ŠkratekM -> RE: Junij 2015 (27.10.2014 14:39:56)
|
Joj punce kako mi je hudo ko berem o teh vaših problemih. Jaz moram na les potrkat, da zaenkrat na srečo nimam skoraj nobenih težav. Prsi me seveda bolijo in je problem ko je pa fajn spat na trebuhu. Slabosti praktično nimam, sicer se občasno počutim malo čudno, sam hitro mine. Edino zaspana sem skoz. :) A kar o imenih že razpravljate... Uau... Midva še nisva nič debatirala okrog tega. Malo je kriv tudi moj, ker naju je tole res presenetilo in on ni niti pomislil na otroka, dokler ni zagledal plusa na testerju. Ampak vsaka mu čast, se super drži (sem mislila da bo imel hudo krizo) in je oh in sploh sladek in me v vseh pogledih blazno preseneča. Na trenutke se mi zdi, da sem se čist na novo zaljubila v nejga. Saj sva že deset let skupaj, pa mi še vedno meša glavo. Prav fajn je. :) Sam bo pa za vse resne pogovore treba počakat do prvega pregleda, ker je take sorte, da se noče pogovarjat na način "kaj bi blo, če bi blo" ampak se pogovarja potem ko je že vse ziher. :D Edino kar sva ugotovila je, da si oba želiva punčko. Čeprav bova seveda tudi fantka blazno vesela. :) Bova pa staršem povedala po prvem pregledu. Zaenkrat ve samo moja sestra, ker nekomu sem morala sčvekat in ona je vedno na prvem mestu pri meni. :) Pa je prav smešno ko se pri kosilu s celo družino pogovarjamo in nanesejo pogovori na načrte za naslednje leto, morje in podobno, midve se pa obe trudiva, da se ne začneva krohotat. ;) Pri nas vem da bo splošno veselje vsenaokrog, ker vsi že komaj čakajo na vnučke in pravnučke. Mene pa občasno malo grabi panika. Če bo res vse vredu, če je res zdaj ta pravi čas, če če če ... Aja, pa midva mislim,d a ne bova rabila veliko kupovat, ker imamo bolj kot ne vse na podstrešju hranjeno, kar sva imeli midve in najin mlajši brat. Edino voziček. Sam se mi zdi, da če začnem to zdaj raziskovat, bom na vse ostalo pozabila. Vsaj še en teden počakam, potem bo pa tako mami začela naštevat kaj vse rabim... :D
|
|
|
|