|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
14.2.2015 22:01:09   
Link
JedKa, sem na istem kot ti user posted image , 4.dan po ET 5 dni stare blastociste. Vsavili so mi pa samo eno, ker je tvegano zaradi nevarnosti hiperstimulacije. Zaenrat še ne vem kaj nas si mislim, joške so napete in boleče, ampak so tudi pred mesnstruacijo. Imam pa bolečine v trebuhu že od 1. dne po ET, kot krči pri menstruaciji. Zvečer postanejo precej močni in me občaso zbudijo iz spanja, ob tem da trenutno zelo slabo spim. Podobnih bolečin nisem imela po nobenem ET, šele potem, ko sem že bila noseča. Skratka te znaki so vedno user posted image . Upamo na najboljše!

Vsem, ki ste zagledale user posted image user posted image čestitke!

Tasyjka, smola res, user posted image , procent uspeha nam na žalost res ni v prid, ampak enkrat padeš tudi v tistih 30%user posted image , tako da srečno v nove boje!

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 651
15.2.2015 8:19:42   
Tammyv

IZVIRNO SPOROČILO: JedKa

a je še katera, ki je po et in čaka na test? Da ne bom samo jaz jamrala user posted image
Jaz sem danes 4.dan po et, et sva imela na 5.dan, vstavili so mi dve blastocisti, kljub temu da sem še mlada user posted image

Že naslednji dan po et me je začelo špikat in to se samo stopnjuje... joške so uplahnile, tako da sem že na pol puško v koruzo vrgla...
sem mislila, da imava pa sedaj fuuul več šans da rata user posted image prejšnjič sem dobila user posted image že 6.dan po et, tako da imam zle slutnje, da bo tokrat podobno...

Non stop brskam po netu o znakih in iščem upanje... user posted image

Jaz tudi cakam, sem pa danes 4.dan po et z zamrznjenckom.Jaz tudi vsako toliko cutim neko spikanje v jajcnikih, ceprav jejem samo estrogem in estimo, nisem imela inekcij.
Tokrat nisem imela vgnezditvene, prvij trikrat pa vedno in me zato se bolj skrbi, ampak poskusam pozitivno razmisljat.

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 652
15.2.2015 8:55:04   
kunigundek

IZVIRNO SPOROČILO: Kolenc

Jaz sem mogla do transferja jest 3x na dan estrofem in estimo se pravi na 8 ur in tko so mi svetovali tudi za naprej samo v nedeljo zjutri bom zadnjo estimo vstavila v noznico v ponedeljek 8.30 imam pa krvnega... In zdej ne vem naj poklicem da dobim se eno skatlico ali ne bo potrebe. Res si ne zelim da bi mi zard tega slo kej narobe... Pise pa tudi da to jemljem 15 dni od ET.. Hjooj cist sm zmedena..

Oj!

Estimo nujno rabiš, brez tega gre res lahko kaj narobe. Upam, da ti jo je uspelo dobiti. Če si iz gorenjskega konca, ti jo tudi jaz lahko posodim, sporoči, če rabiš.

Drugače pa pozdrav vsem tukaj, berem vas redno, ampak si še nisem upala kaj napisat, sem bolj sramežljive sorte user posted image . Tudi sem v tej zgodbi in res upam, da bo šlo po petem transferju tako, kot je treba...

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu Kolenc)
Neposredna povezava do sporočila: 653
15.2.2015 9:28:29   
pejko
Jedka, če imaš znake, pa je super! Glede na to, da se sekiraš, sem mislila, da jih nimaš, ker ponavadi vse zapaničarimo, če smo imele znake in so zginli :)

Punce, držim mooočn pesti, kunigundek, tebi pa dobrodošla in tudi vso srečo!!!

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 654
15.2.2015 11:16:22   
aspera

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

uf, so pa kar hitri, super. Me prav zanima, kako se bojo odločili user posted image tebi so podaljšali, a ne? Kaj pa potem, se še odločijo ali moraš nazaj v službo? joj zame je to vse novo.. user posted image

user posted image

Meni so podaljšali za mesec in pol in najbrž mi bojo tudi naprej, glede na mojo naravo dela. Pa tudi poznam punco, ki je zanosila z IVf postopkom in je sedaj že nekje blizu 20.tedna pa ji še vedno podaljšujejo, nič ni šla več nazaj v službo.
Čeprav meni je po eni strani tako dolgčas, da bi skoraj raje hodila delat, samo si ne upam riskirat. Nosečnost je na prvem mestu, logično.

