PozitivnaEnergija
|
Ja ni luštno, ko ti G reče, veste prvih 12 tednov je na vse ali nič...Sem se počutila zelo nemočno takrat. Ampak morem priznati da mi je poletna pavzica zelo pomagala, da sem sedaj veliko bolj sproščena in razmišlam samo o pozitivi in pa to da seveda dočakam bitje srčka ;) Še preden sem danes delala test, sem imela tak občutek kot nazadnje, da je uspelo. Poleg tega se mi je pa že cel teden vsake toliko vrtelo in določena hrana mi je začela smrdet, ki jo sicer obožujem ;) Sem ena tistih srečk, ki slabosti nima, vsaj v prvo jih ni bilo, pa tudi sedaj jih ni. Glede folne pa, jaz jemljem Elevit, in zaenkrat nimam nobenih problemov, razen tega da sem imela par dni zelo temno blato, ampak sem potem ugotovila da je to zaradi vsebnosti železa. Drugače pa tudi midva nameravava družini povedati šele po 12 tednu, ker sva v prvo zelo zgodaj povedala, ker so itak opazili da je nekaj čudno, pa so bili potem vsi v precej slabšem stanju kot jaz naprimer po SS. Za mano je pol kasneje prišlo. Sicer ne dvomim v to, da me bo mami takoj pogruntala ;) me predobro pozna. Bom pa povedala določenim sodelavkam, ravno zaradi narave dela in nadomeščanj - so že v prvo zadržale zase tako da ni panike. Zanima me, tiste ki niste prvič noseče in že imate otročke, katerim športom se odpovedati med nosečnostjo in pa kako je kaj s spolnim življenjem?? Dogaja se mi, da pač proti večeru čutim tako rahlo špikanje po jajčnikih, mislim da ni nič hujšega, ravno toliko da vem da se nekaj dogaja, ni moteče, ampak nisem sigurna koliko lahko spolni odnosi kaj zašuštrajo v prvem trimesečju?? Itak vem G pravi, da ne morš nikakor vplivat na karkoli, ampak včasih se zgodi, da ti jih prepovedo, meni so jih zaradi izcedka naprimer v prvo. Če ima katera kakšno izkušnjo, bo dobrodošla. ;)
|