|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki
12.12.2014 9:56:27   
Maja1990
Hodim v GK LJ... ne morem govorit na splošno, ampak tale ginekologinja ni bila za nikamor. Že tako gre vse po tekočem traku, a bi res bilo tako težko, da si tisto minutko vzame in direkt pove pacientki kaj pa kako. Pa par spodbudnih besed bi bilo tudi lepo slišat. Samo sestra je bila prijetna - je takoj rekla 'gospa je mlada, 90 letnik', češ mam dobre možnosti. Druge sestre na oddelku potem (sprejemna pa tam) so fantastične - vse povejo, zelo prijazne, ampak tale tekoči trak je pa za kozlat. :S

In pa hvala za spodbudo, rabim vso pozitivno energijo, ki jo ta svet premore! ;)

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 901
12.12.2014 10:21:04   
njelci
to to bikca fullll vesela zate user posted image user posted image user posted image čestitke!!!
Kako se počutiš?
Jaz sem sedaj šele 4 dan po ET inpočutim se super in čakam da bo minilo teh 14dni da bom lahko delala test, upam da se bo tudi meni nasmehnila sreča user posted image
Tudi mene je motil odnos, nič ti ne povejo, kot da ti ni treba nič vedet. Rešu se itak zdijo vsa naša vprašanja brezveze... in če se le da te na hitro odpravi. Čeprav po eni strani je fajn, da se potem ne obremenjuješ z nepotrebnimi stvarmi, že tako preveč beremo po forumih in se potem delamo svoje zgodbe v glavi.

Srečno vsem, se slišimo.

(odgovor članu Maja1990)
Neposredna povezava do sporočila: 902
12.12.2014 11:08:37   
1aneja1
Bikca, čestitke!!!!!!user posted image user posted image user posted image res sem vesela zate.

Ja tam na UZ-ju je res nekam neoseben odnos, čeprav po moje odvisno na koga naletiš. Jaz tam niti nisem hotla kej preveč spraševat, ker sem pol rajši sestre na oddelku vprašala - one so pa itak tako prijazne in vse razložijo, da mi je potem nekako odtehtalo vse user posted image
(Maja1990, a si bila včeraj - ko je delala tista blond zdravnica? - ne vem kako se piše. Jaz sem bila včeraj, se mi je zdela tudi malo smotana - ostali prej so mi bili boljši)

Jaz sem včeraj zvečer malo krvavela in me je zdej ful strah da ni kaj narobe. Na srečo je krvavitev takoj prenehala. Se bom pa šla pokazat h G za vsak slučaj, vsaj da me pomirijo, če nič drugega.

(odgovor članu njelci)
Neposredna povezava do sporočila: 903
12.12.2014 14:33:57   
valy25
Živjo punce,

Hehe, ja dr. Reš sigurno vodi glede skoposti z informacijami in ne ravno toplim odnosom. Čeprav meni je vedno povedal ravno toliko, da sem vedela kaj imam za delati pa pri punkciji je ful nežen, ko pa je uspelo je bil iskreno vesel in tudi nad sinčkom je bil res navdušen, čisto drug človek za tiso minuto ali dve. Tako da sva midva v teh treh letih prav dober odnos razvila in nimam nobenih pripomb. Je pa na žalost tako, da se vsakodnevno srečajo z ogromno neplodnimi pari in sam postopek že precej industrijsko dojemajo. Ma ne vem, jaz sem noro hvaležna sodobni medicini, da imamo sploh možnost organske pomoči, ko se zatakne po naravni poti. Pri pričakovanjih pa mi je merilo predvsem strokovnost.

Hehe, imamo pa res podobne diagnoze. Evo, nam je Bikica v motivacijo, ker je nalulala že drugi plusek. user posted image Drugače pa, ja, pomojem je za dekle sigurno prednost, če ima to srečo, da je še mlada. user posted image

Aneja, če je krvi le malo, ne skrbi. Sem v prvi nosečnosti skoraj doktorirala iz krvavitev, ker sem skoraj polovico nosečnosti imela težave. Ampak praktično itak nič drugega ne moreš kot da jemlješ progesteron.

