|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
22.12.2014 17:51:10   
Shana86
Evo mene s pregleda. Srček bije, je pa dete mlajše kot po ZM - kar sem tudi domnevala, saj se mi je zdelo, da je bila poznejša ovulacija. Tako da sem v 7.tednu, PDP pa 14.8. user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu deklica30)
Neposredna povezava do sporočila: 251
22.12.2014 18:31:24   
Anaina
Shanauser posted image user posted image user posted image
Jaz sem tudi presrečna:) sem prava jokica danes:)
Zdaj pa pozitivno naprej in uživat v user posted image
Za vse ostale ki se imate prve preglede pa držim pesti.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 252
22.12.2014 21:28:33   
JozicaH
No, še tukaj javim, da sem tudi jaz s pregleda, HB srček dela, pa male rokice mahajo :) (no, niso mahale, a vseeno), sem 7t3d, rok pa 7.8., kar je samo en dan pred tabo, Anaina :)
Zdaj pa lahjko res lepo umirjeno in razigrano preživim praznike, rešena sem tudi počivanja, ker se je vse lepo formiralo :)

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 253
22.12.2014 21:59:43   
bučka55
Živjo,

tudi jaz sem nova tukaj. Jutri vstopam v sedmi teden, PDP imam po mojih izračunih 16.8. Prvi pregled pa šele 5.1. je pa to moja prva nosečnost. Tudi mene že nekaj časa mučijo boleče prsi, napetost, slabost, še sreča, da zaenkrat brez bruhanja. Danes je glede slabosti precej boljše kot prejšnji teden..upam, da se to ne spremeni preveč. Tudi špikanja v trebuhu ni več toliko kot prejšnje tedne -upam, da ni kaj narobe, če se je vse skupaj umirilo..!?
Novico nameravava najbljižjim (staršem, bratu) sporočiti še pred novim letom, čeprav imam pomisleke, da ne bi raje to prestavila po prvem pregledu, ko se prepričam, da je vse vredu...

Sicer pa čestitke vsem, ki ste zagledale pluske..

(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 254
23.12.2014 9:04:26   
Sončece16
Čestitke vsem za srčkeuser posted image user posted image

Jaz pa...ah, zopet na istem, zopet čakam na naslednji teden, svet se mi podira user posted image Na pregledu tokrat viden plod, res da velik le 1,5 mm in brez utripa, GV 21 mm. Jaz srčno upam da bo srček, danes oziroma jutri začel utripat. Ginekologinja me je tolažila da je res premajhno, da se je plod šele pokazal. Sicer sem brala tudi na strani centra Dravlje da piše da se srček vidi šele po velikosti ploda 5 mm, to me malo tolaži. Sam kaj ko bereš vse tiste izjave Pušenjaka če do 22 mm ni utripa ga tudi ne bo. Kakorkoli, naslednji teden imam ponovni pregled tokrat samoplačniško, ker me sestra ni želela naročiti, grrr, kljub temu da je zdravnica rekla da lahko pridem naslednji teden. Tako da zopet to mučno čakanje in vam povem da se mi srce trga ko ne vem kaj je z najino pikico, ki sva jo čakala toliko let user posted image user posted image user posted image Za naju so to na žalost katatsrofalni prazniki in se jih niti ne veselim, najraje bi preskočila te dni da vidim kaj se dogaja.

(odgovor članu bučka55)
Neposredna povezava do sporočila: 255
23.12.2014 9:47:14   
JozicaH
Sončece, objem... Tudi če zgodba ni končana vem, da je to, kar potrebuješ... Srčno ti želim, da se vse lepo konča, ne samo, da čez en teden vidiš srček, ampak da se otrok lepo naprej razvija. Čudeži se dogajajo. Vem, kako ti je, sama sem šla skozi podobno zgodbo, s tem, da jaz sem videla srček, potem naslednjič pa ne več... Verjamem, težko je, sploh ta negotovost, strah, potlačena sreča in veselje... Ampak tudi če se zgodba ne bo dobro končala, le glavo pokonci, kajti vem za veliko zgodb in tudi medicinsko je nekako utemeljeno, da se zgodi zanositev po splavu hitreje, ker je sluznica še odebeljena... Jaz sem zanosila takoj, ko smo po splavu začeli delati na dojenčku. Če bi karkoli potrebovala, besedo, karkoli, me lahko kontaktiraš na ZS.

Še en objem...

