|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2015
23.2.2015 13:17:51   
ana88
Ooo, vas je pa kar nekaj novih! Bo treba seznam posodobit...bom probala danes zvečer uredit. user posted image

In pa kar nekaj nas je z 2-letniki doma. user posted image rozica_marjetica in klukica kateri mesec pa sta rojeni vajini malčici? Naša je ravno zdaj februarja praznovala 2. rojstni dan in je samo veselje z njo. Se na polno pogovarja (to se ji je pred kakšnim mesecem-14dni odprlo in zdaj je vsak dan kaj novega), rada kuha, pometa in riše in zganja lumparije. user posted image

Morfologijo bo meni delala moja G, ki sicer ni v sklopu porodnišnice, je pa na koncesijo (Dobrna). NS pa ne izvaja, na to sem se pa mogla naročit, in sicer v Lj.

Kar se pa tiče kuhinjskih aparatov, imava midva hladilnik Bosch, pečico in ploščo Gorenje in napo Etis. Napa je iz GA, hladilnik iz Tripex-a, pečica pa iz Harvey Normana. Z vsem sva zadovoljna, sva pa takrat kupila tam, kjer je bilo najbolj ugodno - zato tudi iz vseh koncev in krajev stvari. user posted image Aja, je pa vse kupljeno v Celju. Btw, pralni stroj imamo od Gorenja, pa nimamo nobenih problemov. user posted image Sem pa slišala za Gorenje ja, da jih je kar nekaj nezadovoljnih. Je pa imela že tašča enak pralni stroj in sva potem tudi midva takega vzela, ker ni imela nobenih problemov.

(odgovor članu rozica_marjetica)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
23.2.2015 14:12:53   
rozica_marjetica
Ana88, moja je rojena septembra in bo zdaj v bistvu stara že 2 leti in pol. Joj, kako hitro gre čas naprej user posted image

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
23.2.2015 15:15:24   
piapaja
Živjo punce, še ena novauser posted image tukaj,

sem mamica 13 mesečnega piškotka, ime ji je Emilija Sofia, zdej pa pričakujemo še enega,, PDP imam 12.07, spola še ne vemo in bo presenečenje, kot pri taprvi :) Že sama ta nosečnost je bila huuuge surprise, saj sem polno dojila do 6.meseca, in menstro imela sam 2x... Ampak je vseen fajn user posted image
Tudi meni se trebuscek ze lep cas pozna, in ceprav se okrevam po prvem porodu (cs), dojim 2x na dan (bolj cartlanje), mi je dr. Paušenjak rekel, da ni panike glede dvigovanja hčerkice, dokler se ok počutim. Po drugi strani so pa vsi ostali okol mene panični zarad tega...Kakšna izkusnja?

Se mamice kj dobivate v LJ? Bi se s hčerkico in trebuskom kdaj pridružili user posted image

pazite nase in vse dobrouser posted image

Pia

(odgovor članu rozica_marjetica)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
23.2.2015 17:30:30   
amethyst
Sem bila pop na pregledu in sva se z G pogovorili glede morfologije. Pravi, da je najboljše da se naročim v LJ in da imam cca. 3 tedne časa. user posted image Mi je pa naredila tudi mini UZ pregled, ker sem imela prejšnji teden ful krče v trebuhu in je vse ok, sam naš škrat (kateremu še ne vemo spola in se tudi danes ni videl user posted image ) ni niti 5 sec pri miru, tako da ga je komaj malo premerila. Ampak zaenkrat poteka vse bp. Sem pa od začetka zgubila okrog 3 kg, tako da kot kaže bomo z novičko še lahko počakali kak mesec. user posted image

l.p.

(odgovor članu piapaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
23.2.2015 22:59:14   
ana88

user posted image

nick, kraj, št. malih žabic doma (leto rojstva, spol), št. srčkov v trebuhu, spol, naslednji pregled

1. 6. 2015
Fifika, 1user posted image , user posted image

1. 7. 2015
sunprincess, Ljubljana, 1user posted image , user posted image
karena, 1user posted image , user posted image

3. 7. 2015
popikuku, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

4. 7. 2015
Mini me, 1user posted image , user posted image
Najin_pikec, 1user posted image (2011 user posted image ), 1user posted image , user posted image , MORFO 6. 3.