Jaz imam v petek prvi pregled pri svoji ginekologinji in sem že kar malo živčna, ker prejšnjič sem ravno na tem pregledu izvedela, da sem imela SS. Upam, da bo tokrat vse ok. Pa še 2 dni mi zdaj skoraj ni nič več slabo in prsi me spet skoraj nič več ne bolijo, tako, da me še to psihira. Če mi je slabo, potem saj vem, da se nekaj dogaja user posted image .

pejko, kako si ti, a so se ti že pojavili kakšni znaki?

Pa ostale, kako ste?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 655
15.2.2015 11:22:14   
pejko
Aspera, nada de nada :)
Večeraj zvečer so se mi prsa sicer povečala, sem rekla, evo, to je to, danes pa spet normalna :)
Te pa popolnoma razumem, da te je strah! Mene je tudi fullllllll...Mislim, da nas je kar vse. Ampak na žalost nimamo kaj naredit ...

Se mi je pa zdaj (v tem obdobju se mi vedno) začela še alergija, neki cveti. Ponavadi sem se nafilala z antihistaminiki, zdaj pa ne vm, kako bom preživela ...

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 656
15.2.2015 13:31:56   
Anonimen
Aspera, hvala za odgovor. V moji službi ni toliko fizičnega napora,kot je psihičnega in zraven še ogromno bacilov in virusov,ki prežijo nad mano user posted image Tega se še najbolj bojim,da bi se nalezla. O dolgčasu niti ne govori, te kar razumem. Od 21.1.sem več ali manj priklenjena na kavč ali posteljo.. NE MOREM VEČ user posted image
Držim pesti,da bo na Uz vse ok. Kako ti je ugotovila, da pikice ni več? Ti nisi opazila nobene spremebe?

Pejko,tudi to bomo dale skozi,dej! user posted image

user posted image

(odgovor članu pejko)
  Neposredna povezava do sporočila: 657
15.2.2015 14:25:50   
aspera
Plod je še bil, samo utripa ni bilo več, kar je videla z UZ. Pa glede na velikost ploda, je moralo priti do prenehanja bitja srčka kakšen dan prej ali pa ravno tisti dan, ker velik je bil ravno prav za tisti čas. Znakov za SS pa nisem imela nobenih, najbrž bi potem sčasoma prišlo do njih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 658
15.2.2015 15:50:30   
Anonimen
Aspera, srčno želim,da daš ta Uz mirno skozi,potem bo veliko lažje user posted image

user posted image

(odgovor članu aspera)
  Neposredna povezava do sporočila: 659
15.2.2015 18:24:02   
tejcy01
aspera

evo spet sem prišla malo pogledat kako kaže tebi pri tvoji nosečnosti in vidim da je super user posted image utrip je bil kar je važno zdaj pa držim pesti da se otroček že lepo in pridno razvija in da bo na tem UZ vse vredu user posted image user posted image samo pozitivno naprej vse bo vredu boš vidla user posted image ne sekiraj se preveč glede znakov ker to čisto nič ne pomeni...meni ni bilo v celi nosečnosti skoraj nič slabo mogoče samo ene 4krat,tudi prsi so bile včasih zelo občutljive včasih čisto nič...tako da počakaj mirno na pregled in tam boš vidla da bo vse ok s tvojim otročkom in da si še vedno srečka user posted image potem pa počakaš samo še do 12tedna k boš imela nuhalno in potem boš zadihala malo bolj sproščeno in šele dobro dojela da se to zares dogaja user posted image user posted image srečno v petek držim pesti da bo vse ok user posted image user posted image

kar se pa tiče bolniške je pa čist odvisno od ginekologinje ampak načeloma v teh primerih podaljšujejo vse do konca user posted image
jst sem bila tudi skos na bolniški in sicer zaradi dela ki ga opravljam...

