1aneja1 -> RE: II pričakujemo decembra 2014 (4.12.2014 16:29:05)
|
LadyJen, jaz sem tudi šla "kar tako" na pregled, pa sva komaj kake 3-4 mesece poskušala. Me je tudi bolj osnovno pregledala (kakih bolj specifičnih testov tak mislim da ne more delat), potem mi je pa kar dala napotnico za ginekološko v LJ. Drugače to dajo šele, ko ti kako leto, leto in pol ne uspe zanosit - ampak mi je rekla, da tako ali tako čakaš eno leto da prideš na vrsto. In da naj se pač prijavim in če po enem letu še ne bo nič, pač grem na pregled. Na koncu sploh ni tako dolga čakalna vrsta, so me poklicali že čez dober mesec [sm=smiley1.gif]... Končalo se je tako, da smo ugotovili problem pri fantovem spermiogramu (pri meni vse ok) in slabo leto po tistem "kar tako" pregledu sem noseča 6 tednov po uspešnem IVF postopku [sm=smiley1.gif]. Lahko rečem samo, da imam srečo, da me je G takoj poslala naprej, drugače bi se še celo leto brezveze trudila. Ti kar pojdi čimprej na pregled, če bi blo slučajno kaj narobe, je boljše da čimprej rešijo. Baje najbolj pogosta je kaka pregradica, ki jo odstranijo s čisto enostavnim postopkom, pa potem brez problema zanosiš... Seveda pa ti želim, da je vse ok in se pač še ni nasmehnila sreča - bo kmalu ;) (ena iz sosednjega foruma, ki vas občasno bere in navija [sm=bravo.gif] za [sm=rozacrtici.gif])
|
|
|
|