|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2015
11.1.2015 16:37:48   
leški
Hojla punce...pa se začenja moj 13 teden nosečnosti. Včeraj zvečer sva s partnerjem ležala in gledala film...vmes sem 10 krat zajokala in cel čas čutila prhutanje v maternici...torej premikanje malega nagajivčka :-) tiste ki niste prvorodke veste kaj mislim s tem :-Duser posted image

(odgovor članu verci)
Neposredna povezava do sporočila: 851
11.1.2015 19:48:02   
ely85
Ojla punce kako ste kaj??user posted image jst koncno mal boljse kar se slabosti ticeuser posted image no glavoboli so se vedno pristoni,ampak se da potrpet brez tablet...ja za krvavitve v nosu sm si pa kupila samo fiziolosko raztopino da mam vsaj vlazn nosek pa da si ga lazje spiham,seveda pa tud ne pretiravam z gretjem doma ker izsusi nosek,leski pri meni je obcutek vcasih v trebuscku kot neki mehurcki user posted image tko da upam da kaj kmalu zacutim prav orng premikanjeuser posted image ostalim puncam pa tudi cestitke za opravljene NS user posted image user posted image

(odgovor članu verci)
Neposredna povezava do sporočila: 852
11.1.2015 21:22:15   
bimbooo1
Pozdravljene user posted image Do sedaj sem samo brala se to Avgustovke saj sem mislila da spadam tja ker mi je ginekologinja najprej na prvem UZ rekla da naj bi bil PDP 4. avgust, na petkovem pregledu pa ugotovila da user posted image prehiteva za vec kot en teden in je moj novi PDP 26. Julij. Tako da se vam z veseljem pridruzim ce me vzamete :) Nosecnost ni bila nacrtovana saj sem se zelo mlada (20) in trenutno se zelo prestrasena ampak smo vseeno z veseljem to sprejeli :) Jutri imam ze nuhalno me kar malo prehiteva vse skupaj. Lep vecer vsem skupaj :)

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 853
11.1.2015 21:37:40   
delfinka91
Pozdravljene. Naj vam najprej povem, da je počutje v moji prvi nosečnosti zelo dobro, sploh "nevem da sem noseča", upam, da bo tako tudi v nadaljne.
Dolžna sem napisati še podatke za v tabelco: prva nosečnost, en srček, spol še ni napovedan, predvideni datum porodapa 21.7 =)user posted image
Imam prošnjo, ker sem videla, da naj bi bila skupina tudi na FB-ju, če bi me lahko kako dodale, ali kam naj se obrnem, saj nekako ne morem napisati zasebnega sporočila, kot je bilo že nekaterim rečeno.-->HVALA.
**Lepo se imejte

(odgovor članu bimbooo1)
Neposredna povezava do sporočila: 854
11.1.2015 22:14:28   
ely85
Dobrodosla bimbooo1user posted image seveda sprejmemo nove noseckeuser posted image vrjamem da te je strah ampak s casoma te bo ta strah popustil user posted image jst sm pa mela zeljo bit mlada mamica pa mi ni bilo usojeno...vazno da docakamo svohe strucke eni prej drugi kasneje user posted image

(odgovor članu delfinka91)
Neposredna povezava do sporočila: 855
11.1.2015 22:17:29   
ely85
Delfinka dobrodosla tudi ti ,za skupinco pa najboljse ce kontaktiras multipraktik ceprov naj bi ble tezavice pri zasebnih sporocilcih,sunprincess je pomagala ze eni punci pri tem...jst se nism pri skupinci bom se malo pocakala rajsi...upam da sem ti pomagala kaj...

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 856
11.1.2015 22:21:15   
delfinka91
Hvala Ely85, upam da mi uspe kontaktirati=)

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 857
11.1.2015 22:24:50   
1aneja1
Mislim, da je problem, ce poskusas poslat sporocilo brez zadeve/tene. Vsaj meni je zdaj tole nagajalo...

