Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 12.2.2015 16:14:19
|
|
|
|
tasyjka
|
Dober dan punce Kakor sem bila včeraj dobre volje sem danes slabe.Saj veste da sem delala test CB in je bil rahel plusek.Danes sem pa šla samoplačnisko na odvzem krvi pa šokk,,beta je samo 8.2...mah,po moje je že vsega konec. Ostalim puncam pa ...lepo čuvajte svoje zaklade
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 12.2.2015 16:30:15
|
|
|
|
tasyjka
|
oj punce Ma,danes sem pa žalostna,včeraj sem na CB testku imela rahel plusek,danes me je pa že zjutraj črvičlo po trebuhu pa sm rekla kaj bi to bilo,šla na wc,nič izcedkov ,pol sm pa sla samoplačniško na odvzem krvi,sm rekla,zdaj pa že more kaj pokazat po včerajšnjem plusku.....pol k sm pa izvide dobila je pa sledil šok..vrednost hcg samo 8.2...10 dni po et...po moje je pri meni že vsega konec.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 12.2.2015 16:53:24
|
|
|
|
aspera
|
Ojoj, tasyjka, to pa najbrž res nekaj ne bo ok . Samo čudno, da si en dan prej še imela plus na CB . Edino, če ti je uspelo zanosit in ti je potem takoj šlo naprej.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 12.2.2015 17:23:05
|
|
|
|
Saryka
|
Tasyka Jaz sem sla zdej kupiti test. Za jutri zjutraj da naredim. Imajo jih en kup, jaz sem vzela test ki ti pokaze po ciklusu. Ker danes naj bi dobila. sej bomo videli kaj bo.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 12.2.2015 17:27:38
|
|
|
|
Tammyv
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kolenc Punce eno vprasanje.. Ali katera od transferja je estimo in estrofem?? Jaz ga imam se za dva dni tablet ampak krvni je 16.2. In me zanima ker mi jih bo zmanjkalo, ali bi mogla do krvnega jest ali samo toliko da jih porabim? Kolenc jaz sem imela vceraj transfer in moram jemati estrofem na 12ur se dva tedna in tudi estimo.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 12.2.2015 18:26:56
|
|
|
|
tasyjka
|
Aspera tudi meni se zdi čudno,da je test vceraj pokazu plusek pocakala bom še do uradnega krvnega testa,pol bomo pa videloi kaj bo.Imam pa potem samo še en postopek na razapolago,mogoč pa tisti uspe .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 12.2.2015 20:32:46
|
|
|
|
Kolenc
|
Jaz sem mogla do transferja jest 3x na dan estrofem in estimo se pravi na 8 ur in tko so mi svetovali tudi za naprej samo v nedeljo zjutri bom zadnjo estimo vstavila v noznico v ponedeljek 8.30 imam pa krvnega... In zdej ne vem naj poklicem da dobim se eno skatlico ali ne bo potrebe. Res si ne zelim da bi mi zard tega slo kej narobe... Pise pa tudi da to jemljem 15 dni od ET.. Hjooj cist sm zmedena..
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 12.2.2015 20:34:55
|
|
|
|
Kolenc
|
Tasyjka ne zgubi upanja drzim pesti :)
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 12.2.2015 21:22:31
|
|
|
|
Saryka
|
Tasyka jaz tudi drzim pesti da bo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 13.2.2015 6:56:38
|
|
|
|
Saryka
|
Punce moje Sem zagledala dve debeli
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 13.2.2015 8:18:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro Joj saryka, a res? Super, čestitke!! To leto je res noro z super se je začelo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 13.2.2015 8:22:07
|
|
|
|
tasyjka
|
Sarykačestistm za jaz sm pa dobila ...... vsem ki vam je uspelo čestitke,ostalim pa držim pesti da vam uspe.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 13.2.2015 9:01:21
|
|
|
|
tasyjka
|
še enkrat jaz Punce zanima me kam moram zdaj poklicat za ponovni postopek...moram vam povedat da sem že starejša in imam samo par mesecev časa za za oploditev preko zdravstva.......zanima me ,če katera ve,ali bi mogoče že lahko šla nasednji mesec spet v postopek,sicer brez stimulacije ,pa vendar....hvala vam za odgovore.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 13.2.2015 10:07:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Tasyjka, žal mi je,da ni šlo skozi ne vem,na kateri kliniki si. Na Gk v Lj moraš po novo napotnico k svoji zdravnici, drugod pa žal ne vem kako je. Želim ti,da bi v kratkem ugledala velik +
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 13.2.2015 10:22:40
|
|
|
|
JedKa
|
Saryka iskrene čestitke tasyjka tebi pa veliko optimizma in sreče, verjemi da bo enkrat uspelo!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 13.2.2015 10:53:45
|
|
|
|
aspera
|
Saryka, super, čestitam . tasyjka, , žal mi je, da ni uspelo. Pokliči tja, kjer si bila v postopku in jim objasni to svojo situacijo pa se probaj tako zmeniti, da bo zate najboljše. Jaz žal ne vem kako je s tem.
