Najin_pikec
|
Ojla punce! Po dolgem času se spet malo javljam. Sej grem večkrat pogledat, če je kaj novega, pa ni bilo nič . No, mi smo ok. Prejšnji petek sem imela UZ (kontrola rasti zaradi diabetesa). Pupa malo prehiteva v rasti in če bo šlo tko naprej, bomo imeli 4 kilogramsko dete... Se pozna, da se ne držim diete tako, kot bi se morala. Pri sinu mi res ni bil problem, zdaj se pa res težko držim . Še enkrat mi je povedal, da bo punca, ampak tamalemu pa še vedno nič ne poveva. Sej veste, da ne bo na koncu fantek - to se kar dogaja - in bo potem šokiran . Aja, pa antibiotike sem dobila, so mi v urinu našli nitrite... Špikanje v spodnjem delu trebuha že dolgo čutim, pa sramna kost me tudi boli - ponavadi, ko hodim. To je vse menda priprava telesa na porod in ni za skrbet zaradi tega. Je pa tečno, ja... Glede opreme, oblekic nimam še nič pripravljeno... V prvo sem v tem času že vse imela zrihtano, zdaj pa kar ne. Bo treba začet, ker zdaj smo pa res že tako daleč. Sploh pa prej niti ni bilo časa, ker smo prenavljali stanovanje. Drug teden dragi položi še nov laminat v otroški sobi, potem pa prineseva posteljico, previjalko, operem ta manjša oblačilca, nabavim flaške, kozmetiko... in smo zmagali . Imena midva še nimava dokončno izbranega. V igri sta dva imena: Ema in Klara. Meni sta oba zelo všeč, mož se bolj nagiba k imenu Klara. Meni pa je problem, ker je ena Aljošijeva prijateljica iz vrtca tudi Klara. Sej vem, da sem smotana, sploh ker se nič ne družimo s starši od te punčke... Kaj pa ve, a ve tudi gledate na take stvari, ko izbirate ime? Drugače pa, Leški, je Erin meni osebno čudovito ime. Pravzaprav sem vedno govorila, da če bom imela punčko, bo Erin in tudi če bi bil sin punčka, bi sigurno dobil to ime. Porodnišnica: vsekakor nameravam roditi v Ljubljani, lahko pa se zgodi, da bom rodila tudi v Brežicah. Tik pred PDP (od 22. - 27.6., rok imam 4.7.2015) gremo namreč na počitnice v Čatež. Najprej smo mislili, da bi šli konec Avgusta vsi skupaj, ampak sva se potem odločila, da gremo že prej. Hehe, upam da bo zneslo .
|