|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
30.12.2014 21:22:04   
polhek2
Drage moje, žal pri meni ni najboljših novic. Glede na tedne nosečnosti 7t6d je napoved slaba. Gestacijska vrečka nepravilne oblike, viden rumenjaček in neka pikica zraven, ki bi morda lahko bila plod ampak.... Obstaja mala vrjetnost da je do zanositve prišlo kasneje in še ni vse vidno... pregled bi moral bit čez 1 teden ponovno, ker pa odhajam na službeno pot, imam ponovni pregled 12.1., pče do takrat ne bom začela krvavet.

Trenutno sem bolj na strani da ni vse ok iin da se kmalu poslovim od vas, v primeru čudeža pa ostanem zraven user posted image

Vsem, ki ste videle srčka, vam iskreno privoščim, za vse ostale ki vas to še aka držim pesti.

lp Polhek

(odgovor članu prestica)
Neposredna povezava do sporočila: 301
31.12.2014 9:23:07   
Shana86
user posted image user posted image user posted image Veliko objemčkov, predvsem pa pikepoke za vaju s pikico user posted image user posted image user posted image Nas je kar nekaj s poznejšo zanositvijo, meni striže kar 10 dni. Upam, da januarja vidiš srčka...

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 302
31.12.2014 12:47:29   
rakica8
Živjo punce :)
Tudi jaz se vam pridružujem..po celem letu truda, po PCOS in preiskavi hsg je končno uspelo..pdp imam 10.8.,
Počutim se čisto ok, razen spatine morem več na trebuhu ker me boli trebuh in prsi, ostalo pa je vse po starem :)
Želim vam lep vstop v novo leto in božajte svoje bušije :)

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 303
1.1.2015 15:41:10   
Sončece16
Polhek tako mi je žal zateuser posted image user posted image

Jaz pa že dva dni v postelji, se em je lotil en grozen prehlad in sploh ne kaže na boljše, poskušam zaužit čimveč tekočine in vitaminov, ingverja, medu in upam da bo kmalu boljše.

SREČNO in ZDRAVO vsem v 2015, baje bo neverjetno leto user posted image

(odgovor članu rakica8)
Neposredna povezava do sporočila: 304
1.1.2015 17:08:24   
spela92
Živjo. Vsem skupaj.. sem nova na tem forum-u.. in trenutno sem v 7 tednu nosecnosti.
V torek 6.1 pa imam pregled, in upam da bo s pikico vse uredu in da bomo slisali tudi srcek.. user posted image

(odgovor članu tanjita.)
Neposredna povezava do sporočila: 305
1.1.2015 17:35:30   
polhek2
Hvala Shana in Sončece.... že od pregleda dalje me čudno špika po jajčnikih user posted image včeraj se me je lotila ena grozljiva migrena, takoda sem dan prespala, zvečer je HB popustilo.

Danes je totalno zbolel moj mož... jutri ima pa namen it na šiht...obup.

Kuham že cel dan čajčke, juhice, ingverjev čaj, ga pitam ko malo dete, da ga pozdravim, ker je od nedelje dalje sam s hčerko.

Čeprav glede na vso situacijo sem imela kar nekaj pomislekov pred potjo, se že kar veselim, da ne bom imela časa razmišljat o vsem skupaj, in bo čas do 12.1. hitreje minil, v vsake primeru so pa gor tud zdravniki če bi bilo karkoli.

Zdej grem pa še malo počivat, je tamala šla malo k tašči, tako da moram izkoristit priliko, predno začnem packat večerjo. Bodo kar testenine s smetanovo omako, možek pravi da bo danes kar na juhicah.

hvala ker ste drage moje, v teh trenutkih mi veliko pomenite.

Srečno zdravo in uspešno leto želim vsem skupaj.

(odgovor članu spela92)
Neposredna povezava do sporočila: 306
2.1.2015 10:20:05   
jesse16
Živijo

POLHEK2 en velik objemuser posted image in upam da 12.1. vidiš svojo pikico.user posted image user posted image

VSEM ŽELIM ČAROBNO NOVO LETO, PREDVSEM PA ZDRAVJA IN SREČE.

Men je pa skoz full slabo, bruham ne ampak slabo pa na polno skoz. Drugače pa zaenkrat vse ok.

Kako ste kaj ostale?

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 307
2.1.2015 11:03:59   
MiniOlivia
Pozdravljene!

