RE: Junij 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Dgirl -> RE: Junij 2015 (2.12.2014 18:26:16)

Ti kar misli pozitivno. To veliko pripomore. Verjetno te skrbi. S starostjo se bolj obremenjujemo. Je pa neprijetno ker si to ne moremo dopovedati in tako potem misliti. Tudi Js imam take probleme.

simar -> RE: Junij 2015 (2.12.2014 18:28:20)

[sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif],no pa še tukaj se javljam zelo presrečna,kajti opravila sem nuhalno,vse ok,dete pa živahno da je le kaj,še kar kipim od sreče,odvalil se je velik kamen od srca,zdaj pa upam da se v popolnosti posvetim in uživam nosečnost in neham mislit na morebitne težave,tako sem se odločila[sm=jezicek.gif],upsam da uspe

soncica8 -> RE: Junij 2015 (2.12.2014 18:43:34)

Punce spet se malo javljam. Drugače redno na hitro preberem kaj se dogaja in kaj je novega, ampak nikoli si ne vzamem časa, da bi kaj napisala [sm=smiley1.gif]

Čveka84 tudi jaz mislim, da te meritve popolnoma ustrezajo. Pozitivno dalje in bo vse lažje.

Dgirl jaz več ne vrjamem nobenemu tednu kdaj bi naj ta slabost šla. Jaz kr mislim, da ni nekega pravila..očitno [sm=bad.gif] Sem kr jezna. Sama sem tik pred 15t in slabosti se še kr pojavlajo, včeraj zopet s konkretnim bruhanjem. In od vsega tega, ko bruham in mi je slabo me še začne grozno bolet glava. Glavoboli so zadnjih 14dni kr pogosti, je pa res, da če uspem malo poležat in zadremat, minejo. Hvala bogu ta slabost ni več skozi prisotna, ampak par dni ja, potem par dni ne. Je pa pri meni vsaj tista grozna utrujenost izginla, tako da kljub temu, da me slabosti in to zdela imam več energije kot sem jo imela.

Dan po NS me je grozno bolelo v spodnjem delu trebuha, predvsem ko sem vstala, tako, da se sploh nisem mogla prav vzravnat. Bolelo me je že, ko je izvajala NS saj je kr močno pritiskala. Tako, da ne vem, če je to bilo res od pritiska sonde od NS in sem tak občutljiva ali kaj je bilo. Naslednji dan je bilo dosti bolje, potem pa vse normalno. Je pa bil občutek, ko da bi imela tako grozno poln mehur, da bi me že bolelo in tudi, ko sem šla na stranišče in da sem recimo pritisnila je bila bolečina kr močna. Sem že mislila, da sem fasala kakšno vnetje mehurja. Ampak sedaj je vse vredu [sm=smiley1.gif]

Kaj me trenutno najbolj muči? Da ne vem spola...joooj. Saj vem, da to iz NS tako in tako bolje, da ne poslušaš in se zanašaš, ampak vseeno [sm=smiley36.gif] Že od NS razmišljam kako bom nahecala ginekologinjo, da pogleda, če kaj vidi [sm=jezicek.gif] Na NS je rekla, da ko imam naslednji pregled pri G bo ravno najbolj idealni čas, da mi napove spol, če se seveda ne bo skrival. Upam, da mi uspe in ne bom rabila kje čakati do januarja na morfologijo [sm=jezicek.gif]

Kako ste ostale? Zdaj že tako polne energije in super, da nimate časa za nas? [sm=jezicek.gif] Pogrešam Grancereale in bibo88 [sm=smiley1.gif]

Dgirl -> RE: Junij 2015 (2.12.2014 18:52:07)

Oooo soncica8 ne mi to govort. Js čakam 12.teden ker takrat mi ne bo več slabo. Meni ponavadi bruhanje malo odleze. Je pa problem do takrat ko mi je tooook slabo. Koliko časa je pa trajala nuhalna? A tok pritiska? Kok je bil pa tvoj pikc velk?

soncica8 -> RE: Junij 2015 (2.12.2014 19:23:24)

