Shana86 -> RE: II pričakujemo novembra 2014 (29.10.2014 8:02:17)
|
Hej punce, mene je presenetila [sm=hudicek1.gif], po 27 dneh. Prejšnji cikel je bil 35 dni, tako da niti še nisem začela preveč tuhtat o raznih zamudah in testih, no pa saj je tako bolje. Očitno se lepo vračajo podobni cikli kot pred porodom. Tako da ostajam z vami, samo z drugim datumom, 25.11. Najprej sem bila žalostna, čeprav je šele prvi krog, vsi tisti stari občutki so se vrnili in postalo me je strah, da bo spet kot prvič. Ampak ajde, je šele prvi krog in niti nisva bila preveč pridna. Ta mesec bo pa tudi bolj tako tako, ker bo moj ravno okrog plodnih dni službeno nekaj dni v tujini [sm=smiley13.gif] Malo upanja je pa vseeno... Pa ne me barvat, ne bom prinašala nesreče, tole paše še pod grozni oktober [sm=smiley36.gif] Anonimna [sm=zz_sluggish.png] prebrala sem tvojo zgodbo in močno navijam, da vama je uspelo in da se boš čez 9 mesecev razveselila zdravega sončka [sm=smiley31.gif] Punce ajde na sončka nabirat pozitivno energijo, da bo vse tipi top za [sm=duda.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|