Polhek, upam, da bo vse dobro pri tebi! user posted image NE obupat nikoli. Jst se vedno spomnim na mojo prijateljico, ki je že dobila napotnico za čiščenje, a ni obupala in ima danes zdravo leto in pol staro punčko.

Pri meni je večina nosečniških stvari istih, še vedno mi je cel dan slabo, edino kar se spreminja iz dneva v dan je moj trebuh. Izgledam namreč kot v prvi nosečnosti v 4-5 mesecu!! Dugače sem imela bolj kot ne raven trebšček, zdaj pa imam že malo žogico, ki kuka iz vsega kar oblečem. Ampak mi je vseeno, saj že skoraj vsi, razen hčerke, vedo. Sem pa presenečena in si kar predstavljam kakšna bom čez nekaj mesecev! user posted image user posted image

V ponedeljek imam spet ultrazvok in že komaj čakam, ter upam, da bo vse ok!

Pozdravčke vsem in naj bo 2015 čim lepše! user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 308
3.1.2015 15:11:53   
mamika25
Pozdravček vsem!

Rada bi se vam pridružila... PDP po mojih izračunih okoli 20.8., je pa to moja 3.nosečnost in upam, da 3. user posted image . user posted image je bila sicer nenačrtovana, ampak smo vseeno veseli. Povedala nisem še nobenemu, moram počakati na 1. pregled, ki bo šele 21.1. user posted image . Pri nas izredno pozno naročajo na 1.pregled, po izračunih bom takrat že skoraj v 10t. Kaj več pa napišem takrat user posted image Lepo nosečnost vsem, tistim, ki pa niso uspele zdaj pa user posted image , ne obupat in samo naprej... Lep dan user posted image

(odgovor članu MiniOlivia)
Neposredna povezava do sporočila: 309
3.1.2015 19:49:46   
Roži_
Ciao vsem skupaj, no mene lih ni dosti na RR, sem več ali manj na FB, sem se prišla malo oglasit in pozdravit vse Avgustovke, ki niso še z nami v skupini na FB. No v glavnem, kot vidim nas večina ima slabosti, jaz ne vem, druga nosečnost je zame absolutno drugačna kot prvauser posted image , sploh ne vem več kako si blažit slabosti, en dan je vredu , naslednje 5 dni pa slabo, ajeejjj, no upam, da bo minilo to kmaliuser posted image Sploh ne uživam toliko v nosečnosti kot prvič, upam da se bo hitro to obrnilo!
rakica8, sem vesela za vas , da vam je uspelo, nekatere smo se trudile leta in leta do zanositve, tako da verjami, da eno leto ni dostiuser posted image Uživaj v user posted image
spela92, dobrodošla in lepo opravi v torek, pa javiuser posted image
polhek2, zate pa držim močno pesti!!!!!! 12.1 bo tik tak tu in resnično si želim, da vidiš svojega user posted image user posted image user posted image user posted image
MiniOlivia, lepo opravi v ponedeljek in poročajuser posted image
mamika25, dobrodošlauser posted image , mogoče je celo bolje , da kasneje naročijo, saj takrat se že vse tako lepo vidi, kot pa prezgodaj in kasneje se sprašuješ, a bo kej, pa se bojiš..., no naj ti hitro mine do pregledauser posted image
Uživajte punce božajte svoje bušije in želim vsem zdraveuser posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 310
3.1.2015 21:33:49   
rakica8
Živjo vsem :)
Tudi jaz bi se pridružila FB skupini, komu zaupam svoje podatke?
Pozdravček vsem novim srečkam nosečkam :)
Tude mene pestijo slabosti, ogromno težav imam z refluksom, in sploh ponoči ne spim, ker me preveč peče, pa res zelo pazi pri hrani, pa še tista ne počaka v želodcu... Imate kakšen nasvet, namig kako ublažiti težave??

