|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki
10.12.2014 9:08:26   
valy25
Živjo punce,

waw, koliko se nas je nabralo. user posted image

Miša, srečno pikanje. Saj ko se enkrat začnejo stvari odvijati, čas kar hitro mineva. user posted image

Anem, tole o dveh blastocistah se zeeeelo lepo sliši. Če bo pri meni kaj za vstavit, bom tudi jaz prosila za dva, čeprav imam doma že enega sinčka.

Bikca, še čisto malo in lulaš. user posted image

Chocolatecake, glede števila zarodkov se verjetno malo razlikuje od centra do centra. Se mi zdi, da se v LJ. in Mariboru pri mladih pacientkah v prvem postopku pogosteje za enega odločajo, Reš pa ne glede na starost vpraša ali vstavi enega ali dva in se potem par sam odloči. Pa ne se ustrašit, ker se res splača iti v te postopke. Ne skrbi, mlada sta še, slej kot prej vama bo uspelo.

Aneja kako se kaj počutiš? Si že imela prvi pregled?

Midva greva jutri v Postojno. Komaj čakam. Hm, sem pa danes dobila datum za rentgensko slikanje roke 18.12. Takrat še ne bom vedela ali je uspelo ali ne. user posted image Kaj veste ali rentgenov v nosečnosti sploh ne delajo?

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 876
10.12.2014 9:48:38   
Bikca
Valy, ne vem točno kako je z rentgenom? Jaz sem šla kak mesec nazaj slikat zobe in me je najprej vprašal, če sem noseča.

Jaz sem danes čisto brez upanja za +, že dva dni nimam čisto nobenega znaka, nič špikanja...čisto nič user posted image

Valy toplo se obleči za v Postojno, danes je ful mrzlo.

Koliko je star tvoj sinček? Moja hčerka je bila novembra 4. Zdaj je bolna in se cartave doma.... obe uživave, samo meni gre cajt počasneje.

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 877
10.12.2014 11:06:03   
shoegal
Mislim, da rentgenskega slikanja v nosečnosti ne izvajajo. Če imaš možnost, pokliči, pojasni, da si v postopku in a.) se dogovori za drugo preiskavo, ali b.) prestavi termin na datum, ko boš že vedela, ali je postopek uspel ali ne.

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 878
10.12.2014 11:31:39   
biba85
Tudi jaz se vam pridružujem v tej temi,čeprav boma komaj drugo leto februarja vedela, v kateri postopek točno greva. A je katera tukaj, ki obiskuje abulanto v MB al ste vse v LJ? :) A je mogoče katera opravila pregled THL? Držim pesti za vse, da zagledate + user posted image

(odgovor članu shoegal)
Neposredna povezava do sporočila: 879
10.12.2014 11:41:54   
valy25
Bikca upam, da se hčerkica čim hitreje pozdravi. Joj, paše malo cartanja. Naš mulo je star 16 mesecev. Je ful živahen, cel gavnar, ampak drugače pa res neproblematičen in nezahteven otrok. V glavnem je naredil dobro reklamo, da si reees želiva še enega. user posted image Glede znakov pa veš kako je... jaz nikoli nisem imela nobenih, prsi so me začele boleti šele kakšen teden po pozitivnem testu....

Shoegal, hvala za odgovor. Ma težava je, da je za mano nepredvidena operacija kar komplicirane poškodbe in brez slikanja verjetno ne bo šlo. user posted image So pa vsi zdravniki seznanjeni s situacijo, zato bom vzela riziko in zaupala njihovi odločitvi. Sem pa sedaj malo prebirala informacije o rentgenu in ne izgleda tako slabo.

(odgovor članu shoegal)
Neposredna povezava do sporočila: 880
10.12.2014 19:36:33   
Bikca
Mislim, da je moja zgodba končana. Zdaj sem na papirju videla krvavo rjav izcedek user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 881
10.12.2014 21:15:26   
misa30
No no bikica, zakaj sami user posted image . To še vedno nič za 100% ne pomeni, še malo pa imaš test zato misli pozitivno. Držim pesti za en velik +.

Jaz nisem pri Rešu, ampak na UKC Ljubljana. Ravno danes šla po navodila za inekcije, dobila Puregon pero in izgleda res enostavno. Še bolelo ni nič, ko smo probali špiknit s sestro. Vse sestre pa takoooo prijazne.

< Sporočilo je popravil misa30 -- 10.12.2014 21:16:41 >

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 882
10.12.2014 21:48:12   
Stars619
Biba, jaz sem v Mb! Kaj pa je to za ena preiskava?? Jaz bom pa v februarju v postopku ravno, najverjetneje...;)

Bikica, ne obupaj...izcedek še nič ne pomeni!!! Počakaj, me še vedno držimo pesti!!!