Dgirl jaz mislim, da je to odvisno od vsake posameznice. Saj res drži, da tak okol 12t mine stalna, kot pravim meni več ni slabo skozi, ampak še skozi pride in vstraja kaki 2-3 dni in je nekaj dni ni in zopet. Je pa res, da vsaki dan ko je ni je boljše kot pa da vstraja skozi in sploh ne mine. Meni zdaj recimo pogosto je zjutraj in čez dan kr OK, pač čutim, da mi ni čisto vredu, ampak nič groznega, proti večeru pa se konkretno ojača in je skor zagotovo bruham. Po bruhanju je tudi meni nekoliko olajšanje. Prej pa je res vstrajala slabost celi dan in že zjutaj kak sem odprla oči sem morala prvo letet bruhat. Ampak, ko si tak želiš, da že čisto gre in se še kr pojavi. Ampak saj v resnici se s slabostjo, ki je bila prej se ne more primerjat. Sem že razmišljala, da glede na to, da se pojavi popoldan in da ne vsak dan mi mogoče kaj ne odgovarja kaj jem. Moram mogoče biti bolj pozorna.

UZ mi je delala dobrih 30min. Jaz sem imela prvič UZ preko trebuha tako, da ne vem kako je drugače, ampak mene je kr bolelo. Me je pa že v naprej opozorila, da bo morala bolj pritiskati, ker je pač otroček še precej nizko in majhen in da bolje vidi bolj pritisne. Ne vem, mogoče sem jaz tako občutljiva pri tem. Pikec pa je bil velik 5,7cm, noseča 12t3d je rekla, da je po teh meritvah 2dni manjši kot pride po menstruaciji, ampak je že na potrditvenem UZ bil natanko 2 dni manjši kot bi naj bil po M, tako, da je rekla, da je tako majhna razlika da PDP ostane po M.

vrtnica000 -> RE: Junij 2015 (2.12.2014 19:39:23)

jaz sem imela srečo in se je slabost nehala pri dobih 10t. eni kolegici je bilo slabo do 5.meseca, drugi pa do 7.meseca. smo si različne...

tan3ita -> RE: Junij 2015 (3.12.2014 9:54:29)

Pozdravljene!

Da se vam tudi jaz malo javim po dolgem času. Nikoli ni bilo časa, da bi vam kaj napisala, sem pa vas lepo prebirala. [sm=smiley1.gif]

Moj PDP se je premaknil na 1.7.2015, ampak bi ostala kar pri vas. Če lahko?
Rjavi izcedki so se ustavili komaj prejšni teden, tako da sem bila kar vsak teden pri ginekologinji, da je spremljala, če je vse super. Pikica je vredu, srček utripa. Včeraj na pregledu dobila prečudovito 3D slikico in se že lepo vidi nosek, rokice, nogice.... sem bila čist v nebesih in raznežena. Sploh ne morem verjet, da se vse to vidi pri 10t, in velikosti 30,1 mm.

Tudi mene zanima kaj nosim pod srcem. Pomembno mi je, da je otrok zdrav, ampak radovednost pač. [sm=smiley1.gif] NS imam 19.12. in bom kar vprašala, če mogoče kaj vidi med nogicami. [sm=smiley36.gif]
Takrat bom v 13t.

Dgirl- berem, da še imaš vedno slabosti. Si prav mislim kako ti je hudo. Jaz sem jih imela 3-4 tedene in sem mislila, da bom umrla. Bruhala sicer nisem in slabosti so bile prisotne bolj zvečer. Upam in držim pesti, da ti slabosti kmalu minejo.

Se ne spomnim, če ste kaj govorile o vozičkih. Vem, da še je prehitro ampak vseeno. [sm=smiley1.gif] Imate že katerega v mislih?
Pri prvem smo imeli Jaguar Car - in nisem bila čist nič zadovoljna glede uporabnosti.

