DB85 -> RE: Junij 2015 (30.11.2014 9:03:26)
|
Hej, hej vse! Evo, tudi jaz se vam pridružujem in upam, da ostanem[sm=smiley1.gif]. Jaz imam PDP 1.6.2015, sem že bila na nuhalni (20.11.) in tudi na biopsiji horionskih resic(26.11.), ker je bil rezultat NS toliko slab (1:167, 2,7mm). Sedaj pa cela nervozna ćakam rezultate[sm=smiley13.gif] Drugače pa sem zanosila umetno po IVF, prijelo se je prvič, imam pa še enega zamrznjenčka. Na začetku sem takoj fasala hiperstimulacijo. Nosečniške slabosti nisem imela, prsa me tudi nič ne bolijo, sploh nimam nekih znakov, da sem noseča, razen trebuha, ki ga imam že od začetka zaradi hiperce. Nisem pa še prav uživala v nosečnosti...na začetku sem bila nervozna al se bo prijelo ali ne, potem sem čakala prvi UZ in upala, da se bo srček videl (lani isti čas sem namreč imela nosečnost, pri kateri se je plod nehal razvijat in sem morala na abrazijo s tabletkami), za nekaj časa sem bila res vesela, potem pa pride nuhalna in se mi vse podre...Tako, da zdaj počakam DOBRE rezultate in začnem res uživat v nosečnost[sm=smiley1.gif] Sporočim kakšen bo rezultat...se beremo[sm=smiley1.gif] Lepo bodite
|
|
|
|