Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 9:50:56
|
|
|
|
aspera
|
pejko, zadnje dni se kar mučim s slabostmi, 3/4 vonjev me kar naenkrat moti, pa veliko hrane mi več ne paše . Spim po 10 ur in sem zvečer ob devetih pred tv-jem že vsa zaspana spet in komaj še gledam. Joške me niti ne bolijo več, so pa napete, pa bradavice so bolj občutljive. Komaj čakam spet naslednji pregled 20.februarja, pri moji G. Zdaj bom od pregleda do pregleda vedno nestrpna . Drugače sem pa ravno danes začela z 8.tednom nosečnosti. Kako pa ti kaj?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 10:05:11
|
|
|
|
maychiee
|
Jutro punce! Ja se vedno imam izcedek ki je pa ni... Na case malo vec ali pa cist malo. Scipa me danes malo bolj ampak se vedno se mi zdi da je drugacen obcutek kot pred M ... In to me nervira. Naj se vlije ce se mora ne da me zivcira 😩 Kako si ti pejko? ItaMara dobrodosla! 😁
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 10:09:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ItaMara tudi jaz nebi čakala, edink če nimaš kakšnega tehtnega razloga za to. Tudi sama sem bila prepričana, da bo to hitro..tik tak in v prvo pa žal ni šlo. Po letu in pol ter 5ih ETZ-jih sem prvič zagledala + Zato kar pogumno,če sta pripravljena Aspera,kdaj si že imela Et? Bom po tebi izračunala,kje sem jaz vidim,da te že slabosti dajejo.. to je dober znak Pejko,kako ti?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 10:09:42
|
|
|
|
pejko
|
Maychiee, vsaka čast, da ne narediš testa! :) Jaz bi ga :) Držim pesti, d abo vse ok!! Mah, jaz ne vem, kaj naj rečem. Ponoči ne spom, ker me skozi more tlačijo, da nisem več noseča, ker se sploh ne počutim. NIČ NIČ NIČ NIČ znakov in valda sem panična :/ sama sebe bi zbrcala, če bi lahko :D :D :D
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 10:17:19
|
|
|
|
maychiee
|
Pejko saj bi ga naredila pa me je strah da bom razocarana. Kaj pa vem, mantra me zelo. Je pa res, da nenormalno hodim lulat no - pa nocem si laznega upanja davat ampak ze vse od et skoz hodim na vsake pol ure se mi zdi 😂
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 10:25:29
|
|
|
|
pejko
|
Anonimna, a nisva medve tam tam z datumom? Kdaj in na kateri dan si imela ET? Kako se pa ti počutiš? Maychiie, sam srečno ti lahko rečem.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 10:27:24
|
|
|
|
aspera
|
Jaz pa s tem lulanjem nimam kakšnih problemov oz. se mi ne zdi, da bi sedaj kaj pogosteje hodila kot prej . Po mojem se to malo kasneje bolj izrazito pokaže, ko plod raste in pritiska na mehur. Anonimna, jaz sem imela ET 10.januarja. Glede na to, oz. punkcijo, sem si potem tukaj http://www.ivfconnections.com/forums/content.php/749-IVF-Due-Date-Calculator-by-Date-of-Transfer-Retrieval-Ovulation-or-Insemination izračunala kdaj naj bi imela pdp in si naložila aplikacijo I''m pregnant na mobitel, tako da mi sedaj tam računa koliko naj bi bila noseča . Ampak bomo še videli kaj bo moja G rekla in naslednji UZ. maychiee in Kolenc, držim pesti za vaju
< Sporočilo je popravil aspera -- 10.2.2015 10:28:14 >
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 10:44:46
|
|
|
|
maychiee
|
Pa ja saj vem da je se prehitro za nonstop lulanje :))) Vem pa da nimam mehurja prehlajenega... Ne vem, upam da je vse ok. Ce ne pa pac glavo pokonci pa dalje. Cakam se na posto o eskimckih. Pejko, aspera - tudi jaz vama zelim vsoo sreco in naj hitro mine da cimprej cartata ❤️ Anonimna - vse najlepse tudi tebi 🙏 Pa vsem ostalim ki se cakamo na rezultate 💪🙏❤️
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 11:33:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Aspera, hvala za kalkulator pred časom sem ga že našla a dolgo ga nisem rabila. Po njihovem izračunu bom v petek že v 6.tednu kaj že?!? Waw.. Maychiee še vedno stiskam pesti,da bo! Pejko,mislim da sva 1 dan narazen jas sem ok. Ker cele dneve več ali manj ležim čutim v spodnjem delu trebuha,da me mal črviči, drugače sem ok za zdaj še vse jem in pijem,nobenin težav
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 11:56:03
|
|
|
|
tasyjka
|
ojla punce No,danes sem 8.dan po transferju,in včraj ko sm šla na wc sem na papirju zagledala gosto sluz in malo rdečo pikico.Fuul sem se ustašlal ker sem mislila da je že menstruacija,ampak ni bila.Danes pa nisem več zdržala pa sm naredila test in je žal NEGATIVEN. A mislite da še imam kaj upanja,da bo plusek.Krvnega imam 17.2.,če seveda ne bo prej menstruacija.Berem,da je veliko punc 8 dan že imelo pozitiven test.glede na to,da sem imela prenos 2 zarodkov na 5.dan,bi že moglo kaj pokazat. A je imela katera tud tak rezUtat pa je na koncu le zagledala plusek? LP
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 12:11:42
|
|
|
|
pejko
|
Tasyjka, jaz sem imela prenos 2 zarodkov in je bil test 9. dan negativen. 12. dan pa raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahlo pozitiven. 14. dan pozitiven, tako da še je upanje :) Anonimna, kako šele v petek boš v 6. tednu? Al boš v 7. in noseča 6 tednov? Ahh, nisme jaz od matematike :D :D :D N aj mi kira pomaga prosim :D