(odgovor članu Sončece16)
Neposredna povezava do sporočila: 256
23.12.2014 10:31:01   
Kara*
Sončece16 en velik objemček ... to so pa res pokvarjeni prazniki, verjamem user posted image upam, da bo srček ... ful držim pesti zate! user posted image user posted image user posted image

Mene je tut tok strah tega, da ne bi blo srčka ... imam še 3 tedne do prvega pregleda, ko bom že v 12. tednu ... se mi zdi, da me je vsako nosečnost bolj strah. Tokrat niti ne izcedkov, ampak samo tega, da ne bo srčka. Tk da sm čist zadovoljna, da mi je skos slabo, nekk se mi zdi, da je to znak, da nekdo veselo raste v meni ...
Čestitke vsem za preglede, srečnice, vam ful privoščim!user posted image In dobrodošle nove, full nas bo junijauser posted image user posted image

Jaz sem danes opravla šoping hrane, samo v petek rabim še mesnine mal kupit za obiske, da bo sveže. Zdele grem pa pečt tortico, bo za posladek k božični večerji in pa pecivo za pito .. Vsem želim lepe priprave na praznične dni! user posted image

(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 257
23.12.2014 10:59:53   
hasimirka
Sončece, objem še od meneuser posted image
to res ne bodo lepi prazniki, upam, da ti hitro mine čas do naslednjega pregleda. saj ne vem, kaj bi drugega rekla, drži se. kdaj pa naj bi bila oploditev, si imela redne menstruacije? mogoče je bila pozna ovulacija, zdaj itak rastejo mm na dan, srček pa se pri tolk malem še ne vidi, ja.
vse dobro user posted image

(odgovor članu Kara*)
Neposredna povezava do sporočila: 258
23.12.2014 18:32:07   
misa30
Čestitam vsem puncam za srčke user posted image

Sončece16, objemček tudi od mene. Te popolnoma razumem, kako ti bo med prazniki, ker sem jaz na istem. Včeraj bila na UZ, videla se je GV in RO, vendar brez plodka. G je rekla da možno da sem pozneje zanosila in se ga še ne vidi, vendar ker imam hcg 10000 me je že psihično pripravljala da nosečnost ne bo uspešna. Čakam in upam da mi ne bo treba it na urgenco, naslednji UZ imam 6.1. Sončece16 glavo gor, upanje vedno ostaja, tudi pri meni. Upam da med prazniki čim bolj odmislim in me šestega razveseli srček. Če ne pa mi očitno ni bilo namenjeno, naredit itak nimam kaj samo da čakam in mislim pozitivno.
Srečno vsem nosečkam in lepe praznike.

(odgovor članu Sončece16)
Neposredna povezava do sporočila: 259
23.12.2014 19:27:18   
jesse16
živijo

Sončece16 in misa30 en velik objem za vaju držte se punce. Močno vama želim da se konča srečno.

No jaz sem pa zdele komi iz službe prišla, sem čst crknjena, zdaj pa še mali pomagat nalogo naredit.
Sem imela danes pregled in smo veliki 1,7 cm in sem v 8t. Zaenkrat vse ok. Še naprej se moram pazit zaradi hematona.

Čuvajte svoje pikice

(odgovor članu misa30)
Neposredna povezava do sporočila: 260
23.12.2014 20:13:16   
Shana86
Objem za obe tudi od mene user posted image user posted image Res zoprno, če komaj čakaš, da prazniki minejo user posted image Jaz tudi po eni strani, imam 6.1. prvi pregled pri mojem G in upam, da je res bila poznejša O in bo pikica pridno rastla.

Jaz sem pa danes precej bolje kot včeraj, ko mi je bilo cel dan ful slabo in ful sem bila utrujena. Danes sem ob petih, ko se je zbudila user posted image , pojedla en prepečenec in en deci malinovca (po vodi mi je slabo, isto kot prvič, navajena pa sem sicer piti samo vodo) in mi potem ni bilo slabo user posted image Šele pred kosilom mi je postalo, ampak je juha malo pomagala. Utrujena pa nisem tako zelo. Včeraj sem že ob pol osmih zvečer zaspala, tako da je mož sam skopal in dal spat punčko. Danes popoldne sem spekla potico, jaslice moramo samo še sfiniširati, tako da jutri samo še malo pospravim in uživanje se začne user posted image Pojutrišnjem pa bomo že povedali mojim za novo pikico... odkar mi je mami danes rekla, koliko sreče in veselja je v družino prinesla moja punčka (prva vnukinja), še bolj komaj čakam...

