Maja1990
|
Misa30, čestitke! To pa je res najlepše presenečenje, kar ga lahko človek doživi! Srčno upam, da gre vse super in da boš imela čudovito nosečnost! Jaz sem tudi imela malo upanja, da nama je tik pred postopkom ratalo, ko mi je zamujala več kot teden dni, ampak je potem le prišla. Pri nama je tudi zelo slab spermiogram, število sicer zadovoljivo (okoli 17 mio), ampak praktično negibljivi in nepravilnih oblik. Je pa moj zdaj na jodu že skoraj mesec dni (ker nama je ena gospa predlagala, da naj ga jemlje zaradi počasne ščitnice - sumi, da so zato tudi plavalci zelo slabi), tako da bomo videli zdaj na dan D, kakšna bo kvaliteta (baje povedo po oddaji) Jaz sem si tudi hormone/ščitnico uredila z jodom, tako da srčno upam, da si bo tudi on. :) Drugače pa ni bil moj namen predstavit dr. Šalamun kot slabo ginekologinjo, ampak pač meni osebno (še posebej kot medicinski sestri) gre to zelo na živce - vedno so zdravniki tisti, ki nič dosti ne povejo, potem so pa sestre vir informacij. Naloga zdravnikov ni samo postavljanje diagnoz in pisanje napotnic/receptov, še posebej na tako občutljivem področju kot je OBMP. Meni je recimo dr. Banova top, top ginekologinja, pa je morda tudi kakšni na UZ-ju, delovala brezosebno, ne vem... 1aneja1, hvala ti! Ja, saj so me že punce spodbujale, da na prvem UZ-ju, tudi one niso imele veliko foliklov, na drugem pa že precej, tako sem malo bolj pozitivna. Kaj pa je bilo pri vaju problem? Koliko celic se vama je oplodilo? :) In ja, tudi jaz nobenemu nisem hotela povedat samo zato, da me ne bi spraševali in skupaj z mano čakali na + oz - , bom že sama dovolj obremenjena s tem. Stars619, madona te pa matra tale M... jaz se spomnim, da me je tako hecala samo ko sem šla dol s KT, sem imela tudi takšne cikluse. Imam pa sestrično zdaj v podobnem položaju - ji M zamuja že 3 tedne, testi so pa negativni. Sem ji svetovala naj gre čim prej h ginekologu...
|