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 904
12.12.2014 14:37:09   
valy25
Njelči, kdaj boš lulala? Jaz bom enkrat med 21. in 24. dec. Kako pa se počutiš?

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 905
12.12.2014 14:45:57   
njelci
ma jst bi že kar danes, če bi kej pokazalo, tolk sem neučakana user posted image
Ma jst računam nekje soboto 20. al pa nedeljo 21., dva dni prej user posted image morala pa bi 23.12. ma po moje do takrat ne bom zdržala user posted image
Hvala bogu imam v službi tako gužvo, da nimam preveč časa za mislit na to.
Počutim se ok, ne čutim nobenih sprememb, ne vem al je to dobro al slabo user posted image
Ti kako si kaj valy25? kako se počutiš?Se strinjam tudi s tvojo izjavo glede Reša...je posebnež, ma se vidi, da hoče samo dobro in da ve kaj dela!
Ti povem da sem kar mal elana- upanja dobila ko sem zvedela za Bikico in njen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 906
12.12.2014 18:00:31   
1aneja1
Valy , si imela prav, ni blo nič hujšega, samo en hematomček. Na srečo user posted image

(odgovor članu njelci)
Neposredna povezava do sporočila: 907
12.12.2014 20:35:40   
Mančula
Bikca, čestitke za plus user posted image , drzim pesti se za naprej, da bo vse uredu .

Ostale, ki pa se cakate, naj vam cimprej mine in da bo uspešno!user posted image

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 908
13.12.2014 8:33:10   
Bikca
Jutro punce.

Jaz se počutim super. Včeraj sem dala test v torbico in v službi ene parkrat pokukala gor, če sem prav videla al ne user posted image Ful sva srečna, naj povem, da sem spala 12 ur. Očitno se že začenja klasična zaspanost.

Valy, naj Reša pokličem jutri na mobitel ali raje v ponedeljek sestre, da mi dajo datum za UZ? Kako si ti takrat naredila. Brezveze se mi zdi, da bi ga motila v nedeljo.

Zdaj vidite, da je možno tudi z eno celico priti do user posted image . Jaz samo upam, da bo vse OK še naprej in ne bo kakšnih negativnih presenečenj na UZ.

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 909
13.12.2014 15:12:13   
valy25
Živjo punce user posted image

Njelči, lahko obe lulava 21.ga, da bo bolj zabavno. user posted image Ne, jaz moram počakati vsaj na ponedeljek. Fino, da si v službi in se zamotiš. Meni je res žal, da sem na bolniški. Ma dobro, se zamotim s fizioterapijami pa še le z eno roko sem tako počasna, da mi čas kar hitro gre. ;) Od znakov pa tudi čisto nobenih. Pa saj je itak še prezgodaj.

Tukaj malo vohunim kaj naj bi se dogajalo v meni. ;) Tole so podatki po dnevih za transfer na peti dan. Če si ga imela na tretji dan pa samo odštej dva dni. :)
Day one: The blastocyst begins to hatch out of its shell
Day two: The blastocyst continues to hatch out of its shell and begins to attach itself to the uterus
Dav three: The blastocyst attaches deeper into the uterine lining, beginning implantation
Day four: Implantation continues
Day five: Implantation is complete, cells that will eventually become the placenta and fetus have begun to develop
Day six: Human chorionic gonadotropin (hCG) starts to enter the blood stream
Day seven: Fetal development continues and hCG continues to be secreted
Day eight: Fetal development continues and hCG continues to be secreted
Day nine: Levels of hCG are now high enough to detect a pregnancy

Aneja super! :) Za živce pa je prav fin kakšen dodaten pregled več, ane. :) Joj, jaz sem pomojem šele po dvajsetem tednu dojela, da nama je pa prav zares uspelo. user posted image

Bikca hm, Reša sem do sedaj obakrat kar poklicala zjutraj na telefon, ker je itak vse dni v ordinaciji. Mi je že kar on dal datum za UZ. Letos pa sem tudi jaz razmišljala, da ga ne upam klicati ravno na božič. Ne vem, mogoče mu bom kar sms poslala, za datum pa potem klicala sestre (hehe, čeeee bo uspešno, seveda)...

