soncica8 -> RE: Junij 2015 (26.10.2014 13:29:25)
|
Živjo. Zopet se malo javim. Tokrat z ne preveč veselimi novicami [sm=smiley19.gif] Tudi mene je doletel rjavkast izcedek. Ne moram niti vrjet, da nas je toliko z izedki in krvavitvami. Zelo me skrbi. Sicer se mi je že v petek zdelo, da je bil mogoče na spodnjicah opazit nek temnejši izcedek, ampak nisem bila prepričana če ja ali ne, tudi če je bilo je bilo res komaj opazno. Včeraj zvečer pa je bilo tega na papirjo kr veliko. Sicer ni sveža krvavitev, je res svetlo rjav izcedek, obarvan beli tok in tu in tam kakšen večji kompaktnejši košček ''bele sluzi''. Danes do zdaj ni bilo še ničesar, ampak se mi zdi, da se zoper pojavlja. Tolažim se, da je to mogoče od pregleda v četrtek, ali od rahlega vnetja, ki sem ga imela. Je pa res, da bi najbrž glede na datum ravno v teh dneh najverjetneje dobila mensturacijo, če ne bi bila noseča, mogoče je kaj okoli tega. Upam, da ni kaj hujšega. Na urgenco sicer včeraj nisem šla, ker podporo nosečnosti že tako imam Dabroston. Nisem vedela ali sploh lahko kaj naredijo. Zelo težko ocenim, če imam zdaj kake posebne bolečine, špikanje, ker se mi tako zdi, da me vse bolj boli odkar sem opazla izcedek. Je pa res, če pomislim, da čutim večjo napetost v predelu jajčnikov. Kakšne krče ste imele, če je prišlo do SS? So bili to močni krči ali blažji toliko, da ste jih čutile?
|
|
|
|