< Sporočilo je popravil aspera -- 13.2.2015 10:54:16 >
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 13.2.2015 13:07:18
|
|
|
|
Anonimen
|
aspera, eno vprašanje imam zate glede komisije. koliko časa je trajalo, da si dobila domov papir od komisije? zanima me, ker počasi moram javit v službo kako in kaj. moja osebna zdravnica mi je že vre pripravila, da bo poslala naprej in mi tudi predlagala, da ostanem doma, če bo vse v redu zato pa me zanima, kdaj oni odgovorijo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 13.2.2015 13:23:40
|
|
|
|
aspera
|
Hmm, če se prav spomnim, so mi poslali odločbo nekje po 3 dneh, ko so dobili moje papirje.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 13.2.2015 14:35:44
|
|
|
|
Anonimen
|
uf, so pa kar hitri, super. Me prav zanima, kako se bojo odločili tebi so podaljšali, a ne? Kaj pa potem, se še odločijo ali moraš nazaj v službo? joj zame je to vse novo..
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 14.2.2015 13:21:15
|
|
|
|
molekulca
|
Uf, zdaj ste mi pa dale čtiva Da na kratko povzamem. Nosečke : Aspera, Pejko, Anonimna, Kolenc, Saryka,. Sem katero spustila? Na posvet čakajo: Molekulca Kaj se dogaja z Marto72?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 14.2.2015 16:35:50
|
|
|
|
JedKa
|
a je še katera, ki je po et in čaka na test? Da ne bom samo jaz jamrala Jaz sem danes 4.dan po et, et sva imela na 5.dan, vstavili so mi dve blastocisti, kljub temu da sem še mlada Že naslednji dan po et me je začelo špikat in to se samo stopnjuje... joške so uplahnile, tako da sem že na pol puško v koruzo vrgla... sem mislila, da imava pa sedaj fuuul več šans da rata prejšnjič sem dobila že 6.dan po et, tako da imam zle slutnje, da bo tokrat podobno... Non stop brskam po netu o znakih in iščem upanje...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 14.2.2015 17:18:07
|
|
|
|
Saryka
|
Hvala punce srecno ostalim
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 14.2.2015 17:34:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jedka,ne razmišljaj preveč. Saj vem,da ne moreš odmisliti a vseeno. Bodi pozitivna, čohaj buši in mogoče bo kaj pomagalo Molekuĺca,mislim,da si kar dobro napisala jaz čakam na Uz,potem se lahko tudi uradno ožigosam
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 14.2.2015 18:51:12
|
|
|
|
pejko
|
Hei, smo imeli tako gužvo v službi... Tasyjka, mi je žal :( Saryka, čestiiitke!!! Jedka, a mene nisi brala? Jaz nisem imela N I Č znakov! Srečno!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 14.2.2015 20:31:15
|
|
|
|
JedKa
|
pejko sem te šla prav nazaj brat sedaj ti nisi imela nič znakov, jaz jih imam pa že od drugega dne po et, ampak take kot jih imam ponavadi pred sem brala da si 9. dan delala test ker jih nisi imela, zame se mi zdi da so se že tako zgodaj začeli, da se bo prav kmalu vlilo... eh..žrem pa non stop, si bom zalogo maščevja za hude čase naredila če ne drugega
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?