< Sporočilo je popravil Shana86 -- 23.12.2014 20:14:36 >

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 261
23.12.2014 21:03:18   
metuljcica1
Hojci!user posted image
Cestitke vsem bodocim mamicam. Tudi sama sem te dni opravila test in bil je pozotiven user posted image . Glede na ovulacijo sem v 6 tednu. Prvi pregled imam sele cez tri tedne. Drugace sem ok, razen vceraj blaga rjav izcedek 1x, in danes 1x. Res sem bila oba dni 8ur na nogah. Upam da se iztece dobro, ima katera podobno izkusnjo.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 262
23.12.2014 21:52:31   
blue_angel
Shana midve sva imeli podobno situacijo glede testa, je obema kasneje pokazal plusek... me zanima kaj bo meni ginekolog rekel. Ker tocno vem kdaj je dete nastalo in kdaj je bila vgnezditvena :-) komaj cakam prvi pregled... 30.12. imam, takrat bom 7t4d

(odgovor članu metuljcica1)
Neposredna povezava do sporočila: 263
24.12.2014 19:35:08   
Anaina
Punce lep božični večer. Pridno božajte svoje pikice in naj bo do konca user posted image vse ok.

(odgovor članu blue_angel)
Neposredna povezava do sporočila: 264
25.12.2014 13:35:10   
metuljcica1
Hojci!
Tudi jaz imam po 10.januarjo prvi pregled. Takrat bom -po svojih izracunih v 9 tednu. Ves cas me mucijo slabosti, boljse mi je kadar nekaj pojem ali popijem, nato mi je zopet slabo. Popade me grozna utrujenost parkrat na dan, da sem komaj pokonci.
Bo pa potem toliko lepseuser posted image

(odgovor članu Kara*)
Neposredna povezava do sporočila: 265
25.12.2014 20:07:40   
Anem
Pozdravljene sonosečke. Se vam pridržujem v veselem pričakovanju, namreč v torek mi je krvni test potrdil nosečnost, seveda zanosila sem s pomočjo umetne oploditve, tako kot pri prvemu sinčku, ki bo kmalu star 18 mesecev. PDP naj bi bil po izračunih na netu nekje 27.8.15, upamo na zdravo sestrico, če bo pa fantek pa bo tudi super :D dajejo me (.)(.), zaenkrat rahle slabosti, zgaga, napihnjenost, krčki... V prvi nosečnosti sem imela kar nekaj težav, predvsem s kravitvam, ki so trajale vsak dan do 26.tedna. Upam, da bo šlo tokrat brez težav

Neposredna povezava do sporočila: 266
25.12.2014 20:09:04   
Anem
Aja, prvi pregled imam komaj 12.1 na GKLJ nato še 14.1 pri svoji G

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 267
25.12.2014 21:05:44   
rea24
hojla!
Se vam pridružim še jaz, pdp imam po mojih izračunih nekje okoli 12.8. Zaenkrat še nisem imela pregleda, ker so dopusti un čakalna doba malo daljša. prvi pregled bo 14.1. kar se mi zdi kar pozno, nekje v 10,tednu.
Počutim se v redu, ampak drugače kot v prvi nosečnosti, predvsem se mi zdi da mi prsi rastejo in so boleče, napete. Slabosti pa je tudi nekaj več kot prvič. Ampak samo ko sem lačna. tako da skoz neki jem, kilogrami pa gredo kar gor.
sva pa včeraj in danes povedala domačim, tudi hčerkici (februarja bo 3 leta stara), ki si strašno želi bratca in že ve, da je v trebuščku majhna pikica ki raste. Novica je šokirala predvsem taščo, ker ji je včeraj enako novico povedal tudi drugi sin, tako da imava s svakinjo rok v razmaku 14dni :). Želim vam mirne praznike, predvsem tistim, ki imate težave s izcedki, pošiljam kup objemčkov.

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 268
25.12.2014 21:36:35   
Anonimen
Hello souser posted image !!

