Lucka9
|
Lep zanežen dan.... wiiii. zaljubljena sem v sneg, in zasnežen december . To so zame prazniki . 19.12, sem imela pregled, vse je vredu. Samo bebica ima že 700g, tako, da mi je G premaknila rok poroda za vsaj en teden prej (PDP sem imela 13.4). IN sedaj sva z mojim dragim vpolnem zagonu, da urediva stanovanje do februarja 2015, da se potem v miru v celoti preselim. Ker sedaj še vedno rada zaidem domov hihi... Imava jedilnico, dnevno, spalnico. Čaka naju nakup koplanice ( umivalnik in vrata za tuš kabino), ter čakava,da mizar naredi kuhinjo .... . Trdno vrjamem,da nama bo vse uspelo. Kako je kaj vaše počutje, če ste dlje časa na nogah? Mene vse tako tišči dol, moram kar na vsake toliko uric se uleči .... Drugače je do večera kriza. me vse precej že boli. Spanje je trenutno še brez težav, edino sexu sva se morala odpovedati, ker sem imela glivice in je prišlo do rahle krvavitve, sedaj pa nama je ostal grenak priokus in se kar bojiva, pa še to,da nama je rok za porod prestavila in sva res v dilemi ... Koliko kg ste še že kaj gor? jaz sem že na +9kg... vrjetno že kaj več ampak se ne tehatam. Ne jem veliko niti sladkega ne veliko ... Tako, da priznam, da mi ni čisto jasno od kje toliko kg plus ... Ker nekatere srečke so še vedno le na +4... Kako ste z nakupovanjem stvari za bebico? jaz sem veliko dobila od sestre, tako, da bova kupila le nekaj za iz porodnišnice,da bo pikica lepa . Posteljico in jogi sva dobila od družinskih prijateljev, tako, da bom jogi samo presesala in kupila nepremočljivo predlogo... Posteljnino sva naročila mojemu bratranc in družini, ker so vprašali kaj želica pa sva povedala. voziček nama bo fantova sestra kupila. Pelničke pa sva kupila pralne od Racmana, POPOLINI; ko so bile v akciji... Aja pa previjlano sva tudi dobila. tako, da imava s tem kar srečo sedaj pa me zanima.... Jaz se bom na fantov naslov prijavila ZAČASNO, ker se bom stalno kasneje, ko se poročiva ali pa ko zaključim študij. Čez eno leto. drugače imam en kup papirologije... Zanima me glede očetovsva.... Na kateri CSD morava iti po potrdilo za očetovstvo in kdaj? Za otroški dodatek previdevam, da moram iti na tisti CSD, kjer bo prijavljen otrok? Kdaj lahko začneva urejati vso dokumentacijo? otroški dodatek, očetovski dopust, starševsko nadomestilo (porodniška mi ne pripada, ker sem študentka...). hvala vam za odgovore.
|