|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2015
27.11.2014 11:19:40   
1aneja1
Bravo Leški user posted image user posted image user posted image

Sem se ravno zdaj spomnila enega mojih najljubših rekov:
"Na koncu bo vse dobro. Če ni dobro, potem še ni konec!" user posted image

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 401
27.11.2014 11:25:50   
leški
Puncr hvala za lepe besede zdaj sem končno pomirjena.
midva še vedno ne veva kako sporočit domačim...razmišljala sva za božič ko bomo vsi na kupu...in sicer tamali bova dala delat majčko, spredaj bi pisalo SEM EDINKA zadaj pa A NE VEČ DOLGO...

(odgovor članu tree)
Neposredna povezava do sporočila: 402
27.11.2014 11:29:32   
Mini me
Bravo leški user posted image ful vesela!
Pri meni je blo podobno stanje, ko smo čakali a se bo kaj razvilo ali ne... pa smo pol tud v petek srčka slišali user posted image

(odgovor članu leški)
Neposredna povezava do sporočila: 403
27.11.2014 11:41:52   
nezzek
user posted image SUPER LEŠKI!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tree)
Neposredna povezava do sporočila: 404
27.11.2014 11:42:48   
malapikicka
Leški, ful vesela za vas, saj vem kaj ste prestajali v teh dneh. Počivanje in pozitivne misli, pa bo vse ok. user posted image

(odgovor članu Mini me)
Neposredna povezava do sporočila: 405
27.11.2014 13:06:25   
Fifika
LEŠKI, hurrraaa, zelo sem vesela, vidiš, same super novice v zraku. Veliko pozitivne energije tudi ostalimuser posted image

Mimogrede-po današnji nespečnosti sem kot en zombiuser posted image

(odgovor članu malapikicka)
Neposredna povezava do sporočila: 406
27.11.2014 14:00:59   
popikuku
Leški čestitke, pa vsem ostalim tudi za uspešne preglede. user posted image

Danes je bil moj dan D za prvi pregled. Noseča sem 8 tednov in 6 dni, rok 3.7.2015, naslednji pregled 22.1.2015.
Srček se je tako lepo slišal user posted image sem pa prosila, če gre lahko še partner zraven, pa je rekla, da ni navada, da bi bil na prvem pregledu, pa sem rekla, da bi vseeno rada vidla, da bi bil, tako da je na koncu bil user posted image

Zdej se moram naročiti na nuhalno, pa ne vem, kam bi se. Nazadnje sem bila pri Mateji Meglič v Domžalah, ki je res TOP, ampak do konca decembra ne dela (mi pravi njena telefonska tajnica). A katero priporočate?

kar se slabosti tiče, je tudi meni kar naprej po malem slabo in moram jesti, da mi ni user posted image košarico imam že za dve številki večjo, trebuh pa tako napihnjen, da obtisnjene majice rajši ne oblečem več. user posted image

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 407
27.11.2014 14:18:21   
TammiZeko
bravo leški... zaj pa samo počivaj pa bo. držimo pesti da bo naprej vse potekalo tak kot more. user posted image

jaz sem bila 25. na pregledu, pa še nisem uspela nič napisat :P skratka vse je vredu zaenkrat. mali srček pridno tik taka :D tak sem bla srečna da sem kr dobla malo solzne oči, ko sem ga vidla.user posted image noro res, počasi dojemam da se to res dogaja user posted image
naslednji pregled imam 22.12.
je pa gin. rekla da je baje pravi baby boom da je kr naenkrat ogromno nosečk :D juhu user posted image user posted image

(odgovor članu popikuku)
Neposredna povezava do sporočila: 408
27.11.2014 14:25:38   
samoroginja
Leški, res sem vesela zateuser posted image počivaj in misli pozitivno.