Glede rentgena, koliko jaz vem, ga lahko imaš v nosečnosti, le nujno pač moraš opozoriti na to, saj ti morajo spredaj zaščitit trebušček. No, vsaj tako so meni...

(odgovor članu misa30)
Neposredna povezava do sporočila: 883
11.12.2014 10:20:50   
biba85
Končno ena ki obiskuje MB user posted image .THL -TRANSVAGINALNA HIDROLAPARASKOPIJA je diagnostični postopek, pri katerem z optično napravo skozi nožnico vstopimo v trebušno votlino. Omogoča ogledovanje jajčnikov, jajcevodov, ugotavljanje prisotnost zarastlin in prehodnosti jajcevodov. Zelo malo piše o tem postopku, zato tudi iščem nekoga, ki je dal že to skoz, da malo povprašam kako in kaj.

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 884
11.12.2014 11:13:26   
1aneja1
Bikca, kaj novega? Če je rjav izcedek, ni nujno da je menstruacija. Držim pesti da je samo lažni preplah!

Jaz sem bila danes na UZ v Lj. Je blo zelo na hitro, samo pogledali in naredili slikco. Velik je 8,8mm in baje vse v redu. Se je pa samo en prijel od dveh.
Moram priznat da sem kar pričakovala, da bosta oba... ampak po drugi strani sem si pa tud malo oddahnila.
Ker dobro vem, da bodo tako stvari precej lažje user posted image
V ponedeljek grem pa še k svoji G, potem bom najbrž točno izvedela koliko časa sem noseča in kdaj imam rok...

(odgovor članu biba85)
Neposredna povezava do sporočila: 885
11.12.2014 11:36:54   
Bikca
Dan punce,

izcedek je bil prisoten samo včeraj zvečer. Me pa boli v križu in v spodnjem delu trebuha, kot bi se vsak cajt ulilo. Danes sem 11. dan. Če ne bom dobila M bom jutri zjutraj naredila test.

1aneja1, lepo, da se vsaj eden dobro razvija. Lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 886
11.12.2014 11:38:43   
Bikca
Valy, kako je bilo na et?

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 887
11.12.2014 13:40:45   
valy25
Bikca jutri naredi test, rjav izcedek res še nič ne pomeni. jaz sem ga do sedaj obakrat dobila 10 dan po ET, a je bil potem test pozitiven. fino pa zbije moralo, ja...

Na transferju je bilo super. Prvič sva prišla do zamrznječkov, tako da sva bila reeees vesela. Dve blastocisti so mi vstavili, dve pa zarznili. user posted image Sedaj pa čakamo. Test imam ravno na božič user posted image , čeprav ga bom naredila kakšen dan prej.

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 888
11.12.2014 13:42:36   
valy25
Aneja čestitke user posted image user posted image važno, da je vse okej in tako bo tudi ostalo. kdaj pa imaš PDP?

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 889
11.12.2014 13:57:04   
Bikca
Valy, bravo za tako lep rezultat in pričakuj lepo darilo od božička user posted image

Kakšno dozo zdravil si imela to rundo, da si prišla do tako lepih rezultatov?

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 890
11.12.2014 14:07:56   
valy25
Joj, bi bilo res prelepo darilo. user posted image

Imela sem 150 Puregona in eno ampulo Dipherelina. Če boš še kdaj mogla iti v postopek (seveda šele za tretjega otroka user posted image ), ti bo pomojem dal tudi večjo dozo, kot si jo imela sedaj v prvem postopku.

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 891
11.12.2014 18:55:17   
Stars619
Biba, no, zdaj vem spet nekaj več! Jaz nisem šla skozi te preiskave in jih sploh ne poznam... No, upam, da dobro zrihtaš in čim prej prideš do postopka...

Valy ja supeeeeeeeerrrr!!!! Želimo ti prelep božič!!!!!

Aneja čestitke!!!!!! user posted image

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 892
11.12.2014 20:44:50   
Maja1990
Evo, se še jaz (spet) malo javim... Po nadležnem zamujanju menstruacije, sem končno prišla do prvega postopka. Danes je zadnji (5. dan) Menopurja, jutri prvi UZ, da vidimo kaj in kako. :)

Pa da še tule malo 'zasmetim' z bresramno promocijo... če katero zanima, sem se odločila pisati blog - za sebe, da bom lahko za nazaj videla čez kaj vse sva šla, pa tudi za druge punce, ki so v isti situaciji ali pa še bodo. :D

http://slonckanje.blogspot.com/

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 893
12.12.2014 5:56:12   
Bikca
Dobro jutro punce,

test sem naredila in vidi se rahla črtica, danes sem 12. dan po et, 16. dan od stopke in 14 dni od punkcije. Mislite, da je to to?

