witch -> RE: II pričakujemo decembra 2014 (28.11.2014 13:08:21)
|
ezdravje jaz sem sicer imela "samo" IUI. Po njem se se počutila čisto normalno. Ne vem, jaz sem imela v glavi, da pač ne bo uspelo. Ker niso preveč uspešni. Sem bila pa tistih 14 dni po postopku kar precej zaposlena. Par dni preden bi naj testirala sva šla na dopust. Ker si ga seveda nisem hotela pokvariti, testirala nisem, imela sem pa tono vložkov s sabo. Ko sva prišla domov je še kar ni bilo. Amapk je to kao posledica stresa. Za testiranje sem se odločila, ker so punce tukaj gor pritiskale na mene in ker sem mogla v mb javiti rezultat. Tak da sem 22 dni po postopku končno naredila test, ki je bil pozitiven. Bo prišel tudi tvoj čas. Bodi optimistična in pogumna. Pri nama je predolgo trajalo, ampak mi ni žal za noben mesec ko ni uspelo. Posvetila sva se en drugemu, potovala sva, hodila v savne, na masaže... Vse, kar zdaj kot starša težje delava. Mi je bilo hudo takrat, zdaj pa vidim, da je bilo vredno počakati malega navihančka. Okrog ponedeljka bi tudi jaz naj vedela kaj smo naredili ali kaj nismo naredili. Ne vem, če je psiha ali... Zgaga me peče, isto kot v prvi nosečnosti. Pa maternica me boli, celo jo čutim. Joške so take čudne, ne boleče, ne polne, ampak take..čudne pač. Par dni še. Si pa močno želim da bi bil plusek.
|
|
|
|