ana_marija -> RE: II pričakujemo novembra 2014 (2.11.2014 15:21:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tikie Jaz sem ta mesec od 14.dne ciklusa zvečer dalje delala o teste in me je vse skupaj čisto razočaralo.Vsak dan rahle črtice, približno enako močne, vendar manj močne kot kontrolne.Tako, da si razlagam, da očitno ta mesec ni bilo in ne bo ovulacije[sm=zmeden.gif].Midva pa tko pridna[sm=smiley19.gif]Prejšnji mesec so mi testi lepo pokazali, ta mesec pa je vse skupaj kr neki.Edina možna razlaga je še to, da so bile črtice pozitivne že pred 14.dnem ciklusa, vendar glede na to, da imam ponavadi cikluse od 30-34dni, tudi ta razlaga ni ravno verjetna.Zdaj me še bolj skrbi, da je z mano nekaj narobe, se nagibam že k pco ali drugim hormonskim motnjam Si jih delala enkrat ali dvakrat na dan? Baje je tako, da če delaš samo enkrat na dan, se lahko kaj hitro zgodi, da zgrešiš vrh hormonov, ki nastopi 12 ur pred O. Meni se je podobno, kot ti opisuješ, zgodilo v prvi nosečnosti. Sem se tudi bala, da nisem imela O, potem pa sem zanosila ravno tisti mesec. Tako, da ni še vse izgubljeno.
|
|
|
|