NB86 -> RE: II pričakujemo novembra 2014 (21.10.2014 21:53:28)
|
Hej punce... tudi jaz sem "stara borka", ki je kar za nekaj mesecev poniknila... to sem že 1x naredila in zagotovo če črtice ne uspejo bom kaj kmalu spet... enostavno se mi začne mešat in potrebujem odmor vseh forumov, koledarjev, ovulacij itd itd,,, [sm=smiley36.gif] Skratka... na hitro o teh "čudežnih" zdravilih... tudi jaz sem imela grozne stranske učinke. Oblivanje vročine in čez pol h ledeno mrzla... kar na smene... glavoboli in siljenje na bruhanje, čeprav dejansko bruhala nikoli nisem... kar je meni še huje... prebavne motnje ravno kontra kot ve... jaz sem bila zaprta... po 4 dni nič ... [sm=zmeden.gif] In najslabši stranski učinek... razpoloženjska nihanja. Od dobre volje in smeha v isti minuti v jok brez razloga. spet smena v paničen smeh in zatem jeza in ipika. grozno... moj je rekel, da še dobro da me pozna in ve da so krive tablete, ker drugače bi se zmešalo še njemu. ga morem kar pohvalit kako lepo je sodeloval in me skušal razumeti ... [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]... mislim da je najhujši občutek stiske in žalosti po drugi strani se pa zavedaš da so kriva zdravila in da si nič ne moreš ... [sm=smiley36.gif] Da se ne razgovorim preveč... včeraj je bil za mano 3 poizkus IUI. Jemala sem gonal polno dozo... na žalost sem pridelala le en folikel ki se je bolj kot ne skoz cel postopek "šlepal " ... a vseeno vztrajal [sm=bravo.gif]... na levem jajčniku našli eno cisto katero pač spremljamo... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] večjih odkritij ni... sedaj me čaka dolgih 14 dni čakanja za magične črtice... zanima me le nekaj... prvič pri IUI se mi je zgodilo, da sem po posegu imela grozne krče in bolečine v spodnjem delu trebuha, materničnega vratu... mah... nasploh povsod tam kjer sonce ne posveti.... prvič se mi je zgodilo, da sem imela cel dan prebavne motnje... tudi danes me še boli a manj... čutim neka čudna krčenja in špikanja... in kar neprestano mi "kruli"... in se mi nekaj vozi... a ima katera podobne izkušnje? HJUUUUUUUUUUJJJJJJ... tako dolgo me ni bilo, sedaj pa cel roman ... [sm=jezicek.gif] Veliko[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Aja... pa kar na seznam z mano... ne pričakujem je 5.11.2014 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
|
|