Sožalje tistim, ki ste izgubile male pikice. [sm=smiley19.gif]

Mee na -> RE: Junij 2015 (3.12.2014 10:08:49)

Ajeta si sprasevala za dodaten pregled poleg NS. jaz sem dobila izvid se iz DHT in se je tveganje dosti zmanjsalo. vseeno sem dala danes kri za NIFTY test. tako sva se z mojim odlocila, glede na to, da naju ze leta lovijo in bova verjetno ostala pri enem otroku. za tega si ne zelim da bi imel kromosomsko napako. to, da zivimo v casu, ko je mogoce te napake ugotoviti, stejem za prednost in sva jo uporabila. velik faktor so tudi finance. midva s temi zaenkrat nimava tezav, zelim pa, da bi ceno se malo bolj priblizali vsem nosecnicam.

trebuscek raste, me ze ornk srbi pod popkom, razmisljam da bi si kupila neko naravno olje, ga zmesala z navadno kremo in zacela uporabljati proti strijam. ve se ze kaj mazete?
slabosti pa skoraj ni vec, edino par dni nazaj sem ponoci bruhala, po tem ko sem sla lulat [sm=smiley29.gif]
danes zacenjam 15. teden [sm=bravo.gif]. naslednji pregled bo v ponedeljek.

vozicek pa bo verjetno od 4moms.

kje je pa maja2014, zacetnica teme junijke?

DB85 -> RE: Junij 2015 (3.12.2014 14:08:50)

Pozdravljene!
Jaz si trebušček že mažem in sicer z Eucerinovim oljem. Imam pa sedaj tudi na hrbtu zelo suho kožo. Mi moj vsak večer namaže hrbet[sm=smiley1.gif].Drugače pa še vedno čakam na rezultate od BHR in upam na najboljše[sm=smiley1.gif]. Mee na kakšen pa si imela rezultat na nuhalni?
Jaz sem tudi že malo gledala vozičke, samo je toliko tega, da sploh ne vem kaj naj gledam, na kaj naj bom pozorna,itd...! Nama je obema zelo več Stokke Xplory.

Bodite lepo in se beremo!

nastjacuk -> RE: Junij 2015 (4.12.2014 8:47:59)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PDP, nick, število user posted image , število user posted image doma, spol user posted image

30.5.
orto2, 3user posted image 2user posted image ,user posted image

ancy69, 3user posted image ,1user posted image ,user posted image

1.6.
rdeča pesa, 2user posted image ,user posted image

wish87, 2user posted image 1user posted image ,user posted image

D885

2.6.
ancibanci, 2user posted image ,1user posted image , user posted image

4.6.
Grancereale, 1user posted image ,0 user posted image , user posted image

soncica8, user posted image

Mee na, 2user posted image , 0 user posted image user posted image

tejpet, user posted image

5.6.
Voltera, user posted image

6.6.
jabuk, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image

Banana86, 1user posted image ,user posted image

7.6.
tjasyka, 1user posted image ,user posted image

8.6.
maja2014, 2user posted image 1user posted image ,user posted image

9.6.

Anči banci, 1user posted image 0user posted image ,user posted image

11.6.
happy_bump, 0user posted image ,user posted image

ŠkratekM, 1user posted image , 0 user posted image user posted image

mi_tri, 1 user posted image user posted image

Simar,user posted image

12.6.
čmručk,user posted image

vrtnica000, 2user posted image , 1 user posted image user posted image

Nitkica11, 3user posted image , 2 user posted image user posted image

Ajeta,..
15.6.
onjea, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image

Kalli, 2user posted image , 0 user posted image user posted image

tinchk

16.6.
pikapolonica19, user posted image

17.6.
Sovicaa, user posted image

21.6.
Tamara*Neja, 2, user posted image

23.6.

nastjacuk 6[sm=nosecka.gif],1[sm=duda.gif],2[sm=modricrtici.gif],1[sm=darilo.gif]

24.6.
LILI/NIK, 2user posted image ,user posted image

PozitivnaEnergija ,user posted image

25.6.

