soncica8 -> RE: Junij 2015 (11.12.2014 13:29:05)
|
Pozdravljene. Tudi jaz se malo javljam. Sem vredu [sm=smiley1.gif] Danes še celo ni glavobola, tudi slabosti nekaj dni ne (trkam po lesu). Dgirl, sama sem ravno danes stopila v 16t in tudi jaz še z AS vedno ne slišim nič pa, če se ne vem koliko trudim. Probam na par dni, niti ne poskušam vsak dan, ker se samo brezveze vznemirim. Tudi v navodilih piše, da je primeren komaj od 2. tromesečja, tako da niti ne zagotavljajo, da bi naj slišal prej kaj. Tudi meni je ginekologinja rekla, da se po nepotrebnem vznemirjam z iskanjem tega utripa že zdaj, ker težko najdeš in ker če najdeš se utripi slišijo bolj iz ozadja in moraš imeti glasnost na max. vse drugo tako noro glasno slišiš, da imam jaz občutek, da mi bo razneslo glavo, poleg tega imam jaz posteljco zelo nizko tako, da je rekla, da posledično se še težje in kasneje najde in tudi ona je rekla, da pred 16t vedno preverja utrip raje z vaginačnim UZ kot z doplerjem. Moje joške tudi kipijo na vse strani, ampak hvalabogu več vsaj niso boleče, samo srbijo. Trebuščka tudi jaz ne moram rečt, da ga imam ravno ne vem kakega, malo se že pozna ampak nobene grozne spremembe, razen, da je trd in da če pritisnem se že lepo čuti povečana maternica [sm=smiley1.gif] FB skupina meni ni najbolj simpatična, sicer sem zaenkrat še zmes, ampak še nikoli aktivna. Če so punce od tukaj ne vem, jih ne prepoznam oz zagotovo so vendar ne vem katera spada k kateremu vzdevku, tudi spremljam več ne ravno. Meni se zdi vse tam tako hiiitro. Ko sem videla slike trebuščkov, ki so bili že pred časom prav neverjetno veliki in brala o gibih me je kr groza, da z mano kaj ni OK [sm=smiley1.gif] Raje več niti ne pogledam, ker se po nepotrebnem sprašujem.
|
|
|
|