6. 7. 2015
toho, 1user posted image (2003 user posted image ), 1user posted image , user posted image

7. 7. 2015
manilu, Maribor, 1user posted image (2012 user posted image ), 1user posted image , user posted image

8. 7. 2015
lola79, 1user posted image , user posted image
Pipika85, 1user posted image , user posted image
stellamarela, 1user posted image , user posted image

9. 7. 2015
gorskarozica, 1user posted image (2012 user posted image ), 1user posted image , user posted image
tree, 2user posted image (2012 user posted image user posted image ), 1user posted image , user posted image
ely85, 1user posted image , user posted image
mpino, 1user posted image , user posted image

10. 7. 2015
mamyce, okolica Celja, 1user posted image (user posted image ), 1user posted image , user posted image
kmajci, 1user posted image (user posted image ) 1user posted image , user posted image
Lexy1, 1user posted image , user posted image

11. 7. 2015
Natasa1983, Ljutomer, 1user posted image (2013 user posted image ), 1user posted image , user posted image

12. 7. 2015
Tamy12.7., 1user posted image , user posted image
verci, 1user posted image , user posted image
Juta2010, 1user posted image , user posted image
piapaja, 1user posted image (2014, user posted image ), 1user posted image , user posted image

13. 7. 2015
TammiZeko, okolica Maribora, 1user posted image , user posted image
Mubi, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
anja_s_t, 2user posted image (2009 user posted image , 2011 user posted image ), 2user posted image , user posted image , user posted image

14. 7. 2015
ana88, okolica Celja, 1user posted image (2013 user posted image ), 1user posted image , user posted image , MORFO 13. 3.
LittleSunshine, Šentjur, 1user posted image , user posted image
*Čebelca*, 1user posted image , user posted image

15. 7. 2015
Multiipraktik, 1user posted image (2012 user posted image ), 1user posted image , user posted image
BC81, 1user posted image , user posted image
b3jbika, Gorenjska, 1user posted image (2014 user posted image ), 1user posted image , user posted image
tka7, 1user posted image , user posted image

16. 7. 2015
x_srečka_x, 2user posted image (2006 user posted image , 2009 user posted image ), 1user posted image , user posted image
katdig, 1user posted image , user posted image

17. 7. 2015
pikapokiiiica25, 1user posted image , user posted image
luckyca, 1user posted image , user posted image

18. 7. 2015
Nosečka7, 1user posted image , user posted image
Kathy28, 1user posted image , user posted image
evasku, 1user posted image , user posted image

19. 7. 2015
Kika90, 1user posted image , user posted image
Junakica, 1user posted image , user posted image
amethyst, 1user posted image , user posted image
klukica, 1user posted image (2013 user posted image ), 1user posted image , user posted image , MORFO 5. 3.

20. 7. 2015
geena87, 1user posted image , user posted image
okismoki 2user posted image , user posted image , user posted image
Mana15, 1user posted image , user posted image
čarli86, 1user posted image , user posted image

21. 7. 2015
leški, Velenje, 1user posted image (user posted image ), 1user posted image , user posted image , MORFO 27. 2.
Mančula, 1user posted image , user posted image
delfinka91, 1user posted image , user posted image

22. 7. 2015
jancika 83, 1user posted image (2009 user posted image ), 1user posted image , user posted image
LorenaJen, 1user posted image (2007 user posted image ), 2user posted image , user posted image , user posted image

23. 7. 2015
_pika_, 1 user posted image , user posted image
Charlottee1, 1user posted image , user posted image

25. 7. 2015
*barbara*, 1user posted image , user posted image
1emanuela, 1user posted image (2012 user posted image ), 1user posted image , user posted image

26. 7. 2015
vv267, 1user posted image , user posted image
Sunny_Dream, Ljubljana, 1user posted image (2011 user posted image ), 1user posted image , user posted image
bimbooo1, 1user posted image , user posted image , MORFO 19. 3.

