Maja1990
|
Evo, da vam malo javim kako je bilo na prvem UZ... Moram reči, da sem bila z odnosom precej razočarana. Delala je dr. Šalamun, povedala ni praktično nič, govorila je samo sestri, kot da mene ni zraven. Slišala sem endometrij 8 mm, desno 14, levo 11, 12 in to je to - skoraj da me ni brcnila ven iz ambulante (malo pretiravam, ampak res zelo neosebno). Za mano je šla notri gospa, ki je očitno zanosila in je prišla na prvi UZ. Spet, njej ni nič govorila, ampak samo sestri narekovala - vidim dve gestacijski vrečki, spodaj levo morda še ena, vendar brez vidnega ploda, potencialno gre za tri plode... Halooo? Ženska je prišla na prvi UZ, da izve kaj oz. koliko se jih je prijelo, ti pa nekaj ugibaš in govoriš o potencialnih zarodkih?! Govori njej - gospa, vidim vsaj dva zarodka, morda celo tri, čestitam, ipd.... Upam, da imam naslednjič katerega drugega ginekologa. Torej, po 5. dneh Menopurja sem očitno pridelala samo 3 lepe (a še vedno premajhne) folikle, če jih je še kaj, ne vem, ni povedala. Dobila sem še 3 dni Menopurja in pa dva dni Cetrotide, v ponedeljek pa spet UZ, da vidimo kako in kaj. Po eni strani si mislim - saj rabim samo 3 super celice, pa da se vse lepo oplodijo, po drugi se mi zdi, pa da imava zaradi majhnega števila, tudi precej manjše možnosti. No, bomo videli kako se bo izšlo...
|