RE: Junij 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

PozitivnaEnergija -> RE: Junij 2015 (25.11.2014 12:55:52)

Ja tudi moja nuhalna je se dalec 11.12. Ampak sj bo :) drgac pa slabosti me se kar niso minile tko da dgirl odstevam s tabo. Se mi pa zdi da se mi trebuscek malo boci pocasi :) [sm=bravo.gif]

Anči banci -> RE: Junij 2015 (25.11.2014 15:15:10)

Ja soncica8 use bo ok😉😉 itak😆😆 ugl.a kaksna skupinca je za nase junijske srcke😉😉 da bi se tut kdaj kj dobil pa tko😆 ugl.ja sam da je nuhalna cez 😆 da sm vidla mojga srcka kako skace in premika 😆😆ceprou sm mela eno bl smotano ...kr tih je bla in kr neki...se dobr da sva z mojim sprasvala 😆

Joj boge ve k bruhate in use..
js kot da nebi bla noseca😆 zaenkrat...mogoce me bo pa pol kj matral ...zgaga in take zadeve...jaa nakupovanje za malcka je res najleps😉k je tok stvari da bi ja rea use pokupu😆😆

Voltera -> RE: Junij 2015 (25.11.2014 19:53:14)

hej punce, spet se malo javljam, danes sem z nuhalne in je vse ok, počutm se tut zdj bolje, sem bla pa en mesec ko cunja, skos mi je blo slabo pa počutje slabo- da ne veš kam se obrnt... a bi ležala, al bi sedela,... upam da bo sedaj naprej bolje :)

mi je žal za vse ki so se poslovile, punce držte se, veliko sreče za vnaprej!

lp

jabuk -> RE: Junij 2015 (25.11.2014 22:47:35)

Ojla punce, danes sem imela nuhalno in je bilo vse vredu. Toxo tudi jaz nisem prebolela, je pa zdaj negativna in upam, da tak tudi ostane. Se mi je pa z 10im tednom nosecnosti zacelo bruhanje, kar je sicer cudno, ampak nimamo kaj.

Druzini bova drug teden povedala. Mojim starsem me je kar strah povedat, se bojim kaka bo reakcija.

Punce zelim vam vse dobro.

Anči banci -> RE: Junij 2015 (26.11.2014 6:27:39)

Voltera no sam da si mau bols in upam da te tut bruhanje mine😆

Jabuk ti pa kr lepo povej lej itak je to neki najlepsga tko da 😆😆 naj te nima bit kj strah zihr bojo ful veseli😆😆tko da pogumno 😆😆

jabuk -> RE: Junij 2015 (26.11.2014 8:17:49)

Hvala anci banci :)... Moji so mnenja, da moram jaz naprej diplomo nardit pa sluzbo dobit, preden ustvarim druzino. Jaz pa se diplomo pisem. Ampak jaz sem vesela, da sva s partnerjem plodna in da je vse ok in upam, da tak ostane. :)

Anči banci -> RE: Junij 2015 (26.11.2014 8:49:19)

Jabuk sej bo use..ja bi blo lazji ce bi to use mela sam pac se je zgodil in to je to[sm=bravo.gif] ce pa partner dela in to je supr...ti bos pa tut mela mau pomoci tko da bo use stimal 😆 ja js tut diplomo oddajam...aaaaa za znoret😆

jabuk -> RE: Junij 2015 (26.11.2014 9:44:27)

Samo, da so te izpiti mimo :)...Zdaj imam cas diplomo pisat :)... Ja, moj ima ima dobro sluzbo, tako da, kar se financ tice, ni skrbi. :)... Jaz pravim, v zivljenju se vse zgodi z razlogom. Bom pa malo prej diplomirala, kot sem racunala :)

Orionlady -> RE: Junij 2015 (26.11.2014 11:15:18)

wiiii, KONČNO sm tut js dočakala 1. pregled. :)
Najina pikica je velika 2,8 mm, za starost 9 tednov in 4 dni (točno tok kot sm že prej naračunala) in se že veselo premika, krili z rokami in brca. :) :) [sm=smiley1.gif] Končno lahko tudi jaz povem PDP; 27.6.2015. - lahko vpišete v tabelo.

