|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2015
7.1.2015 15:21:12   
ely85
Ojla punce za mano je tud NS in hvala bogu je vse ok...user posted image zagledali smo pa tud spol user posted image in kaze da bo fantek user posted image user posted image pdp sem pa sama narobe zracunala,tako da ga imam 9.7 user posted image ostalim puncam pa tudi cestitke za opravljene NS user posted image user posted image

(odgovor članu toho)
Neposredna povezava do sporočila: 801
7.1.2015 16:14:18   
karena
A si pozabila upoštevat, da si v bistvu vsak mesec plodnosti dva tedna noseča. user posted image Meni je to štetje tako smešno.

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 802
7.1.2015 19:02:43   
ely85
Karena pojma nimam kako sm jst racunala da mam sele 24.7 heheheeh sm pa zgleda orng sfalila hahahaah user posted image vazno je da docakamo nase soncke pa ni vazn datum user posted image user posted image je tvoje pocutje kej boljse??pri meni je vsaj popustila slabost in bruhanje,mam pa tezave z glavoboli,krvavitve iz dlesni in nosekauser posted image mam na sreco jutri pri svojem g.pregled oz posvet,upam da mi bo znal svetovat glede teh stvari...

(odgovor članu karena)
Neposredna povezava do sporočila: 803
7.1.2015 19:12:35   
karena
Ma ja, se mi zdi, da imam vsak dan več energije. user posted image Nos imam pa tudi jaz stalno krvav. user posted image Joj, pa zadnjič sem na avtobusu bruhala user posted image - kako ponižujoč občutek. Še sreča sem imela eno vrečko v torbici.
Sicer pa uživam v nosečniških hlačah ... ah, kako so komot. user posted image Mi jih je prijateljica dala 5 ali 6, tako da imam sedaj več nosečniških kot navadnih. Hahaha. Zdaj me pa malo rajca, da bi si kako oblekico na ebayu naročila. Kako tako čisto navadno raztegljivo enobarvno.

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 804
7.1.2015 19:18:08   
ely85
A jojj boga si ne predstavljam kako ti je bilo user posted image uhh negovor sm komi najdla nosecniske hlace pa se to jih majo samo na rudniku v h&m in c&auser posted image se dobr da sm jih sploh najdla ker mam ze tak trebuh kot da sem v 6mescu user posted image o ja za oblekce pa mene tud matra sam jih itak nimam za kam oblectuser posted image bom kr na poletje pocakala user posted image

(odgovor članu karena)
Neposredna povezava do sporočila: 805
7.1.2015 19:20:32   
karena
Ma ja, saj jaz tudi ne glede na to, kako delo opravljam user posted image . Samo bi jih pa lahko imela za v službo. Poleti sem fante že lepo navadila, da je čisto normalno tudi če pridem v krilu, zdaj sem pa že celo jesen na kavbojkah pa ne vem, kaj me je začelo grabiti, da bi nekaj bolj ženskega (ok, mogoče so krivi hormoni user posted image ) Samo potem bo pa spet problem, kaj obuti. Pet ravno ne bi, ostale zimske so pa bolj ... hm, za na krilo gotovo ne user posted image

< Sporočilo je popravil karena -- 7.1.2015 19:21:55 >

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 806
7.1.2015 19:23:51   
ely85
Hehehe ja mislim da so hormoncki pri meni so tok podivjani da se kar sama sebi cudim kaj mi je hehehe ma moj konjske zivce hihihi sem ga zdej poslala po suhe marelice heheh so mi na pamet padleuser posted image jojj kile mi pa tud sam gor sibajouser posted image me bo g.jutri kregal sigurno user posted image

(odgovor članu karena)
Neposredna povezava do sporočila: 807
7.1.2015 19:34:07   
ely85
Mene zanima ce se splaca kupit angelsaund??ga ma kera in kako ste kaj zadovoljne??

