|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
6.2.2015 9:09:44   
Marta72
Jaz prav upam, da se bo vse dobro izteklo in da nama bo uspelo.

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 501
6.2.2015 14:20:48   
tasyjka
ojla punce

sem 5.dan po transferju,nič kaj posebnega ni,prsa me ne bolijo,izcetka več nimam,me pa mal križ boli ,pa vsake tolk časa mal špikne v jajčnikih.......upam,da mi teh 9 dni čimprej mine,pa da bo ta moj prvi IVF uspešen.

vsem vam pa seveda iz srca želim en VELIK,VELIK plusek.
lp

(odgovor članu Marta72)
Neposredna povezava do sporočila: 502
6.2.2015 16:57:44   
aspera
Hej punce user posted image .

Ker so vremenarji čisto falili z napovedjo in ni bilo dopoldne ne duha ne sluha o snegu, sva šla z dragim potem vseeno na uz v Mb in sem ful vesela, ker je vse ok user posted image . Plodek je dobrih 6mm velik, user posted image utrip je tudi, tako da je vse tako kot mora bit. Mi pa piše na slikici iz uz-ja, da je PDP 19.9., kar se mi zdi malo zgodaj, ker sama sem si zračunala 30.9. user posted image .
Najbrž se to še spreminja potem in ti najtočneje lahko ginekolog določi PDP.

(odgovor članu tasyjka)
Neposredna povezava do sporočila: 503
6.2.2015 17:04:50   
maychiee
Aspera user posted image user posted image jeeeeeej! Super novica!!!! Vesela zelo zate❤️ Zdaj pa pridno papat da bo bejbi pridno rastel 😁👍👍

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 504
6.2.2015 17:14:08   
Kolenc
Aspera, to je res super novica :) user posted image

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 505
6.2.2015 17:37:49   
molekulca
waw punce, same dobre novice prebiram :) Vesela sem za vsako, ki ugleda plusek, zate aspera pa še posebno, ker je zdaj potrjeno, da plodek obstaja in je vse ok user posted image
Jaz pa sem končno dobila tako težko pričakovano M. Sem mislila, da je ne bo ali pa da bo vsaj zamujala, ker sem imela neko vmesno krvavitev, pa je vseeno prišla :) Naju loči le še slab teden do obiska Reša, da vidiva, kaj naju najprej čaka.... Upava na postopek z naslednjo M.

Je katera jemala folno pred postopkom? Našla sem eno akcijo od femibona. 2 škatlici za ceno ene (13,50), pa me ima, da bi jih začela že kar jemat?

< Sporočilo je popravil molekulca -- 6.2.2015 17:40:27 >

(odgovor članu Kolenc)
Neposredna povezava do sporočila: 506
6.2.2015 17:48:01   
maychiee
Molekulca - nic nebo narobe ce bos vzela folno kislino 😁 lahko bi jo zacela ze prej ( pred 1mesecem,2,3 ;) ) ... Kadarkoli ;) Ko zacnes nacrtovat nosecnost.. Jaz jemljem te femibion in nimam nobenih tezav z njimi 😊

< Sporočilo je popravil maychiee -- 6.2.2015 17:49:09 >

(odgovor članu molekulca)
Neposredna povezava do sporočila: 507
6.2.2015 17:54:36   
Saryka
ASPERA user posted image
Prav sem vesela,zdaj pa cim vec jesti zdravo.
Jaz odstevam user posted image

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 508
6.2.2015 17:59:45   
pejko
Asperaaaa, juppppi :) user posted image user posted image user posted image

Molekulca, folna je priporočljiva že pri načrtovanju nosečnosti ...