Neposredna povezava do sporočila: 858
11.1.2015 22:25:54   
delfinka91
1aneja1...mi je ratalo poslati, tudi tebi odgovoriti, hvala za nasvet user posted image

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 859
11.1.2015 22:41:56   
bimbooo1
Ely85 hvala za dobrodoslicouser posted image ja sej glede strahu je vsak dan bolje imam tudi okoli sebe super druzino in fanta ki mi pomagajo ter me podpirajo:) sploh nevem kako naj zaspim sem tok nervozna zarad jutrisnje nuhalne , upam da je vse ok in tako kot mora bit:) na FB bi se tudi jaz vam z veseljem pridruzila samo ga zal ze neki casa nimam vec tako da upam da bo katera se na forumu ostala za cvekanje:) se ve dobro pocutite? Meni je vsak dan malo slabo ampak ni hudega:))
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 860
11.1.2015 22:49:43   
ely85
Ne skrbi za nuhalno bo vse ok user posted image vem da ti zivcki delajo 100 na uro sem sama bila taka pred kratkim...je pa tok lepa izkusnja ko vidis prvic ze razvitega bebija user posted image srcka kako dela in ce je pri volji beby pokaze spoluser posted image jst sm jokala zgleda so me se hormoncki mal zdelal user posted image

(odgovor članu bimbooo1)
Neposredna povezava do sporočila: 861
12.1.2015 7:55:30   
leški
Bimboo1 tudi jaz nimam fb in bom kar tukaj če bo še katera ostala seveda ;-) glede svoje starosti se pa ne obremenjuj jaz sem prvo deklico dobila pri 19 letih torej zanosila pri 18 zdaj je stara 2l 5m in nam je super ker je taka samostojna pupa. Super da imaš takšnega fanta in družino ki ti stojijo ob strani, zdaj ti to največ pomeni in rabiš njihovo oporo. Veselo cartanje s trebuščkom ti želim user posted image o

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 862
   RE: Julijke 201
12.1.2015 10:27:54   
Nosečka7
To da boli trebuh ni nič hudega, mene tako boli trebuh kot da bi en dan prej naredila 1000 trebusnjakov in je vse ok :-) tako da brez skrbi user posted image sem pa sedaj v 13. tednu a je mozno da ze čutim gibe mojega malčka? Občutek je tak kot da bi mravlinec šel po eni strani trebuha? user posted image a ni to še prezgodaj user posted image no tudi jaz čakam na nuhalno, ki jo imam jutriii user posted image

(odgovor članu leški)
Neposredna povezava do sporočila: 863
12.1.2015 11:53:47   
Najin_pikec
Bimbooo1, verjamem da te je strah, ampak če imaš doma podporo, bo še vse super. Pa tudi me tukaj bomo z veseljem delile izkušnje s tabo user posted image .
Leški, a že v 13. tednu čutiš premike? Ker jaz tud čutim žgačkanje po trebuščku, ampak sem zdaj v 16. tednu. Pa nisem sigurna, če je to res to, da ne gre slučajno za premike v črevesju user posted image . Čeprav ravno včeraj zvečer sem pa bila skoraj prepričana, da sem čutila svojega otročka user posted image . Pri sinu nisem nič mehurčkov čutila oz. jih najbrž nisem prepoznala, ampak v cca 21. tednu me je pa konkretno butnil in takrat sem pa vedela user posted image .

Aja, jaz bom tudi kar na forumu ostala, dokler bo še katera z mano. Pa sem mislila da sem zadnji fosil na svetu, ki ni na FB user posted image .

(odgovor članu Nosečka7)
Neposredna povezava do sporočila: 864
12.1.2015 12:20:55   
jancika83
Zdravo nosečke....

še malo glasu od mene po dolgem času...
komaj čakam NS, ki jo imam v četrtek. Prejšnji teden imela kontrolo, hitri UZ, videla premikajoče rokice, nogice, srčka... zaenkrat vse bp...bila vesela kot radio :D

So se me pa začeli lotevat glavoboli, pri prvi nosečnosti jih ni bilo, verjetno sem takrat bolj počivala, zdaj je pa tempo mal hitrejši...kakšen preizkušen recept, preden sežem po lekadolu?
Drugače pa tudi jst ostajam tukaj, brez FB;)

pozdravček vsem, pridno božajte rastoče trebuščke...

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 865
12.1.2015 12:42:23   
Najin_pikec
Proti glavobolu, jaz kar vzamem Lekadol. Žal je pri meni tako, da če ne odreagiram oz. prepozno odreagiram, se mi zna zna zelo razbolet user posted image . Mi je pa tudi G rekel, da lekadol lahko kar vzamem.
Sem pa enkrat prebrala, da tole tudi deluje (sama nisem preizkusila): spiješ črno kavo z limono oz. lahko tudi izmenično, torej narediš požirek kave in potem požirek limoninega soka...