Komu se javim za sprejem v FB skupino?

Dgirl -> RE: Junij 2015 (26.11.2014 11:51:57)

Orionlady cestitam[sm=bravo.gif]. Sam vrjetno si mislila 2.8cm in ne mm. Seznam bom popravila čez neki časa, da se še malo nabere.

Katera je sedaj na vrsti za preglede, nuhalne? Držim pesti za same plus novice.

Pri meni slabost se vztraja, čeprav danes še nisem bruhala. Ponavadi že zjutraj. Tko da upam da gre na boljše.

Voltera kateri teden si ti, da so se ti slabosti umirile? A si kdaj kaj takega pojedla, naredila, it''''d?

A pa ve, ki imate slabosti in bruhanja, hodite v službo?

Koliko časa pa ponavadi traja nuhalna? In koliko časa rabijo za pošto potem? Js sm pa res že mislila da mi bodo že na nuhalni povedal spol pa vidim da ni tako.

rdeča pesa -> RE: Junij 2015 (26.11.2014 12:16:30)

Eh, jabuk, ne se sekirat zarad staršev, glede na moje izkušnje je boljše prej otročka do vrtca spravit, pa se potem v miru posvetiti službi in karieri.
Ker glede na trenutne razmere, je itak težko s službami in potem je ženska prisiljena prelagati materinstvo na nedoločen čas...

Jaz sem tudi iz pregleda in sem dobila tako lepo slikico[sm=love.gif]
Drugače pa vse ok. Razen to, da imam težave z uroinfekti in vnetji, ampak se zaenkrat uspešno borim. Malo mi gre edino na živce, ker tako hitro dobim uroinfekt :/

jabuk -> RE: Junij 2015 (26.11.2014 12:39:34)

Rdeča pesa hvala, se strinjam s teboj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Upam, da se ti bodo tale vnetja čimprej umirila, da se ne boš rabiča več s tem borit.

Dgirl pri meni sem dobila rezultate takoj. Smo se vsedli za mizo in je pred nama (partner + jaz) v računalniku vpisoval podatke, računal in nama dal izvid in celo vse lepo pojasnil kaj in kako. Je pa res, da mi je delal nuhalno moj ginekolog in še zadnja sem bila na vrsti in je rekel, da ima čas. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

Tako, da ti pri podaji končne ocene upoštevajo starost, velikost nuhalne svetline, srčnega utripa in baje tudi ostalih stvari, kot so okončine in notranji organi (sicer točno tega ne piše na izvidu-je v angleščini, mi je pa G povedal). Eno je razultat 1:xxxx, drugo so pa še grafi in grafi več stvari zajemajo (tako sem jaz razumela). Jaz imam glede na starost risk 1:1316, ampak če upoštevamo vse skupi pa imam risk 1:6578, NS je velika 1,4mm. Prvi graf kaže koliko trnutni določen PDP odstopa od razultata. Drugi graf kaže koliko NS odstopa od povprečja (nižji je, boljše je) in tretji graf kaže koliko % možnosti za downow imaš glede na starost. In na koncu je komentar glede na izvid.

Tako sem jaz razumela, upam, da je kateri bolj jasno vse skupaj. Če pa kaj nimam prav pa me seveda lahko popravite. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Orionlady -> RE: Junij 2015 (26.11.2014 13:13:37)

ups, Dgirl imaš prav.. misla sm 2,8 cm. :) lapsus
Nuhalno pa imam 16.12. in drugi pregled 29.12., malo pred novim letom :)

Hvala Jabuk za podroben opis rezultatov nuhalne. Upam, da si bo moj ginekolog tut vzel čas in nama razložil. Sicer bo pa vrjetn itak najlepši občutek, ko ga bova vidla na ekranu. Že danes je blo neprecenljivo :) res se vsakič znova zavem česa je žensko telo zmožno :) Iz dveh celic ustvarit, hranit in varovat čisto novo bitje [sm=smiley27.gif]. In ga nato še spravit na svet. Res smo nekaj posebnega!

nosečka junij -> RE: Junij 2015 (26.11.2014 14:46:56)

Živjo punca :)

Jst imam nuhalno 15.12. že komej čakam in res se mi zdi še daleč ta datum.sestra mi je posodila angel sounds ampak se še zaenkrat plodov utrip ne sliši.Res škoda. Sem pa učeri neki zbolela zjutraj sem bruhala, potem pa še driska in vročina, ampak hvala bogu gre danes na boljše.
Kako ste pa ve?

