|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2015
25.11.2014 8:22:26   
Nosečka7
b3jbika prvi pregled imam jutri zjutraj tam okrog 8 :-D ... pa ti? Ne se sekirat vse bo vredu :-) pozitivno misli in se veseli da boš drugo leto v taki čas že cartala :-D mene ni strah,meme zanima samo če bije en srček ali sta dva :-D hihiiuser posted image

(odgovor članu tanjita.)
Neposredna povezava do sporočila: 351
25.11.2014 8:57:11   
Fifika
Ana88, hvala za posodobitev.

Moje počutje: Včeraj teom dneva manjše slabosti, tako kot pri Ani88 občasno špikanje v jajčnikih, ratam tudi zelo napihnjena, občasno imam čuden okus v ustih. Pa kot da bi skoz imela luknjo v trebuhu, a preveč mi ne paše jest. Smrdijo mi sladkarije, ne morem verjetiuser posted image Skušam jesti čim bolj zdravo, polnovredno, kave že prej nisem pila, ugotovljam, da moram edino malo bolj paziti, da pojem več beljakovin.

Kg: Trenutno veliko manj pojem kot prej, ker enostavno ne morem... Če se najem, mi gre na bruhanje. Tako da se nekako ne obremenjujem ŠE preveč s kilogrami, morda se bom kasneje, sem bolj podvržena temu, da sem mi vsaka kila pozna.

Gibanje: Vsak dan se vsaj 1h gibam. Hoja v hrib, pilates, zumba, hodim na aerobiko, ampak se bom morala najbrž malo ustavit.

Folna: Kupila sem Elevit, pred tem sem pa že 2m jemala B kompleks.

Komaj čakam: 1. pregled in to, da danes pokličem G. Pa da dam kri in da res potrdijo, da sem user posted image .

< Sporočilo je popravil Fifika -- 25.11.2014 8:58:27 >

(odgovor članu Nosečka7)
Neposredna povezava do sporočila: 352
25.11.2014 12:16:44   
Sunny_Dream
Pozdravljene punce!!!

Tudi jaz bi se pridružila na seznam julijk 2015 - če me sprejmete user posted image prvi dan zadnje M 19.10., če sm si prav zračunala bi to bil rok 24.7.2015, več bom pa vedla po prvem pregledu, ki ga imam 9.12 (in ga komaj čakam user posted image ).

Več info za seznamček in kaj več o meni bom pa sporočla po pregledu in uradni potrditvi user posted image

Uživajte v rastočih pikicah in naj vas ne matrajo preveč nosečniške tegobe!

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 353
25.11.2014 13:12:30   
x_srečka_x
Pozdravljeneuser posted image
Danes sem bila na prvem pregledu, tako da iman po velikosti ploda PDP 16.7., videl se je srcek in zaenkat je vse okuser posted image . Držim pesti za ostale, ki imate preglede v naslednjig dnehuser posted image .
Karena, si ze dobila odgovor dr. Pušenjaka?
Lp

(odgovor članu Sunny_Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 354
25.11.2014 13:34:24   
b3jbika
nosecka7 jst mam pregled sele ob 11.30, ampak ima vsaj moj dopust da bo lahko malega merkal in je vsaj to velik plus :)
drugace pa ja me skrbi, zal :(

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 355
25.11.2014 14:38:24   
Tamy 3xT
X_srecka_x cestitke za srcek tvoje pikice, prav tako vsem, ki ste ze videle ali slisale svoje soncke user posted image

Midva z mojim komaj cakava in ti dnevi se prav vlecejo... Tak upam da je vse ok z mojo pikico...

Prav veselim se druzenja z vami v teh mesecih pricakovanja user posted image

(odgovor članu b3jbika)
Neposredna povezava do sporočila: 356
25.11.2014 16:23:41   
Fifika
Sunny_Dream, na isti dan sva imeli 1. dan zadnje menstruacijeuser posted image Torej sva nekje v 6. tednu. Jaz imam pregled šele v 9. tednu, ti pa že v 8., blagooor. Jaz bom mogla čakat še teden dni dljeuser posted image

A greste na 1. pregled s partnerji al kako?

< Sporočilo je popravil Fifika -- 25.11.2014 16:24:07 >

(odgovor članu Tamy 3xT)
Neposredna povezava do sporočila: 357
25.11.2014 16:36:50   
Drobižka
Pri meni bo šel partner zraven. Je namreč prov fajn vidt malo pikico na zaslončku.user posted image

Sicer pa čestitke vsem, ki ste že videle srčke. Meni se prov vleče do pregleda.user posted image

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 358
25.11.2014 16:44:00   
sunprincess
Nekateri ginekologi ne marajo partnerjev na prvem pregledu. Uz se takrat dela še vaginalno. Ne vem sicer zakaj, kot da bo kaj novega videl :D :D

