Roži_
|
Ciao vsem skupaj, no mene lih ni dosti na RR, sem več ali manj na FB, sem se prišla malo oglasit in pozdravit vse Avgustovke, ki niso še z nami v skupini na FB. No v glavnem, kot vidim nas večina ima slabosti, jaz ne vem, druga nosečnost je zame absolutno drugačna kot prva , sploh ne vem več kako si blažit slabosti, en dan je vredu , naslednje 5 dni pa slabo, ajeejjj, no upam, da bo minilo to kmali Sploh ne uživam toliko v nosečnosti kot prvič, upam da se bo hitro to obrnilo! rakica8, sem vesela za vas , da vam je uspelo, nekatere smo se trudile leta in leta do zanositve, tako da verjami, da eno leto ni dosti Uživaj v spela92, dobrodošla in lepo opravi v torek, pa javi polhek2, zate pa držim močno pesti!!!!!! 12.1 bo tik tak tu in resnično si želim, da vidiš svojega MiniOlivia, lepo opravi v ponedeljek in poročaj mamika25, dobrodošla , mogoče je celo bolje , da kasneje naročijo, saj takrat se že vse tako lepo vidi, kot pa prezgodaj in kasneje se sprašuješ, a bo kej, pa se bojiš..., no naj ti hitro mine do pregleda Uživajte punce božajte svoje bušije in želim vsem zdrave