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 910
14.12.2014 8:38:32   
Bikca
Tudi Clearblue je danes na 14. dan pokazal +

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 911
14.12.2014 10:10:20   
misa30
Bikica čestitkeeeee user posted image user posted image

Da še sama naredim malo updata. Tale teden sem vsak dan pričakovala M, da lahko končno začnem z inekcijami. Morala bi jo dobit v petek, ampak sem že v ponedeljek dobila rjavi izcedek, ki ga ponavadi dobim kakšen dan ali dva pred M. Vsak dan sem štela dneve po koledarju kdaj bi bila punkcija pa ET, da skombiniram s službo in prazniki. Pa je ni bilo in bilo in danes zjutraj je CB pokazal velik + user posted image user posted image Očitno nama je le uspelo po naravni poti in kljub temu da ima moj slab spermiogram, jaz pa malo policistične jajčnike in minimalni septum. Tako da čist srečna, čeprav še nisva čist dojela user posted image Itak sva bila sprijaznjena da greva na ICSI in kar malo odmislila živčnost pri zadnji ovaluciji. Prepričana sem da nama je pomagal FertilUp, ki ga je jemal dober mesec. Naj bi trajalo tri mesece da se sperma popravi. Tako da punce kljub slabemu spermiogramu (5mio plavalčkov pa še ti bolj počasni) ni za obupat ;) Jaz sem zadnji mesec jedla samo folno kislino.

Maja1990, mene zdravi dr. Šalamun in ko sem bila pri njej v ordinaciji je bila vedno prijazna, mi je razložila kako in kaj. Ko je videla spermiogram me je takoj dala na konzilij, čeprav tud jaz nisem bla čist ok in bi se lahko še vleklo z kakšnimi preiskavami... Na UZ je nisem imela, sem imela pa ko sem še jemala Femaro eno drugo zdravnico, ki je tudi samo govorila sestri kaj vidi. no na koncu mi je pa le rekla da naj se imava z mojim v naslednjih dneh še posebno rada user posted image UZ se mi je vedno zdel (sem hodila že lansko leto tja zaradi drugih težav) zelo neoseben in kot po tekočem traku. Je bila pa vedno če si imel še kakšno vprašanje na razpolago sestra, ki ti je še kaj bolj podrobno razložila in potolažila. Si pa ne predstavljam sebe kako bi bilo če bi mi na UZ na tak način rekli da imam 2, mogoče 3 zarodke user posted image

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 912
14.12.2014 10:18:01   
1aneja1
Same dobre novice!!! user posted image user posted image user posted image

Bravo bikca in misa30 - ve ste res lahko za upanje vsem; da lahko uspe tudi naravno čeprav so slabi izvidi, in da lahko uspe tudi z eno samo celico.
Zelo vesela za vaju in lepo ter brezskrbno nosečnost vama želim!!

(odgovor članu misa30)
Neposredna povezava do sporočila: 913
14.12.2014 12:33:46   
njelci
Bravo Bikca in Miša30 user posted image user posted image user posted image
Fullll vesela za vaju in vajine +
Mi pa se vedno čakamo da mine teh 14 dni, da vidimo če smo bili uspešni. Drugace se počutim super, nobenih sprememb.
Valy25 težko ti obljubim, da bom zdržala, do ponedeljka 22.12. za test, sej veš kako je vsak dan več kot je "potrebno"čakati je težko čakati. user posted image
Tisto, ki si napisala, kaj naj bi se dogajalo v nas.. a to pomeni, da naj bi test dejansko pokazal že deveti dan od transferja? Malo sem zmedena, a se šteje dneve od punkcije ali od transferja?
jaz sem imela transfer že tretji dan, test naj bi delala 14 dni kasneje...a tiste ki imate transfer 5 dan delate test 12 dan al lih tako 14 dan od transferja?