http://www.mojalbum.com/valentinaz/slikica/foto/22133174

(odgovor članu Maja1990)
Neposredna povezava do sporočila: 894
12.12.2014 8:42:24   
valy25
Bikca, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! To je to! user posted image user posted image user posted image Čeeeeeeeestitke! user posted image Evo, pa je uspelo le z eno celico!!!!!! user posted image user posted image user posted image Ne nas še zapustiti kljub plusku in nam poročaj kakšno bo tvoje počutje. user posted image

Maja, super blog. user posted image Držim pesti, da rata. Pomojem imata zelo dobre možnosti. Midva sva bila tudi 24 v prvem postopku, evo pri 26 pa se že za drugega boriva. user posted image Pa nama tudi delajo ICSI, ker ima partner zelo slab spermiogram. Poleg tega pa imam še jaz PCO in čisto zmešane hormone...

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 895
12.12.2014 9:06:50   
chocolatecake
Čestitke Bikicauser posted image
Jaz vidim zelo lepi dve user posted image user posted image . Želim ti lepih 9 mesecev in čudovitega zdravega user posted image .
valy25 Midve imava pa enake diagnoze, prav tako najina partnerja, pa še z istimi leti bova šli v prvi ICSI (no moj partner je malo starejši, jaz bom pa 24 v kratkem) .
A so ti kdaj kaj rekli, da imaš zaradi let boljše šanse?

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 896
12.12.2014 9:25:33   
Bikca
Hvala punce. V nedeljo delam še CB test in pokličem Reškota. Tudi midva imava iste diagnoze kot vidva. Sva pa stara 29 in 33. Pri prvem otroku sva bila stara 25 in 29, takrat je za nosečnost zadostoval Klomifen.

Upam, da bo vse ok. Še kar ne morem verjet in upam, da ni user posted image zaradi kakšne stopke, Estime, al ne vem česa :)

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 897
12.12.2014 9:35:41   
chocolatecake
Bikica vse bo OK in mislim, da zdaj nemore bit več pozitiven test zaradi drugega kot user posted image . Ne ustraši se veselja! Zaslužila si si!
Zanimivo, da nas je toliko mladih tukaj. Zdravniki pa po vseh medijih strašijo, da je neplodnost predvsem posledica tega, da se ženske pozno odločajo za prvega otroka.
Meni ginekologinja sploh ni želela dati klomifena, je rekla, da s takim spermiogramom nima smisla.user posted image
Sem si pa zelo želela vsaj poizkusiti, ker so čakalne dobe tako zelo dolge, da bom vrjetno šele konec drugega leta na vrsti.

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 898
12.12.2014 9:42:34   
Maja1990
Evo, da vam malo javim kako je bilo na prvem UZ... Moram reči, da sem bila z odnosom precej razočarana. Delala je dr. Šalamun, povedala ni praktično nič, govorila je samo sestri, kot da mene ni zraven. Slišala sem endometrij 8 mm, desno 14, levo 11, 12 in to je to - skoraj da me ni brcnila ven iz ambulante (malo pretiravam, ampak res zelo neosebno). Za mano je šla notri gospa, ki je očitno zanosila in je prišla na prvi UZ. Spet, njej ni nič govorila, ampak samo sestri narekovala - vidim dve gestacijski vrečki, spodaj levo morda še ena, vendar brez vidnega ploda, potencialno gre za tri plode... Halooo? Ženska je prišla na prvi UZ, da izve kaj oz. koliko se jih je prijelo, ti pa nekaj ugibaš in govoriš o potencialnih zarodkih?! Govori njej - gospa, vidim vsaj dva zarodka, morda celo tri, čestitam, ipd.... Upam, da imam naslednjič katerega drugega ginekologa.

Torej, po 5. dneh Menopurja sem očitno pridelala samo 3 lepe (a še vedno premajhne) folikle, če jih je še kaj, ne vem, ni povedala. Dobila sem še 3 dni Menopurja in pa dva dni Cetrotide, v ponedeljek pa spet UZ, da vidimo kako in kaj. Po eni strani si mislim - saj rabim samo 3 super celice, pa da se vse lepo oplodijo, po drugi se mi zdi, pa da imava zaradi majhnega števila, tudi precej manjše možnosti. No, bomo videli kako se bo izšlo...

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 899
12.12.2014 9:50:33   
chocolatecake
Maja1990 groza... kam to hodiš? V takih situacijah ko res rabiš, da bi nekdo lepo pove kaj se dogaja in malo več osebnega odnosa... si ne predstavljam kako zmedena je šla šele tista reva domov z 2-3 potencialnimi zarodki.
Pa srečno za naprej !

(odgovor članu Maja1990)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?