|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
10.2.2015 9:50:56   
aspera
pejko, zadnje dni se kar mučim s slabostmi, 3/4 vonjev me kar naenkrat moti, pa veliko hrane mi več ne paše user posted image . Spim po 10 ur in sem zvečer ob devetih pred tv-jem že vsa zaspana spet in komaj še gledam. Joške me niti ne bolijo več, so pa napete, pa bradavice so bolj občutljive. Komaj čakam spet naslednji pregled 20.februarja, pri moji G. Zdaj bom od pregleda do pregleda vedno nestrpna user posted image . Drugače sem pa ravno danes začela z 8.tednom nosečnosti.

Kako pa ti kaj?

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 576
10.2.2015 10:05:11   
maychiee
Jutro punce!
Ja se vedno imam izcedek ki je pa ni... Na case malo vec ali pa cist malo. Scipa me danes malo bolj ampak se vedno se mi zdi da je drugacen obcutek
kot pred M ... In to me nervira. Naj se vlije ce se mora ne da me zivcira 😩
Kako si ti pejko?
ItaMara dobrodosla! 😁

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 577
10.2.2015 10:09:05   
Anonimen
ItaMara tudi jaz nebi čakala, edink če nimaš kakšnega tehtnega razloga za to. Tudi sama sem bila prepričana, da bo to hitro..tik tak in v prvo pa žal ni šlo. Po letu in pol ter 5ih ETZ-jih sem prvič zagledala + Zato kar pogumno,če sta pripravljena user posted image

Aspera,kdaj si že imela Et? Bom po tebi izračunala,kje sem jaz user posted image vidim,da te že slabosti dajejo.. to je dober znak user posted image

Pejko,kako ti?

user posted image

(odgovor članu aspera)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
10.2.2015 10:09:42   
pejko
Maychiee, vsaka čast, da ne narediš testa! :) Jaz bi ga :) Držim pesti, d abo vse ok!!

Mah, jaz ne vem, kaj naj rečem. Ponoči ne spom, ker me skozi more tlačijo, da nisem več noseča, ker se sploh ne počutim. NIČ NIČ NIČ NIČ znakov in valda sem panična :/ sama sebe bi zbrcala, če bi lahko :D :D :D

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 579
10.2.2015 10:17:19   
maychiee
Pejko saj bi ga naredila pa me je strah da bom razocarana. Kaj pa vem, mantra me zelo. Je pa res, da nenormalno hodim lulat no - pa nocem si laznega upanja davat ampak ze vse od et skoz hodim na vsake pol ure se mi zdi 😂

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 580
10.2.2015 10:25:29   
pejko
Anonimna, a nisva medve tam tam z datumom?
Kdaj in na kateri dan si imela ET?
Kako se pa ti počutiš?

Maychiie, sam srečno ti lahko rečem.user posted image

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 581
10.2.2015 10:27:24   
aspera
Jaz pa s tem lulanjem nimam kakšnih problemov oz. se mi ne zdi, da bi sedaj kaj pogosteje hodila kot prej user posted image . Po mojem se to malo kasneje bolj izrazito pokaže, ko plod raste in pritiska na mehur.

Anonimna, jaz sem imela ET 10.januarja. Glede na to, oz. punkcijo, sem si potem tukaj
http://www.ivfconnections.com/forums/content.php/749-IVF-Due-Date-Calculator-by-Date-of-Transfer-Retrieval-Ovulation-or-Insemination
izračunala kdaj naj bi imela pdp in si naložila aplikacijo I''m pregnant na mobitel, tako da mi sedaj tam računa koliko naj bi bila noseča user posted image . Ampak bomo še videli kaj bo moja G rekla in naslednji UZ.

maychiee in Kolenc, držim pesti za vaju user posted image

< Sporočilo je popravil aspera -- 10.2.2015 10:28:14 >

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 582
10.2.2015 10:44:46   
maychiee
Pa ja saj vem da je se prehitro za nonstop lulanje :)))
Vem pa da nimam mehurja prehlajenega... Ne vem, upam da je vse ok. Ce ne pa pac glavo pokonci pa dalje. Cakam se na posto o eskimckih. Pejko, aspera - tudi jaz vama zelim vsoo sreco in naj hitro mine da cimprej cartata ❤️
Anonimna - vse najlepse tudi tebi 🙏
Pa vsem ostalim ki se cakamo na rezultate 💪🙏❤️

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 583
10.2.2015 11:33:06   
Anonimen
Aspera, hvala za kalkulator user posted image pred časom sem ga že našla a dolgo ga nisem rabila. Po njihovem izračunu bom v petek že v 6.tednu user posted image kaj že?!? Waw..

