ancibanci
|
Ojla punce, Tudi jaz se vam pridružujem, PDP sicer še ni čisto jasen, je pa nekje med 30.5. in 4.6. Jaz stavim na 2.6. :) Sva že bila v petek na 1. pregledu in videla malo pikico, slišala srčka ... Lep občutek :) Tole je moja druga nosečnost, doma imam navihano 2,5 letnico, poooolno energije, ki je pa jaz zadnji mesec nimam od kje vzeti!? :) Res sem od prvega tedna vedela, da sem noseča. Utrujena, napihnjen trebuh, hlače že komaj zapnem, vse me nekaj tišči. Opazil sicer še nihče ni, ampak bom težko še dolgo skrivala. Mislim, da bova ta vikend povedala obema družinama, nisva pa še čisto dorekla, kako. Mogoče bova najini malčici povedala v soboto zjutraj in čakala, da pove vsem naokrog :) Bojim se edino tega, da bodo potem res vedeli VSI, še sosedje, cel vrtec in celo v trgovini. Drugače mi je pa noro slabo, cele dneve, tudi ponoči, če se slučajno zbudim. Zelo mi paše sveže stisnjen pesino-jabolčni sok in mandarine, vse ostalo pa grizljam bolj zato, ker mi malo odleže, ne toliko zato, ker mi ful paše. Zredila sem se pa vseeno že za kakšen kilogram :/ Telovadim doma, premalokrat si privoščim kakšno daljšo hojo, ker so sprehodi bolj prilagojeni tamali. Ampak sem se odločila, da si to pač moram vzeti parkrat na teden, ker mi manjka. Toliko zaenkrat, sem vesela, da ste tukaj, ker končno lahko nekomu povem, kako mi je :) LP
|