Morfologije sicer še nisem imela.
Kar se "nosečniških" težav tiče - k sreči jih, razen utrujenosti in prebave v bistvu nimam :) Jemljem pa tudi jaz dodatke Elevit, predvsem zato, ker se težko prisilim, da bi jedla veliko zelenjave (vem sicer, da nikoli dodatki ne morejo tega nadomestiti...), v nobeni nosečnosti tudi nisem imela težav s slabokrvnostjo ali čem podobnim. Je pa tudi res, da sem v takem fohu, da načeloma določenim (znanstvenim) raziskavam zaupam.
Kar se nakupa vozička in opreme tiče - po dveh otrocih še ne čutim potrebe (niti sedaj še nimam časa), da bi to morala čim prej storiti oz. da bi kaj sploh še potrebovala (no, razen prsne črpalke in flaške za kateri dve ne vem, kje sta se (morda ob selitvi) "izgubili"). Kar se vozička tiče - midva sva pred cca. 6-imi leti preko bolhe (ravno zaradi visokih cen nove tovrstne opreme in ker sva mnenja, da se te stvari ne uničijo kar tako ter nima predsodkov prosti temu, da najin otrok (ali midva) uporablja stvari "iz druge roke" - kar je nenazadnje tudi prijazno do okolja:) kupila rabljen voziček Bugaboo Cameleon (https://www.google.si/search?q=bugaboo+cameleon&espv=2&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=p14UVZSvI5GS7AbhkYDwDA&ved=0CDcQsAQ), ker se nama je zdel praktičen (lahek, uporaben...) in sta imela z njim dobre izkušnje tudi dobra prijatelja. Pred tem je bil uporabljen na enem otroku, midva sva sedaj v njem vozila 2 hčerki in bo brez težav zmogel še najinega 3. otročka. Kar sva dokupila je bila le ena zračnica, morda bova sedaj še dežno prevleko, ker se nam je strgala. Z vozičkom sem jaz zelo zadovoljna - zdi se mi praktičen, lahek in uporaben na različnih površinah (tako asfalt in makadam, kot tudi gozd in sneg), košara je precej velika, mož pa je imel včasih pomisleke nad najino izbiro - zaradi manjših koles - če ne bi bilo bolje, da bi vzela kakšnega, ki ima vsa 4 kolesa napihljiva in velika (npr. Mutsy), motilo pa ga je tudi, da je sedež "fiksen" oz. se športnega dela ne da poravnat. Nekaj kolegov ima trikolesnika Quinija in so z njim zadovoljni - športni del se poravna, vsa kolesa so napihljiva, je malce težji od najinega in se ne zloži tako lepo, meni pa trikolesnik ni všeč, ker imaš precej problemov (oz. moraš pazit) ko greš na ali s pločnika ipd. Če imate možnost predlagam, da voziček, ki ste si ga ogledali (oz. vam je všeč) sprobate pri kakšnem kolegu "v praksi".
Glede plenic - mi smo imeli tako Tosamine kot tudi druge (Hofer ipd. variante) in so vse zdržali 2 otroka, so pa Tosamine po 5-ih letih načeloma res videti bolje.
Kar se tiče varstva - v bistvu imamo kar srečo, ker večinoma res vrtci sprejemajo predvsem septembra, tako da se da z "dopusti poštukat". Bodo pa (izgleda) te generacije spet dokaj "bogate", tako da se zna zgoditi, da kdo "v prvo" ne dobi vrtca. Tudi mi ga prvo leto za najstarejšo hčerko nismo dobili in smo jo imeli leto in pol v privat varstvu (tudi to ima svoje prednosti:), plačevali smo ga pa približno toliko kot potem vrtec, ko je bila vanj sprejeta, s tem, da smo bili takrat (ko ni bila sprejeta) še upravičeni do občinske subvencije (pozanimajte se - nekatere občine jo nudijo otrokom, ki so bili v vrtcu zavrnjeni), tako da smo bili v bistvu "na boljšem". Je pa res, da smo bili vedno v visokih razredih (ker smo varčevali za hišo). Ja, načeloma se potem vsi dohodki delijo z večjim številom oseb (tudi mi upamo na izboljšanje položaja z novim članom), ni pa vedno nujno, da "padeš" v nižji razred.
Kar se pa CSD-ja tiče - iz zakona o vrtcih (http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?sop=1996-01-0569 - mislim da v 20. členu) izhaja, da imajo otroci, ki imajo priporočilo CSD-ja prednost pri sprejemu. Pri tem pa CSD (vem iz prakse, ker sem nekaj časa delala tam) poleg finančnega položaja upošteva tudi ostale okoliščine kot npr. to, da je za otrokov razvoj (in njegovo korist) bolje (žal), da je v vrtcu, kot da bi bil doma. Zato ni presenetljivo, da te matere (in očete) lahko videvate... K sreči je vsaj takrat za otroka poskrbljeno (za varnost, prehrano ipd.). Pa ne bi šla v detajle. Če je morda katera že poskušala na VSD pridobiti to "prepustnico" CSD-ja je verjetno (upam) ugotovila, da tega ne dobite kar tako...
Želim vam, da vas tiste, ki jih imate, težave čim prej zapustijo, vsem pa, da bi lahko uživale v tem obdobju, da bi otročki pridno rasli in da bi uspele udejanjiti porodne načrte, ko pride čas :) Boste porodni načrt napisale? Katera razmišlja, da bi šla rodit npr. v Avstrijo? Kolegica je imela s tem zelo dobre izkušnje.

