Najin_pikec
|
Dobrodošle vse nove nosečke Bimbooo1, tudi jaz sem razmišljala, da bi si nabavila angelsound, ampak kot vem, se pogosto lahko zgodi, da srčka slučajno ne najdeš in potem delaš paniko in živciraš vse okrog sebe. Kolega mi je rekel, da ga je imelo, da bi svojo drago skupaj z napravico čez okno zabrisal . Tako da, jaz sem si kar premislila, ker res nočem bit še bolj živčna, kot sem že zdaj... Mana15, jaz sem pri sinu probala it na pilates, ampak sem šla samo enkrat. Nas je peljala na en travnik za blok in smo telovadile zunaj - ampak problem je, da imam jaz neko paranojo pred raznimi žužki (posebno klopi) in sem z zadevo kar hitro zaključila. Vem, sem smotana , ampak si ne morem pomagat. Pa že nekaj let govorim, da se bom šla cepit, pa se še nisem spravla... Sicer grem na sprehod v naravo, ampak se prešpricam z raznimi anti-žužki in seveda hodim samo po glavni poti . Je pa res, da tudi sicer nisem preveč navdušena nad pilatesom, čeprav vem, da je zelo učinkovita vadba. Meni so pri sinu svetovali sprehode (take s konkretnim tempom, 1-2x na dan po pol ure) in mi je bilo super. Se mi zdi, da je to res v redu vadba za nosečnice. Ana88, upam, da se hčerka čim prej pozdravi! Drugače se pa tudi meni zdi, da je zdaj trebuh večji, predvsem zvečer. Pa smo šele bolj na začetku, kaj šele bo . Lexy1, jaz pri sinu nisem bila na nobenem forumu. So mi pri G zabičali, da naj čim manj po spletu brskam in da naj se za vse info obračam na njih. Ampak je res luštno malo počvekat Evasku, križ tudi mene prej ni bolel, včeraj smo šli pa na malo bolj konkreten sprehod in sem ga kar čutila. Ne vem, mogoče tudi zato, ker sem na bolniški in se ne gibam dovolj . No ja, kakorkoli že, se bo treba zgleda kar navadit na take in drugačne tegobe. Pa ti je G svetovala, kako si lahko pomagaš?
|