(odgovor članu Saryka)
Neposredna povezava do sporočila: 509
6.2.2015 21:15:05   
lolita83
Aspera super super!!! Koncno sem prisla do interneta k nam je burja vse unicla......
pejko za krvnega sem se odlocla da bom sla v ponedeljek k je 14.dan.....mogoce naredim jutri al v nedeljo se urinski...bom vidla...zdaj mi pa cisto nic vec ne manjka....niti napetosti nobene, prsi normalne samo vsake toliko me malo spikne v trebuhu in to je to....niti znakov menstruacije nimam vec.......vse prevec dobro:))
Pejko kako se pocutis kot nova nosecnica?
Aspera je ze stara nosecnica...je imela ze 1.UZ:))))

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 510
6.2.2015 21:22:22   
JedKa
aspera super user posted image zdaj se pa poskusi čimbolj sprostit in na polno začni uživat nosečnost user posted image

(odgovor članu lolita83)
Neposredna povezava do sporočila: 511
6.2.2015 22:50:07   
pejko
Lolita, čisto nič se ne počutim :) Dokler vsaj na UZ ne vidim. Jaz nimam čisto nobenega znaka. Samo lačna sem skozi.

Boljše, ja, da greš na 14. dan ... upajmo!!!

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 512
6.2.2015 23:01:01   
Saryka
Kako ste kaj punce?
meni so dones zaceli mozoljcki,vedno jih dobim pred M. Drugac pa imam mocan Pms.
Zvecer mi je trebuh napihnjen i joske so se zmer iste (zvecer bolio)
hm..pa mi ze zivcki delajo..
Kakor se dnevi priblizujejo vec treme user posted image

Kako je kaj pr vasuser posted image

< Sporočilo je popravil Saryka -- 6.2.2015 23:02:01 >

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 513
7.2.2015 8:57:00   
Tammyv
Aspera super in srecjo user posted image

Jaz sem imelq vceraj ponovno uz in sluznica je dovolj debela tako da grem v sredo na transfer.Je pa bila pot do Postojne katastrofa, ful je pihala burja in je noslo sneg tako da na trenutke nismo nic videli.Upam samo da ne zbolim ki se neki cudno pocutim.

(odgovor članu Saryka)
Neposredna povezava do sporočila: 514
7.2.2015 9:42:43   
aspera
Hvala punce user posted image .

Zaenkrat sem si sicer malo oddahnila, ampak najbrž bom pred vsakim pregledom malo živčna zaradi pretekle izkušnje. 20.2.imam prvi pregled pri svoji G, pa na nuhalno se bo treba počasi naročit.
Drugače me pa šele zadnje dni malo slabosti matrajo, pa 3/4 stvari mi smrdi. Upam, da bo znosno, ker pri prejšnji nosečnosti je bilo grozno, cel dan mi je bilo slabo in nič nisem mogla jest.

Držim pesti za vse vas, pa seveda bom še pokukala kaj v to temo, da vidim kako vam gre in upam na čim več user posted image user posted image .

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 515
7.2.2015 9:49:02   
Makksim
Hej, punce user posted image Evo, še ena sotrpinka... user posted image Najprej naj vsem, ki že veselo pričakujete, iz srca čestitam user posted image in držim pesti, da bo vaša nosečnost lepa in čim bolj brezskrbna. Vsem nam, ki se še trudimo, pa želim, da bi bilo to leto NAŠE LETO!!!!
Najina zgodba na kratko: za nama je 13 krogov neuspelih poskusov. Vem, ni velik, ampak letos bom stara že 35, zato sem šla že po pol leta v akcijo, najprej k moji G, ki mi je dala klomifen za 3 mesece. Pomagal ni nič, zato sem zahtevala kar napotnico za Dravlje. Za Dravlje sma se odločla zaradi moje starosti pa tud po naravi sem bolj neučakana user posted image , ker tam pa res gre vse ekspresno hitro. Se je kar hitro pokazal, da me slab občutek ni varal: mož ma majhno koncentracijo spermijev, tud gibljivost je na meji, jaz pa nizek AMH (1. izvid 0,99, 2. izvid 1,16). Smo probal še 2x s klomifenom, spet nič, tako da je Reševa predlagala ivf. Jutri grem prvič po injekcije... Strah me je pa tako, da sem sama na sebe jezna user posted image Kako se pa ve soočate s tem psihičnim pritiskom?? Jaz kar ne morem odklopit user posted image

(odgovor članu Marta72)
Neposredna povezava do sporočila: 516
7.2.2015 10:31:25   
pejko
makksim, dobrodošla in srečno!
AMH pa nimaš nizek... smo tukaj punce s precej nižjim.

