witch -> RE: II pričakujemo decembra 2014 (12.11.2014 12:48:36)
|
Ne ne, mami je nazdravljala še na trgu [sm=smiley1.gif] moje dete je bil otrok prijazen mamici. V bistvu sem šla v P ob 8ih zjutraj. Tak da je silvestrovo minilo še mirno [sm=bravo.gif] Zakaj pa te ne da naprej? Ker vseeno leto in pol je že ena doba, pa ena IMN. Malo čudno mi je... Mene je takoj po enem letu dala naprej. No, na spermiogram in je bil mičkeno slabši pa sva dobila napotnico za neplodnostno. IUI je inseminacija. Prvi dan cikla sem se mogla naročiti za postopek. Jedla sem klomifen in mislim da 5. dan cikla greš na prvi uz, da spremljajo rast jajčec. Potem pa hodiš na 2, 3 dni na uz. Pač odvisno kako rastejo in dolžine tvojih ciklov. Ko je jačece skoraj dovolj zrelo, ti dajo za domov stopko - injekcijo. Da prepreči da jajčce prehitro poči. To sem si dala točno ob pol noči in potem čez dva dni ob 13.00 navadno imaš insemnacijo. Zjutraj sva prišla da je dal moj seme, pa da ga pregledajo, spucajo... Potem pa v bistvu vstavijo semenčeca čim bližje jajčecu. Potem pa čakaš 14 dni če je ali ni. To pač oni na pravi dan, ob pravem času vstavijo semenčeca čim bližje jajčecu. So pa zelo neuspešni. Tak da so bili v mb in moja g vsi presenečeni da je v prvo uspelo. Spanje se bo pa itak popravilo. Mi je zdaj dve noči lepo spal. Jedla sva 2x, pa ni bilo vmesnih bujenj. Tak da smo na dobri poti [sm=bravo.gif]
|
|
|
|