Maychiee še vedno stiskam pesti,da bo! user posted image

Pejko,mislim da sva 1 dan narazen user posted image jas sem ok. Ker cele dneve več ali manj ležim čutim v spodnjem delu trebuha,da me mal črviči, drugače sem ok user posted image za zdaj še vse jem in pijem,nobenin težav user posted image

user posted image

(odgovor članu maychiee)
  Neposredna povezava do sporočila: 584
10.2.2015 11:56:03   
tasyjka
ojla punce

No,danes sem 8.dan po transferju,in včraj ko sm šla na wc sem na papirju zagledala gosto sluz in malo rdečo pikico.Fuul sem se ustašlal ker sem mislila da je že menstruacija,ampak ni bila.Danes pa nisem več zdržala pa sm naredila test in je žal NEGATIVEN.

A mislite da še imam kaj upanja,da bo plusek.Krvnega imam 17.2.,če seveda ne bo prej menstruacija.Berem,da je veliko punc 8 dan že imelo pozitiven test.glede na to,da sem imela prenos 2 zarodkov na 5.dan,bi že moglo kaj pokazat.

A je imela katera tud tak rezUtat pa je na koncu le zagledala plusek?

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 585
10.2.2015 12:11:42   
pejko
Tasyjka, jaz sem imela prenos 2 zarodkov in je bil test 9. dan negativen. 12. dan pa raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahlo pozitiven. 14. dan pozitiven, tako da še je upanje :)

Anonimna, kako šele v petek boš v 6. tednu? Al boš v 7. in noseča 6 tednov?

Ahh, nisme jaz od matematike :D :D :D N aj mi kira pomaga prosim :D

(odgovor članu tasyjka)
Neposredna povezava do sporočila: 586
10.2.2015 12:27:09   
tasyjka
OOOOOOOOOOO pejko čestitam...upam da bo pr men tudi tako.
lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 587
10.2.2015 12:46:25   
Kolenc
Tasyjka midve mava pa en dan narazn krvnega.. Jaz mam 16.2. Si v Lj mela ET?? No jaz imam tudi rjav izcedek in se mi kr megli pred ocmi, tko zelo upam da bomo vse srecke nosecke kot aspera in pejko :)
Sploh ne upam delat testa ker me je tko zlo strah da ne bo pozitivn.. Amapk se drzim besed ki jih je rekla pejko da je nardila test sele 12. Dan rahlo pozitivn... Cakamo se dva dni upam da ne bo iz tega rjavega izcedka kaksna tecka...
Pozitivne misli vsem :)

(odgovor članu tasyjka)
Neposredna povezava do sporočila: 588
10.2.2015 12:49:52   
Anonimen
Po dolgem času se spet malo javljam. No pa tudi jaz že nekaj dni grejem svojo pikico in upam da mi naslednji teden test pokaže tiste dve magični črtici, ki jih tako dolgo čakam. Me pa zelo napihuje in malo me hoče dušit.
Vse ki ste zagledale pluske čestitam. Ostalim pa pošiljam en velik virtualni objemček.
To obdobje je tako mučno, samo še statistiko gledam pa primerjam kako in kaj.
user posted image

(odgovor članu Kolenc)
  Neposredna povezava do sporočila: 589
10.2.2015 13:11:13   
Anonimen
Pejko,tako kot si napisala ja user posted image v bistvu danes je 5t4d user posted image vseeno mi ne gre v glavo,kako je lahko že toliko..

Anonimna,bodi pozorna na hiperstimulacijo! Da ne boš končala v bolnici kot jaz user posted image Srečno in pozitivno!

