SU -> RE: II pričakujemo decembra 2014 (5.12.2014 10:37:33)
|
polhek2 vidim, da mate pestro... no, sam da ni hujšega... pazi nase in svojo bibo! V glavnem, men se je pa danes ulila [sm=hudicek1.gif] pa sm tkooooo vesela!!! [sm=bravo.gif] Kdo bi si mislil, da bom na temi "II pričakujemo..." vesela menstruacije! [sm=smiley36.gif] Glede na moj, prej urejen, cikel sem bla čist iz sebe, da M že 40 dni ni in glej ga hudička... Se prikaže 46. dan... Sam na toliko dni pa men niso čist nič všeč M!! Je močna, ampak je bolj bedno, da bi vmes lahko bil že en cikel "poizkušanja" naredit otročka... Tko, da zdej sem videla kako šele trpite tiste, ki se vam cikel vleče po 50... 60... celo včasih 70 dni.... Sočustvujem z vami! No, kakorkoli... sam, da mi [sm=hudicek1.gif] ni kam pobegnila [sm=smiley36.gif] in da ni kaj narobe... Tko, da se bom prestavila, ko bo aktualna, v januarsko temo "pričakujemo"... ker O bo nekje sredi decembra... tko, da bomo v zelo svežem novem letu pričakovali II .... No, moj načrt je optimističen!! [sm=smiley36.gif] Upam še, da bo deloval!! [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|