27. 7. 2015
1aneja1, 1user posted image , user posted image

28. 7. 2015
Drobižka, 1user posted image , 1user posted image , user posted image

29. 7. 2015
julijka2015, 1user posted image , user posted image
Roži_, 1user posted image (2011 user posted image ), 1user posted image , user posted image
biba89, 1user posted image , user posted image

30. 7. 2015
čebelc@, 1user posted image , user posted image

31. 7. 2015
tanjita, 1user posted image , user posted image
buba23mara, 1user posted image , user posted image

X. 7. 2015
jara*, Novo mesto, 1user posted image , user posted image
nezzek, 1user posted image (2014 user posted image ), 1user posted image , user posted image
malapikica, 1user posted image , user posted image
evaa12, 1user posted image , user posted image
miskamaska90, 1user posted image , user posted image
manjamala, 1user posted image , user posted image
anonimna drugic, 1user posted image , user posted image
rozica_marjetica, 1user posted image (2012, user posted image ), 1user posted image , user posted image

4. 8. 2015
špela007, 1user posted image , user posted image

Skupaj nas je že: 77 user posted image
user posted image : 7
user posted image : 6
user posted image : 67

< Sporočilo je popravil ana88 -- 23.2.2015 23:00:31 >

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
24.2.2015 8:58:15   
klukica
Moja Mila je rojena 23.1., tak da smo tudi komaj prestopili 2. Je tudi prava mala govornica, domišljija dela na polno....Tudi naša je prava mala kuharica. Smo ji za bozička kupili Ikeino kuhnjico in od takrat naprej 100x na dan pijemo in jemo kar nam skuha. Posledično zelo rada pomaga v pravi kuhinji. Je pa prava mala jokica...joka za vsako malenkost....ampak rihtamo počasi....

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
25.2.2015 19:33:36   
anja.s
Pozdravljene,

šele sedaj sem opazila tale forum, sicer bi se vam že prej pridružila pri vašem čveku. Tudi midva pričakujeva najinega prvega naraščaja in se tega že nestrpno veseliva. PDP mi je ginekologinja postavila na 20.7. in mi ga kasneje prestavila na 29.7. tako, da bova verjetno še ves julij v nestrpnem pričakovanju. Sprva sem imela grozne slabosti, ki so trajale večino dneva, vse do 13. tedna nosečnosti, tako da sem v tem času izgubila 5 kilogramov. Sem jih pa hitro pridobila nazaj, tako da se lepo razvijamo... Zadnja dva tedna se mi je pričel pojavljati išijas, ki mi krajša nočni spanec, pa tudi nekatera vsakodnevna opravila precej težko opravljam. Sicer pa se čudim vsem spremembam, ki te doletijo v nosečnosti in vedno bolj ugotavljam, da sta nosečnost in rojstvo resnično čudežna.

Vsem user posted image pošiljam lep pozdravček...

(odgovor članu klukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
26.2.2015 16:47:39   
ely85
Ojla punceee user posted image se po dolgem casu spet oglasam user posted image no morfologija je za mano cez 3tedne mam 3d 4d ponovno morfologijo....malo sem zmedena moj g.je rekel da je vse ok z bebijem,sam mi je pa rekel naj grem se na eno morfologijo k drugem da je pac pri njem tako...a ma ali pa je imela kaksna tud 2 morfologije??za 3d 4 d sem se pa sama odlocila...kar se kg tice pa mislim da sem rekord podrla tukaj heheh ko sem zanosila sem imela 53 kg zdaj v 21 tednu jih imam pa ze 64 user posted image pa res ne pojem veliko ampak kg kr sibajo gor ....

(odgovor članu anja.s)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
27.2.2015 8:28:23   
1aneja1
Ely85, jaz sem bila na nuhalni pri dr. Strahovi v Domžalah. Mi je tudi rekla, naj pridem k njej še na bolj podrobno morfologijo, čeprav mi jo bo naredila že moja G. Vzrok pa kao to, da IVF-jevčke rajši malo bolj pogledajo.
Po drugi strani pa je z mojim mulčkom (jaaa, fantka bomo imeli user posted image ) čisto vse v redu, vse kaže super, tudi rezultati nuhalne so bli zelo dobri, je tudi sama dr. Strahova rekla, da brezveze še kak test delat.
Tako da (moje osebno mnenje) je to bolj način, da pri njih zapraviš še kakih 100€ ali pa več. Glede na to, da meni moja G na vsakem pregledu naredi UZ in vse izmeri, jaz ne bom šla, ker se mi ne zdi potrebno.
Je pa seveda odvisno od posameznice, če se boljše počutiš, da rajši greš na pregled, potem ni škoda nobenega denarja user posted image
Sicer pa, če si se že tako ali tako odločila, da greš na 3D/4D, potem itak ni dilem user posted image