Grancereale -> RE: Junij 2015 (26.11.2014 17:17:05)

malo se merkajte, ker razsaja nekaj podobnega trebušni gripi - bruhanje, driska, vročina... ni luštno. Jaz kar s sabo nosim gel za razkuževanje rok, ker sem enkrat zbolela in nočem nikoli več :)

Dgirl jaz sem skos hodila v službo..delam sama v trgovini in ko mi je bilo za bruhat sem pač zaklenila in opravila svoje, potem pa naprej :) je bilo kar težko in sem se skos s šefom pogovarjala, da bi šla na dopust... no pa sem zdržala in je tudi šef videl, da mi služba dosti pomeni in sem dobila plus točke [sm=smiley36.gif]

nuhalna je pri meni trajala pol ure, G nama je vseeee razložila, ko sva zvedela kolk je vse vredu je vprašala če imava še kakšno vprašanje, ki ga res nisva imela saj nama je samo važno da je vse ok. Vse rezultate sva dobila takoj, zraven pa tudi cd in 2 slikci. Za spol je gledala, pa ni bila prepričana, potem je fant vprašal če so tam jajčka ko se je otroček obračal pa je rekla hmm mogoče.. ne vem, nič ne bom rekla... tako da čakamo na morfologijo :)

še malo, pa boste vse v drugem trimesečju kipele od energije ;)

nosečka junij -> RE: Junij 2015 (26.11.2014 17:28:46)

Punce ali katera že uporablja angel sound za poslušanje plodovega utripa in kdaj ste prvič zaslišale? LP

Mee na -> RE: Junij 2015 (27.11.2014 12:05:03)

nosecka junij jaz sem ga vceraj dobila in takoj sprobala, vendar mi ni uspelo najti utripa. danes zjutraj sem ponovila in mi je upelo, precej nizko sem ga nasla in zelo slabo se je slisal. sem imela na najvecjo jakost. ocitno je se zgodaj.

pocutim pa se precej bolje, vendar se vedno lacna vsake 2 ure. ce bo slo tako naprej, bom hitro vzhajala [sm=smiley36.gif]. pa se tako smotano vreme je, da tudi lust ni iti na sprehod. edino na plavanje sem sedaj zacela hodit in zelo pase.

Dgirl tudi jaz sem hodila v sluzbo med slabostmi, na bolniski sem bila 8 dni vmes. vendar po tvojih opisih sodec si upraviceno doma. upam da ti bo kmalu kaj bolje, pa magari samo za kaksen sprehod.

nastjacuk -> RE: Junij 2015 (27.11.2014 12:37:13)

Pozdravljene!

Tudi jaz bi se vam rada pridružila.To je moja 6 nosečnost vendar imam doma dva fantka stara 4 in 2 leti.Pred njima pa sem imela izven maternični nosečnosti,splav.Odstranili so mi oba jajcevoda zato je ta nosečnost šok za vse.Saj sta fantka po umetni poti sedaj pa sem zanosila po naravni.

Moj PDP je 23.6.2015

*mommy to be* -> RE: Junij 2015 (27.11.2014 19:30:48)

Hej bejbe!Tudi jaz sem danes dobila datum nuhalne 15.12. Najprej me je zelela narociti 22.12. ampak mi je dala en teden prej ko sem ji povedala PDP.Pa se pregled pri G imam isti dan ampak dopoldan.Tako da veselo odstevam dneve ko bom spet slisala srcek in videla svojo bebo. Vsem zelim cim manj nevsecnosti. Meni so na sreco slabosti minile se pa trebuh napihuje kot balon.Verjetno bova za bozic povedala da bo najin skrat dobil druzbo. Jutri se resim zagovor diplome potem pa v miru uzivam nosecnost. Baj!

