mamika25
|
Dober večer vsem skupaj! Javljam se po parih dneh, pa še to komaj... delam po cele dni, ko sem pa doma pa samo ležim in se smilim sama sebi. Bolijo me noge, utrujena sem, brezvoljna, slabo mi je vsakih 5 minut. Najtežja nosečnost do zdaj . SLUŽBA: pri meni je tako, da delam na polno, 3 izmensko delo, nedelje, prazniki, petek in svetek. Dokler bom zmogla bom delala, če bo šlo tako naprej s to slabostjo bom nehala (z nočnimi in celodnevnimi). Drugače pa po mojih izkušnjah je kar problem dobiti podaljšano bolniško, sploh če nima nosečnica tehtnega razloga. Moja G. je skoz govorila, da nosečnost ni bolezen in da dokler ne najde zares dobrega razloga, da mi bolniške ne more dati oz. mi je komisija ne bo podaljšala. In res je bilo tako. S tem, da sem tudi sama stala na nogah po 8 - 10 ur, na začetku celo 13. V prejšnji nosečnosti sem delala do 7.meseca, potem sem koristila dopust in ure. Kar sem pridobila s tem je bila malo boljši dohodek iz porodniške in pa krčne žile . HRANA: meni skoraj nič ne štima. Jedla bi jedi na žlico, zelenjavne juhice. To je pa skoraj vse. Čokolada mi ne gre, kava tudi ne. Kakor sem že napisala enkrat, metin čaj in kakšen gresin, pa nekako preživim dan. Ne morem reči, da sem se zredila, prej verjetno sem kakšno kilo shujšala. Bruham sicer ne, mi gre pa zelo na bruhanje, čistila mi smrdijo, prašek za perilo mi smrdi, voda iz pipe (ki mi je bila do zdaj čisto ok) mi tudi smrdi po žveplu. Sem mislila že na komunalo poklicat, če je voda sploh pitna . Težko čakam na pregled, dnevi se mi vlečejo, še 12 dni , po izračunih sem v 8.tednu, pa se pustimo presenetit. Vsem, ki se vam ni izteklo po načrtih pošiljam . Želim vam lahko noč ...
|