Lep vikend vsem nosečkam,user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 311
3.1.2015 22:22:53   
spela92
Zivjoo... kako ste vse skupaj user posted image ?? Vidim da ste tukaj na RR bolj malo.
Zato bi vas tudi jaz prosila za fb naslov, da bi lahko malo vec klepetale, ker mi bi to veliko
Pomenilo saj pri meni za nosecnost se nihce se ne ve, razen fant :) za enkrat cakava prvi pregled, ki ga imava v torek
In ce bo vse vredu z malo pikico bova naj ozjimi povedala zauser posted image .. po NS pa se ustalimi ..
Vsem, ki vam je slabo vas zastopim kako vam je, tudi meni je vendar imam samo jutranjo
Slabost cez dan pa zvecer pa nic vec. Kar pojem pa ustane v meni user posted image
Ima katera mogoce manjse krce cca 2-3x dnevno za par sek. V maternici ?? Jaz jih kaksen dan
Imam kaksen pa ne, vendar me skrbi da nebi bilo kaj narobe...
Za vse ki imate v kratkem pregled vam zelim da ga cim bolje opravite in da bojo vasi soncki zdraviuser posted image
Crkljajte se in bozajte svoje trebusckeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rakica8)
Neposredna povezava do sporočila: 312
3.1.2015 23:11:57   
blue_angel
Tudi jaz sem imela prvi pregled 30.12... takrat bi naj bila noseca 7t4d po zadnji menstruaciji. Ampak velikost ploda je za 6t... moznosti sta dve... da sem kasneje zanosila ali pa da se pikica ne razvija ok. V tem primeru ponavadi pride do splava. Zaenkrat sem ok in nic nisem krvavela. Dobila sem Dabroston in imam ponovni pregled 6.1., da vidimo ce pridno raste. Upam da bo vse vredu... zal lahko samo cakam... imam pa zadaj lezeco maternico. Ocitno se je prestavila po prvem porodu.

Polhek mi2 sva v podobni situaciji... upam da se dobro iztece obema. Ginekolog mi je rekel da moram pozitivno razmisljat in bo vse ok...

(odgovor članu spela92)
Neposredna povezava do sporočila: 313
4.1.2015 13:27:47   
rakica8
Blue_angel kar pogumno, tudi jaz sem si po zadnji M izračunala, da sem noseča 9t, po prvem pregledu pa mi je G rekel, da sem 7 in da je prišlo do oploditve kasneje. Glede na PCOS je to popolnoma možno. Tako, da samo pozitivno in pogumno naprej.
Špela92 - tudi jaz imam krče, pa sem brala da je to normalno, od kar pijem magnezijeve tablete se je stanje malo umirilo, poskusi še ti.
Imejte lepo nedeljo user posted image

(odgovor članu blue_angel)
Neposredna povezava do sporočila: 314
4.1.2015 14:19:28   
deklica30
Nosečke kako ste?
Jaz sem danes v začetku 11 tedna in se že sliši srček z napravico AngelSound! user posted image Ga že tudi katera od vas sliši? Slabost se mi je končno nehala. Jutri imam 2. pregled, komaj čakam.

< Sporočilo je popravil deklica30 -- 4.1.2015 14:20:49 >

(odgovor članu rakica8)
Neposredna povezava do sporočila: 315
4.1.2015 15:32:35   
mamika25
Tudi jaz bi vstopila v skupino FB, pa naj me ena doda, samo ne vem komu povedati podatke... da še tam malo "jamram" o tej slabosti... user posted image

Lep dan še naprej...

(odgovor članu deklica30)
Neposredna povezava do sporočila: 316
4.1.2015 15:45:27   
Roži_
Punce imate ZS za FB skupino :-D
deklica30, jaz sem danes 10 t in 4 dan, pa še ne slišim,upam da bom čim prej v prejšnji nosečnosti sem skozi poslušala user posted image user posted image
Ta naprava je zakonuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 317
4.1.2015 15:49:07   
spela92
Lep soncen pozdrav vsem skupaj user posted image . Kako ste user posted image ? Jaz sem vredu, vendar sem zeloo lena..user posted image kakšen dan, bi vcasih kar preležala v pojstelji..Rakica8: hvala za nasvet tako jutri user posted image v lekarno da zadevo nabavim user posted image in upam da pomaga tudu menii.. Deklica30: čestitke za srcka user posted image in upam da jutri uspesno opravis se pregled. Zanima pa me ali si se odlocila za NS ( kaksna je cakalna vrsta ter kam bos sla?)user posted image sprasujem te zaradi tega ker si že v 11 tednu in ce se ne motim opravljajo NS preglede kd 11-14 tedna..user posted image
Bodite lepo in uzivajte v nedelji, namrec jutri nas nekatere spet caka sluzba (upam da brez slabosti in ustalih neprijetnih bolecinuser posted image )
Papauser posted image

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 318
4.1.2015 16:40:14   
deklica30
Roži_: tud jaz sem ga kr neki časa iskala in ga končno našla tik nad sramno kostjo, bije pa z neverjetno hitrostjo. user posted image
spela92: Jutri še imam 1x vaginalni pregled, okoli 20.1. bom imela NS v Velenju pri g. Levak. Čakalna doba je kakšen teden, ampak itak mora bit NS med 11. in 14. tednom tako, da prideš na vrsto v tem času.
Ja, jutri pa spet služba, pa tak bi sam poležavala, mi najbolj paše. user posted image