pozdravček user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 660
15.2.2015 18:48:58   
Tallulah
Pozdravljene punce, že dolgo vas berem, danes pa sem se odločila da vam napišem še svojo zgodbo. 1 februarja sem imela ET dveh morul. Takrat sem zvečer tudi zbolela bruhala sem in imela sem 38 vročine. Rekla sem si da verjetno ne bo uspelo zaradi bolezni, imela sem hudo bakterijsko infekcijo. Dobila sem antibiotike. Po enem tednu sem se pozdravila. V torek 9. dan po ET sem začela krvaveti. Seveda mi je bilo zelo hudo, ker sem vedela, da je vsega konec. Krvavela sem zelo malo, začele so me boleti prsi, zato se mi je zdelo vse čudno. Potem sem na 12. dan po ET rekla, da bom vseeno naredila test. Skoraj me je kap test je bil pozitiven. Od takrat sem naredila 5 testov in vsi so bili pozitivni. Krvavim še kar, vendar malo. Danes je 14 dni po ET. Jutri imam krvni test. Zelo me skrbi kaj bo. Ali je še katera kdaj tako krvavela? Ali katera kaj ve kdaj imaš prvi ultrazvok v LJ, če je test pozitiven, baje da imaš enega še tam.

Lep pozdrav in srečno vsem

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 661
15.2.2015 19:48:23   
lolita83
Pozdravljene!
Malo sem morala priti h sebi po tistem negativnem testu in zeloooo mocni in boleci M.
Pejko vidim, da si ok, drugim puncam gre tudi dobro....cestitke za pluske, user posted image user posted image user posted image user posted image za minuske....
Jst sem pa Reša klicala in mi je reku naj prekinem z Estimo in naj pridem 12.dan cikla na UZ pa naj povem da grem na transfer zamrznjenckov. Kako gre pa naprej? A ti dajo stop inekcijo? Kateri dan ti jih ustavijo? Nimam pojma....ce mi zna katera razlozit bi prosila...
Se naprej srecno vsem***

(odgovor članu Tallulah)
Neposredna povezava do sporočila: 662
16.2.2015 8:33:22   
Marta72
Pozdravljene punce, se po dolgem času spet malo oglašam.

Včeraj sem imela ET na 3.dan, vstavili so mi pa eno celico.

Mi pa nekaj ne da misliti,...od punkcije naprej imam skoz neke krče,..ali v jajčniku ali v maternici. Krči so taki kot pred M. Včeraj na transferju sem to povedala tudi Rešu, kateri pravi, da čim dlje so krči tem bolje je, ker se notri dejansko nekaj dogaja.
Včeraj je bilo po transferju vse ok, razen tega, da me je med sprehodom malo uščipnilo v desnem jajčniku. Zvečer pa, ko sem si vstavila Estimo in sem se ulegla v posteljo se je pa začelo,..spet kot pred M in zapovrh vsega sem še nekaj zakašljala, me je pa prav zapeklo v trebuhu,..sem še danes prestrašena.

Danes zjutraj, so bili krči še vedno prisotni, trenutno pa je stanje že bolj normalno, malenkost me še tišči v maternici.

Aja,..da vam zaupam še podatke od punkcije:
Bilo je 6 celic, 3 celice so se oplodile, 1 so mi vstavili, za ta druge dve pa bo znano šele čez nekaj dni.

Ali katera ve, koliko dni po transferju na 3 dan pride do vgnezditve?

(odgovor članu lolita83)
Neposredna povezava do sporočila: 663
16.2.2015 9:15:56   
kunigundek
Lolita83, pri zamrznjenčkih je nekako takole. Lahko te bo dal v spontani cikel. Izgleda že tako. Tam ti nekaj dni po ovulaciji vstavi zamrznjenčke oziroma odmrznjenčke. Glede stopke v tem primeru nisem prepričana, jaz sem vedno imela stimuliran cikel. V tem pa jemlješ estrofem za zorenje sluznice, ko je dovolj debela ti da še estimo in tri oz. pet dni po pričetku jemanja estime je transfer. Stopke ne dobiš. Pri meni se je sluznica debelila z bolj upokojenskim tempom, zato sem imela transfer šele 20. dan cikla.

Tallulah, ne obremenjuj se glede krvavitve. Si imela kar pestro dogajanje v času okrog transferja, najbrž je bilo tudi telo malo šokirano od vsega skupaj, potem pa nekaj po svoje reagira. Če bo danes krvni test v redu (držim pesti!) in nimaš bolečin še naprej, najbolje, da odmisliš. Jaz sem po pozitivnem testu tudi en dan malo krvavela, potem imela še tri dni izcedek in v tistem tednu sem si brez barvanja barvo las spremenila v en odtenek bolj sivo. Pa se je samo od sebe umirilo. Meni je zdravnik takrat rekel, da dokler ni krčev ali močnega krvavenja, nima smisla zganjati panike.

