JozicaH
|
Najprej pozdrav vsem novim!!! Vsak dan več, super!!! In Shana, tudi od mene en objem... Če te kaj tolaži, nisi edina, niti ena redkih. Tudi sama sem dala to skozi septembra, tudi brez znakov, le da sem se jaz odločila za tabletke in se je malo kompliciralo. Sva pa tudi midva, tako kot piše tudi taajci zagledala plusek po dveh menstruacijah. po prvi nalrtno še nisva delala na tem, ker še jaz nisem bila psihično pripravljena, potem paje takoj uspelo. Baje naj bi bila sluznica zaradi prejšnje nosečnosti še rahlo odebeljena in se hitreje prime. Veliko takih primerov poznam, ko je potem kmalu uspelo. In verjamem, da bo tudi vama. prej sli slej. In tudi mene je držala pokonci moja punčka, hči :) In vzami si čas, počivaj, res... In res ti želim, da bo naslednja nosečnost prijetna, lepa, taka, kot mora biti :) In javi se kaj, kako vam gre! Drugače pa sem skoraj malo bolje. Slabost ni več tako intenzivna, trebuh raste, dojke rastejo, krčki in špikanje še vedno prisotno, utrujenost tudi malo manj. Sem ugotovila, da več kot počivam, slabše je Glede prehrane pa ... jemljem fembion, ker naj bi imel obliko folne kisline, ki jo telo lažje absorbira, drugače pa se trudim čimveč zelenjave, sadja, a če se mi zalušta kaj sladkega, si privoščim. A v mejah normale. Ker sem se v prvi nosečnosti kar precej zredila, pa nisem ful pretiravala, bom zdaj še bolj previdna. Včeraj sem slišala prvič tud srčka na Angelsound :) Tak mali vlakec :) Uživajte, drage sonosečke, kljub tegobam. Božajte bušija :) Jutri popoldan pa imam pregled in da vidim, kako kaj gre tej naši mali Bubi :)
< Sporočilo je popravil JozicaH -- 6.1.2015 20:51:15 >
|