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
27.3.2015 8:13:30   
Bijoux
Pozdravljene user posted image

Še nekaj glede vrtca...v LJ dobiš točke tudi, če si v prvem dohodkovnem razredu (najnižjem) in v tem primeru si tudi upravičen do brezplačnega vrtca (oz. ti ga v celoti krije občina). Midva sva za sprejem v vrtec padla v to kategorijo, pa sva vseeno šele potem iz čakalne vrste prišla do mesta v vrtcu. Takoj ko smo vlagali za subvencijo vrtca (kar storiš tik preden otrok vstopi v vrtec), pa sva že napredovala v dohodkovnem razredu, tako da dejansko nikoli nisva imela zastonj - v bistvu imajo smotan način določanja dohodkovnih razredov, ker gledajo za koledarsko leto nazaj in ne tekoče leto.
Mislim sicer, da se je to letos malo spremenilo, ampak sigurna pa nisem. V glavnem..ker imam tudi jaz službo od septembra, sva seveda po dohodkovnih razredih še napredovala...tako da ni potuhe, ne padeš kar tako v prvi dohodkovni razred.

Sprejemajo pa v vrtec res ne z julijem, takrat so itak dopusti, odvisno kako vrtci delajo, nekateri so preseljeni v večje enote itn. Imamo pa srečo, ker bojo po starosti naši malčki s septembrom imeli prednost. Točkuje se namreč tudi starost otroka in ker smo mi prvega vpisovali šele z januarjem, smo imeli na ta način manj točk. Šteje tudi seveda to, ali imate starejšega otroka še vedno v vrtcu itn. En kup dejavnikov je...ne pozabite pa, da boste vlogo za vrtec mogle oddati že MARCA 2016.

Uh, mi imamo še en teden do morfologije, midva že komaj komaj čakava. Otroček že veselo brca, se mi pa zdi, da se je že premaknil nad popek..je to možno? Sploh tiste, ki niste prvič noseče? Jaz se od prvega ne spomnim, kdaj je toliko zrastel..trebuščka pa v 20. tednu pri prvem sigurno nisem imela tako velikega kot sedaj user posted image

Kako kaj prenašate tale dež in turobno vreme? Meni se zdi, da mi nivo energije pade vsaj za polovico...sicer se počutim odlično, včasih me na nosečnost spomni samo občasna brca in pač rastoči trebušček user posted image Kar je zelo dobrodošla sprememba, ker pri prvem ni bilo tako..

(odgovor članu Tamara81)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
27.3.2015 8:51:50   
sladkorčica
Jutro avgustovke.
Tudi jaz imam še en teden do morfološkega pregleda in se zelo zelo veselim.
Moj bebi tudi veselo brca enkrat po levi drugič po desni strani, želim pa si da bi se partner začutil samo zaenkrat ni še tako močno.

Ve ste pa vse pohiteli glede vrtca. Jaz se zaenkrat ne obremenjujem s tem ker niti ne vem če bo pri nas v vrtcu otrok ker mamo babi, no vsaj za kakšno leto ker vsi vemo kako so otroci bolni in kok je enih bolezni. Imam veliko prijateljic ki so otroke izpiše ven z vrtca ker so bili celo zimo bolni. To je kar problem zaradi službe . Tako da pri nas se bomo s tem ubadali ko pride bebi na svet.

