|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
9.2.2015 7:53:56   
pejko
Ne, nisem na bolniški, nisem bila niti 1 dan :)
Jaz pa sem cela zasekirana, ker nimam nič od nič od znakov. Prsa se meeehka, neobčutljica, zvečer me sicer zelo zvija v trebuhu, kot pred m, to pa je tudi vse...
Danes sem z avsak slučaj naredila še en test....:):) Joj, grozna sem :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 551
9.2.2015 8:55:52   
Anonimen
Ahaha sej te razumem,jaz nisem boljša user posted image no zvečer tudi mene črviči to pa je vse. Ampak še vedno grem na wc z malo straha,kaj če kaj priteče ven user posted image Mah čim manj sekiranja pa bo! Vsaj lazje bomo preživele user posted image

user posted image

(odgovor članu pejko)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
9.2.2015 10:09:02   
Anonimen
Hmm.. mene so naročili na UZ komaj 5.3.,se pravi 1 mesec po krvnem..a ni to malo pozno? Ne naročajo 2 tedna po krvnem? Booo,jaz nisem več pametna user posted image v tem času bi se lahko naročila že k svoji zdravnici,a ne?

user posted image

(odgovor članu pejko)
  Neposredna povezava do sporočila: 553
9.2.2015 10:34:47   
pejko
Ja, malo pozno se mi zdi ... tudi Aspera je imela 2 tedna po krvnem, al se motim, aspera??
Mene so naročili nasledni četrtek, samo nisem imela krvnega. Ne vem pa, kdaj se naročit k svoji dr.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 554
9.2.2015 10:35:27   
pejko
Mayhiee, kako si ti danes?

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 555
9.2.2015 11:18:06   
aspera
Ja, to je pozno, ponavadi je vedno prvi uz (ampak to tisti potrditveni, tam kjer si bla v IVF postopku) 2 tedna po krvnem.

Pri svoji G sem pa jaz dobila datum točno 2 tedna po tem uz-ju v Mb in bom takrat ravno med 8. in 9. tednom.

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 556
9.2.2015 11:40:20   
maychiee
Anonimna, pejko - kaj naj recem? Na vlozku imam tak vcasih rjavo-roza, ko se obrisem tudi malo... Ko si dam svecko not pa tak temno rjavo... Scipa me na case samo... Tako da, nekje globoko v sebi se vedno upam da se nebo vlilo nic.... Danes je 11.dan 🙏
Kako pa se ve pocutite?

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 557
9.2.2015 12:26:45   
cebelice
Pozdravljene punce vsem, ki ste postale srečke nosečkeuser posted image seveda čestitkeuser posted image za vse tiste, ki pa čakate pa seveda držim pesti da bo user posted image

Evo tudi jaz grem ta mesec v postopek z zamrznjenčki user posted image tako da čakam da pride M in potem akcija.

Mene pa zanima tiste, ki ste bile v postopku z zamrznjenčki Anonimna in druge kaj ste mogoče na dan transferja dobile kakšno inekcijo za podporo....

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 558
9.2.2015 13:49:37   
Anonimen
Meni se to zdi strašno pozno in ne razumem,zakaj je to. Do zdajso hodile vse 2 tedna po krvnem.. a mislite,da bom zdržala še 4 tedne?! user posted image

Maychiee ni še rečeno user posted image po drugi strani razumem tvojo skrb in slabo voljo..tako je bilo pri meni 4x user posted image

Cebelice, če imaš prenos v stimuliranem ciklusu potem ja. Jaz sem dobila injekcijo pregnila (v Lj), drugod ne vem kako je

user posted image

(odgovor članu cebelice)
  Neposredna povezava do sporočila: 559
9.2.2015 13:50:58   
Saryka
Ojla punce..
Jaz bi sam spala,obcutek imam da stoje lahko zaspim hehe, mal cutim da mi je na trenutke slabo.
ostalo vredu,mal me desni jajcnik spika na trenutke,
joske samo zvecer bolio..

Sej bo punce se mal in vse sa vidimo pluske user posted image

(odgovor članu cebelice)
Neposredna povezava do sporočila: 560
9.2.2015 13:55:36   
lolita83
Pozdravljene! Negativen test:((( reš je reku da naj pridem 12.dan ciklusa na UZ in pol grem na etz.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 561
9.2.2015 14:04:01   
Saryka
Lolitauser posted image
Pa ti ni pokazal test pozitivno?

(odgovor članu lolita83)
Neposredna povezava do sporočila: 562
9.2.2015 14:14:08   
lolita83
Na zalost ne saryka

(odgovor članu Saryka)
Neposredna povezava do sporočila: 563
9.2.2015 15:08:34   
pejko
Lolita user posted image user posted image user posted image mi je zeloooo žal :(

(odgovor članu lolita83)
Neposredna povezava do sporočila: 564
9.2.2015 15:23:07   
Anonimen
Lolita83 user posted image žal mi je,da se ni izšlo

user posted image

(odgovor članu pejko)
  Neposredna povezava do sporočila: 565
9.2.2015 16:58:46   
molekulca
Lolita, tudi meni je žal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 566
9.2.2015 18:17:28   
JedKa
Lolita žal mi je in vem kako se verjetno trenutno počutiš... user posted image ne pusti, da te preveč potre, naslednjič bo uspelo!!