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 808
7.1.2015 19:37:48   
karena
Meni ga je ena posodila. Mi je fajn, nisem pa obsedena z njim. Ravno danes dopoldne sem malo ugotavljala, kaj omogoča in posnela malčka na računalnik user posted image in ker sem pač inženir sem morala še s fft analizerjem na telefonu preverjat, če je prava frekvenca user posted image . Meni je fajn, ni mi pa zaenkrat nujno zlo. Ga uporabim mogoče enkrat ne teden ali pa dvakrat, da lažje rečem živjo malček. user posted image

Oblekico bi pa jaz kakšno tako čisto navadno:
http://www.ebay.co.uk/itm/151482702464?var=450685023316

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 809
7.1.2015 20:29:10   
ely85
Uuuu lepa oblekca je fulluser posted image no bom kupila angelsaund ker mi je predolg za cakat vedno do g. user posted image

(odgovor članu karena)
Neposredna povezava do sporočila: 810
7.1.2015 20:33:05   
x_srečka_x
Pozdravljene nosečke :)
Včeraj sem imela NS, rezultati so bili super, tako da sem kar lažje zadihalauser posted image . Spola pa nisva vprašala, bo kar presenečenje, je pa tudi še prezgodaj, da bi točno napovedali. Že v prejšni nosečnosti sva pričakovala "punčko", ki ji je na morfologiji zrasel lulček user posted image .
Glede slabosti mi je pa samo takoj zjutraj ko vstanem, malo školjko objamemuser posted image potem je pa ok. Mi je bilo tudi v prvič in drugič slabo zjutraj.

(odgovor članu karena)
Neposredna povezava do sporočila: 811
7.1.2015 20:40:05   
ely85
Srecka cestitke za NS user posted image jst sm pa komaj docakala da zvem kaj bomo meluser posted image za slabosti ti pa zelim da te cimprej popustijo user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 812
7.1.2015 21:11:39   
Najin_pikec
Super za vse uspešno opravljene nuhalne user posted image

Jaz sem tud firbčna kaj bomo mel user posted image . Ko sem bila noseča s sinom, so mi že na nuhalni zelo suvereno povedali, da bo fantek, tokrat pa ginekolog ni bil tok ziher. Se mi pa zdi, da pri punčkah tako zgodaj težje povejo, se res lahko zgodi da še lulček zraste user posted image .

Glede kil je pa tud mene groza user posted image . Skoz se neki bašem, trenutno s čipsom... Pri sinu nisem mela takih luštov, zdaj pa ves čas. Mogoče zato, ker sem ves čes doma in imam sladkarije na dosegu user posted image . Decembra je mali dobil tono enih sladkarij in res ne morem pustit da vse poje - mislim kakšna mama bi pa bla, če bi pustila da si mali zobke uniči user posted image .
So mi pa pri pregledu krvi našli povišan sladkor in sem 20.1. naročena v diabetološki ambulanti. Če ne prej, bom takrat začela pazit glede hrane, ker si bom mogla 3x na dan cuker merit in se res vsak greh pokaže. Tudi pri sinu sem imela sladkorno, ampak ni bilo hujšega. Uravnavala sem jo s prehrano in se v celi nosečnosti posledično zredila samo za dobre tri kile. Mali se je pa tudi lepo razvijal, čeprav se je potem rodil kar drobčkan.

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 813
7.1.2015 21:18:06   
ely85
Heheh ja to pa res nesmes tamalemu pustit sladkarijuser posted image ves sem sama prej bila obsedena z sladkarijami,zdej mi pa sam se zjutri ko se zbudim pasejouser posted image upam da dobro opravis pregled za sladkorno....upam da je sedaj nebos imela user posted image

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 814
7.1.2015 22:05:55   
Najin_pikec
Oh, ko bi vsaj men tudi samo zjutraj sladkarije pasale...user posted image
Če sem prav razumela, mi obremenitvenega testa z glukozo sploh ne bodo delali, ampak me bodo kar začeli vodit v diabetološki ambulanti. Zgleda jim je dovolj rezultat na tešče in dejstvo, da sem že bila "v njihovi oskrbi". Sem pa bila ravno na meji, so mi namreili vrednost 5,1. Skoz neki spuščajo to mejo - mislim bodimo iskreni, 5,1 pa res ni povišan sladkor no user posted image user posted image . Ampak ni panike - bom pač bolj zdravo jedla, hodila na sprehode in se veselo špikala v prste user posted image . Drugač itak ne zdržim na dieti, tako moram pa poskrbet za pikico in se bom lažje držala.