Aspera, upam, da bo vse v redu na ultrazvoku. Vem, kako te dajejo živčki, sploh glede na izkušnjo. Jaz sem prvi ultrazvok imela v četrtek, pa srčka še niso jasno zaznali in me ponovno naročili čez 14 dni. In mi gre tudi samo to po glavi, kaj, če ga takrat ne bo. Neprestano so neki izzivi, sploh za IVFovke ... jaz že vidim, da bom mirna šele takrat, ko bom otročka držala v naročju. Potem bo pa čas za nove probleme user posted image

Ojoj, cel roman sem napisala. V glavnem, punce, mirne živce in upamo na najboljše! Slej ko prej bomo vse zmagale.

(odgovor članu lolita83)
Neposredna povezava do sporočila: 664
16.2.2015 13:59:20   
Anonimen
Hej hej.

Danes sem končno malo zaživela. Zunaj je tako lepo sonce in res nisem mogla bit v hiši. Delala sem kroge okrog,se malo posončila, itd. Je prav pasalo. Potem sem še 1 stroj oprala in dala sušit,skuhala kosilo.. skratka,vračam se v življenje user posted image do danes sem več ali manj glumila glivo user posted image

Tallulah,kako je šlo na krvnem? Prvi Uz v Lj imaš približno 1 mesec po ET user posted image upam,da prideš do tja user posted image

Lolita83 ne vem,kako je pri Rešu, ampam če nimaš stimulacije predvidevam da tudi stop injekcije ne dobiš (tako je vsaj v Lj). Veliko sreče ti želim user posted image

Marta72 špikanje in manjše bolečine so čisto normalne. Par dni nazaj sem pihnila nos in me je tako špiknilo v desnem jajčniku,sem rabila kar minutko,da sem prišla k sebi user posted image ti samo pozitivno naprej. Božaj buši in misli na svojo pikico user posted image

user posted image

(odgovor članu kunigundek)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
16.2.2015 14:29:59   
Saryka
Marta,to je vse normalno.Jaz sem imela vse te bolecine vse do testa pa se zdaj vcas zaboli. Nic ne skrbet sej bouser posted image

Jaz imam prvi ultrazvok 25.2,..da vidimo a je vse vred pa ce so 2 user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 666
16.2.2015 16:22:01   
aspera
Hvala vsem za vspodbudne besede, sploh tejcy01 user posted image . Kako si ti tejcy? Kdaj točno si že rekla, da imaš PDP?

Mene je skrbelo, ker mi predvčerajšnjim in včeraj ni bilo nič slabo, ampak potem mi je pa včeraj zvečer taka slabost udarila, da sem se takoj spet prepričala, da sem še noseča user posted image . Pa ponovno danes zjutraj. Še vseeno pa komaj čakam petek in pregled, da dobim kaj novih informacij in da vidim kako se plodek razvija user posted image . Potem se moram pa že na nuhalno počasi naročit, ker jutri štartam že v 9.teden.

Upam, da ste tudi vse ostale ok, držim pesti za tiste, ki ste po ET user posted image .

(odgovor članu Saryka)
Neposredna povezava do sporočila: 667
16.2.2015 19:54:36   
mila27
hey punce...

kako ste kaj, dolga se nisem javila, ker smo čakali menstruacijio. Tako je v soboto končno prišla in v nedeljo sem šla po prvo špiko. Sem pa pri rešu. A je še katera , ki je bila v nedeljo tam , nas je blo kar veliko. Če je katera naj se javi, da si izmenjamo kakšno informacijo in se spodbujamo.

Itamara kako si ti kaj, greš v postopek ali ne?

Marta 72 za vgnezditev ti ne vem več povedat, mislim pa da nekje okrog 7-dneva po ET. To sem rekla čist na pamet, me pa tudi zanima, tako da če katera ve naj prosim napiše.

Punce povejte malo koliko časa ste se pikale, jst sem se prvič 11 dni.

Saryka čestitke....

Marta72, in tiste ki čakate na plusek po ET držim pesti in navijam za vas.

Tiste, ki se špikamo pa mormo baje kako jačko pojest in pivce spit, tako da gremo....