Javljam se prvic se jaz... Pred priblizno 14 dnevi se je pojavil plusekuser posted image Precej nenacrtovano, saj nisem verjela, da bom tako hitro zanosila. Zame bo to tretja nosecnost in drugi otrocek. Doma imamo ze enega 18mesecnika in tako bo razlika med njima 2 leti in mesec dni. Razlika med njima je precej majhna, no vsaj meni se sedaj tako zdi. Kako je pa pri ostalih? Tukaj sem brala, da ima kar nekaj vas razliko med otrocki tudi 2 leti.
Prvi pregled imam po novem letu, ampak mi je tako bolje, saj bo plod ze dovolj velik in se bodo videle/ne videle ze bistvene stvari. Glede na to, da imam za seboj ze en UPN sem glede nosecnosti v prvih tednih bolj previdna, nerada govorim naokoli. Sem pa optimicna in tudi Ve drage moje ne bodite prosim crnoglede!! Ne pozabit, da se vse zgodi z dolocenim namenom...

Bodite vesele in v krogu najblizjih te praznike.

(odgovor članu rea24)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
26.12.2014 10:18:41   
tejchy*
Ojla sonosečke :)

Tudi jaz se vam bom pridružila, saj mi je testek pred dvemi dnevi pokazal +, PDP pa naj bi bil 24.8.. 5.1. imam prvi UZ in moram vam povedat da komaj čakam, da mi G pove, da je vse ok in da srček bije :).
Ker sem osebno več na fb-ju bom sigurno bolj prisotna tam, pa me zanima kateri lahko pišem da me doda med avgustovke 2015?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 270
26.12.2014 11:51:42   
Anem
Mene tudi če lahko doda na fbju če že obstaja kakšna skupina?

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 271
27.12.2014 7:50:12   
jesse16
Živijo nosečke

Dobrodošle nove nosečke.
Misa in Sonček kako ste?
Kako ste kaj ostale? Upam da vam je Božiček kaj lepega prinsel.
Men je še kr slabo in skor cel dan. Pa skoz sem utrujen pa rahlo tečna user posted image user posted image Grozna sem.
Bo pa avgusta zato lepše.
Naslednji pregled imam šele 21.1. Takrat imam tudi nuhalno. Komi čakam.

Aja punce a bi katera imela res luštnega psička?
Januarja bo star 8 t, ga podarimo, bo pa srednje velikosti, je pa navajen cartanja in otrok.
Če katero zanima mi naj piše na zs.

Uživajte in božajte bušije

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 272
27.12.2014 9:00:24   
metuljcica1
Hoj!
Tudi meni je kar slabo, predvsem kadar imam prazen zelodec. Da utrujenosti ne omenjam. Jaz imam teden pred tabo sele prvi pregled, malce pozno user posted image
za kuzka ma upam, da najdete topel domek. Sama ga ze imam.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 273
27.12.2014 9:26:22   
tejchy*
jesse16 - mi imamo doma že skoraj cel živalski vrt, vseeno pa upam da najdete kosmatinčku krasen dom. Te bom imela v mislih, če bo kdo razmišljal o nakupu kužka.
Jaz z slabostjo nimam problemov, mi pa npr. sir (ki ga imam najraje in je bil prej v vsaki moji jedi) sedaj smrdi user posted image
No, ker zaenkrat nimam nekih slabosti, raje trkam ker itak vse lahko še pride za mano user posted image ! Imam pa zato zelo občutljiva prsa, včasih se jih sploh dotaknit ne smem in prebavo še 3x bolj pospešeno, sedaj pa se me je še lotil grozen prehlad, tako da sem na medu in vitaminih, da se čimprej stanje popravi.

Souser posted image , en lep vikend vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 274
27.12.2014 11:34:44   
Shana86
Metuljcica1 jaz imam enak tip slabosti. Nonstop moram nekaj jesti, sicer mi je slabo --> user posted image No ampak bolje to, kot pa tista slabost prej, ko nisem mogla jest. Samo kg bodo sli pa gor... Utrujenost je pa taka cudna, kar naenkrat samo padem dol in ne morem nic. Za deset minut pocijem, potem sem spet okej.

Na bozic smo povedali za novicko starsem in so bili ful veseli user posted image Sem mislila, da bojo komentirali majhno razliko (glede na uz bosta natancno 18 mesecev), ampak niso nic rekli. Joj danes je pa tako lepo, ze vse dopoldne snezi. Mi je fino, ker mi ni treba v sluzbo ali rodit user posted image Februarja sem rodila ravno malo po tistem hudem zledu, ko pomoje niti do porodnisnice ne bi prisla... se dobro, da bo zdaj avgustovcek user posted image

Kako ste ostale, sploh tiste s tezavami? Soncece, kako se drzis?

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?