Še glede nosečniških oblačil: meni so te hlače prav super, pozimi sem jih nosila tudi v nenosečem stanju (tko lepo čez križ grejejo). Si moram it obvezno še kakšne nabavit. Za nosečniške majice mi je pa res škoda tok plačevat, ker lahko komot nosiš navadne daljše majice, tunike, oblekce...

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 815
8.1.2015 8:08:42   
toho
Ojla user posted image , vidim, da že kar pridno nosite nosečniška oblačila. Tako, da bom verjetno tudi jaz morala v nabavo. Meni še se trebušček ne vidi, verjetno zato, ker sem prej že imela malo zalogouser posted image , pa zdi se mi, da ko zanosiš preko ivf postopka ti zaradi vseh enekcij trebuh tak napihne. Z oblačili pa še malo zavlačujem, ker se je prejšnja nosečnost končala s ssuser posted image . Sem pa na bolniški in sem vedno v trenirki. Do zdaj sem zaradi slabosti še z kilami šla navzdol. user posted image . Nosečke ali že kaj razmišljate katere dudice, flaške boste uporabljale? Prosila bi za kak nasvet. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 816
8.1.2015 10:38:31   
pikapokiiiica25
Evo punce, pa sem tudi jaz prestala nuhalno. Vse je super, končujemo 12.teden, veliki smo 6,11cm, pa zelo zelo leni user posted image , tako da se je G kar namatrala, da ga je obrnila, da je lahko izmerila nuhalno. No tik preden smo končali, pa smo med nogicami zagledali 3 kroglice :P zanimiv posnetek je bil... moj dragi je kar zasijal, ko je videl user posted image

(odgovor članu toho)
Neposredna povezava do sporočila: 817
8.1.2015 12:04:45   
Najin_pikec
Uf ja, po IVF/ICSI postopku si res napihnjen od vseh hormonov. Jaz sem še pred transferjem imela trebuh kot v kakšnem 12. tednu, hlač sploh zapet nisem mogla. Sem pa tudi jaz na bolniški in več ali manj kar v trenirki.
Toho, te razumem, da zaradi pretekle slabe izkušnje zavlačuješ z nakupom nosečniških oblačil, sama imam za sabo dva zaporedna SS oz. odmrtje ploda v 11. tednu (obakrat se mi ni niti sanjalo, da je kaj narobe, na nuhalni pa slaba novica user posted image ). In ravno zaradi tega sem tale forum do 15. tedna samo prebirala, šele potem sem se opogumila in se vam pridružila. Ker enostavno mi je bilo takrat res grozno, ko kar naenkrat nisem bila več noseča in nisem več mogla čvekat o veselem pričakovanju user posted image . In tudi zdaj še vedno nisem sproščena in me je strah pred vsakim pregledom. Pri sinu sem šla vedno na pregled s trdnim prepričanjem, da je vse ok, zdaj pa je strah vedno prisoten user posted image . Ampak mormo bit močne in verjet, da bo tokrat res vse ok user posted image user posted image .

Pikapokiiiica25, čestitke za uspešno opravljeno NS user posted image in super, da so vam lahko že povedali spol.

(odgovor članu pikapokiiiica25)
Neposredna povezava do sporočila: 818
8.1.2015 12:11:43   
karena
Sem vesela za vse dobre NS user posted image
No, midva se bova glede spola pustila presenetiti. Zaenkrat mi to res nič ne pomeni, a zvem par mesecev prej ali kasneje. Vseeno nama je, kaj bo. Oprema bo pa itak nevtralna, ker upam, da tone bo najin edini otrok. user posted image
Jaz sem si potem včeraj kupila tisto oblekico. user posted image Sicer sem rdečo zamenjala za vijolično, ker sem razmišljala kaj bom laže k ostali garderobi pokombinirala. Prav kakšnih nosečniških majic pa ne planiram kupovati.
Joj, o dudicah in flaškah pa zdaj res še ne razmišljam. Se mi zdi še daleč. user posted image Edino voziček kar me matra. No, čeprav je zdaj sigurno, da menjava avto. Čisto slučajno je tako naneslo, da je mimo prišel kandidat, ki bi rad imel najinega sedanjega ... in danes bo prodan. user posted image Anpak tudi v karavanu bo moral ostati ob vozičku še prostor za pasji box.