Jaz pa sem noseča 7 tednov. Prvi pregled bi morala imeti v ponedeljek, 1.12., vendar sem danes zjutraj opazila rahel krvav izcedek. Takoj sem poklicala G in šla na pregled. Vse je bilo v redu in izdevka ni bilo več. Sedaj pa sem spet opazila izcedek, tokrat nekoliko močnejši. Takoj sem prišla domov in počivat. Zjutraj pa spet na pregled. Malo me skrbi.... Upam da je razlog samo v delu in da bo počitek pomagal. user posted image

(odgovor članu TammiZeko)
Neposredna povezava do sporočila: 409
27.11.2014 14:43:06   
Anonimen
Živjo punce, tudi pri nama včeraj plusek, kot kaže sem v petem tednu, ampak se ne bom še nekaj časa nič naročala, saj je za mano že en SS v 9. tednu ;( Predvideni rok pa po mojih izračunih 4.8. (naj odprem novo temo?) - joj, tako srčno si ga želim <3

(odgovor članu samoroginja)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
27.11.2014 15:08:54   
geena87
čestitke Leškiuser posted image

Jst sm mela pa včeraj zvečer ogromn rjav izcedk na hlačkah.Me je blo kr mal groza. .Zjutri sm poklicala gin. pa je rekla da je to normalno......razen če bi me zelo zelo trgal v jajčnikih oz trebuhu kot pred menstro.......

...zdj sam upam d me ne bo res kej bolel tko kot je rekla....

srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
27.11.2014 15:20:35   
nezzek

IZVIRNO SPOROČILO: geena87

čestitke Leškiuser posted image

Jst sm mela pa včeraj zvečer ogromn rjav izcedk na hlačkah.Me je blo kr mal groza. .Zjutri sm poklicala gin. pa je rekla da je to normalno......razen če bi me zelo zelo trgal v jajčnikih oz trebuhu kot pred menstro.......

...zdj sam upam d me ne bo res kej bolel tko kot je rekla....

srečno

Ja, maternica se razteza.. in ker to traja en čas, kri tudi nekaj časa potuje ven in zato je že rjava. Zato tudi zaboli, ko npr. prehitro vstaneš. Zato tudi občasno špikanje oz. trganje v prvih treh mesecih.

(odgovor članu geena87)
Neposredna povezava do sporočila: 412
27.11.2014 15:21:05   
Fifika
Popikuku, kaj pa morda Dravlje ali pa Strahova?

(odgovor članu geena87)
Neposredna povezava do sporočila: 413
27.11.2014 15:25:00   
sunprincess
Ima mogoče katera izkušnje z dr. Reševo, in nuhalno? Pač tiste, ki ste to že enkrat dale čez ;)

Ja, tudi meni so rekli,da dokler je rjavo še ni panike. Meni se je enkrat prav vlila sveža kri, pa je bilo vse ok. Očitno bil en hematomček. Ni vsaka krvavitev konec nosečnosti, je pa fino,da se gre pokazat, za vsak slučaj...

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 414
27.11.2014 16:43:40   
gorskarozica
user posted image Leški, sem ful vesela zate, me je že kar malo skrbelo, ko na forumih ne pišejo nič kaj dobrega za prevelike vrednosti hcg, drugače pa pravijo, ko si noseč ni nič kaj preveč fajn brati forumov, ker kmalu najdeš 1001 razlog za sekiranje kaj vse se lahko zgodi in kaj se je že kateri zgodilo tak da ja po pameti, ker smo zdaj polne hormonov in zelo občutljive.

Ja čas gre kar hitro, vidim da se že javljajo prve avgustovke :) kar po želji, lahko odpreš novo temo ali pa ostaneš pri nas. Me smo bile pred 2 leti z rokom avgusta, na koncu pa nekdo prej rodi, nekdo kasneje tako da so otroci od julijčkov do septembrčkov :)

Super punce za dobre novice, tiste pa ki morate počivat, le pridno ubogajte zdravnike, se splača poleti bo lepa nagrada :)

Js grem v Dravlje, delajo tudi med prazniki.

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 415
27.11.2014 17:50:45   
Tamy 3xT
Leški cestitke... Hujse je za tabo... Mene cakanje najbolj ubija... Se en teden in upam da zaslisim srcek moje pikice :)
Je pa zanimivo... Da imajo ene ze drug termin ko enim niso dali se prvega... Ocitno je res od vsakega g odvisno kak dela.