Lepo nedeljo vsem...

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 914
14.12.2014 14:41:22   
valy25
Tooo, Bikca! user posted image user posted image Že veš kdaj imaš UZ? user posted image

Miša30 čestitke!!!! user posted image Joj, to pa mora biti čudovito presenečenje, da tik pred postopkom doma rata. Prav nepojmljivo, res. user posted image user posted image user posted image

Njelci, po te razpredelnici naj bi test prav pokazal 9 dni po ET-ju na peti dan in 11 dni po ET-ju na tretji dan. Odločila sem se, da ga bom naredila v ponedeljek, ko bo 11dni od ET-ja in 16dni od punkcije. To bi že ziher mogel pravilno pokazati... Ti pa za vikend, kajne? user posted image

(odgovor članu njelci)
Neposredna povezava do sporočila: 915
14.12.2014 15:16:53   
1aneja1
Njelci, kakor jaz vem, lahko delaš test 14 dni po punkciji. Se pravi, če je transfer 5.dan, je to 9 dni po transferju, če je 3.dan pa 11 dni po transferju.
Ampak to je najbolj zgodaj ko bi že lahko kaj pokazalo, tako da najbolj ziher ni.
Sem pa jaz tako naredila in mi je pokazalo črtico, sicer zelo rahlo, ampak user posted image je user posted image user posted image

Držim pesti za vaju! Kako se pa kaj počutita?

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 916
14.12.2014 19:12:05   
1aneja1
Maja1990 , sem prebrala tvoj blog... res zanimivo za pokukat, sploh ko sem sama šla čez podobno zgodbo, se kar hitro poistovetim s tvojimi besedami.
(btw, tudi jaz nisem nikomur povedala da grem na IVF - niti staršem, čeprav se super razumemo. Pa to nima veze s tem, imam isti razlog kot ti - mi je bilo veliko lažje, da me ni nihče nič spraševal: kako se počutim, če je uspelo itd. itd. čeprav vem, da bi hoteli samo dobro user posted image ampak moti pa vseeno).

V bistvu sem ti hotela samo to povedat, da zdaj ko sem razmišljala za nazaj - so tudi meni prvi dan napisali mislim da 4 ali 5 foliklov na tisti list (ja res ti noben nič točno ne pove tam na UZ-ju) - pa še manjši so bili kot tvoji (10-11 mm), na koncu so mi pa spunktirali 14 celic (pa mislim, da je bilo foliklov celo več). Tako da tisto tam najbrž res še nič ne pomeni (razen če ti direkt rečejo da so samo 3-je), lahko da pač izmerijo največje.

Kakorkoli že, skupaj z ostalimi navijam zate! Razmišljaj čimbolj pozitivno, to sigurno vsaj malo pomaga! user posted image

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 917
14.12.2014 19:35:55   
Bikca
misa30 čestitke, zgodil se ti je najboljši možen scenarij.

Valy, Rešu sem poslala samo sms, pa ni odgovoril. Jutri pa pokličem v ambulanto za datum. Na transferju mi je rekel, da bi bil UZ zadnji teden v decembru ali pa prvi teden v januarju.

Njelci, meni je test pokazal pozitiven rezultat 14 dni od punkcije.

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 918
14.12.2014 19:36:00   
chocolatecake
Miša 30 kako zelo lepo, skoraj, kot pravljica se sliši! Iskrene čestitke in lepo in zdravo nosečnost ter pridnegauser posted image ti želim.user posted image
Kaj bi dala, da tudi mene preseneti kaj takega....

