kamajuš
|
Pozdravljene, damice! Vidim, da se tukaj dogaja, super! Na hitro dodam svoj piskerček, dokler spi. Lonček: počasi mu postajaj jasno, kaj mora narediti, da bo kaj priteklo. Imamo tistega, ki se ne poliva, je pa potrebno potegnit kot pri dojenju. Še vedno pa mu je najbolj zanimiv tisti, iz katerega jaz pijem komračkov čaj - in ga veselo "pije" pri meni (tako, po pasje ) Spanje: zadnji dve noči sta katastrofa. Nimam pojma, kaj mu je. Čez dan pa, kakor nama dopušča čas. Največkrat spi v vozičku ali lupinici v avtu, če sva doma, pa v posteljici. Uspavam ga pa seveda z dojenjem. GH: znanstvena fantastika. Madonca, tri sem gor spravila brez problema, ta me pa non stop žejno čez vodo voz . Dejte mi povedat, a ima katera bio babylove AM? Se mi zdi, da našemu ne sede. Pa nikoli ne uspem pravega trenutka najt, ali je lačen ali zaspan ... Sadje mu ne diši, edino banano je zmazal za keks, ampak je bil potem zaprt. Skratka, zmeda. Zdravje: žal mi je za vse boščke . Glede tresenja: tudi naš se včasih med dojenjem začne ful trest (prav danes se je ful trese). Temu niti nisem posvečala veliko pozornosti (niti omenjala P), se mi je zdelo kot da se mišice sproščajo (vedno se je tresel. ko je bil ful utrujen...). Upam, da bodo izvidi OK, kar86! No, tudi sicer nismo BP. Spet ima gnojni ušesek, ampak tokrat dobiva AB lokalno. Pa otroci so bili bolni in se je zgleda malce nalezel. IMel je hudo drisko (smrdel ko vrag ) in ful je bruhal. Ampak zdaj je vseeno malce bolje. Razvoj: naš se je osredotočil na mentalni razvoj . Klepeta kot zmešan in preizkuša razliščne kombinacije zlogov. Ko baba je . Kar se pa fizičnega tiče: pokazal je, da zna s trebuha na hrbet, s hrbta na trebuh, odkljukal in pozabil. Zelo rad pa sedi in je na nogicah, firbec pač. Posteljico ima malce dvignjeno (cca 30 stopinj) in pridno dela trebušnjake, da bi se vsedel (še malce mu manjka). Tukaj bi se strinjala z Hope: otrok naj dela tisto, kar zmore sam, potem pa eni prej, drugi kasneje. Tega se držim tudi pri tavelikih (npr: če mi reče, naj mu/ji pomagam splezat na drevo, rečem, naj spleza, če zmore sam. Edino tako se mi zdi varno...). Zobki: zaenkrat nič ne čutim, naj tako ostane . Vprašanje: naša patronažna baje svetuje (mi je soseda povadala), da lahko hrano takoj začinimo s kislo smetano. Katera že? kar86: smernice pravijo, da vztrajaj 8 do 11x, predno obupaš. No, jaz obupam prej , sem ful neučakana...
|