maja2014
|
Punce, hvala, hvala, hvala vsem Držim pestke za tiste, ki greste v naslednji krog in za tiste, ki še čakate ta mesec Torej; na delava od lani novembra. Vendar ne redno, ker je bil moj veliko službeno odsoten, tako da sva aktivno vsega skupaj delala max 6 mesecev. Zadnja dva meseca sem pa res odmislila. Ampak res, popolnoma. In očitno res psiha dela svoje. Zanki pa ja...izostala mi je M, čeprav sem to pripisovala virozi in izraščanju modrostnega zoba...nikakor si nisem mislila, da sem Kajti v prejšnjih mesecih sem velikokrat test delala, in je bil vedno - in sem tokrat rekla eh, saj ni nič, in niti testa nisem kupila. Dojke imam napete, slabosti in močni glavoboli so bile nekje prve 3 dni izostanka M, bruham sicer ne, zdaj mi mi je samo občasno slab, ampak zelo, zelo malo. Belega toka imam veliko, Pa napihnjena sem bila prvih nekaj dni, zdaj pa ne več. Rahlo me v jajčnikih špika, pa na obisku imam vsak en nov mozolj Aja, pa še ena čudna stvar...ni mi bilo do sexa zadnje dva tedna...prav ni mi bilo do tega, kar ni ravno meni podobno Aja, pa prebava...drugače imam zelo redno prebavo, do 3x na dan, zadnja dva tedna pa bolj poredko. In še hotela sem it po krvomočnico po zadnji M, pa sem že stala v Sanolaborju, pa mi je nekaj reklo da ne... no in nisem kupila Tako, pa sem se razpisala. Mojemu sem pa povedala v soboto, nisem zdržala do jutri Sem pa naredila takole: sama sem naredila voščilnico, v kateri sem mu zaželela vse naj naj za roj. dan, in spodaj pripisala takole: ŠE JAZ. JAZ, KI TI MAHAM IZ MAMINEGA TREBUŠČKA. DRUGO LETO BOM PRAZNOVAL/A S TABO. KOMAJ ČAKAM, DA TE SPOZNAM, OČI. SE VIDIVA JUNIJA Zraven sem mu pa priložila tester z mašnico, saj je bila to njegova želja za rojstni dan
|