|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2015
26.11.2014 15:54:24   
Fifika
Nosecka7, kaksno sreco imas.
Priblizno sva isto noseci, jaz pa nic se ne vem. Zakaj se obravnavanje talo razlikuje? A ste imele ze SS ali kej?

(odgovor članu Nosečka7)
Neposredna povezava do sporočila: 376
26.11.2014 16:00:49   
b3jbika
tudi jst se oglasam po prvem pregledu :)
srcek bije jupiiii
in zanimivo nosecka7 :) moj je malo manjsi kot predvideno, zato sem noseca 6t4d in imam rok 18.7 hehe kaksno nakljucje ane :)
nuhalno imam pa 29.12 seleeeeee... to je tudi naslednji pregled :)

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 377
26.11.2014 16:13:02   
x_srečka_x
Pozdravljeneuser posted image
čestitke vsem ki ste videle srčke user posted image
Ja tudi jaz imam ponoven pregled že čez dober teden, verjetno te bolj pogledajo, če so bile kakšne težave v prejšni nosečnosti. Jaz sem imela v drugi nosečnosti SS, potem v tretji sem prezgodaj rodila je imel naš mali samo 1600g. No danes je že velik fant. Strah pa je predvsem menw, da ne bi šlo kaj narobe, ampak mislit moramo samo pozitivno user posted image . V službi pa tistim, ki morajo vedet sem povedala (dvigovanje težkih bremen), ostalim pa kasneje, ko bo bolj "varno", da ne gre kaj narobe.
Lp

(odgovor članu b3jbika)
Neposredna povezava do sporočila: 378
26.11.2014 17:44:17   
okismoki
fifika
tud men je test pokazal v petek močen plus, kakšen dan dva sem mela še špikanje, boleče prsi ... od ponedelka naprej pa kr nč :/ ampak se tolažim s tem da očitno mam lepo nosečnost in na stvar gledam pozitivno :)

prvi dan zadnje menstruacije sem imela 13.10...pregled pa šele 18.12

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 379
26.11.2014 17:47:11   
nezzek

IZVIRNO SPOROČILO: Fifika

Kar malo me skrbi, če sploh še sem noseča... Sploh danes nimam nobenih znakov, nisem utrujena, ničuser posted image Še preveč mam energijeuser posted image

A je lahko to vmes znak, da je z mojo pikico kaj narobe, da nič več ni ali kajuser posted image

MOČNO dvomim.. enim je ful slabo, drugim nič.. ene so ful slabokrvne, druge imajo visok pritisk, tretje nič od tega.. pa vse našteto je kao prej pravilo za vsako nosečnost.

Pomoje bo utrujenost že prišla.. če pa ne, se pač preveč veseliš življenja, tega in bodočega, da bi sploh imela čas za to. user posted image

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 380
26.11.2014 17:55:58   
Mančula
Punce, ne se tako obremenjevat s temi znaki....da vam ne bo potem tako slabo ratalo in da boste bruhale, da si boste zelele, da ne bi bilo nobebega znaka.user posted image
Jaz tudi nimam nic znakov, pa sem v 7t3d od zadnje menstruacije. Edin cez dan se mi zdi, da mam tko tezke, napete prsi, ne pa obcutljive ali bolece, tako da ne vem ce je to kak znak.user posted image

(odgovor članu nezzek)
Neposredna povezava do sporočila: 381
26.11.2014 17:57:30   
_pika_
Kako ste? Sem gledala na internetu, kako ublažit boleče prsi, pa nikjer nič ne piše. Ima katera kakšno rešitev? Mene bolijo ves čas, najhuje je, ko ležim. Auč.user posted image Jaz imam do pregleda še 2 tedna. Še se bom načakala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 382
26.11.2014 18:36:36   
1aneja1
Ojla, "julijke"!

Še moje novičke. Včeraj sem imela krvni test, zdaj imam tudi uradno potrjeno nosečnost user posted image
Na prvi UZ sem pa naročena 11.dec., takrat tudi izvem če bomo rabli enojni ali dvojni voziček user posted image

Drugače od znakov imam pa kar vse po vrsti: Slabost, utrujenost, zaspanost, boleče prsi, nonstop lačna, napihnjena, nonstop hodim na wc... Tako da tistim ki jim manjka, z veseljem kaj posodim user posted image hec user posted image
Kako ste ostale?

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 383
26.11.2014 18:46:53   
Multiipraktik
Oj, evo jst nimam nobenih hudih znakov, na momente me spanec povozi, to je pa to. Ena je sprasevala za angel sound, kdaj se slisi...ja jst ne vem, sam jst sem 7t in 4 dni pa ga slisim...al sem cudna? Mors pa drzat tam ko se dlake zacnejo, na levi al pa desni strani, ker smo se tak nizko ;)

No tolk, komi cakam bozic, da povemo doma, 20.12 gremo se na kratki oddih, pol pa akcija...aja pa kr razgovor za sluzbo mam 11.12... Mislim to je itak Murphy....eh sporocim kako se bo izslo. drzte se, pa srecno vsem!

