Shana86 -> RE: II pričakujemo novembra 2014 (28.10.2014 10:16:31)
|
Živjo punce. Nekaj časa nisem pisala - sem dobila nagrado in ni bilo več treba [sm=smiley36.gif] Hec, sploh nisem vedela za tisto nagradno igro... v resnici imam trenutno toliko vsega, da nimam časa za forum, včasih na hitro preberem. Dete ponoči in podnevi ne spi, zavrača GH, tako da samo kuham tisoč in eno stvar na tisoč in en način in potem mečem stran, poleg kobacanja je pri 8 mesecih začela še plezati in vstajati in seveda padati, da jo nonstop lovim, moj vse dneve dela, zidamo, počasi začenjam urejati stvari za službo ob zaključku porodniške itd itd. Najprej en veeelik [sm=smiley31.gif] vsem, ki ste se preselile iz prejšnjih tem. Naj bo novembrski seznam ravjo obraten, same nosečke [sm=smiley1.gif] Še posebej to želim tistim ki še nimajo otročka in so že malodane premikale gore, da bi ga dobile... Potem glede prehranskih dopolnil, teh vit.E in tega, nisem ravno pristaš. Bi pa verjetno po par letih truda poskusila tudi to. Sicer pa verjamem v jemanje primerne folne in zdravo uravnoteženo prehrano. Dugače pa že malo čakam M. Na žalost zaradi vsega naštetega nisva bila ravno pridna [sm=smiley13.gif] Pa še zdaj imam zmešane cikle in nimam pojma, kdaj je bila O. Nekaj sem čutila v četrtek pred slabima dvema tednkma, ampak saj veste, kako je s temi občutki... Vedno sem bila jezna na punce, ki so jamrale, da ne uspe, pa niti osnovne stvari niso naredile - evo mene isto [sm=jezicek.gif] Samo da ne bom jamrala, pač jbg en zamujen mesec, bo pa naslednji boljši [sm=smiley1.gif] Glede na cikle po porodu jo sicer lahko dobim nekje med jutri in naslednjim četrtkom. No moja [sm=duda.gif] je po pol ure spanja spet naspana in pleza na kavč, tako da letim. Uglavnem moooooočnoooo navijam za vse, eksponentno glede na vložen trud in živce in vse to, pa se tipkamo [sm=bravo.gif]
|
|
|
|