Voltera -> RE: Junij 2015 (27.11.2014 19:50:01)

hej, js mam angelsound, pa sem srček slišala v ...hm... milsm da sm bla glih cca 12 tednov, morda kak dan manj, ampak sm se mogla kr borit pa iskat da sm ga najdla, tko ful nizko morš dat pa kr dost prtisnt, ampak je uspelo in sm bla kr...vauuu[sm=bravo.gif] bom dans spet mal poslušala, sem pa 13 tednov, jutr grem v 14 teden- upam da bom utrip kej prej najdla kot zdanjič.

mommy to be srečn jutr, en velik kamen se ti bo odvalil od srca, sploh če se spomnem kako je blo pr men dve leti nazaj- to je blo pa res eno olajšanje :)

lp

Voltera -> RE: Junij 2015 (27.11.2014 19:59:25)

Dgirl js sm ko iz knjige :)
slabosti so se začele v 9 tednu in dobesedno trajale do konca 12 tedna :)
zdj sm prbližn en tedn ok, sam zvečer nism še čist najbolj... nisem pa vedla pa s čem naj to počutje (ko en "podrt sekret" :) ) lajšam, jedla sm navadne joguste pa paštete, kokr sm kej preveč dala v usta mi je blo prec slabo, tko da nisem kej dost jedla, aja pa ingverjev čaj majo z okusi v lesclercu sm najdla,..men načeolma ni pomagal nč konkretno, žal, tko da sm tut ene dva, tri kg dol dala, mi pa tut še zdj ne paše neki ful jest, pojem pol manjše porcije kokr prej, če se preveč najem me ful tšči pol v želodcu, tko da malo pa po malo... sem pa bla en teden na bolniški ker mi je blo tok slabo- bruhala konkretno sem pa samo enkrat, čeprav sem v glavi mela da bi šla večkrat, tut sprehod mi ni so pasal. čim manj slabosti ti želim in vsem ostalim tudi.

rdeča pesa -> RE: Junij 2015 (27.11.2014 21:21:39)

Mommy to be vso srečo na zagovoru [sm=bravo.gif] držimo pesti!

nastjacuk čestitke!!! Tale otroček je pa že zdaj dokazal, da je neverjetno iznajdljiv, uh, kaj šele bo, ko pride ven [sm=smiley36.gif]

A katero že daje zgaga? Jaz sem včeraj zvečer malce pretiravala z večerjo in sem lahko zaspala samo napol v sede... bo treba po pameti z vecerjam...

jabuk -> RE: Junij 2015 (27.11.2014 21:51:31)

rdeča pesa ja mene je včeraj zgaga dajala, ko sem zvečer jedla v McDonaldsu in pila CocaColo. Sedaj ne vem, ali je kriva cola ali hrana. Jaz sem se na trebuh vlegla in je pomagalo-sem v 12t/5d pa se mi trebuh ne pozna, tak da lahko spim na trebuhu, zaenkrat :)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

nastjacuk [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] to pa je veselje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

ancy69 -> RE: Junij 2015 (28.11.2014 6:29:52)

Hey punce, se ze kar nekaj casa nisem javila. Jaz sem si vceraj narocila angelsounds, upam da ga danes ze dobim in uporabim :)
Naslednji ponedeljek pa spet pregled....kako gre hitro...jutri grem ze v 15. teden, sploh ne morem verjet :)

Dgirl -> RE: Junij 2015 (28.11.2014 12:06:57)

Mee na problem je da sem tok šibka da samo ležim. Slabotna. Nič ne morem. I sprehodu lahko le sanjam. Kak dan mislim da bo bolje a me že naslednji dan čist pobije. Tako je bilo včeraj. [sm=smiley13.gif] Js resnično upam da mine do 12.tedna. Zdj sm 9 teden 4 dneve po ZM.

Voltera Js sm že tok kil zgubila da me že mala slabost spravi na kolena. Od bruhanja me že prav trebuh boli.

Grancerea le upam da si prebolela virozo. Ampak ves kaj je zanimivo da sem tudi jaz mislila na začetku da jo imam. So se pa slabosti začele. In to že 5 teden in 4 dni [sm=smiley13.gif]

Biba88 kje si se zgubila???? Te že dolgo ni bilo tu.

Ancy Čestitam že za 15.teden. res si že izven rizika. Bravo.

Tudi vse nove pozdravljene.

Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>