Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 9.2.2015 7:53:56
|
|
|
|
pejko
|
Ne, nisem na bolniški, nisem bila niti 1 dan :) Jaz pa sem cela zasekirana, ker nimam nič od nič od znakov. Prsa se meeehka, neobčutljica, zvečer me sicer zelo zvija v trebuhu, kot pred m, to pa je tudi vse... Danes sem z avsak slučaj naredila še en test....:):) Joj, grozna sem :D
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 9.2.2015 8:55:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ahaha sej te razumem,jaz nisem boljša no zvečer tudi mene črviči to pa je vse. Ampak še vedno grem na wc z malo straha,kaj če kaj priteče ven Mah čim manj sekiranja pa bo! Vsaj lazje bomo preživele
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 9.2.2015 10:09:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmm.. mene so naročili na UZ komaj 5.3.,se pravi 1 mesec po krvnem..a ni to malo pozno? Ne naročajo 2 tedna po krvnem? Booo,jaz nisem več pametna v tem času bi se lahko naročila že k svoji zdravnici,a ne?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 9.2.2015 10:34:47
|
|
|
|
pejko
|
Ja, malo pozno se mi zdi ... tudi Aspera je imela 2 tedna po krvnem, al se motim, aspera?? Mene so naročili nasledni četrtek, samo nisem imela krvnega. Ne vem pa, kdaj se naročit k svoji dr.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 9.2.2015 10:35:27
|
|
|
|
pejko
|
Mayhiee, kako si ti danes?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 9.2.2015 11:18:06
|
|
|
|
aspera
|
Ja, to je pozno, ponavadi je vedno prvi uz (ampak to tisti potrditveni, tam kjer si bla v IVF postopku) 2 tedna po krvnem. Pri svoji G sem pa jaz dobila datum točno 2 tedna po tem uz-ju v Mb in bom takrat ravno med 8. in 9. tednom.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 9.2.2015 11:40:20
|
|
|
|
maychiee
|
Anonimna, pejko - kaj naj recem? Na vlozku imam tak vcasih rjavo-roza, ko se obrisem tudi malo... Ko si dam svecko not pa tak temno rjavo... Scipa me na case samo... Tako da, nekje globoko v sebi se vedno upam da se nebo vlilo nic.... Danes je 11.dan 🙏 Kako pa se ve pocutite?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 9.2.2015 12:26:45
|
|
|
|
cebelice
|
Pozdravljene punce vsem, ki ste postale srečke nosečke seveda čestitke za vse tiste, ki pa čakate pa seveda držim pesti da bo Evo tudi jaz grem ta mesec v postopek z zamrznjenčki tako da čakam da pride M in potem akcija. Mene pa zanima tiste, ki ste bile v postopku z zamrznjenčki Anonimna in druge kaj ste mogoče na dan transferja dobile kakšno inekcijo za podporo....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 9.2.2015 13:49:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se to zdi strašno pozno in ne razumem,zakaj je to. Do zdajso hodile vse 2 tedna po krvnem.. a mislite,da bom zdržala še 4 tedne?! Maychiee ni še rečeno po drugi strani razumem tvojo skrb in slabo voljo..tako je bilo pri meni 4x Cebelice, če imaš prenos v stimuliranem ciklusu potem ja. Jaz sem dobila injekcijo pregnila (v Lj), drugod ne vem kako je
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 9.2.2015 13:50:58
|
|
|
|
Saryka
|
Ojla punce.. Jaz bi sam spala,obcutek imam da stoje lahko zaspim hehe, mal cutim da mi je na trenutke slabo. ostalo vredu,mal me desni jajcnik spika na trenutke, joske samo zvecer bolio.. Sej bo punce se mal in vse sa vidimo pluske
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 9.2.2015 13:55:36
|
|
|
|
lolita83
|
Pozdravljene! Negativen test:((( reš je reku da naj pridem 12.dan ciklusa na UZ in pol grem na etz.....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 9.2.2015 14:04:01
|
|
|
|
Saryka
|
Lolita Pa ti ni pokazal test pozitivno?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 9.2.2015 14:14:08
|
|
|
|
lolita83
|
Na zalost ne saryka
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 9.2.2015 15:08:34
|
|
|
|
pejko
|
Lolita mi je zeloooo žal :(
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 9.2.2015 15:23:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Lolita83 žal mi je,da se ni izšlo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 9.2.2015 16:58:46
|
|
|
|
molekulca
|