Meni čisto odgovarja kakšen dan deževnega in slabega vremena da se lažje duše usedem pa pogledam tv kaj preberem. Če je pa sonce mi je pa škoda časa da ga zavijem noter.
Vsem želim lep deževen dan

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
27.3.2015 13:17:27   
jesse16
Živijo

Kašen turoben dan?
meni se tako spi že cel dan, groza. Kave sm pa že dve spila pa ne upam več.
Sladkorčica in Bijoux saj teden bo hitro naokoli in boš videla svojo pikico.
Kar se pa tiče lega otročka pa more biti baje že nad popkom. Sam jaz nizko nosim in je še kr krepko pod popkom in G ni bila nič vesela. Se morem pazit. Drugače se pa pozna da ima še ogromno prostora se je včeri cel popoldan skrival in sem ga šele pozno zvečer začutila k me je že panika začela grabit.
Jaz mam naslednji pregled šele 5.5., čeprav je G rekla čez 4 tedne naslednji pregled in me je sestra naročila kr 6 tednov kasneje user posted image  baje jih v aprilu ni nič, so na dopustu.
Mislim pri zobarju me pa sestra naroči še prej ko je treba user posted image , pa ne bi bilo treba.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
29.3.2015 11:42:41   
strukla
ampak vcer je bil pa res lep dan, se je vikend oddolzil za grd teden. zdej se bliza ze grozn april, men je res najvecja muka dez pa nizek pritisk. vedno me boli glava pa vsa boga sm.
no mene tamal ze napolno brca, ze kaksen teden. vcasih tud tko da ga se moj lahko zacuti. seveda so to krasni obcutki, ampak se mi zdi da me vcasih brcne tud v mehur, kr naenkrat mam obcutek kot da bi mi nekaj pritiskalo nanj in je se kr neprijetno. user posted image

sem se pa zdej odlocila kr za previjalko ki je na predalniku, bo zavzela vec prostora ampak bomo vsaj bolj komot :) tko da sva nasla eno ful lustno, ki je celo znizana v pikapolonici.
glede vrtca se pa nic se ne zanimam, ker nimam sluzbe od osmih do treh, ampak poucujem po jezikovnih solah, pa se to po par ur na dan, tko da bo vsaj dve leti se laufal vrtec babi user posted image user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
30.3.2015 11:02:08   
sladkorčica
Čaw avgustovke kje ste vse?
Končno je prišel ta tako težko pričakovani teden ko imam uz. Še do četrtka zdržim in jupi. Drugače sem pa včeraj dobila prve oblekice za našega bebija tako da bom imela pestro ta teden. Mislim da mi nebo treba čisto nič kupit sem preskrbljena razen za domov iz porodnišnice to pa sigurno saj si že ogledujem ampak bom še mal počakala user posted image . Lep sončen dan papa

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
30.3.2015 11:38:29   
jesse16
Živijo
no pa se bo začelo kislo vreme. Me že daje depresija zarad oblačnega in žalostnega vremena.
Sladkorčica jz sem pa v soboto dobil 4 škatle cotk. Tako da zdaj pa morem res sobico zrihtata pa omare da bom imela prostor pospravljat cotke.
Še malo pa boš imela morfologijo, boš videla bebico.
Jaz mam tud že kr neki kompletkov ogledanih za domov iz porodnišnice, ampak si še kr ne upam kupit, bom čakala do zadnjega.
Strukla super za babi vrtec, pri nas žal to ni možno.

Kje ste kaj ostale???
Kako ste kaj?

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
30.3.2015 13:36:18   
Anaina
Zdravo!
No tudi za nami je ze morfologija. Je z nasim deckom vse okuser posted image Malo je edino vecji, tako da se zna zgodit da bomo julijski.
Zmerli so mi tudi MV, ki bi naj bil dovolj dolg. (35mm)
Kako ste ostale?