Lepo bodite

(odgovor članu Link)
Neposredna povezava do sporočila: 668
16.2.2015 19:59:40   
mila27
jedka kako si kaj!

rebrebu ti pa potem nisi štartala postopka, čakaš na mb , če sem prav zasledila.

Aspera malo še in bo petek, da vidiš bebiko.

lolita škoda, zdej pa kr pojdi pozitivno naprej...

tallulah mislim da ti lahko čestitam, si srečka nosečka!!!!Naj bo še krvni ok!

Kunigundek kako daleč si ti, pri kom pa si?

Link držim pesti!

lep večer

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 669
16.2.2015 20:37:46   
JedKa
hej, hej! Tallulah user posted image

punce jaz vas redno berem, napišem pa bolj malo... ker mi trenutno razpoloženje tako niha da je noro...
od sobote naprej mi je apetit upadel, malo mi je slabo, tako da sem se že veselila, da zna kaj bit iz tega. Joške so danes spet neboleče, edino polne so še recimo user posted image krčev imam manj kot prejšnje dni.. ne vem ali je to zatišje pred viharjem, ali končno kaj lepega.. danes je 6.dan po et, če se ne vlije prej delam v soboto na 11.dan test. Ampak je pa res težko čakat in se opazovat ker se ti res lahko kar zmeša...user posted image

mila jaz sem se špikala 9 dni. Katera zdravila pa imaš?

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 670
16.2.2015 20:39:07   
JedKa
Link in tammyv kakšno je stanje pri vama?

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 671
16.2.2015 21:41:05   
Link
Tallulah čestitke user posted image , navijam za čim višjo beto user posted image !!!!

Ojla JedKa, jaz tudi počasi spet prihajam v stanje postransferske psihoze user posted image pa sem tokrat mislila, da bo lažje, ker že imam sinčka doma. Po zadnjem ET eskimčka sem bila čisto skulirana in tudi, ko se je prikazala menstruacija sem se hitro pobrala in šla v nov postopek. Znaki so enaki, napete joške, malo boleče, krči pa so se tudi meni nekoliko umrili....potem razmišljam ali je to dobro ali slabouser posted image . Aja pa v prejšnjem uspešnem poskusu sem 5. dan po ET dobila rjav izcedek ki se je v naslednjih dneh prevesil v krvavitev in sem že mislila, da je vsega konec, nakar so me v MB pomirili, da je prezgodaj in naj počakam na krvni test. Krvavitev se je kot po čudežu po tem pogovoru ustavila in naslednji dan (8.dan po ET) sem naredila test in je bil že pozitiven. Tokrat ni ne duha ne sluha o izcedku, sicer pa bi me izcedek v zdaj v tej fazi prej prestrašil kot pomiril in mi je ljubše, da ga ni. Sem pa imela prejšnjič tudi hiperco in kot zgleda sedaj sem se ji najbrž (upam) izognila.
Super, da boš zdržala do sobote s testom, jst bi ga najraje že kar v četrtekuser posted image ampak se bojim, da bo še negativen...

Tammyv kako se držiš?

Marta72, držim pesti, povej kaj kako ti gre!

mila27 špikala sem se z Gonal 150 10 dni + Cetrotide, srečno v postopku pa čim več foliklovuser posted image

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 672
17.2.2015 8:14:05   
molekulca
Hojla punce. Vidim, da vas je kar nekaj, ki ste po transferju. Obeta se nam malo morje pluskovuser posted image
Midva sva bila včeraj na posvetu in z naslednjo M že začnemo s postopkom. Me pa zanima, tiste, ki ste dale čez punckijo pri Rešu v PO, je bil partner z vami? Kako to sploh zgleda? Obvezno se morem zdaj na vse to psihično pripravit, da ne bo potem kake panike user posted image

(odgovor članu Link)
Neposredna povezava do sporočila: 673
17.2.2015 8:14:08   
Anonimen
Punce, medtem ko čakam na Uz, navijam za vas! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Link)
  Neposredna povezava do sporočila: 674
17.2.2015 8:18:15   
Tammyv

IZVIRNO SPOROČILO: JedKa

Link in tammyv kakšno je stanje pri vama?

Jaz nimam nobenih znakov.Sem pa dobila vnetje usesa in mi je zdravnica dala antibiotike Amoksiklav, ki jih lahko jemljejo tudi nosecnice.
Upam da mi vim hitreje mine ta teden da lahko koncno naredim test.

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?