Aja,da vam povem,kaj mi je rekla ena starejša sestra na intenzivni. Gleda papirje,gleda mene,spet izvide..in izjavi: ah,sej dandanes ni več takih terapij,da bi povzročile takih hiperstimulacij kot nekoč, sej to vaše ni nič hudega. No, ko sem ji povedala,da je to rezultat po prenosu zamrznjenčkov.. je debelo pogledala in šla user posted image user posted image jaz pa v smeh

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
10.2.2015 14:44:55   
pejko
U, zanimivo, sva 1 dan razlike v et, ampak jaz sem 4t6d :) Ti si imela na 5. dan, ne...

Anonimna user posted image , srečno!
Tasyika, hvala, srečno tudi tebi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 591
10.2.2015 14:52:40   
tasyjka
Kolenc ja bila sm v Lj in sicer 2.2.sem imela transfer 2 zarodkov,no pa danes test negativen:'(.danes pa so mi tudi prsa čist splahnela,pa včeraj sm bila fuul napihnjena,danes čist nič več.Ko sem si dala Estimo,sm šla čez kakšno uro lulat sm spet mela tako svetlo rjavkasto sluz.Upam,da ni vsega konec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 592
11.2.2015 6:41:15   
tasyjka
dobro jiutro punce

no,danes je moj 9.dan po transferju in nalulala sem rahel plusek.juuuhuuhhuu tako sm vesela....upam,da je z pikico vse uredu.....ni mi še čist jasno in hodim skoz na test preverjat ,če je črtica še tam,je čist rahla ampak je.

vsem želim pluske,da bomo čez 8,5 vse mamice.

lp

(odgovor članu tasyjka)
Neposredna povezava do sporočila: 593
11.2.2015 6:47:28   
Saryka
Bravo tasykauser posted image

(odgovor članu tasyjka)
Neposredna povezava do sporočila: 594
11.2.2015 8:28:20   
Kolenc
Tasyjka mene je prou strah naredit test... Sm mela transfer 30.1. In je dons ze 11 dan, tisti rjavi izcedek je izginil neznano kam :)
Zate pa cestitkeeee res sm tko zlo vesela za vsako ki vam rata res da kr souzne oci dobim.. Upam res da nam vsem rata.
Drzim pesti da bo s pikico vse vredu :)

(odgovor članu Saryka)
Neposredna povezava do sporočila: 595
11.2.2015 8:31:20   
Anonimen
Jutro user posted image lep sončen dan želim

Tjasyka čestitke user posted image

Pejko moji pingoti so bili vsi zamrznjeni na 5.dan user posted image a zato sva toliko dni narazen? Svašta,kdo bi si mislil user posted image

Moji kg grejo zelo lepo dol,zgleda se bo hiperca počasi umirila kar pomeni,da se je pograd počasi zgradil user posted image moj pravi kar pograd,ker misli,da sta se oba obdržala user posted image

user posted image

(odgovor članu Saryka)
  Neposredna povezava do sporočila: 596
11.2.2015 9:12:28   
tasyjka
Saryka hvala za čestitke

Kolenc naredi test,zdaj ti že skoraj more pokazat,nič se ne muči več,zberi pogum pa lulaj,zdaj itak ne moreš nič storiti,poskusi.......upam da zagledaš en velik plusek....držim pesti zate.

Anonimen hvala za čestitke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 597
11.2.2015 9:52:17   
aspera
Bravo tasyjka, čestitke user posted image user posted image user posted image . Pa lepo in zdravo nosečnost ti želim user posted image .

Zdaj vas, oz. nas, je pa že kar nekaj, super user posted image .

(odgovor članu tasyjka)
Neposredna povezava do sporočila: 598
11.2.2015 10:06:14   
tasyjka
aspera hvala,sem vesela zelo in upam,da bo vse potekalo kot mora.....

Ostalim pa vsem želim,da vam rata....

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 599
11.2.2015 10:34:33   
Anonimen
Ja,res nas je že kar nekaj,jupi user posted image

No datum Uz ni bil pravi, sedaj imam 23.2. user posted image včasih je dobro malo povprašati, če nisi siguren user posted image

user posted image

(odgovor članu tasyjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?