< Sporočilo je popravil karena -- 8.1.2015 12:25:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 819
8.1.2015 12:49:54   
Najin_pikec
Meni je v bistvu tudi popolnoma vseeno glede spola, ampak firbčna pa sem user posted image . Opremo res lahko nevtralno nabaviš in tiste najmanjše cunjice tudi, ostalo pa lahko kupiš tudi po porodu.
Oblekica, ki si jo naročila je res luštna user posted image . Samo jaz se kar ne spravim, da bi si kakšno oblačilo prek neta naročila. Se mi ne da potem sem in tja pošiljat, če mi ne stoji, kot bi moralo. Raje probam, predno nabavim user posted image

Še glede dudic, flašk: jaz sem pri mulčku imela dudico iz kavčuka (rjav cucelj) simetrične oblike, ker sem v enem članku o babyhandlingu prebrala, da so te najbolj primerne (so mehkejše in po obliki bolj spominjajo na mamino bradavico). Ni pa nujno, da bo dojenček sprejel tisto dudico, ki smo jo najprej izbrali - včasih jih je menda treba kar nekaj zamenjat, preden kakšno sprejme. Lahko se pa tudi odloči, da bo imel mamico za dudo user posted image . Glede flaške nisem komplicirala; najprej smo imeli od Aventa, kasneje pa iz DM Baby Love.

(odgovor članu karena)
Neposredna povezava do sporočila: 820
8.1.2015 12:59:04   
karena
Jaz tudi nisem kaj preveč nagnjena k nakupom preko spleta, ko gre za cunje, če pa že ... pa vedno priseeeežeeeem, da bom nazaj poslala, če ne bo ok (še nikoli nisem user posted image ) Ma tale mi zgleda taka raztegljiva zadeva, pa nima šivov pod joški, kar je moj večni problem. Se mi je zdela ugodna in mi je vizualno všeč. Pustimo se presenetiti. user posted image

No, dudice so meni sicer tudi všeč kavčuk. Bomo videli, kaj bo o tem mislil piščanček.

Neposredna povezava do sporočila: 821
8.1.2015 13:16:10   
verci
zivjo...prvo cestitke vsem user posted image tudi sama sem pred kratkim imela NS vse ok user posted image .Sedaj sem v cca 13 teden pocutje Ok.Na zacetku sem imela zelo veliko slabosti
sedaj pa ze gre na bolje.prej cez cel dan ,sedaj pa samo zjutraj.Zaeenkrat se nisem sla po nakupih za nosecniskimi oblacili ampak bo treba gre ze vse pocasi na tesnouser posted image

(odgovor članu karena)
Neposredna povezava do sporočila: 822
8.1.2015 13:26:47   
verci
Na NS sem imela zeljo ,da bi izvedela za spol ,ampak se ni videlo...Ocitno bom morala se malo pocakat.Hm moja zelja po sladkem sploh cokoladice neustavljivauser posted image .Ampak ja skusam se kontrolirati.Tudi meni ob jutranji slabosti malo ponagaja kri iz nosa ,ampak upam a bo tudi te slabosti kmalu konec...
uzivite se naprej en lep pozdravcek

(odgovor članu verci)
Neposredna povezava do sporočila: 823
8.1.2015 14:04:52   
Kathy28
Oi punce, joj jaz sem se tak navadila na tisto našo fb skupino, da sem čisto pozabila na vas tukaj :( :)
Najin predviden datum porada ostaja isti torej 18.7. na nuhalni je bilo vse ok, za vsak slučaj sem še vseeno dala kri za dvojni hormonski test. Čakam na izvid. Drugače pa je vse ok, zadnje dni se sploh ne počutim noseče, ker me nič ne muči razen tesne hlače ko se najem :) Tak, da ob plači grem v nabavo nekih hlač, nujno že potrebne :)

(odgovor članu verci)
Neposredna povezava do sporočila: 824
8.1.2015 14:30:42   
Mančula
Za mano je tudi nuhalna, je vse ok user posted image datum poroda je pa 21.7

(odgovor članu Kathy28)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?