Punce eno vprašanje...jutri greva na ET. Mene pa že od punkcije naprej še vedno močno boli in špika spodaj, še usest se moram počasi in pazljivo... Je to OK? Prejšnjič me namreč sploh ni bolelo dlje kot 1 dan po punkciji... Je to slučajno kakšna hiperca?

(odgovor članu molekulca)
Neposredna povezava do sporočila: 567
9.2.2015 19:50:18   
maychiee
Lolita user posted image user posted image zal mi je :(

JedKa - jaz po punkciji nisem mogla normalno na stranisce! Cutila sem jajcnike ko sem lulala, bolelo me je ko hudic! Se takoj po punkciji sem dobila 2 protibolecinski direkt v zilo ker nisem zdrzala. Sem tudi pomislila na hiperco pa je k sreci bilo bolje cez 5 dni ...

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 568
10.2.2015 8:33:18   
itaMara
Pozdravljene punce,

moram reči, da vas že ene pol leta spremljam, od kar so naju seznanili z najinim stanjem, in navijam z vami, kot da bi bila sama že v tem...prav razveseli me, ko preberem vesele novičke o user posted image in mislim pozitivno še na vse, ki steuser posted image .
Mogoče moje vprašanje ne sodi ravno v to temo, pa vendar.

Vem, da ste nekatere že zelo izkušene, če lahko temu rečem tako, zato se sedaj tudi sama obračam na vas in sicer:
Z mojim dragim sva pri dr. Rešu. Z mani naj bi bilo vse ok, moj pa je imel že 2x zelo slab spermiogram. Baje je ICSI najino edino upanje. Dali so nama čas za razmislek ali greva v postopek ali ne, saj sva po Uršulinih besedah še mlada (29/32). Zaradi moje službe in stresa, sva se odločila,m da še malce počakava...sedaj pa razmišljava, da bi vendarle šla po user posted image .
Trenutno me najbolj zanima časovni potek pri dr.Rešu: kako sploh poteka, koliko časa se čaka...v bistvu koliko časa preteče od mojega klica k njim, pa do punkcije oz ET. Vem, da je vse odvisno od posameznice, vendar sem optimistična in računam na najboljši in najhitrejši izzid user posted image user posted image

Hvala vam...in gremo v boj s pozitivo...user posted image

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 569
10.2.2015 9:07:41   
pejko
ItaMara, dobrodošla!

Pri Rešu gre zelo hitro. Pokličeš za prvi posvet (čakaš ene 2-3 tedne), greš na posvet, se zmenite za terapijo. Ko imaš 2. dan M greš tja in ti da injekcije. Potem se špikaš ene 7 dni, imaš 1 UZ, potem čez par dni še enega, če je vse OK dobiš stop injekcijo. in imaš čez 2 dni punkcijo, čez 2 dni transfer.

Glede čakanja: lahko vama bo v prvo uspelo (kar vama seveda želim), lahko pa boste še kakšno leto v postopku ...

Jaz osebno ne bi čakala, je pa odločitev seveda vajina ... Vso srečo želim!

Kako pa ste kaj ostale?

(odgovor članu itaMara)
Neposredna povezava do sporočila: 570
10.2.2015 9:23:21   
aspera
Lolita, tudi meni je žal, da ni uspelo user posted image . Vseeno pa probaj ostat pozitivna in pogumno v nove boje, ko bo čas za to.

itaMara, kolikor vem, gre pri Rešu kar hitro vse skupaj, zato se veliko parov odloči zanj. Čisto osebna odločitev. Ampak ne razumem pa zakaj so vama rekli, da imata še čas oz. da sta še mlada (spet trideset_a niso več ravno taka mladost za zanosit) in obenem, da je ICSI vajina edina možnost za zanositev. Potem najbrž nimata ravno veliko možnosti, da zanosiš naravno in ne vem zakaj bi odlašala postopek, ker kot je že pejko rekla, ni nujno da takoj uspe (kar ti seveda želim, da bi). In potem je leto kar hitro naokoli.

< Sporočilo je popravil aspera -- 10.2.2015 9:24:43 >

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 571
10.2.2015 9:24:27   
Kolenc
Ojla punce.
Danes zjutraj ko sem sla na wc sem zagledala rjav izcedek in takoj tema na oci... Sem 10. Dan po ET. Je sploh se kej upanja??

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 572
10.2.2015 9:25:42   
Kolenc
Lolita zal mi je da ni uspel user posted image

(odgovor članu Kolenc)
Neposredna povezava do sporočila: 573
10.2.2015 9:28:02   
pejko
Kolenc, vedno je upajne, dokler ni M, je upanje! Sej si verjetno prebrala, a en kup punc ima krvavitve ... držim pesti!!!

Aspera, kako pa ti kaj?

(odgovor članu Kolenc)
Neposredna povezava do sporočila: 574
10.2.2015 9:29:26   
pejko
Maychiee, kaj novega??

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?