Kako ste kaj ostale user posted image ? Pri meni trebušček veselo raste, kg pa tudi user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
27.2.2015 9:42:19   
ely85
HvalA 1aneja1 user posted image sem se ze ustrasla da ni kej narobe in da zato hoce g. da opravim dodatn pregled.je pa res da se bom bolje pocutila ce me bo bolj podrobno pogledala....je pa prvi sincek in otrocek pri nas in nasih doma tko da mislim da bojo veseli vsi ko jim bom pokazala v 3D 4D prvega vnucka user posted image

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
27.2.2015 11:25:12   
verci
hejj evo se jaz se malo oglasim po dolgem casu ...v torek imam morfologijo komaj cakam . Upam ,da izvemo spol.Drugace sem pa ok.
No edino ,ko sem v sluzbi in delam po 6ur in sem skoz na nogah ,delam v trgovini in se prepogibam gor dol , me ze dva dni zelo boli v krizu...ko se umirim ,vsedem je veliko bolje ...
Ne vem poskusila bom se delat ce ne bo slo bo ocitno potrebno na bolnisko...Kako je ze z oddajo vloge za porodnisko kdaj jo lahko najprej oddas? Sprasujem ker sem ze pozabila kako gre ...je ze 5 let ko sem oddajala za svojega sincka user posted image . zanima me pa zato ,ker ce bi slucajno morala na bolnisko da si samo malo preracunam kok bi mi to vplivalo na povprecje porodniske...?!
uzivite v brcikah user posted image papa

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
27.2.2015 20:06:50   
Mana15
Živjo,

tudi jaz se oglašam po dolgem času, nas je pa že res kar nekaj :) Drugače sem OK, malo me križ boli občasno, ne vem ali mi ne paše moja postelja ali pa preveč sedim, ker cele dneve delam. Kg gredo počasi gor, trebušček je pa že res velik, nikakor ne morem več skrivati, se mi zdi, da je v zadnjih tednih res ful zrastel, se kar bojim kako šele bo :)
Komaj čakam na morfologijo, se mi zdi še celo večnost do sredine marca :) - jaz sem se naročila kar v porodnišnico LJ, sem bila že na nuhalni tam, pa tudi ginekologinjo imam v Leonišču, tako da mi je najlažje tam vse opravit.

Tiste, ki ste tudi na Facebooku, se tam kej več pogovarjate kot tuki?

Lepo se imejte :)

(odgovor članu verci)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
28.2.2015 13:34:37   
leški
Hojla punce...včeraj sem vsa šokirana prišla z morfologije...s plodom je sicer vse v najlepšem redu, ampak imeli bomo še eno deklico in ne fantka kot je bilo videti na nuhalni in na pregledupo nuhalni...pa tudi v bolnici so se zmotili ko so mi rekli da bo fantič. S partnerjem sva oba še vedno šokirana, ampak nič manj vesela. Sicer naša starejša sestrica pravi da v maminem trebuščku raste bratec Japok (Jakob), bo pa v naslednje bolj vesela...upajmo ;-) pač kakorkoli že je le naj bo zdravo in naj bo vse ok...bomo pa naslednjič fantka naročili :-D

(odgovor članu Mana15)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
28.2.2015 15:41:18   
ely85
Ojla punce kako ste kaj??no jaz sem danes obrnila trgovine okoli da bi sebi nasla kaksne daljse pulovrcke,ampak seveda najdla samo dva user posted image tok cudna moda je spredaj kratko zadaj dolgouser posted image za nase trebuscke pa res nic pametnega...mam vprasanje za vse tiste ki ste ze dale vase vozicke kam oprat...kje bi lahko globinsko oprala vozicek???

(odgovor članu leški)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
28.2.2015 17:56:30   
karena
leški, vidiš to pa je prednost tistih, ki nas ne zanima, kaj bo user posted image - ne morejo se zmotiti. Jaz bi se pomoje tudi kar navadila na eno idejo, če bi "vedela" kaj bo. Pa bolje, da sta presenečena sedaj, kot v porodni. user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
28.2.2015 21:14:13   
Najin_pikec
ely85: ce lahko voziček slečeš, ti ga zrihtajo v vsaki čistilnici. Ampak običajno to ne gre, tko da ti predlagam, da ga spucaš s "štrajfiksom" - pač našamponiraš in potem s tem spereš, gre res vse fajn dol.

leški: hehe, verjamem, da ste bili presenečeni user posted image . Sicer so meni pri prvem ves čas govorili, da bo fantek, potem pa par tednov pred rokom ginekolog vpraša, če smo spol že povedali... In jaz odgovorim, da ja, da je rekel da bo fantek, on pa: aja, a to sem rekel user posted image ? No na koncu je vseeno bil fant user posted image . Sicer pa se pogosto zmotijo, ko napovejo punčko, na kasnejših pregledih pa lulčka najdejo user posted image .
Drugače pa midva Aljošiju nikoli ne govoriva o spolu (no zdaj itak še nismo sigurni), ampak o dojenčku - da ne bo potem šokiran. Tako da ve, da lahko da bo bratec, ali sestrica.

