p3traa -> RE: Junij 2015 (28.10.2014 15:47:37)
|
Anchy69 ... glede krvavitve ni nič komentirala, na splošno je bila preventivno raje tiho. Vsaj tako sem razumela njene skromne informacije, zato pa že sama 2 uri neumorno brskam po spletu, da vsaj vem pri čem sem in zakaj. Drugače pa je bil se krvavitev ni nehala - na pregledu sem tudi krvavela - čisto temno rjavo, pred tem pa na wc papirju čisto rdeča, sveža kri. Še vedno sicer ne v veliki količini, podobno kot takrat, ko dobim menstruacijo. Sedaj pa gre iz mene spet temnorjav gost izcedek, ampak predvidevam, da zaradi vag. ultrazvoka, ker si me je za kar nekaj časa privoščila in me z njim pregledala po dolgem in počez [sm=smiley36.gif] dgirl ... gin., ki me je danes sprejela ni moja gin., pač pa edina, ki sem jo po neumornem dvodnevnem klicanju uspela priklicati na telefon. Prazniki, gneča - baje. Tako da sem ji zelo hvaležna, ker me je sploh sprejela in celo počakala, da sem prišla (ko sem klicala je namreč že zaključila z delom). Je pa bila pač skopa z informacijami, čeprav sem ji odkrito rekla, da sem tip človeka, ki rada ve kako in zakaj, pa četudi je negativno. Ampak je rekla, da mi noče vzeti upanja. Vam pa hvala vsem za lepe želje in pozitivne misli. Srčno upam, da bodo kaj pripomogle k temu, da bom ostala srečka [sm=nosecka.gif] Hvala punceeeeee!!! [sm=smiley27.gif] [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|