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 12:27:09
|
|
|
|
tasyjka
|
OOOOOOOOOOO pejko čestitam...upam da bo pr men tudi tako. lepo nosečnost ti želim.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 12:46:25
|
|
|
|
Kolenc
|
Tasyjka midve mava pa en dan narazn krvnega.. Jaz mam 16.2. Si v Lj mela ET?? No jaz imam tudi rjav izcedek in se mi kr megli pred ocmi, tko zelo upam da bomo vse srecke nosecke kot aspera in pejko :) Sploh ne upam delat testa ker me je tko zlo strah da ne bo pozitivn.. Amapk se drzim besed ki jih je rekla pejko da je nardila test sele 12. Dan rahlo pozitivn... Cakamo se dva dni upam da ne bo iz tega rjavega izcedka kaksna tecka... Pozitivne misli vsem :)
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 12:49:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Po dolgem času se spet malo javljam. No pa tudi jaz že nekaj dni grejem svojo pikico in upam da mi naslednji teden test pokaže tiste dve magični črtici, ki jih tako dolgo čakam. Me pa zelo napihuje in malo me hoče dušit. Vse ki ste zagledale pluske čestitam. Ostalim pa pošiljam en velik virtualni objemček. To obdobje je tako mučno, samo še statistiko gledam pa primerjam kako in kaj.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 13:11:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Pejko,tako kot si napisala ja v bistvu danes je 5t4d vseeno mi ne gre v glavo,kako je lahko že toliko.. Anonimna,bodi pozorna na hiperstimulacijo! Da ne boš končala v bolnici kot jaz Srečno in pozitivno! Aja,da vam povem,kaj mi je rekla ena starejša sestra na intenzivni. Gleda papirje,gleda mene,spet izvide..in izjavi: ah,sej dandanes ni več takih terapij,da bi povzročile takih hiperstimulacij kot nekoč, sej to vaše ni nič hudega. No, ko sem ji povedala,da je to rezultat po prenosu zamrznjenčkov.. je debelo pogledala in šla jaz pa v smeh
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 14:44:55
|
|
|
|
pejko
|
U, zanimivo, sva 1 dan razlike v et, ampak jaz sem 4t6d :) Ti si imela na 5. dan, ne... Anonimna , srečno! Tasyika, hvala, srečno tudi tebi!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 14:52:40
|
|
|
|
tasyjka
|
Kolenc ja bila sm v Lj in sicer 2.2.sem imela transfer 2 zarodkov,no pa danes test negativen:'(.danes pa so mi tudi prsa čist splahnela,pa včeraj sm bila fuul napihnjena,danes čist nič več.Ko sem si dala Estimo,sm šla čez kakšno uro lulat sm spet mela tako svetlo rjavkasto sluz.Upam,da ni vsega konec.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 11.2.2015 6:41:15
|
|
|
|
tasyjka
|
dobro jiutro punce no,danes je moj 9.dan po transferju in nalulala sem rahel plusek.juuuhuuhhuu tako sm vesela....upam,da je z pikico vse uredu.....ni mi še čist jasno in hodim skoz na test preverjat ,če je črtica še tam,je čist rahla ampak je. vsem želim pluske,da bomo čez 8,5 vse mamice. lp
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 11.2.2015 6:47:28
|
|
|
|
Saryka
|
Bravo tasyka
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 11.2.2015 8:28:20
|
|
|
|
Kolenc
|
Tasyjka mene je prou strah naredit test... Sm mela transfer 30.1. In je dons ze 11 dan, tisti rjavi izcedek je izginil neznano kam :) Zate pa cestitkeeee res sm tko zlo vesela za vsako ki vam rata res da kr souzne oci dobim.. Upam res da nam vsem rata. Drzim pesti da bo s pikico vse vredu :)
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 11.2.2015 8:31:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro lep sončen dan želim Tjasyka čestitke Pejko moji pingoti so bili vsi zamrznjeni na 5.dan a zato sva toliko dni narazen? Svašta,kdo bi si mislil Moji kg grejo zelo lepo dol,zgleda se bo hiperca počasi umirila kar pomeni,da se je pograd počasi zgradil moj pravi kar pograd,ker misli,da sta se oba obdržala
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 11.2.2015 9:12:28
|
|
|
|
tasyjka
|
Saryka hvala za čestitke Kolenc naredi test,zdaj ti že skoraj more pokazat,nič se ne muči več,zberi pogum pa lulaj,zdaj itak ne moreš nič storiti,poskusi.......upam da zagledaš en velik plusek....držim pesti zate. Anonimen hvala za čestitke
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 11.2.2015 9:52:17
|
|
|
|
aspera
|
Bravo tasyjka, čestitke . Pa lepo in zdravo nosečnost ti želim . Zdaj vas, oz. nas, je pa že kar nekaj, super .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 11.2.2015 10:06:14
|
|
|
|
tasyjka
|
aspera hvala,sem vesela zelo in upam,da bo vse potekalo kot mora..... Ostalim pa vsem želim,da vam rata....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 11.2.2015 10:34:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,res nas je že kar nekaj,jupi No datum Uz ni bil pravi, sedaj imam 23.2. včasih je dobro malo povprašati, če nisi siguren
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?