(odgovor članu jancika83)
Neposredna povezava do sporočila: 866
12.1.2015 16:52:21   
ely85
Ojla punce user posted image super da nas bo kr nekaj ostalo tukajuser posted image no jst pa danes kr prekipevam od viska energijeuser posted image sm si pavzo vzela malouser posted image danes sem nardila generalko doma,kuhinjo v nulo zribala user posted image zavese oprala-mi je moj pomagal seveda pri zavesahuser posted image mu ni blo cist nic jasno,ker sem bla skoz tok zmatrana od enkrat pa cel stanovanje okol obrnila user posted image upam da ste ostale tud ze kaj bolj od vseh tegob ce ste jih imeleuser posted image bimbooo1 drzim prstke zate vem da imas nuhalno danesuser posted image

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 867
12.1.2015 17:23:29   
bimbooo1
Pozdravljeneuser posted image hvala vsem za lepe besede:) danes sem imela nuhalno in je vse vredu. Je pa baje fantek :D sem zelo veselaaa :) sem si pa doplacala se za CD in so gor super slikce in posnetki edino 3D so malo smesne user posted image sem pa razmisljala da bi si kupila angelsounds pa me zanima vase mnenje kako se odnese tale zadevca:) imam pa tudi po nuhalno PDP 26.07 tako da sem 12 1/7 :) a mislite da bi se s to napravco ze slisalo? user posted image lep pozdrav user posted image :)
P.s. sem zelo vesela da bo se katera tukaj ostala:))

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 868
12.1.2015 21:29:07   
Mana15
Živjo, se vam pridružujem še jaz. Že nekaj časa vas berem, ampak sem še malo čakala na rezultate nuhalne user posted image ,. Sem prva nosečka v moji bližni družbi, zato mi vse kar preberem tukaj zelo pomaga user posted image Zgleda, da nas je že kar veliko, tako da super!

Še podatki za seznam: PDP je 20.7., prva nosečnost, zaenkrat zgleda, da bo punčka

Moji simptomi: občasna slabost (predvsem zvečer), utrujenosti ni več, trebušček se še ne vidi (baje nosim bolj zadaj, ampak sem kar suha, zato bi si mislila, da se bo pa počasi že poznalo kajuser posted image )

Se mi zdi, da sem nekje vidla eno vprašanje o pilatesu... tudi jaz se odločam za pilates (sem slišala, da redna aktivnost zelo pomaga proti koncuuser posted image ), ve kaj hodite na kakšno vadbo ali mogoče kaj veste, kje v LJ je v redu?

Hvala in čestitke vsemuser posted image

(odgovor članu bimbooo1)
Neposredna povezava do sporočila: 869
12.1.2015 22:10:54   
ana88
Hojla, punce!

Dobrodošle vse nove user posted image in čestitke za vse uspešne preglede! user posted image

Jaz sem tudi pred nekaj dnevi prvič čutila rahlo brcanje, sem bila 13t3d. Je pa to moja 2. nosečnost. Jutri bom polnih 14 tednov, trebuh pa imam kot prejšnjič v 18. tednu. In to je primerjava slik zjutraj na tešče! Zvečer sem kot v 6. mesecu, prisežem! user posted image Se mi zdi, da mi bo kmalu popek izstopil, kaj šele bo. user posted image

Sicer pa je počutje kar vredu, z izjemo naše tamale miške, ki je imela že cel dan (in ima še vedno) visoko vročino. Tako da se igramo bolnike, gledamo risanke in se cartamo. Upam, da ste vi vsi zdravi!