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
30.3.2015 14:51:15   
Anonimen
Waw kuko se mate fajn k ste dobile oblekce , jest pa na žalost nč ne bom dobila :( tko da bo treba kr use novo nakupit in je kr težko se odločt koliko česa bi kupila. Grem čez 14 dni po pregledu mal v šoping za malenkosti v pikapolonco pa muller pa bom pogledala mau za cunce pa kozmetiko pa take malenkosti da ne bo potem vse na kupu pa na enkrat strošek. Pa verjetn bom po pregledu že vozek naročila (bexa) ker ga zj še ne upam, mam kratek maternični vrat in skos mi trebuh otdeva, tko da če bo ginekologinja rekla da se ni drastično spremenilo bom šla kr v akcijo.

lep dan vam želim

(odgovor članu Anaina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1010
31.3.2015 8:48:26   
sladkorčica
Anonimna a nimaš nobene prijateljice znanke ki bi ti kaj dala? Drugače pa ti po eni strani zavidam ker boš kupila sam tisto kar rabiš. Jaz sem dobila tok vsega da ne vem kam bi dala težko je pa rečt Ej tok pa ne rabim.jst imam sedaj tok oblekce da res ne vem kam z njimi pa rada bi se kaj po svojem okusu kupila , pa kaj čem kupovat ker nebom rabila.
Za začetek rabiš 5 bodijev pa hlačke kakšne nogavičke kapico pleničke pa osnovno kozmetiko. To je pa hladilna kremica za ritko pa eno trdo milo . Potem boš pa že sproti dokupila .
No upam da sem ti vsaj malo pomagala ker vem da te kar panika zagrabi ko se spomniš kaj vse rabiš samo ni tako hudo verjemi.
Lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
31.3.2015 8:59:00   
Bijoux
Ja, res je problem, če nimaš od kje dobit oblekic..jaz sem imela pri prvem enako situacijo, samo ena kolegica je pred mano imela fantka, pa še to poletnega, jaz pa zimskega. Potem ko je moj mali zrastel mi je ogromno oblek dala naprej (ker takrat se rast malo ustavi) ampak za začetek smo pa vse sami kupovali, pa še pozimi, ko so plišasti pajacki, kombinezon, žabice itn. Poleti rabiš pol manj oblačil user posted image

Anonimna, mogoče vseeno poglej na Bolhi ali na FB. Jaz sem v eni skupini rabljena next oblačila, kjer punce ogromno naprej prodajajo. Sigurno se bo kakšna našla, pa da dobiš vse bolj ugodno.

Kako ste drugače mamice in bodoče mamice? Se vredu počutite?
Mene takoooo firbec matra, kaj nosim pod srčkom, pa mi je čisto vseeno kaj bo ali fantek ali punčka, ampak kar ne vem zakaj si tako noro želim vedeti. Si včasih že mislim, da sem zmešana, ker je še toliko drugih bolj pomembnih stvari od tega ane user posted image

Drugače pa naše dete veselo brca, moj je tudi že začutil brcike in je tok fino. Že prvič mi je bilo noro všeč, zdaj pa še bolj, ko točno vem, kakšno bitjece se skriva v meni in kakšen zaklad je to.

Lep dan vam želim vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1012
31.3.2015 9:57:35   
sladkorčica
To je sigurno Dober predlog glede oblekic za vse tiste ki nimate nobene da bi kaj dala . Tudi mene Firbec matra na polno kaj bomo dobili in tudi meni je čisto vseeno kakšnega spola bo. Četrtek se bliža in že komaj čakam. Moj bebi tudi fajn brca partner zaenkrat pa se ni začutil ker takrat ko najbolj brca ga ni domauser posted image . Ah vse pride ob svojem času. Jaz najbolj čutim na levi strani, sem pa ravno tukaj zasledila ko je ena pisala da mora bit bebi že nad popkom. Itak sem se ustrašila in sem naredila celo raziskavo in to je čista zmota. Vsaka nosečnica je edinstvena vsak bebi je edinstven in ne moremo govorit da mora bit tako saj vsi vemo da so vsi bebiji različne velikosti in teže, eni so manjši eni večji. Tako da sem se komaj pomirila .
Imam pa v četrtek redno kontrolo in morfoloških pregled bomo videli kaj bo zdravnica rekla.