Dgirl, 2user posted image 0user posted image ,user posted image

nosečka junij, 2user posted image 0user posted image ,user posted image

26.6.
Biba88 2[sm=nosecka.gif],1[sm=duda.gif],[sm=darilo.gif]

27.6.
Orionlady
28.6.
biba88, 2user posted image 1user posted image ,user posted image

Čveka84, 2user posted image , 1 user posted image user posted image

29.6.
tan3ita, 3user posted image , 1 user posted image user posted image

*mommy to be*, 2user posted image , 1 user posted image user posted image

1.april, 2user posted image , 1 user posted image user posted image

X.6.
SemSonce, 1user posted image 0user posted image ,user posted image

nanyka5, user posted image

JagodaMb, user posted image

Ajeta, 1user posted image 0user posted image ,user posted image

Orionlady, user posted image

SKUPAJ NAS JE: 45

PRIČAKUJEMO:
user posted image
user posted image
45 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

nastjacuk -> RE: Junij 2015 (4.12.2014 8:49:22)

Seznamček je popravljen ampak ne tako kot bi moral biti. Je videti,da že dolgo nisem tega delala.

Čveka84 -> RE: Junij 2015 (4.12.2014 16:56:34)

Seznam je pa zdaj res nepregleden. [sm=smiley13.gif] Mislim, da bi ga morala urejati tista, ki ga je ustvarila.

ancy69 -> RE: Junij 2015 (4.12.2014 17:12:16)

Seznamcek je urejala Dgirl in je rekla da ga lahko katera uredi ker se slabo pocuti. Jo bomo pocakale da bo bolje :)

Čveka84 -> RE: Junij 2015 (4.12.2014 17:22:27)

Ja, razumem. Samo to zdaj ni podobno seznamčku. Res ne. [sm=smiley13.gif] Bomo počakali, da bo tako kot mora biti.

soncica8 -> RE: Junij 2015 (4.12.2014 18:48:47)

JUNIJKE 2015

PDP, nick, število [sm=nosecka.gif] , število [sm=duda.gif] doma, spol [sm=duda.gif]

30.5.

orto2, 3 [sm=nosecka.gif] 2 [sm=duda.gif] , [sm=darilo.gif]

ancy69, 3 [sm=nosecka.gif] ,1 [sm=duda.gif] , [sm=darilo.gif]

1.6.

rdeča pesa, 2 [sm=nosecka.gif] , [sm=darilo.gif]

wish87, 2 [sm=nosecka.gif] 1 [sm=duda.gif] , [sm=darilo.gif]

D885, [sm=darilo.gif]

2.6.
ancibanci, 2 [sm=nosecka.gif], 1 [sm=duda.gif] , [sm=darilo.gif]

4.6.
Mee na, 2 [sm=nosecka.gif] , 0 [sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]

tejpet, [sm=darilo.gif]

5.6.
Voltera, [sm=darilo.gif]

Grancereale, 1 [sm=nosecka.gif], 0 [sm=duda.gif] , [sm=darilo.gif]

soncica8, 1 [sm=nosecka.gif], [sm=darilo.gif]

6.6.
jabuk, 1 [sm=nosecka.gif] ,0 [sm=duda.gif] , [sm=darilo.gif]

Banana86, 1 [sm=nosecka.gif] , [sm=darilo.gif]

7.6.
tjasyka, 1 [sm=nosecka.gif] , [sm=darilo.gif]

8.6.
maja2014, 2 [sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif] ,[sm=darilo.gif]

9.6.

Anči banci, 1 [sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]

11.6.
happy_bump, 0 [sm=duda.gif] , [sm=darilo.gif]

ŠkratekM, 1[sm=nosecka.gif], 0 [sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]

mi_tri, 1 [sm=nosecka.gif], [sm=darilo.gif]

Simar, [sm=darilo.gif]

12.6.
čmručk, [sm=darilo.gif]

vrtnica000, 2 [sm=nosecka.gif] , 1 [sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]

Nitkica11, 3[sm=nosecka.gif] , 2 [sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]

Ajeta, [sm=darilo.gif]

15.6.
onjea, 2 [sm=nosecka.gif] , 1 [sm=duda.gif] , [sm=darilo.gif]

Kalli, 2 [sm=nosecka.gif] , 0 [sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]

tinchk, [sm=darilo.gif]

16.6.
pikapolonica19, [sm=darilo.gif]

17.6.
Sovicaa, [sm=darilo.gif]

21.6.
Tamara*Neja, 2 [sm=nosecka.gif], [sm=darilo.gif]

23.6.

nastjacuk 6 [sm=nosecka.gif] ,1 [sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]

24.6.
LILI/NIK, 2 [sm=nosecka.gif], [sm=darilo.gif]

PozitivnaEnergija, [sm=darilo.gif]

25.6.

