chocolatecake -> RE: II pričakujemo decembra 2014 (30.12.2014 19:34:43)
|
Hvala Marčevka 2010 za lepe želje. Sva se odločila z mojim, da če nebo nobene druge možne pomoči in če v cca 2 letih nebo čudeža, greva v posvojitev. V tem času se bova poročila in delala stanovanje. Sicer me ful skrbi kako bo finančno, ker večina posvajajo iz Rusije, kar stane 25 - 30 000 evrov, kar bo z najinimi plačami in kreditom za stanovanje čisto prevelik zalogaj. Če bi naslednji dve leti živela od zraka in celo svojo plačo dala na stran, nebi prihranila niti pol toliko. Ampak upam, da se bo v teh dveh letih kaj premaknilo in se bo odprla še kakšna druga pot, primerna tudi navadnim smrtnikom. Midva se nekako bolj nagibava k državam bivše Jugoslavije, z Makedonijo ima Slovenija menda sporazum, ali pa mogoče Črna Gora. Bova videla kako bo, ko prideva do tam. No, da še jaz enkrat za spremembo povem nekaj lepega. Kot je že iz zgornjega opisa razvidno me je dragi presenetil z zaročnim prstanom. [sm=smiley1.gif] Pa je tudi zame posijalo malo sončka [sm=smiley1.gif]. MauMow objemček zate[sm=smiley31.gif]. Kje si zasledila tole o kepah? Si prepričana, da drži? Ker jaz sem tudi že imela kepe, pa je nemogoče, da bi bila že kdaj noseča, ker imam že dolga leta istega partnerja. Od srca ti želim, da ti drug mesec uspe in da bi imel tvoj sonček rojstni dan takrat kot tvoj dedek, da se ga boš lahko vsako leto spomnila z nasmehom na ustnicah.
|
|
|
|