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
31.3.2015 10:53:43   
Minimini
O madonca vidim, da ste nekatere že kr preskrbljene z določenimi stvarmi. user posted image Sama o oblekicah še ne razmišljam veliko, ker morava najprej sobico zrihtat potem pa lahko vso "navlako" znosim notr.
Trenutno pa se mi zdi da sem našla eno zlo super spletno trgovino pri kateri mislim, da bom kar nekaj naročila (link: http://www.viva-design.si/shop ) Kaj pa ostale menite o tej trgovini ima mogoče katera že izkušnje od tukaj??
Glede spola pa res zanimivo zvedela sem da je fantiček in tudi sama opažam da zna biti to res... veselo se premika ko se vozim v avtu in ko gledam motoGP in pa formulo1... hm res zanimivo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1014
31.3.2015 12:06:14   
sladkorčica
Minimini jaz prvič vidim to spletno trgovino tako da ti ne znam svetovati. Mogoče katera druga pozna. Jaz glede oblekic se tudi meni nebi mudilo ampak to sem dobila od partnerjeve sestre ki se kmalu selijo zato sva bile obe Vesele. Sem pa dobila čisto vse tudi posteljnino in posteljco se glasbeni vrtiljak mi je dala. Res ni da ni. In sem res vesela in resnično hvaležna za vse. Sama dva sva pa kupila voz za mal več denarja pa tudi pri previjalni nisva sparala in mi ni žal. Je kvalitetna noter imam že vse samo pravilno je treba razporediti.

Avgustovke imam pa eno zanimivo vprašanje. A ima mogoče katera probleme z preveč suho oziroma izsušeno kožo po obrazu? Jaz ne vem kaj naj naredim....
Ajde zmeri sem mela suho kožo ampak to ko je pa zdaj je pa za znoret. Pa še ko sem večina doma tudi pudrov ne uporabljam več tako u bistvu sem brez šmink ampak koža je pa za znoret. Po nosu in ličnicah se kar luscim pa taka hrapava koža je . Kupila sem eno kremo od kao naravne kozmetike mi še bolj kožo skupaj vleče. Ne vem kaj naj...ma kera kakšne predloge?

(odgovor članu Minimini)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
31.3.2015 14:49:45   
jesse16
Živijo
tudi jaz  ne poznam te spletne trgovine.

Se pa strinjam z predhodnicam, da smo lahko vesele da smo dobile cotke in ostale stvari.
Jaz sem v prvo mogla vse nabavit, in itak nič ne veš in kupiš pol preveč. Je pa tako da malih cotk kupite full malo, saj jih dobiš za darilo ob rojstvu veliko, vsaj jaz sem jih in to same male številke.Tako da na kancu niti ni oblekla vseh, ker jih je že prej prerastla. Prvih 6M se mi zdi da full hitro rastejo, oziroma imam tako v spominu.
Je pa tudi poseben čar ko je vse novo in lepoo, saj so rabljene stvari tudi lepe ampak je drugače. Ne znam povedat, mislim moja previjalna mi je bila full všeč pred 8 leti zdaj mi pa sploh ni več user posted image , zdaj bi imela pa eno drugo. Mislim kr neki.
Sladkorčica jaz imam tako zelo suho kožo na nogah in mažem vsak večer z baby oljem in zjutraj namažem z kremo za dojenčke od ognjiča. Pa je malo bojše, ampk če se ne namežem pa srbi ko hudič in se full lušči.
Punce a še kateri paše pivo?
Men full, dober da obstaja brezalkoholno, da ga lahko pijem. Pa do sedaj nisem bila ljubitrelj piva.

Uživajte na sončeku, baje bo kmalu dež user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1016
31.3.2015 16:20:51   
sladkorčica
Jesse16 zadnjič pri pici mi je pasalo pivo kot se nikoli pa par požarov sem naredila to nima kaj škodit. Je pa pivo dobro.za po porodu tista ko bi rada dojila pa nima mleka. Sam je treba pazit da ga ni preveč ne vem zakaj pivo tako pol tako dela za mleko.

Glede kože ne vem več tudi že z ognjičevo mastjo sem se namazala pa ni nič pomagalo ker mam razdraženo kožo sploh po vročem zraku. Jst sm po tuširanju se eno uro u glavo kot kuhan rak mi kar žari koža. Pa sem že vse živo probala pa ne gre in ne gre. Drugače jst že kar nekaj let uporabljam kremo za obraz od becutan otroško kremo ta mi najbolj paše zato ker ni najbrž tok agresivna ne vem to jst tako mislim. Mogoče se pa motim .
mah menda še bo to kaj umirilo. Upamuser posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
31.3.2015 18:54:15   
Minimini
Glede kremic in vseh maž sama prisegam samo na olivno olje vsak večer po predelu trebuščka po tuširanju pa po celem telesu... In imam super kožo drugače pa sem imela vedno s tem probleme.... Seveda je potrebno olje nanašati na vlažno kožo.
Ufff pivo pa tudi meni nevrjetno diši in ja tudi sama ga naredim kakšen požirek, če je pa brezalkoholno pa malo več user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1018
31.3.2015 21:22:31   
Bijoux
Spletne strani žal tudi jaz ne poznam..