Dgirl, 2 [sm=nosecka.gif], 0 [sm=duda.gif] , [sm=darilo.gif]

nosečka junij, 2 [sm=nosecka.gif], 0 [sm=duda.gif] , [sm=darilo.gif]

26.6.
Biba88 2 [sm=nosecka.gif] ,1 [sm=duda.gif] , [sm=darilo.gif]

27.6.
Orionlady, [sm=darilo.gif]

28.6.
biba88, 2 [sm=nosecka.gif], 1 [sm=duda.gif] , [sm=darilo.gif]

Čveka84, 2[sm=nosecka.gif] , 1 [sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]

29.6.
tan3ita, 3 [sm=nosecka.gif] , 1 [sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]

*mommy to be*, 2 [sm=nosecka.gif] , 1 [sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]

1.april, 2 [sm=nosecka.gif] , 1 [sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]

X.6.
SemSonce, 1 [sm=nosecka.gif], 0 [sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]

nanyka5, [sm=darilo.gif]

JagodaMb, [sm=darilo.gif]

Ajeta, 1 [sm=nosecka.gif], 0 [sm=duda.gif] , [sm=darilo.gif]

Orionlady, [sm=darilo.gif]

SKUPAJ NAS JE: 45

PRIČAKUJEMO:
[sm=rozacrtici.gif]
[sm=modricrtici.gif]
45 [sm=darilo.gif]

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

soncica8 -> RE: Junij 2015 (4.12.2014 18:52:51)

Punce jaz sem naredila seznam. Taki mojster kot Dgirl nisem, tako, da žal napisa junijke nisem uspela spravit v takšno obliko kot ona in tudi povezave za dokumente in obrazce žal ne delujejo. Namen je bil dober [sm=smiley36.gif] Ampak je na žalost na pol spodletel [sm=jezicek.gif]

Podatke sem uporabila od nastjacuk tako, da upam, da so OK. Če še je kje pri kateri kaj za spremenit povejte in se bom potrudila, da popravim, dokler nam ga Dgirl zoper ne polepša [sm=smiley36.gif]

Pa še nekaj..Dgirl mislim, da si od vsake zaslužiš eno pivo, tako, da težav z mlekom ne bo hehe [sm=jezicek.gif] Na pol poti sem si že skoraj premislila, da ga naredim koliko dela je s tem. Ali pa sem samo jaz nekoliko nerodna, ker sem to delala prvič [sm=smiley1.gif]

rdeča pesa -> RE: Junij 2015 (4.12.2014 21:42:51)

Hvala vsem trem za seznamčke!
Ko bo katera popravljala, mi naj prosim spremrni: 3.nosečnost in 2 otročka doma.
Za spol sem pa ravno prišla na idejo, da bi ostalo presenečenje do konca. V prvo tudi nisva vprašala in nama je bilo bolj zabavno, kot v drugo, ko sva vedela.

Drugače pa se lahko pohvalim, da se počutim tako dobro, da sploh ne vem, da sem noseča :) Povsem druga pesem, kot pa še pred mesecem, ko mi je bilo še ful slabo in sem imela color medvode izcedke...

Enako želim tudi vsem vam!!!

Grancereale -> RE: Junij 2015 (4.12.2014 22:10:59)

colorja ni več [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] (sem lih iz Medvod in sem se mogla obregnit v tole, brez zamere [sm=smiley36.gif])

jaz sem super, ful se dobro počutim.. bolj malo sem tu, ker sem štor razbila svoj mobitel [sm=smiley36.gif], za računalnikom sem pa bolj malo.