V sredo imam pregled, so mi prestavili z 19. na 14., ker takrat moje G ni. Tako da se veselim! user posted image

Jaz sem sicer na FB, ampak ostajam tudi z vami. user posted image

(odgovor članu Mana15)
Neposredna povezava do sporočila: 870
13.1.2015 9:20:51   
manjamala
Lep pozdrav...:)
Sem cisto nova tukaj,in tudi julijka...bi pa prosila ce me lahko dodate na fb ker se tam lazje znajdem in da pocvekamo :)
Me pa najdete pod Manja Arnšek Podgornik
Hvala :)

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 871
13.1.2015 9:30:52   
gorskarozica
O super, da že čutite bejbije user posted image :) Js sem prvič šele v 20T, zdaj pa upam da bo kakšen teden ali dva prej, zaenkrat še ni nič, je pa super občutek in potem ko dete brca kar naprej božaš bušija :) Je ful smešno, sediš v čakalnici pri ginekologu in malo pogledaš naokoli in vse božamo trebuščke. Še lepše bo pa poleti, ko bomo že crkljale. Drugače nič kaj novega, malo smo bili bolni in nič ni lušno bit bolan in noseč, ker nič ne smeš. Čeprav se mi zdi, da kar malo pretiravajo. Uživajte na pregledih, ko se vse že tako lepo vidi :)

(odgovor članu leški)
Neposredna povezava do sporočila: 872
13.1.2015 15:23:08   
Lexy1
Čauči na tako lep sončen dan!
Rahlo pozno sem zasledila forum user posted image ker nisem ravno aktivna z brskanjem sploh pa ker nimam več FBja, ampak se sedaj z user posted image pridružujem novim nosečkam. Predviden datum imam po mnenju ginekologinje 10.7 ampak sem včeraj na NS izvedela, da naj bi bil datum 12.7 tako, da se zaenkrat zanašam bolj na ginekologinjo user posted image

Lepe sončne pozdravčke vsem nosečkam!user posted image

(odgovor članu gorskarozica)
Neposredna povezava do sporočila: 873
13.1.2015 21:16:55   
evasku
pozdravljene mene pa zanima če se še katera spopada z bolečim križem v 14tednu,na NS mi je dejala da je to čisto normalno ker je to druga nosečnost.? v prvi nosečnosti nisem imela nobenih težav razen tega da sem se nemarno zredila 26+ user posted image
Tudi jast bi se pridružila fb skupini najde pa se me pod Eva Skumavec Brzuhalski
lp

(odgovor članu Lexy1)
Neposredna povezava do sporočila: 874
14.1.2015 11:10:48   
Najin_pikec
Dobrodošle vse nove nosečke user posted image

Bimbooo1, tudi jaz sem razmišljala, da bi si nabavila angelsound, ampak kot vem, se pogosto lahko zgodi, da srčka slučajno ne najdeš in potem delaš paniko in živciraš vse okrog sebe. Kolega mi je rekel, da ga je imelo, da bi svojo drago skupaj z napravico čez okno zabrisal user posted image . Tako da, jaz sem si kar premislila, ker res nočem bit še bolj živčna, kot sem že zdaj...

Mana15, jaz sem pri sinu probala it na pilates, ampak sem šla samo enkrat. Nas je peljala na en travnik za blok in smo telovadile zunaj - ampak problem je, da imam jaz neko paranojo pred raznimi žužki (posebno klopi) user posted image in sem z zadevo kar hitro zaključila. Vem, sem smotana user posted image , ampak si ne morem pomagat. Pa že nekaj let govorim, da se bom šla cepit, pa se še nisem spravla... Sicer grem na sprehod v naravo, ampak se prešpricam z raznimi anti-žužki in seveda hodim samo po glavni poti user posted image . Je pa res, da tudi sicer nisem preveč navdušena nad pilatesom, čeprav vem, da je zelo učinkovita vadba. Meni so pri sinu svetovali sprehode (take s konkretnim tempom, 1-2x na dan po pol ure) in mi je bilo super. Se mi zdi, da je to res v redu vadba za nosečnice.

Ana88, upam, da se hčerka čim prej pozdravi! Drugače se pa tudi meni zdi, da je zdaj trebuh večji, predvsem zvečer. Pa smo šele bolj na začetku, kaj šele bo user posted image .

Lexy1, jaz pri sinu nisem bila na nobenem forumu. So mi pri G zabičali, da naj čim manj po spletu brskam in da naj se za vse info obračam na njih. Ampak je res luštno malo počvekat user posted image

Evasku, križ tudi mene prej ni bolel, včeraj smo šli pa na malo bolj konkreten sprehod in sem ga kar čutila. Ne vem, mogoče tudi zato, ker sem na bolniški in se ne gibam dovolj user posted image . No ja, kakorkoli že, se bo treba zgleda kar navadit na take in drugačne tegobe. Pa ti je G svetovala, kako si lahko pomagaš?

(odgovor članu evasku)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?