Jaz pa nimam čisto nobenega znaka in me je kr strah zarad tega ... edino kar je, se zbudim zeloooo lačna, pol čez 3 ure sem zeloooooo lačna in pol zelooo lačna :/ Prav isto, ko imaš luknjo v želodcu.

(odgovor članu Makksim)
Neposredna povezava do sporočila: 517
7.2.2015 11:00:20   
molekulca
Makksim
dobrodošla! Ne morem verjet, koliko se nas je že nabralo.... Men je veliko lažje, ko vidim, da nisva edina s težavami, da so tukaj gor punce, ki odgovorijo na vsako vprašanje, ne obsojajo, se veselijo, žalostijo ... Kar pogumno v nove boje! Nisi sama user posted image

< Sporočilo je popravil molekulca -- 7.2.2015 11:01:37 >

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 518
7.2.2015 13:04:11   
lolita83
Makksim pozdravljena in veliko srece ti zelim!!**
Punce a mislite, da je lahko se vedno test pozitiven, ce je bil 10.dan od transferja negativen? Znakov nobenih samo trebuh vsake tolko zacutim. Danes je 12.dan.

(odgovor članu molekulca)
Neposredna povezava do sporočila: 519
7.2.2015 13:06:31   
pejko
Lolita, kaj ti odgovorim, al veš moj odgovor ?? :D :D :D

(odgovor članu lolita83)
Neposredna povezava do sporočila: 520
7.2.2015 13:10:13   
lolita83
Pejko kok se jst tebi nasmejem....:))) vem zate sam pr tebi je blo 9.dan.....1 dan se lahko pozna....in se moj prvi ivf je...

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 521
7.2.2015 13:16:18   
pejko
12. dan je bila črtica praktično nevidna, saj veš :)
Tako da bi bilo po moje enako, če bi ga delala 10. dan...

Saj te razumem, fuuuuul te razumem. Je tudi možno, da res ni nič, ampak je enako možno, da pa je...Jaz lahko samo držim pesti zate, vem pa, da je zeloooo težko. Jaz sem bila praktično v 5ih postopkih...in vse to je neznosno. Dobro, da obstaja ta forum in da so punce tukaj super, ker če bi bila sama v tem, ne vem, kako bi. Moj pa itak ne more razumeti, saj je tudi njemu težko, ma njega ne špika, ma njemu ne uplahnejo in se pol povečajo joške, njega ne boli glava....Imam zelo malonosečih kolegic in še te so takoj zanosile, tako da niti njim ne razlagam.Vi pa lahko to razumete. :)))
Ah, sem se razpisala, pa še neki čustvena sem, obup, drugače nisem taka :/ :D

(odgovor članu lolita83)
Neposredna povezava do sporočila: 522
7.2.2015 13:19:44   
lolita83
Hvala ti! Sem ful vesela zate res...in s tem da si cuatvena ni cisto nic narobe..... upam na najboljse .....

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 523
7.2.2015 13:21:52   
Marta72
Danes sem imela UZ in je stanje sledeče: Reš je naštel 5 ali 6 foliklov, največji je trenutno 13mm. Endometrij je debeline 8mm za kar pravi, da je super za 7.dan ciklusa. Sledi še 2 dni špikanja, nato imam v torek spet UZ. Punkcijo planira nekje v četrtek.
Jooooj, kako si želim, da bi se vse dobro rešilo in da bi uspelo.

(odgovor članu lolita83)
Neposredna povezava do sporočila: 524
7.2.2015 13:23:48   
pejko
Marta, super! To so lepi rezultati! Držim pesti, itak ;)
Dobro, zdaj pa grem na kosilo, sem laaaaaaaaačna :D

(odgovor članu Marta72)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?