V službi že uvajam punco, ki me bo zamenajala..ful dober občutek :)

V glavnem, upam da ste vse ok, tiste ki pa še niste, da boste čimprej.

P.S.- če bo kakšna v kateri trgovini opazila RDEČE POMARANČE naj mi proooooosim pove, ker se mi tolk luštajo da se mi bo zmešalo... hvala [sm=smiley36.gif]

Anči banci -> RE: Junij 2015 (5.12.2014 14:16:53)

Ojla..nism lih zasledila kje ste mele to temo sam colorja res ni vec u medvodah...bojo spar nardil sam dokumentacijo rabjo...zato use stoji...am..vidm d sm edina z 9.6 😆 kako ste drugace...js sm bla mau bolna so me mau necakci nalezl in sm bruhala k vidra 20x na dan 2 dni zdej je ok 😆[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ...😆😆 seznamck je pa oregledn zdej in ja se mau pa bomo skp vozickal [sm=bravo.gif][sm=duda.gif]

Dgirl -> RE: Junij 2015 (7.12.2014 12:04:28)

Kje ste junijke? A ste že vse brez znakov? Mene poleg vsakodnevne slabosti in bruhanja na 2 dni, mučijo še boleče vnete dlesni. Čisto vse fasem. [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Soncica8 seznam je kr zahtevna reč ja. Lepo da si ga malo posodobila.

Glede vozičkov. Js si ful želim stokka. Oblika mi je lepa pa se baje je dost trpežen.

Kako ste kaj preživele Miklavža? [sm=smiley1.gif]

soncica8 -> RE: Junij 2015 (7.12.2014 13:10:45)

Dgirl tudi jaz imam občutek, da dobim vse kar je možno. Že začela sem nosečnost z groznim prehladom in po tem dalje. Mogoče smo začele ravno v takem času, ko nam vreme in nič ni naklonjeno in v izbruhu vseh možnih bolezni in glede na to, da si v začetku bolj neodporen še hitreje kaj pobašeš. Moj imunski sistem je res zelo slab, tudi jaz imam skozi po ustih neke skule in razjede, dlesni so noro občutljive in krvavijo ful. Malo mi pomaga tantum verde za izpiranje. Mene trenutno najbolj mučijo glavoboli, je kr neprijetno.

Glede vozička, so že bile neke teme in sem izpustila oz. pozabila [sm=smiley1.gif] Tudi meni je bil Stokke vedno najlepši voziček, ko sem ga kje videla, ampak mi nikakor ni všeč držalo kako je narejeno, ni mi udobno, poleg tega je moj zelo proti niti noče slišat zanj saj se njemu zdi zelo preveč fancy, za vedno popedenane starše [sm=smiley1.gif], kar mi2 definitivno nisva, saj sva bolj preprosta in športna, posebaj on in mu ni všeč. Če priznam je tudi meni bolj mesten voziček in mi nikakor ne bi pasal v našo okolje v objemu gozdov in hribov [sm=smiley36.gif] Tako, da midva niti ne govoriva več o njem. Želiva si, da seveda na prvem mestu je varen in predvsem udoben za otroka, da je lahek se podvozje zloži na malo in tudi, da se kasneje športni del zloži čim na manjše, kar pa pri teh vozičkih, ki imajo ''jajčast'' športni del in so meni osebno najlepši (stokke, mima) ni najbolj izvedljivo. Ker rada večkrat pobegneva za par dni kam se nama zdi to zelo pomembno, ker čeprav imava veliki avto je prtljažnik kr hitro poln in ob ogromnem športnem delu bi se pojavile težave. Seveda pa bi na koncu rada tudi, da nama je všeč, ampak sva rekla, da bova prvo gledala na odubje, varnost in praktičnost in če bo potrebno pač v zakup vzela dizajn, čeprav nama ne bo najljubši. Drugače pa nama je obema zelo všeč Joolz, ki ima nama poleg čudovitega dizajna veliko pohval, ki sva jih slišala tudi nama najlepše barve kombinacije in trenutno navijava za tega, ampak seveda si morava vzeti čas in iti dejansko pogledati in sprobati različne, da se bova odločila. Zaenkrat se še samo pogovarjava saj se še ne mudi [sm=smiley1.gif]

Je pa dejstvo, da tudi, če nimaš finančnih omejitev in okrog tega ni težav, je to ogrooomno denarja. Vsaj midva sva takega mnenja. Saj konec koncev sploh ni nujno, da se bo otrok v vozičku rad vozil.