(odgovor članu Drobižka)
Neposredna povezava do sporočila: 359
25.11.2014 16:46:21   
Tamy 3xT
Moj dragi gre tudi zraven. Si je vzel dopust ta dan. Komaj caka da vidi. Mislim da bo sele takrat prav dojel da je otrocicek res na poti user posted image

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 360
25.11.2014 16:59:36   
gorskarozica
Ojoj Petrarka 91 user posted image drži se, bodita močna. Je pa bolje, da se to zgod, če se že mora v prvih tednih kot pa kasneje, ko je vse še bolj grozno in boleče. Upam da vama uspe kmalu zagledati nov plusek user posted image

leški, kako si? so že kaj ugotovili? Stiskamo pesti in upamo da je vse ok user posted image

Mi smo pa danes videli srčka, kako dela tikataka, oh kako se raznežiš ob takem trenutku, res čudovito videti pikico user posted image pdp ostaja enak 9.7, morda se še na nuhalni kaj spremeni, jo imam 30.12, upam da bo čudovito darilo ob novem letu.

Drugače pa na prvi pregled grem vedno sama, se mi zdi čist OK, moški si pa sploh ne znajo tiste slike najboljše predstavljat in nič ne vidijo, se mi zdi, da jim je šele potem na nuhalni, ko je vse malo večje in podrobno vse bolj jasno.

Vidim da vas je tu ful veliko po postopku, moji 2 prijateljici sta tudi rodili vse bp, je bil pa pri obeh problem pri partnerju. Pa še na bolniški nista bili.

Pozdravljene vse nove user posted image pridno božajte trebuščke in uživajte na pregledih, ko boste videle svoje pikice.

(odgovor članu tanjita.)
Neposredna povezava do sporočila: 361
25.11.2014 17:50:52   
x_srečka_x

IZVIRNO SPOROČILO: x_srečka_x

Pozdravljeneuser posted image
Danes sem bila na prvem pregledu, tako da iman po velikosti ploda PDP 16.7., videl se je srcek in zaenkat je vse okuser posted image . Držim pesti za ostale, ki imate preglede v naslednjig dnehuser posted image .
Karena, si ze dobila odgovor dr. Pušenjaka?
Lp

Sem šele zdaj opazila napako, mislila sem Leški je kaj novega? Karena se opravičujemuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 362
   Julijke 2015
25.11.2014 18:46:55   
julijka2015
Tudi jaz imam veselo novico in sicer je danes moja G potrdila nosečnost.

Pdp je 29.7.2015, GV je ustrezala velikosti 4t6d, čeprav bi po zadnji M morala biti 5t6d, ampak nič zato.

Jutri mi bo vzela še bris in dala pregledati vodo in kri.

Muči me slabost, ki traja cel dan, občasne omotice in bolečine v spodnjem predelu, ampak me nekako tolaži dejstvo, da bo čez dva meseca bolje.

Moja G je super in za nič na svetu je ne menjam!

Imamo že kakšno fb skupino ?

Držim pesti za vse ostale srečke nosečke user posted image

< Sporočilo je popravil julijka2015 -- 25.11.2014 18:47:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 363
25.11.2014 22:02:45   
Fifika
Joj, kako vam vsem potrjujejo, meni še nič nisouser posted image šele v 9t imam 1. pregled in takrat mi vzamejo šele kri.

Kar malo me skrbi, če sploh še sem noseča... Sploh danes nimam nobenih znakov, nisem utrujena, ničuser posted image Še preveč mam energijeuser posted image

A je lahko to vmes znak, da je z mojo pikico kaj narobe, da nič več ni ali kajuser posted image

< Sporočilo je popravil Fifika -- 25.11.2014 22:04:00 >

(odgovor članu julijka2015)
Neposredna povezava do sporočila: 364
25.11.2014 22:13:27   
sunprincess
Fifika,pa pojdi samoplačnško,če te tko mori..ni tako drago,jaz sem dala 13€

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 365
25.11.2014 22:35:12   
okismoki
fifika...tudi sama imam takšno situacijo:(

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 366
26.11.2014 8:18:01   
Fifika
A res, okismoki? Kaj se pri tebi dogaja, kdaj imaš pregled?

(odgovor članu okismoki)
Neposredna povezava do sporočila: 367
26.11.2014 8:18:06   
manilu
Heiiiuser posted image . Najprej cestitke vsem, pridno nosite svoje soncke.
vidim, da ste ze skoraj vse bile pri g, no moj prvi pregled bo v torek, takrat bo tudi nuhalna. Torej sem si pdp izracunala sama 7.7.2015, sicer pa v torek javim. To je moja 2.nosecnost, doma ze imamo 2,5 leti starega fantka. Stara sem 29 let in sem iz mb.
Moji glavoboli in slabosti ter zaspanost so hb minili. Za slabost mi je pomagal topel caj in pa koscek kruha ter ingverjevi bonboni. Obtajajo tudi pekoce lizike proti slabosti. Pa cim vec spanja. Lepo se imejte in veliko se smejte...

