|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2015
22.11.2014 7:16:52   
PozitivnaAnci
Ojla punce. Bolj malo sem tu aktivna, ker sem vec na fb.. Vabljene v debato tudi tam:). Drugace pa soncek87 kar se tice zgage tudi jaz sem imela do pred dvema dnevoma ful fullll probleme z njo:(. Sedaj sem v 19 t 1/7. Pa sem sla k osebni zdravnici, ker mam itak od prej rano na zalodcku in skoz gaga riganje... Nism ze vedla kaj naj nrdim. V soboto je blo celo tko hudo da sem kela krce v zelodcu, bolecina v zlicki. Aja pred tem sem vedno samo zjutri bruhala zolc. Ampak zdj vem zakaj:). Sem vprasala dr.pusenjaka in mi je lepo napisal da zarad tega ker sem imela prazen zelodec predolgo tako da sem spraznila zolc in dvanajstnk. Mo da se vrnem nazaj k zdravnici. Pogledala je kaj mi lahko predpise in je to Ultop 20mg. Po eno tableto zjutraj na tesce. Stanje je boljse je pa res da moram gledat kaj jem. Nic mastnega, mlecnega, surove zelenjave ne jem... Skratka lahko zdravo hrano. Pa juhe:)).. Prepecenci. Upam da bo tako stanje ostalo. Pred tem sem pa si lajsala z rupuruti, ki so dovoljeni (3-5na dan) ker se ne AbsorbirAjo v kri ampak delujejo lokalno. PomGal mi je tudi stisnjen korenckov sok. Tako da sem dobila tudi vitamine. Aja pa nekaj casa celo ingverjevi bonboni so zmanjsali zgago:)). E tko sem si js pomagala dokler je slo. Zdj pa res ultop, baje bi lahko tud mocnejso nolpazo. Baje po drugem tromesecju ju take panike.. Drgac pa kire tablete pa so zdrave tud za nas? Nbene:). Ampak mislim da otroku moj stres bolj skodi, ker js nisem jormalno funkcionirala:(. Drzim pesti da se ti uredi😊. Ce ne pa kr k zdravnici. Srecnoooooo.

(odgovor članu pisanmetulj)
Neposredna povezava do sporočila: 751
22.11.2014 7:58:54   
diillan
Dobro jutro, ne želim pametovati, samo opisati mojo prvo nosečnost, ki je bila pred 21 leti, stara pa sem bila 19 let. Takrat se ni čisto nič kompliciralo, ni bilo interneta in vseeeeeh teh informacij, kot je sedaj, nihče mi ni povedal kaj lahko in kaj ne smem jesti, prvi UZ sem imela v 22 tednu, ni bilo NS, ni bilo vseh raznoraznih dodatnih testov, pa kljub temu,hvalabogu, sem rodila normalnega fanta. Želim povedati, da se sedaj vse preveč sekiramo in kompliciramo in s tem samo škodimo sebi in tem pikicam, še nerojenim. Jaz jem vse,kar mi zapaše, pridelala sem cca 7-8 kg, torej vodimuser posted image , skoz me neki boli, našli so mi velik miom (3,7cm), ki lepo raste, predvsem imam konstanto migrene in to tako hude, da več ne vem, kaj naj delam, ampak, vse to je del nosečnosti in je čisto normalno. Punce, ne se sekirat, to je najlepše obdobje vsake ženske, zato ga je treba uživati,... Ni lepšega, ko te neki požgečka iz notranje strani, takrat pozabim na vse bolečine. No,ne bom vam več solila pametiuser posted image .
Za spol sva izvedela na AMNIO. Želeli smo pa vedeti spol, zato, da si kaj pripravim, ker žal, je vse ali roza ali modrouser posted image , neutralne barve pa bolj malo.

Neposredna povezava do sporočila: 752
22.11.2014 11:50:45   
April2015
PozitivnaAnci kako pa se lahko vključimo v debato na FBju?
Hvala user posted image

(odgovor članu diillan)
Neposredna povezava do sporočila: 753
22.11.2014 12:26:09   
Anonimen
Tudi jaz bi se vkljucla na fb-ju!

