maja2014
|
Zdravo, nosečke jagodka, žal mi je. Naj ti bosta tvoja dva sončka v veliko oporo. Želim ti, da čimprej ponovno zagledaš plusek. Ooo, vidim, da nisem edina, ki ima tako napihnjen trebuh Ne morem ga več skriti...dojke, ja, so tudi napete, boleče, v križu me boli, jajčniki špikajo, maternica,...mozoljev imam pa toliko, da ni za verjet Še v puberteti ne vem, če jih je bilo toliko ZELIŠČNI ČAJI-ja, tudi jaz sem ena izmed tistih, ki sem jih redno pila pred nosečnostjo. Nabiramo vsako leto, in takoj ko sem zanosila, sem vzela knjige v roke in pogledala. Torej. LAHKO se pije: KOPRIVO, REGRAT, ŠPARGLJE, SADNE ČAJE-torej predvidevam samo, da tudi šipek. Vse ostalo se ne sme. Velja pravilo: BOLJ, KO JE ZELIŠČE ZDRAVILNO, MANJ JE PRIMERNO ZA NOSEČNICE. Koprivo se definitivno lahko pije, je zelo priporočljiva zaradi železa Ostala zelišča, katera uporabljamo tudi kot začimbe (brinove jagode, timijan, origano, itd.) uporabljamo v hrani takoalitako v manjših količinah in se jih lahko uživa. Ne pa kot čaje. Prehrana: jaz pojem zjutraj konkreten zajtrk, spijem 2 dcl sveže iztisnjenega pomarančnega soka, ki mi taaaako paše Kosilo gledam, da je pač domača zelenjava, divjačinsko meso, ker ima dejansko več železa kot ostalo meso, in vsebuje veliko več ostalih hranilnih snovi, glede na to, da ni bilan"futrana" žival, ribe obvezno enkrat na teden...veliko vode, in predvsem Donat, Donat, Donat Zadnjih nekaj dni imam slabosti, sicer brez bruhanja, in mi tako paše Donat. Tablete-ene in edine tablete, ki jih zaužijem, so tiste za folno kislino. Ker s hrano pač ne vnesemo zadosti le-te v tole. Ostalo pa ni šans. Marketinške poteze. Te kemikalije ne bom vnašala v telo. Se da na naraven način. Donat, vsaj pri meni, učinkovito omili slabost. Ja, jaz sem tudi taaaaaako utrujena...Navali energije, ko spucam celo stanovanje, se učim, potem pa samo dol padem
|