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 919
14.12.2014 20:02:40   
Stars619
Ja bravo punce!!!!!! To pa so res ene lepe, prekrasne novice za ta praznični december, ki sicer zunaj ni prav nič praznični! Čestitke, jooooooj, kako lepo!!!! Res!!!! user posted image user posted image Da bo še nosečnost tako lepa...

Ja, ti UZ so res kot en tekoči trak, jaz sem jih v prvem postopku imela kar nekaj, gre predvsem za narekovanje zdravnika sestri. Ampak ko pa kaj vprašaš, pa vse lepo razložijo. Vsaj pri nas. Včasih me tudi preveč pričakujemo, smo čustveno občutljive, nam se sam postopek ne zdi kar nekaj (tako, kot njim) in vstopimo v ordinacijo tihe, prestrašene, čakamo na informacije in pričakujemo, da se bodo ginekologinje prelevile v mamice, ki nas bodo nežno in z lepi objasnili pospremile v nadaljevanje postopka...a temu ni tako!user posted image Same moramo biti močne in odločne in vprašat VSE, kar nas zanima! Nobene ne bodo vrgli iz ordinacije, če bo postavila kakšno vprašanje...

Mi pa smo danes že 55.dan brez M! Groza... user posted image sem vprašala, kaj naj naredim, pa so mi rekli, naj počakam do 22.12., naredim test, potem pa začnem z Dabrostonom, da dobim M nekje za novo leto in lahko pričnem s KT. Še prej pa se moram z možem dol vsest in dokončno dogovorit ali še greva v postopek ali ne...joj, joj...user posted image

Lepo bodite vse...

Neposredna povezava do sporočila: 920
14.12.2014 20:03:25   
Anem
Čestitke punce! Koliko lepih novic!!! Waauuuu user posted image

Glede odnosa osebja na gklj pa imam jaz same dobre izkušnje. Sem pa pocajtala da Salamunova ne komunicira kej prevec z pacientkam ja. Meni je ona hotla prekinit postopek, ker je malo povrsno gledala.

No pri meni je danes 5.dan po et, očitno bom zbolela ker me že dva dni glava boli in kašljam ko zmesana. Ampak drugace me pa še od punkcije se kar boli, tako da razen tega, ni nič drugačnega pri meni

Neposredna povezava do sporočila: 921
14.12.2014 21:25:53   
Maja1990
Misa30, čestitke! To pa je res najlepše presenečenje, kar ga lahko človek doživi! user posted image Srčno upam, da gre vse super in da boš imela čudovito nosečnost! Jaz sem tudi imela malo upanja, da nama je tik pred postopkom ratalo, ko mi je zamujala več kot teden dni, ampak je potem le prišla. Pri nama je tudi zelo slab spermiogram, število sicer zadovoljivo (okoli 17 mio), ampak praktično negibljivi in nepravilnih oblik. Je pa moj zdaj na jodu že skoraj mesec dni (ker nama je ena gospa predlagala, da naj ga jemlje zaradi počasne ščitnice - sumi, da so zato tudi plavalci zelo slabi), tako da bomo videli zdaj na dan D, kakšna bo kvaliteta (baje povedo po oddaji) Jaz sem si tudi hormone/ščitnico uredila z jodom, tako da srčno upam, da si bo tudi on. :)

Drugače pa ni bil moj namen predstavit dr. Šalamun kot slabo ginekologinjo, ampak pač meni osebno (še posebej kot medicinski sestri) gre to zelo na živce - vedno so zdravniki tisti, ki nič dosti ne povejo, potem so pa sestre vir informacij. Naloga zdravnikov ni samo postavljanje diagnoz in pisanje napotnic/receptov, še posebej na tako občutljivem področju kot je OBMP. Meni je recimo dr. Banova top, top ginekologinja, pa je morda tudi kakšni na UZ-ju, delovala brezosebno, ne vem...