(odgovor članu April2015)
  Neposredna povezava do sporočila: 754
24.11.2014 8:23:38   
Mikolina
Živjo punce, enemu se moram potožit user posted image imam 3 prijateljice in sestro, družimo se skupaj. Vse pa so precej ne-otroške. Ko so zvedele, da sem noseča je bilo vse fajn, vse vesele. Zdaj pa jih niti ne zanimam več. Boli me, ko slišim, da so se videle, mene pa niso poklicale...očitni nisem več zanimiva. Moj partner je dobil posel, za katerega se je boril od pomladi in zdaj go od jutra do večera ni, s fanti se vozijo precej daleč na delo. Zato sem cel dan sama. Ker sem zbolela, so me dali na bolniško, ki so mi jo podaljšali še za en teden. Ko je to izvedela šefica je čisto znorela po telefonu, kaj se grem, da nam je promet padel in naj povem a mislim sploh hodit nazaj, ker bodo vzeli drugo delavko. In zdaj se počutim kot kup neuporabnega dreka, brez smisla, brez kogarkoli za pogovor...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 755
24.11.2014 9:18:28   
diillan
Pozdravljena Mikulina, prav čutim tvojo bolečino, zato ti moram napisati par besed. Kar se tiče službe, če si tam zaposlena, ti nima pravice prav nobeden težiti in nate kričati, vso pravico imaš biti doma in počivati, nenazadnje je to določil tvoj zdravnik in ne ti sama. Zato se provaj nesekirati. Tudi odpovedi ti kat tako ne morejo dati, ker kot nosečnica si zaščitena še (nisem točno prepričana)ma mislim, da eno leto pa pol po porodu. Kar se pa tiče prijateljstva, vem da te punce potrebuješ sploh sedaj ko si doma, si sama cele dneve,...itd....vendar očitno si z njimi ne moreš kaj dosti pomagati. Ne obupaj, vem da te boli, da ti je hudo, ker so te izločile, enostavno si ti prišla v drugo fazo življenja, katera njim še ni znana oz. jih še ne zanima, pojdi naprej in si poišči sebi podobne ljudi. Lahko bi ti napisala cel roman na temo "prijatelj", vendar to ni prava stran za touser posted image . Rade volje bom s teboj poklepetala in skrajšala tvoje osamljene dni, tudi sama sem veliko sama,...

(odgovor članu Mikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 756
   [Brisano sporočilo]
24.11.2014 10:41:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu diillan)
  Neposredna povezava do sporočila: 757
25.11.2014 9:32:35   
Lucka9
Jaz imam sreco in zaenkrat so ve punce super. Morda je zs to da smo na faksu se vedno vsak dan skupaj. Sem pa prepricana da se bo to spremenilo, ko bom doma.. Ko se ne nomo vec videle. Samo ja bo ze. meni je najbilj zoprno da nimam casa za kavice ipd ker imam tolikp dela na fakus :-( ja no bo ze...
Kako se pocutite? Moja pika poka brcaaaa. Jutri imam pregled se ze veslim samp ne vem ali naj vprasam za spol ali ne... Ze imate plane za novo leto? Bozic?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 758
25.11.2014 13:32:28   
Jaya
Mikolina ,
mogoče pa tvoje prijateljice ne vedo, kako se naj zdaj do tebe obnašajo, če praviš da so precej "ne-otroške". Vsaj jaz sem na začetku veliko jamrala, ko sem imela slabosti in me tudi niso kaj pretirano klicarile. Zdaj je ponovno ok. Mogoče bi pomagalo, da jih ti parkrat pokličeš in vprašaš kako so ter če je katera za kavico, pa boš videla reakcijo.
lp

(odgovor članu Lucka9)
Neposredna povezava do sporočila: 759
   [Brisano sporočilo]
25.11.2014 14:43:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 760
26.11.2014 10:05:05   
soncek87
ja danes voziček je res luxus... sam moje mnenje je pa da rabljene vozicke za otroka zih nebom kupovala...
zal nimam se nobenih izkušenj ker sm tut jaz v iskanju teh stvari.. lahhko sam rečemm da babyboom je moja kolegica ga ful pohvalila.. jaz osebno sem bolj pristas 4 kolesnikov ker nimam nekih makadamov okoli hise da bi se mogla matrat.. :DD sta mi pa zadnje dva najbol ušeč.. men se neki ne vidi ta kosara ki je zaoblena spredaj in mi ni vsec... sicer spet stvar okusa.. :D moje mnenje :DD

mene pa tut zanima kaj menite o tem vozicku.. to je moj favorit.. oz kar mislm da bo ta.. nemorm se ga nagledati.. jezi me samo to da je kosaraaa ogromnaa.. pa mal bl hecno deluje ko je sporten del pol :DD
https://pametninakupi.si/otroska-oprema/vozicki/3v1/TUTEK-Turran-ECO

Neposredna povezava do sporočila: 761
   [Brisano sporočilo]
26.11.2014 10:14:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu soncek87)
  Neposredna povezava do sporočila: 762
26.11.2014 11:15:53   
Tara9
Vidim, da ste že na vozičkih, superca user posted image .

