Marčevka2010 -> RE: II pričakujemo novembra 2014 (10.11.2014 9:16:16)
|
Nič. [sm=hudicek1.gif]Včeraj točno na 28. dan dobila menstruacijo. Pa sem le upala, da je ne bo. So me bolele prsi, pa me pred menstruacijo nikoli niso. Je očitno delala psiha. [sm=jezicek.gif]Ampak se tolažim, da je vsaj m točna, in upam, da bo še naprej. Itak je bilo preveč optimistično, da bi se že prvič kaj prijelo. Tako, da se selim v december ali januar. Mogoče nam je pa še en [sm=lev.gif] namenjen. Ali devička. Sama sreča je tokrat m bolj švoh, nisem pila krvomočnice. Sem imela prejšnji mesec celo poplavo in je ne želim nikoli več. Ampak nisem preveč v depresiji, sem mislila, da bom bolj. Takoj, ko se videla packe na hlačah sem bila razočarana, sedaj se pa ne sekiram več. Itak sem še na začetku. Čez 14 dni pa spet akcija, bova morala biti pridna. Upam, da bo šlo, ker moj ima sedaj do konca leta obupno v službi, če se mu bo sploh dalo revežu. Kako kaj ostale? Pika, upam, da znaki pomenijo nosečnost. Jaz sem jih tudi imela pa je bila na koncu m. Upam, da bo pri tebi več sreče. In seveda pri ostalih tudi, držim pesti za vse. [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|