Stars619
|
Joj, Aleda, res mi je žal, ko berem te tvoje poste. Hvala bogu imaš eno najlepših toležb doma, to je tvoj sonček, ki ga marsikatera še nima. Morda te ta misel trenutno ne tolaži, pa vendar sem prepričana, da je lažje...vsem nam, ki smo že postale mamice!!!! Hm, težko je, ko enkrat potrošiš vse postopke in postaneš samoplačnik...verjetno moraš res premisliti, kam iti, na koga se obrniti, kaj bi naredil še prej. Jaz ti priporočam, da stopiš do svoje G in prosiš za napotnice. Po moje to ni noben problem...za genetiko ti lahko da, če se ti je to sedaj že drugič ponovilo, vendar po moje ni problem v tem, ker če si enkrat že zanosila in donosila, pa je vse ok....No, kakorkoli, največ informacij pričakuj od nje/njega. Če pa nisi zadovoljna pa čimprej menjaj!!! Ne oklevaj!!! Jaz sedaj pričakujem drugo po postopku in odkrito povedano sem čisto ven padla...nekako nimam več velike želje po drugem otroku. Najraje bi odnehala, a kljub temu oklevam. Definitivno midva ne bova šla v plačniške zadeve (torej imava še samo tri poskuse), pa ne zato, da si ne bi mogla privoščiti, ampak ker se mi zdi, da potem že tako mora biti, da smo sami trije. (Že zdaj me prevzema ta občutek - zelo močno - nič nam ne manjka, uživamo in se imamo neverjetno lepo, zdravi smo - to je to!!!)... Drugi teden bo prišla pošta in se bo treba odločit, ali spet v boj ali ne...hm...
|