Jaz bom tudi kupila novega, nimam pa še ožjega izbora, sva si postavila samo nekaj kriterijev za zdaj: želim štirikolesnika, napihljiva kolesa, obračanje košare v vse smeri, pa da ga lahko enostavno skup sestavim user posted image  in seveda da ga spraviva v avto. Sicer imava karavana z veliko prostora, ampak imava tudi velikega peseka, tako da bo moralo biti prostora za vse. No, januarja se bova lotila bolj zares, za enkrat samo malo ogledujeva. Iskreno povedano sploh ne vem od kje se lotit vseh nakupov. Si boste seznam naredile kaj vse rabite, al že obvladate vse? Zame je vse to novo, tako da sploh ne vem kako in kje začeti, vem samo da začneva januarja, no tudi to je nekaj a ne user posted image .

Kako ste drugače? Mene malo prehlad daje, ampak se ne dam. Včeraj sem začutila prvo bolj konkretno brco, kako lep občutek. Sicer niso neke močne brce, ampak malo bolj jasne kot tisto mini žgečkanje.

Neposredna povezava do sporočila: 763
   [Brisano sporočilo]
26.11.2014 11:35:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 764
26.11.2014 12:06:19   
Tara9
MarilynB hvala za info. Tega pa nisem vedela, da se lahko čaka tako dolgo user posted image . Se vidi, da sem res nova. Potem pa bova morala tudi midva kmalu v akcijo.

Tudi jaz vem, da rabiva voziček, posteljico, previjalno, oblekice, flaške, dudice, ampak pojma nimam kako se lotiš tega in koliko vsega user posted image . Imava pa v planu najprej večje nakupo odkljukat, na koncu manjše. Jaz bi rada do začetka marca nekako zaključila z večino vsega, ker ne vem koliko se mi bo na koncu dalo lazit po trgovinah, že zdaj sem hitro crknjena user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 765
   [Brisano sporočilo]
26.11.2014 12:29:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 766
26.11.2014 20:34:50   
Anonimen
Pozdaravljene nosecke! user posted image Kako vam kaj rastejo trebuscki,se vam ze fejst vidi?Pa kako vam,napredujejo kilogramcki,kje se vam najbolj poznajo?Sicer pa upam,da ta cas prezivljate cim lepse in uzivate v vasih nosecnostih [5sm=zz_bounce.gif]

Neposredna povezava do sporočila: 767
26.11.2014 22:16:28   
April2015
Danes smo opravili pregled, imamo potrjeno da dobimo punčko. Na UZ je bilo vse super, vsi parametri štimajo in gre vse po planu. Edino smo ugotovili da je sramežljiva (ni hotela pokazat obrazka na 4d, in ga je zakrivala z rokicami user posted image ), pa sam ginekolog je rekel da je zelo aktivna user posted image .. Aja pa redimo se tudi konkretno, čeprav se še trebušček ne vidi najbolj, tako da nevem kam grejo vse te kile user posted image
Vem da je mogoče prehitro ampak mene že malo grabi panika user posted image , če mi bo uspelo vse to nabaviti (bolj kot gledam te sezname bolj sem zmedena). Pa zame je prvič in me je zato toliko bolj strah. Smo že čez polovico, in je teh 22 tednov zelo hitro minilo.. Še ima katera takšne probleme?
Imam še eno vprašanje, zanima me mnenje posameznice, najboljše katera ki je že bila v šoli za starše. V Avstriji ni obvezna, da je lahko partner prisoten, zato me zanima kaj konkretno se tam izve, in ali naj greva? Sej ne da mi je škoda, ne me napačno razumet, ampak moj ima zelo natrpan urnik čez cel dan, sami mi pa ni za hodit.

< Sporočilo je popravil April2015 -- 26.11.2014 22:17:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 768
27.11.2014 15:32:11   
Lucka9
Pozdravljene...

No pa smo znova videli svojo piko poko... Midva sva se odločila, da pri prvem bova vprašala za spol in sva ga včeraj izvedela. Kot kaže bomo imeli punčico... user posted image .
Torej ja jaz sem nadelala 6kg... pa trebušček se vsak dan bolj poznauser posted image . samo mi pa G ni nič rekla, da sem kaj preveč ali pa da je kaj narobe. Bejbika je baje v nulo v mera ''normale''. Me je G vprašala, če sem perfekcionist user posted image . Drugače se počutim odllično. Brce naše pike poke čutim vsak dan skozi celi dan. Najbolj aktivni smo zjutraj okrog 9ih pa popoldan okrog 4ih in seveda zvečer. Je pa resnično čudovit občutekuser posted image .

