perla* -> RE: II pričakujemo decembra 2014 (5.11.2014 21:42:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch perla hvala. Se spomnim tudi jaz tebe. Nekaj časa pa nisi bila aktivna se mi zdi. Pri vama potem tudi traja že predologo. Sta šla že kam naprej? Držim pesti, da ti bo miklavž prinesel dve lepi črtici na plusku. Drugače pa željo imava majhno razliko med otrokoma, upam, da nama bo uspelo. Jap, mal sem bla bolj tiho, nisem se javljala in kao mislila, da mi bo psihično pomagalo [sm=smiley36.gif] Pri nama bo kmalu 2 leti. Imava že velik za sabo glede na majhen obdobje, ampak sem jst tko tišasta. [sm=smiley13.gif] No, za enkrat me to ni nikamor pripeljalo in bo zgleda treba se umirit in dihat [sm=smiley1.gif] Pregrada odstranjena, redni cikli z ovulacijami, spermiogram ok, laporoskopija - manjša žarišča endometrioze odstranjena, hormonski testi v Trstu - vse ok, zaloga jajčec ok, Ivf s 14 celicami, 4 oplojene bolj tko tko, 1 ok, vstavljene 2, neuspešno, nič zmrznjenčkov [sm=smiley13.gif] Uf in kaj zdej? Odločila sva se da do maja nič. Se bova pridno imela rada in jst bom z glavo pred zidom stala [sm=smiley36.gif] Krvomočnica, Estima, malo mace, ashwagande....prehrano imava itak ful urejeno, stresa ni (razen tega da ni in ni pluska). Life is good! [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif] za vse nas! [sm=bravo.gif]
|
|
|
|