Glede suhe kože, imam pa jaz že od nekdaj težave..sploh na obrazu, imam takoj rdeča lica in male izpuščajčke. To je povezano z vsemi temi kupljenimi kremami, vsaka ima neko kemijo notri in to res ni dobro. Odkar mi mami sama dela kremo iz karitejevega masla (in še nekaj dodatkov), je rdečica izginila in koža je spet lepa. Tako da čim bolj naravno punce user posted image

Po trebuščku in telesu pa trenutno uporablja od Alverde iz DM kremico za nosečke - v taki vijolični okrogli škatlici. V bistvu je bolj maslo..super se maže, hitro vpije in še cel dan imam mehko in gladko kožo.

(odgovor članu Minimini)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
31.3.2015 21:36:52   
sladkorčica
Bijoux imam rad no take težave kot ti opisuješ. Samo kje naj dobim tako naravno kremo iz karitejevega masla? Mogoče kje v lekarni delajo? Ker sem zadnjič kupila u Müller eno kremo kao naravna kozmetika ravno iz karitejevega masla in mi ni pasal čez 5 min je bilo kot da se nisem namazala pa koža rdeča ratala pa skup vleklo. Evo razočaranje na polni črti. In sem že obsedena ratala s tem ker se mi noče umiri bognedaj da kam grem da se s pudrom namažem sem sama sebi grozna kot da sem 10 let stara ne pa 32. Bom še pozanimala od mojega sestra dela v lekarni mogoče bi mi ona znala kaj pomagat

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
31.3.2015 21:55:30   
Bijoux
Lahko še jaz mami vprašam, da mi točno pove kako to naredi. Vem pa, da sama skuha kremico in baje ni to nobena umetnost. Na začetku daš malo več za sestavine, ampak imaš za dolgo..

Neposredna povezava do sporočila: 1021
31.3.2015 22:38:18   
sladkorčica
Ja lepo prosim če jo vprašaš saj sestavine verjetno dobi v lekarni . Ja pa je tvoja mami farmacevtka ali je samouk? To bi bil spet nov izziv pa se zanimiv.user posted image

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
31.3.2015 22:58:11   
Bijoux
Učila se je na delavnicah namenjenih točno tem stvarem user posted image
Sporočim jutri..

Neposredna povezava do sporočila: 1023
1.4.2015 17:34:57   
sladkorčica
Hej avgustovke kje ste vse?
Jutri pa dan duser posted image . Težko pričakovan dan. Še malo se malo.......
Še sama sebi ne znam razložit zakaj taka evforija glede pregleda uz.

Uglavnem zdaj že 2 dan več ali manj počiva in ležim . V ponedeljek sem cel dan razne velike škatle oblekic ki sem jih dobila.premikala dvigovala cel dan prala sušila oblekice in sem mal pretiravala. Vam povem da.me tako boli spodnji del trebuha me spominjajo te bolečine na rahle krče. Ampak bebi brca.user posted image . Treba to mal bol polahko ane. Kdo me bo pa že če se nebom sama.......No zdaj je bolje ampak v bodoče ne smem več tako ker mam že tako rizično nosečnost. .... Lep dan

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
2.4.2015 9:37:26   
jesse16
Pozdravljene

Kako ste kaj?
Sladkorčica in kako je bilo na morfologiji??
Bijoux ti imaš tudi danes morfologijo?

Drugače pa super ideja to z olivnim oljem, sploh nisem pomislila nanj. Vem pa da je olivno olje super, sem malo kot dojenčka skoz mazala z olivnim oljem, navadnim iz lekarne, brez raznih dodatni substanc in ima mala super kožo.

Punce se še spomnete Shana86, ki se je z nami veselila decembra in se na žalost kamalu poslovila.
Je noseča in pričakuje novebmra svojega sončeka.

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?