(odgovor članu okismoki)
Neposredna povezava do sporočila: 368
26.11.2014 8:22:25   
manilu
Fifika ti zamuja m? Si nardila test? Meni tudi ni g potrdil, samo mi je m zamujala in je bil plusek, pa se to cisto rahel. Slabo mi je bilo kak teden dva, zdaj nimam nobenih znakov ampak vem da nosim soncka. Sprosti se in pozitivno, ce ne pa samoplacnisko ali pa nov test. Lp

(odgovor članu manilu)
Neposredna povezava do sporočila: 369
26.11.2014 8:29:39   
Mančula
Punce, tudi jaz se cakam na uz, ce stejem od zadnje menstruacije bo 8t in sem ze vsa neucakana. user posted image

(odgovor članu manilu)
Neposredna povezava do sporočila: 370
26.11.2014 12:56:32   
Fifika
Manilu, naredila sem test v petek in še enega v soboto, oba FS in CB sta pokazala močno črtico oz. plusek! Imela sem znake le prejšnji teden-napihnjenost, rahla slabost, sedaj sem ok, ne paše mi jest, to je edini simptom, ker sicer sem ubrisana na dobro hrano. Zdaj bi lahko cel dan zdržala brez. M sem imela 19.10 (prvi dan zadnje).

Saj vem, da najbrž ni panike, samo tolk se mi zdi čudno, kar nikjer nobenih simptomov, v službi sem ko rožica (najbrž zato, ker sem ful vesela, sem si dojenčka zelo želela, ratalo v prvo).

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 371
26.11.2014 14:15:15   
geena87
Pozdravljene ;))

tudi meni se včasih zdi kot da nimam nobenega simptoma. No danes mi je bilo zjutraj slabo, trebuh sem imela napihnjen, prsi so pa skoz trde, tako da sem zdej mal pomirjena. ;)) Imela sm tudi rjavkast izcedek, baje je to normalno, ker se maternica razteza zarad zarodka....... jooj pa te mozolji, a je to od nosečnosti? hehe

Drugače se čez dan in v službi počutim čisto kot ponavadi, pazim da ne dvigujem preveč težko......

Kar se folne tiče, jemljem Elevit.

Uglavnem se bom mogla ornk zaposlit da bom zdržala do prvega pregleda 31.12. (13.10. prvi dan zadnje m.).. :))

No sj bom že zdržala, samo da bo vse ok...... ,))

Kdaj boste ve povedale v službi? Po prvem pregledu?

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 372
26.11.2014 14:35:04   
malapikicka
Pa se pridružim še jaz. V torek sem bila na ginekološkem pregledu in so potrdili moje domneve. Zadnjo M sem imela konec septembra, tako da sem v 9. tednuuser posted image
Še vedno me dajejo mešani občutki, saj sem imela v začetku leta SS.
Slabo mi do sedaj še ni bilo, zize me bolijo da se ne smem kje dokatnit,... le mesa, posebej še pečenega pa ni važno kakšno je ne prenesem. Ne dišijo mi niti klobase, salame, tudi pašteta al pa kaki drugi namazi razen masla mi ne grejo.
Navijam za vse vas, ki čakate na dobre novice, na ultrazvok,....in sočustvujem z tistimi ki pišete o slabih novicahuser posted image

uživajmo v nosečnosti!!!

(odgovor članu Nosečka7)
Neposredna povezava do sporočila: 373
26.11.2014 14:44:06   
Fifika
Geena87, jaz bom povedala v 9.tednu, po pregledu sefici, ker delam s pacienti in moramo potem prilagoditi termine... Narocamo toliko za naprej, da drugace ne gre. Sicer bom pa kolektivu povedala po nuhalno. Druzini pa ne vem,
Ali ze po 1.pregledu, ali potem po nuhalni. Pomoje bom povedala ob novem letu-bom v 11.tednu.

Baje si je fajn meriti krvni tlak ze pred 1.pregledom, a to pocnete?
Si bom pa lahko v sluzbi dala ze prej pogledat kri in hormone-komaaaaj cakam, res!

< Sporočilo je popravil Fifika -- 26.11.2014 14:45:52 >

(odgovor članu malapikicka)
Neposredna povezava do sporočila: 374
26.11.2014 15:51:13   
Nosečka7
Evo da se vam malo javim :-D prvi pregled za mano, srček dela tika taka user posted image sem pa 6t4dni :-) pdp pa imam 18.7 takot sem si tudi sama preračunala user posted image naročena pa sem spet čez 14dni,ker je rekel g.da se bo takrat ze videlo če bi kaj bilo narob:-) no upajmo da bom ze v decembru rešla nuhalno user posted image b3jbika kako je pa tebi kaj šlo?

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?