Se naprej srecno vsem...
Jaz sem danes oblezala z vrtoglavico... Ze od jutra se mi noro vrti... Saj bo.

(odgovor članu gorskarozica)
Neposredna povezava do sporočila: 416
27.11.2014 17:58:43   
x_srečka_x
Čestitke leškiuser posted image zdaj pa samo pozitivne misliuser posted image

(odgovor članu Tamy 3xT)
Neposredna povezava do sporočila: 417
27.11.2014 18:25:32   
Nosečka7
Saj sem vam rekla da imam zakon ginekologa user posted image vse razlozi vse pove takot treba brez dlake na jeziku. Mi je rekel da zaenkrat vse normalno zgleda ampak da še to ne pomeni da je vse ok in da naj pridem čez 14 dni da bo takrat ze videl če bi kaj bilo narobe user posted image b3jbika jeeeej te se boma mogoče v bolnišnici srečali user posted image iz kje pa si? .... Drugače pa punce ne se sekirat, ker vam to nič ne pomaga :\ raje mislite na malo štručko, ki jo boste naslednje leto cartalee user posted image .

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 418
27.11.2014 18:28:03   
Nosečka7
Fifika to je pa moja prva nosečnost. Nisem imela nikoli prej splava oz.nosečnosti :-/

(odgovor članu Nosečka7)
Neposredna povezava do sporočila: 419
27.11.2014 18:52:31   
Fifika
Juhuhu, krvni testi so pokazali 100% nosecnost-imam veliko hormona :)
Kok sem pomirjena... Res me je skrbelo, ker ni simptomov, ampak ce bom normalno noseca kot da nic ni, pa da bo dojencek v redu, sem pa najbolj vesela :) edino spati bi zelela. Pomoje sem tok evforicna!

(odgovor članu Nosečka7)
Neposredna povezava do sporočila: 420
28.11.2014 8:18:56   
b3jbika
oooo leski res dobre novice, se dobr da ste cakali, da niso hiteli s ciscenj prejsnji teden!
nosecka7 jst sm z gorenjske, porodnisnica bo pa Kranj, tako kot letos in ce bo mali v medenicni vstavi imam koj carski rez, ker sem ga mela ze letos, ker je gospod sedel na ritki hehe

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 421
28.11.2014 8:20:57   
sunprincess
b3jbika,kako pa si bila na splošno zadovoljna s porodnišnico Kranj? Mene tudi mika ta možnost, sploh zaradi izbrane babice...

(odgovor članu b3jbika)
Neposredna povezava do sporočila: 422
28.11.2014 10:46:32   
b3jbika
sunprincess ja jst sm bla zadovoljna. glede poroda je blo vse kul, ampak sm mela carski rez tko da o naravnem porodu in babici ne morm nc po edat. vse je blo ok, razen ene noro zoprne sestre na intenzivni negi. sestre na oddelku pa so ble vse zelo prjazne, edin hrana ni nek presezek ampak tud ne tko slaba da bi se zj prtozevala. no sej okus je se bil kr ok ampak kombinacije so ble mal cudne hehehe.
drugac pa pomagajo pri previjanju, dojenju, ... vse ce jim le reces

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 423
28.11.2014 13:01:10   
Tamy 3xT
Pozdravcek

A ima katera kaksne izkusnje s porodom in sestrami v Mariborski porodnisnici? Hvala za info.

(odgovor članu b3jbika)
Neposredna povezava do sporočila: 424
28.11.2014 13:20:20   
Mančula
Pozdravljene punce,

mene pa zanima če ste estimo imele vse do prvega ultrazvoka....ali vam jo je prej zmanjkalo? Jaz sem dobila na krvnem sam še dve škatlici in to je bilo do danes zjutraj....a ultrazvok imam šele v ponedeljek. Imam še eno škatlo, ki mi je ostala od prejšnjih postopkov, pa razmišljam, če bi še kar jemala do ponedeljka, dokler ne vidim srčka, kaj mislite? user posted image user posted image

(odgovor članu Tamy 3xT)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?