1aneja1, hvala ti! Ja, saj so me že punce spodbujale, da na prvem UZ-ju, tudi one niso imele veliko foliklov, na drugem pa že precej, tako sem malo bolj pozitivna. Kaj pa je bilo pri vaju problem? Koliko celic se vama je oplodilo? :) In ja, tudi jaz nobenemu nisem hotela povedat samo zato, da me ne bi spraševali in skupaj z mano čakali na + oz - , bom že sama dovolj obremenjena s tem.

Stars619, madona te pa matra tale M... jaz se spomnim, da me je tako hecala samo ko sem šla dol s KT, sem imela tudi takšne cikluse. Imam pa sestrično zdaj v podobnem položaju - ji M zamuja že 3 tedne, testi so pa negativni. Sem ji svetovala naj gre čim prej h ginekologu...

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 922
14.12.2014 21:55:16   
1aneja1
Tudi pri nama je problem spermiogram, ampak samo število, ostalo je v redu.

Meni so še na 4. UZ-ju napisali mislim da 4 folikle v vsakem jajčniku, tako da me je na punkciji skoraj kap, ko jih je bilo kar naenkrat tako veliko.

Od 14 celic se jih je 7 oplodilo, od tega sta se razvili dve bolj slabi blastocisti (ostalo morule) in so mi kar obe vstavili. Prijela se je pa ena user posted image .
Tako da meni so šla pričakovanja malo gor-dol ves čas... najprej se mi je po UZ-jih zdelo, da sm nekako povprečno odreagirala, potem sem bila po punkciji in 14 celicah vsa vesela (že računala na en kup zamrznjenčkov). In sem se na transferju malo prizemljila...
Zna bit najbrž kaj tudi na tem, da če je manj celic so bolj kvalitetne, kaj pa vem.

Vendar bolj ko berem različne zgodbe vseh nas, vidim, da ni nobenega pravila... ene z malo celicami, druge z ogromno, pri nekaterih vse super kaže in na koncu ni nič, pri drugih pa čisto obratno. No koncu res rabiš tisto eno pravo celico in to je to.

(odgovor članu Maja1990)
Neposredna povezava do sporočila: 923
14.12.2014 22:24:57   
Adelle
Cestitke vsem novim noseckam, vse najlepse vam zelim.

Pri meni je danes dan za jok, dan k ti vse dol pade, k ti je vseen za vse, k se jokas k dez za nic pa za vse. Ja, menstro sm dobila pa sm nikakva. Razmisljam o zivljenju, o tem da mogoce nikoli ne bom obcutila nosecnost, da mogoce nikoli ne bom mama, da mogoce nikoli ne bom imela otroka ki si ga tako dolgo in ogromno zelim. Pa se hocem sprijaznit s tem, ampak mi ne gre...ne vidim potem v cem je smisel zivljenja... pa se pol kregam z mojim k pravi da sva sam midva pomembna...pa a sva res se vprasam? Razmisljam za nazaj, o preteklih 5 let, kaj sm dozivela, kaj sva dala cez...ne vem ce bi lahko se prav dolgo zdrzala to agonijo.. prevec me je vse skupi zresnilo, premal uzivam v zivljenju, premal se smejem, premal....... vse se mi ze vrti okrog tega da nimam otroka...pa vem da ni prav, a ne znam drugace...

Punce, oprostite ker vam morim zdej ko se veselite svojih pluskov. Vsaki posebi privoscim, zaslizile ste si. Ampak sm mogla to dat iz sebe....mogoce na napacnem mestu, ne vem... ne pricakujem nic kot odgovor, sam monolog sm napisala....

Lahko noc...

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 924
14.12.2014 22:50:48   
Anem
Adele takšno razmišljanje sem imela tudi jaz nekaj let... verjami da te čaka otrocek, samo vprašanje časa je kdaj. Vem kako se počutiš, razumem tvojo stisko vendar v da boš imela spoznati materinstvo! Verjami v to in zgodilo se bo!

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?