(odgovor članu spela92)
Neposredna povezava do sporočila: 319
4.1.2015 16:45:53   
metuljcica1
Prav tako je tudi pri meni. 30.12.sem imela prvi pregled in je plod isto manjsi kot bi moral biti (glede na menstruacijo). Jutri imam drug pregled, tako da bom videla ali je vse ok. Priblizno dva tedna sem imela rjav izcedek, ki se sedaj pojavlja se le obcastno. Pocutje imam podobno ostalim- slabosti tekom celotnega dneva(brez bruhanja), muci me tudi utrujenost- najraje bi bila ves cas doma in pocivala user posted image

(odgovor članu blue_angel)
Neposredna povezava do sporočila: 320
4.1.2015 16:50:15   
spela92
No super drzim pesti za jutri da bo use pozitivnoo user posted image user posted image .. kar se pa tice sluzbe pa vem kako ti je user posted image jaz sem bila na dopustu sedaj od 23.12 tko da sem se ze kar odvadilia zgodnjega vstajanja in privadila lenarjenja.. user posted image mislm pa da mi bodo tedni sedaj hitreje minili, kar pa je tudi nekaj dobrega da cimprej spoznam svojo pikico ( upam da v torek slisim srcka in da bo vse vredu) in da rizicni tedni cimprej minejo user posted image in potem use sproscene cakamo najlepse dneve svojega zivljenja user posted image user posted image user posted image user posted image .. ali katero zanima kaj ima ? fanta/puncko?? Jaz si ne zelim izvedeti ampak hocem da je presenecenje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 321
4.1.2015 16:52:27   
deklica30
Ja, jaz bom že kar jutri vprašala, če se že kaj vidi kaj bo. user posted image Me ful zanima.

(odgovor članu spela92)
Neposredna povezava do sporočila: 322
4.1.2015 17:03:37   
spela92
A res user posted image si pa radovedna user posted image no sj prav.. ti je drugace vseeno kaj bo ?? Vazno da je zivo in zdravo kajne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 323
4.1.2015 20:11:35   
jesse16
Živijo sonosečke
Kako ste kaj?

joj jutri pa služba jaz sem bila tud cele praznike doma in sem se full navadila iti po kosilu spat. Kako bo jutr pa ne vem. Spet nazaj v nori ritm.
Slabosti so še vedno 24 ur na dan. Še ponoč me matra želodec. Najbolj mučno je to ker sem žejna ampak vse morem piti na silo nič mi ne paše, ne voda ne čaji ne sokovi.... ma katera kako idejo kaj naj pijem?
Držim pesti za vse k maste preglede da bo vse ok. Saj itak more biti.
Aja za spol bom vprašala mam pa full občutek da bo še ena punčka user posted image user posted image Ampak najbolj važno je da bo zdravo.

Lepo spite

(odgovor članu spela92)
Neposredna povezava do sporočila: 324
4.1.2015 20:26:30   
rakica8
Spela92 - ne rabiš it v lekarno, lahko si jih kupiš v kar v kaki trgovini, kamor hodiš po hrano, jih imajo vsepovsod, pa mislim da niso tak drage ko v lekarni.
Katero folno pa jemljete? Jaz upoštevam Pušenjaka in jemljem femibion, sicer je kar drag, ampak če je najboljši, potem naj bo :)
Mene pa zanima, če zdaj kaj pazite na prehrano, kako si pripravljate zajtrke, kosila? Kakšne ideje so dobrodošle user posted image user posted image
Sem si pa nabavila čas za nosečnice, pa pijem ga do dve skodelici na dan, prvega pri zajtrku, pa potem popoldan še kakšnega, drugače pa kamilične čaje, planinskega... ne uporabljam nič sladkorja, medu, nič...
Od kar me peče zgaga se še agrumov izogibam user posted image user posted image
Pridno bodite, pa srečno vsem tistim, ki greste jutri službo user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Duda
Michonne RR

Do kdaj je imel vaš otrok dudo?

Samo prvih par mesecev (5%)

Do 5. meseca (2%)

Do 1 leta (16%)

Do 2 let (27%)

Do 3 let ali več (10%)

Nikoli je ni imel (41%)

Število vseh glasov: 63

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!