Pri nama Miklavž ni bil nič kaj posebnega. Se pa veseliva vseh prihodnjih let, ko bo pri hiši najbrž to res posebno čaroben čas, ko bova lahko opazovala najih zaklad kako se veseli [sm=smiley1.gif]

čmručk -> RE: Junij 2015 (7.12.2014 13:53:42)

Živjo mamice,
tudi jaz sem imela v tem tednu NS in pričakujemo zdravega fantka[sm=jezicek.gif]
Slabosti so minile, energije imam sedaj več, pridejo še žute minute ampak mislim, da sem ven iz ta hudga.
Še malo pa bomo že na polovici bejbe[sm=bravo.gif]

biba88 -> RE: Junij 2015 (7.12.2014 16:12:58)

hej bejbike!!!!! kako ste...po doooolegm času se vam javim...sem brez compa ker mi je padu na tla [sm=zz_banghead.gif]...to se itak sam men zgudi hahahahaha ...eni smo blaženi in nam je dan poseben talen BIT ŠTORAST..raj ne govorim jest sm mu murphy na dveh nogah [sm=jezicek.gif]

ZNAKI trebuh mam kot v 20tednu že vsi vejo in vidijo...pa lačna sem ne morem se najest (še dobro da sem prejšni teden tehtnico razbila -nesereča je bla-murphy hahahha)
pa utrujena sem pa sitna sem bogi moj dec [sm=smiley1.gif]
NOSEČA sem 11 tednov in nič dni...
ANGEL SOUND sem si kupla rabljen...iii najdla sem srčka...pomagala sem si z youtube filmčki kje iskat in kak se sliš.....najbolš je da uporabljaš losjon za ultrazvok in da iščeš zjutri na tešče (jest tk najbolj najdem).....pa ne najdem zmeri ...je ful nizko pa mami ma neki izolacije na vampku [sm=jezicek.gif]
ŠPoRT piunce kok športate in se gibate med[sm=nosecka.gif] jest vsaj 4 tedensko prehodim 4km-6km drgač pa vsaj 2km ....[sm=zmeden.gif]
OPREMA ZA BEYBIJA mi mamo že vse (dvojno) od hčerke....
VOZIČEK midva sva finančno omejena pa od tamale je bil čist nov tko da raj ne bom denar zapravljala če ni nujno.....če bi mela konkretno količino denarja kupim takoj PRIGAMI OS 4MOMS morte videt sam se zloži in sestavi...kjutttttt[sm=jezicek.gif]...bomo šli rajš na še en dopust za tak dnar aal pa pol manj [sm=smiley36.gif]

JEST KOMI ČAKAM SNEGGGGGGGG[sm=jezicek.gif]

punce bodite v cvetju in boškejte buške!!!!![sm=smiley1.gif]

rdeča pesa -> RE: Junij 2015 (7.12.2014 20:39:45)

Kateri od vas lahko pošljem zs, da me doda v fb skupino?
Drugače pa začenjam 16.teden. trebuh mi bo razneslo, me tok koža srbi... na eni fotki iz prve nosečnosti imam manjši trebuh v 22.tednu, kot ga imam zdaj! Kaj šele bo... :)
Pomoje ga bom v karjoli okoli vozila...

Ajeta -> RE: Junij 2015 (7.12.2014 23:10:32)

Ojla!

Eno vprašanje za vse - ima katera očitno več problemov z zobmi kot pred nosečnostjo?

Možno sicer, da je to zgolj naključje, da jih pred tem nisem imela... Sem morala med prazniki že k dežurni zdravnici, ki mi ni želela dati lokalne a. zaradi nosečnosti, zdaj pa me spet boli ta isti zob... :(

Drugače sem okej - brez slaosti, samo zobje ga biksajo...

Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>