(odgovor članu karena)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
1.3.2015 0:40:23   
ana88
Uff, leški to pa je presenešenje. user posted image Moji prijateljici so do konca govorili, da bo punčka, pa je prejšnji teden rodila fantka.

Voziček sem jaz oprala v pralnem stroju na 60, ker se da sleč.

Ne vem, kako je z vlogo za porodniško, vem pa da se na splošno vse druge stvari lahko urejajo 60 dni pred PDP.

FB skupina je pa precej aktivna, ja. user posted image

Danes od mene bolj na hitro, vidim samo še posteljo. user posted image

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
2.3.2015 9:15:07   
sunprincess
Ely85, po moje, če greš na 3d ne rabiš plačevat še ene morfologije. itak ti tam spet premerijo otročka...

Mi smo baje v pričakovanju deklice, ampak čakam še 3d pregled,kjer se bo, upam, lepo videlo, in dokončno potrdilo...

user posted image vsem nosečkam..se nas je kar nekaj nabralouser posted image

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
3.3.2015 10:57:35   
Anonimen
ojla, kolikokrat na dan približno čutite svoje user posted image ? jest sm 19 tednov 5 dni in ga zih že dobre 2 tedna čutm, ampak da sem na začetku čez ceu dan parkrt, kot da bi me brcnil , za sekundo.
sedaj pa samo zvečer, pa še to kot da se obrača, ker je bl slabo čutt pa ene 2 sekunde traja, je pa velik bl nežn kot prej pa mnkrat.

lepo se mjte

(odgovor članu sunprincess)
  Neposredna povezava do sporočila: 1044
3.3.2015 13:25:52   
verci
heejj zivjo punce, evo danes imela morfologijo vse ok lepo rastemo...napovedali fantka .A je mozno da se zmotijo pa da se zgodi da je pol puncka...?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
3.3.2015 13:27:54   
sunprincess
LAhko,čeprav je večkrat obratno. Po navadi,če se vidi lepo jajčka,in lulčka, ne more kar odpast :) ...Lako greš pa na 3d UZ, tam pa praktično ne morejo sfalit (če le ne skriva preveč premoženja)

@anonimen. Jaz sem v 19 tednu čutila smo zvečer,..zdaj sem v 23,in čutim čez cel dan. Se mi zdi popolnoma normalno.

< Sporočilo je popravil sunprincess -- 3.3.2015 13:28:23 >

(odgovor članu verci)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
3.3.2015 14:00:11   
verci
user posted image hvala , enega fanta ze imamo torej se en na poti...Ginekolog je vidu lulcka no jz pa nisem bla lih prepricana ker pri prvem se je res dobro vidlo cisto jasno kaj je ...
Nisi mogel zgresit .Zdej pa ...No bovo vidli ...sem pa vesela da je vse ok ...jaz sem v 22 tednu pa tudi cutim brcike cez cel dan. no ko se bolj gibam nic ,ko se pa umirim p na polno...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1047
3.3.2015 16:02:52   
ivanna.as
Kako se imenuje skupina na FB-ju? Mi pričakujemo 19.7.2015 še enega fantka (baje). Prvi je bil star 24.1.2015 3 leta :)

(odgovor članu verci)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
3.3.2015 16:04:26   
sunprincess
Skupine ne moreš videti,ker je skrivna. Tu na forumu poišči uporabnico multipraktik, in ji pošlji ZS, da te bo dodala.

(odgovor članu ivanna.as)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
4.3.2015 10:34:14   
anja_s_t
Pozdravljene!
Morfologija je za nami, vse ok, pričakujemo dva lumpija user posted image
Imam pa eno vprašanje...mogoče katera ve, kakšno ceno ima dr.Rosič za 3/4d na Ptuju za dvojčke?
Sicer imam neke stare inf. ampak, ker cene non stop spreminjajo, me zanima če ima katera "svežo" informacijo?Mogoče tudi kakšno izkušnjo?:-)

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?