Lolita, tudi meni je žal
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 9.2.2015 18:17:28
|
|
|
|
JedKa
|
Lolita žal mi je in vem kako se verjetno trenutno počutiš... ne pusti, da te preveč potre, naslednjič bo uspelo!! Punce eno vprašanje...jutri greva na ET. Mene pa že od punkcije naprej še vedno močno boli in špika spodaj, še usest se moram počasi in pazljivo... Je to OK? Prejšnjič me namreč sploh ni bolelo dlje kot 1 dan po punkciji... Je to slučajno kakšna hiperca?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 9.2.2015 19:50:18
|
|
|
|
maychiee
|
Lolita zal mi je :( JedKa - jaz po punkciji nisem mogla normalno na stranisce! Cutila sem jajcnike ko sem lulala, bolelo me je ko hudic! Se takoj po punkciji sem dobila 2 protibolecinski direkt v zilo ker nisem zdrzala. Sem tudi pomislila na hiperco pa je k sreci bilo bolje cez 5 dni ...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 8:33:18
|
|
|
|
itaMara
|
Pozdravljene punce, moram reči, da vas že ene pol leta spremljam, od kar so naju seznanili z najinim stanjem, in navijam z vami, kot da bi bila sama že v tem...prav razveseli me, ko preberem vesele novičke o in mislim pozitivno še na vse, ki ste . Mogoče moje vprašanje ne sodi ravno v to temo, pa vendar. Vem, da ste nekatere že zelo izkušene, če lahko temu rečem tako, zato se sedaj tudi sama obračam na vas in sicer: Z mojim dragim sva pri dr. Rešu. Z mani naj bi bilo vse ok, moj pa je imel že 2x zelo slab spermiogram. Baje je ICSI najino edino upanje. Dali so nama čas za razmislek ali greva v postopek ali ne, saj sva po Uršulinih besedah še mlada (29/32). Zaradi moje službe in stresa, sva se odločila,m da še malce počakava...sedaj pa razmišljava, da bi vendarle šla po . Trenutno me najbolj zanima časovni potek pri dr.Rešu: kako sploh poteka, koliko časa se čaka...v bistvu koliko časa preteče od mojega klica k njim, pa do punkcije oz ET. Vem, da je vse odvisno od posameznice, vendar sem optimistična in računam na najboljši in najhitrejši izzid Hvala vam...in gremo v boj s pozitivo...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 9:07:41
|
|
|
|
pejko
|
ItaMara, dobrodošla! Pri Rešu gre zelo hitro. Pokličeš za prvi posvet (čakaš ene 2-3 tedne), greš na posvet, se zmenite za terapijo. Ko imaš 2. dan M greš tja in ti da injekcije. Potem se špikaš ene 7 dni, imaš 1 UZ, potem čez par dni še enega, če je vse OK dobiš stop injekcijo. in imaš čez 2 dni punkcijo, čez 2 dni transfer. Glede čakanja: lahko vama bo v prvo uspelo (kar vama seveda želim), lahko pa boste še kakšno leto v postopku ... Jaz osebno ne bi čakala, je pa odločitev seveda vajina ... Vso srečo želim! Kako pa ste kaj ostale?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 9:23:21
|
|
|
|
aspera
|
Lolita, tudi meni je žal, da ni uspelo . Vseeno pa probaj ostat pozitivna in pogumno v nove boje, ko bo čas za to. itaMara, kolikor vem, gre pri Rešu kar hitro vse skupaj, zato se veliko parov odloči zanj. Čisto osebna odločitev. Ampak ne razumem pa zakaj so vama rekli, da imata še čas oz. da sta še mlada (spet trideset_a niso več ravno taka mladost za zanosit) in obenem, da je ICSI vajina edina možnost za zanositev. Potem najbrž nimata ravno veliko možnosti, da zanosiš naravno in ne vem zakaj bi odlašala postopek, ker kot je že pejko rekla, ni nujno da takoj uspe (kar ti seveda želim, da bi). In potem je leto kar hitro naokoli.
< Sporočilo je popravil aspera -- 10.2.2015 9:24:43 >
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 9:24:27
|
|
|
|
Kolenc
|
Ojla punce. Danes zjutraj ko sem sla na wc sem zagledala rjav izcedek in takoj tema na oci... Sem 10. Dan po ET. Je sploh se kej upanja??
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 9:25:42
|
|
|
|
Kolenc
|
Lolita zal mi je da ni uspel
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 9:28:02
|
|
|
|
pejko
|
Kolenc, vedno je upajne, dokler ni M, je upanje! Sej si verjetno prebrala, a en kup punc ima krvavitve ... držim pesti!!! Aspera, kako pa ti kaj?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 10.2.2015 9:29:26
|
|
|
|
pejko
|
Maychiee, kaj novega??
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?