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 384
26.11.2014 19:39:48   
leški
Hojla punce...spet jaz in moja res čudna situacija...jutri grem spet v slovenj gradec in če srčka spet ne bo slišala me čaka čiščenje...torej splav...spet user posted image
pisala sem na medover kot ste mi svetovale nekatere za tega pušenjaka, ampak odgovora že dva dni ni...
ma čudno je vse skupaj...beta hcg narašča kot mora, gestacijska vrečka je prave velikosti kot mora biti v tem tednu, rumenjakov mehurček je prisoten, ampak srčka se pa žal ne sliši. Še vedno so prisotni znaki nosečnosti...torej slabosti, boleče prsi, vrtoglavice in pa zaspanost.. jutri bom zahtevala mnenje drugega ginekologa in pa pregled z doplerjem...
jutri sporočim kako se je vse skupaj...
lep večer in cartanje a trebuščki še naprej

(odgovor članu Multiipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 385
26.11.2014 19:42:25   
julijka2015
Joj, Leški, držim pesti !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leški)
Neposredna povezava do sporočila: 386
26.11.2014 19:44:08   
okismoki
leški srečno! user posted image

držimo pesti!user posted image

(odgovor članu leški)
Neposredna povezava do sporočila: 387
26.11.2014 19:50:31   
x_srečka_x
leški user posted image za srečo, da se vse dobro izide user posted image

(odgovor članu okismoki)
Neposredna povezava do sporočila: 388
26.11.2014 22:08:59   
ely85
Ojla punce ,leski drzim prstke zate... ostalim pa cestitke za uspesno opravljene uz in krvne testke user posted image mene je tok skrbel zarad znakcov ki jih od enkar nisem mela ,no zdej sem pa dvojno porcijo dobila user posted image slabost,bruhanje in izguna apetita,ampak bom ze potrpela sam da bo vse ok...nasledji pregled mam 5.12 in upam da bo vse ok takrat...lp user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 389
27.11.2014 5:05:52   
Fifika
Leski, drzim pesti!!

Jaz moram pa povedat, da bi delila
malo svoje energije! V sluzbi je imam cist prevec, ze cel teden letam vsak dan na 100 koncev in zvecer se komaj cakam telovadbo. Ne vem, kdaj sem mela nazadnje tok energije. No sej to je super AMPAK kaj pa to, ko zvecer nisem
zaspana in spim po 4h najvec na noc.
Se katera nespecna?

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 390
27.11.2014 10:37:09   
leški
Evo končno konec pregleda...danes so se končno slišali tudi utripi...v ponedeljek grem svoji gin. na kontrolo. Beta hcg se lepo veča kot se more...v glavnem spet mirno diham...morem pa pocivat kar pa ne bo problem user posted image

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 391
27.11.2014 10:39:37   
karena
user posted image leški, si mi kar dan polepšala, čeprav te ne poznam user posted image Zelo vesela zate

(odgovor članu leški)
Neposredna povezava do sporočila: 392
27.11.2014 10:41:43   
Multiipraktik
Juhu Leški, bravo, matr se je vleklo tole ;) ... Naj bo do konca vse brez problemov in kot mora bit! Jeej

(odgovor članu karena)
Neposredna povezava do sporočila: 393
27.11.2014 10:43:01   
sunprincess
Leški, bravouser posted image SAj veš,kako pravijo..slab začetek,dober konec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 394
27.11.2014 10:43:33   
manilu
Leski super!user posted image zelo veselaa

Neposredna povezava do sporočila: 395
27.11.2014 11:13:48   
leški
Ko je rekla da se šliši srček sem mislila da bom kar zavpila od veselja...res so me mučile s tem da ni ok in da je treba na splav...ampak sem končno lahko zadihala :-)user posted image

(odgovor članu manilu)
Neposredna povezava do sporočila: 396
27.11.2014 11:15:54   
ely85
Super novicka leski user posted image user posted image jejjj sam da je vse ok user posted image

(odgovor članu leški)
Neposredna povezava do sporočila: 397
27.11.2014 11:16:58   
Mančula
Leški user posted image user posted image tud jaz ful vesela zate, lepo je prebrat takšno novico, da se sliši srček. user posted image

(odgovor članu leški)
Neposredna povezava do sporočila: 398
27.11.2014 11:18:21   
julijka2015
Tudi meni si polepšala dan, Leški ! ČESTITKEEEEEEE !!! user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 399
27.11.2014 11:19:06   
tree
O kok lepa novica Leški user posted image Končno lahko uživaš v user posted image

Meni se pa čas tako vleče do prvega pregleda... šele naslednji petek ga imam... In me tudi preganjajo črne misli "kaj pa če".... Šele takrat bom pomirjena ko slišim srček ;) Srečno vsem, ki imate v teh dneh še prvi uz.

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?