JozicaH -> RE: Avgustovke 2015 (27.12.2014 12:29:06)
|
Pozdravljene v zasnežen popoldan! Vedno več nas je, kako lušno :) Moja slabost pa je taka, da mi je slabo, če sem lačna in slabo, če sem sita. Tako da moram biti skoz nekje vmes :/ Včeraj sem se ravno prav najedla jote, pa sta prišla vrat in njegova, prinesla neke fine domače rolade, itak da sem zmazala en kos, potem pa slabo, pa bruhat, pa običajno ne bruham... Ah, nosečniške radosti :) . Dobra stran nosečnosti (poleg seveda male Bube, ki pridno raste) pa je, da mi lasi ne izpadajo sploh :) Prej povsod lasje, sploh ker imam dolge, zdaj pa nič :) Na morje mislim, da bomo šli kot letos, v 2/2 junija, se je nekaj tašča širokoustila že poleti, da bo zrihtala drugo leto nekaj. Verjetno mi bo, glede na to, da bomo takrat že kar okrogle, pasalo it v družbi, pa magari s taščo :) Letos je bilo kar fino tako zgodaj, nobene gužve, ugodne cene, ujeli smo dokaj dobro vreme, voda naju s hčero ne gane, če je rahlo hladna, moj pa se itak ne bi kopal dokler nima voda 30 stopinj ;) Men bi sicer pasalo mogoče še it potem pozno septembra, če bi blo vse ok, pa bomo vidli, kako bo zdravje, finance, ritem z dojenčkom... Bodite lepo, božajte bušije in ... uživajte v snegu, končnooooo!!!!
|
|
|
|