Oprema... Hm ja...
VOZIČEK : kupila ga bo tetka... je sama rekla, da želi kupit voziček, tako ,da bova imela nov voziček. Nama je pomembno, da so gume napihljive, da se čim bolj zloži in da ni pretežek. Moja sestra ima Peg- Perego G3... in je noro težek... Tako, da ja definitivno kaj lažejga. Všeč so nama tile :

http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-bexa-b4-standard-3v1-s10

http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-bexa-b4-standard-3v1-s5

http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-bexa-fashion-d-3v1-d1

Pa tudi ob BabyActive 3v1 nama je všeč user posted image . Ja izbira je res nora...

Posteljica... Dobila bova rabljeno, samo bova jogi kupila nov... to definitivno, ker se mi zdi pomembno, da ima otrok čisto ležišče. Posteljico nama bodo dali znanci, ki jo imajo in je ne potrebujejo več. Drugače pa bi jo kupila. Saj se da dobiti resnično ohranjene posteljice za otroka, samo vzmetnico pa mislim, da je dobro da kupiš novo. Ne veš kaj vse je bilo na prejšnji.

Stvari... Jap.. mislim, da bo šoping v februarju in marcu... Vrjetno po izpitih, ko bo čas. Nekaj stvari dobim od sestre, ki ima 1leto starega. Nekaj smo dobili ostalo bo treba kupit (flaške, dude, slinčke...)user posted image .

Sva pa že kupila plenice, ker sva se odločila za pralne in je imel Racman akcijo, pa sva kupila set pralnih plenic Popolini... Ima moj nečak pralne in so resnično super, ni nič težje kot s tistimi za enkratno uporabo tudi nič več dela ni. Pač daš jih prat tako kot brisače obesiš in to je touser posted image ... Ne vem kaj tak big deal daljo eni. Vse se da, če se hoče. In NIMAM tašče, ki bo prala. Bova vse lepo sama.

Kako se ve počitite? Imate kakšne težave? Kaj pa spolnost?user posted image

Uživajte s trebuščki :D

(odgovor članu April2015)
Neposredna povezava do sporočila: 769
28.11.2014 12:39:41   
Jaya
Lucka9, kje pa sta kupila te pralne pleničke? Tudi jaz razmišljam o tem..

Drugače pa.. za voziček sva se strinjala, da bo rabljen, ker mi ni toliko pomemben.. bova raje kupila kakšno boljšo otroško/mladinsko sobo, ki bo traaajala user posted image ...voziček sva kupila rabljen za 130 eur; Quinny freestlye 3xl, ki je najbolj primeren za naše potrebe.. zraven je bila v kompletu košara, lupinica, športni del ter isofix.
Glede stvari me niti ni strah, kaj/kdaj/kakšno bova nabavila... mene bolj trga sam porod, se borim sama s sabo ali epiduralno da/ne... želela bi naravno.. user posted image

(odgovor članu Lucka9)
Neposredna povezava do sporočila: 770
28.11.2014 12:43:42   
Lucka9
Jaya . pleničke sem naročila na racman. sem prej klicala gospo in se o vsem pozanimala...user posted image .

(odgovor članu Jaya)
Neposredna povezava do sporočila: 771
29.11.2014 13:40:57   
**slončica**
Hey hey😊Kako ste kaj srecke nosecke s trebuscki.Odlocam se o nakupu vozicka in me zanima ce ima mogoce katera kaj izkusenj z baby merc q7x?
Jaz sem ga ze videla in sem se resnicno cisto zagrela zanj.Me pa zanima se vase mnenje o njem.
Hvala ze vnaprej ter uzivajte v rasti trebuscka ter malih brcikah👣👣😊😊

(odgovor članu Lucka9)
Neposredna povezava do sporočila: 772
3.12.2014 11:07:43   
pisanmetulj
Hejla user posted image .

Kako ste kaj v začetku veselega decembra? Jaz sem super user posted image . Jutri imam pregled, najbrž mi bodo določili tudi datum morfologije. Vidim, da vas kar veliko že gleda vozičke. Midva sva rekla, da bova začela malo bolj resno izbirati po morfologiji. Všeč so mi trikolesniki, vendar mi vsi svetujejo štirikolesnik, ker naj bi bil bolj stabilen. Pa teh vozičkov je toliko, da se v ponudbi kar izgubiš user posted image . Cenovni razpon pa je zelo velik. Koliko je neka primerna cena? Denar nama ni tak problem, ker bodo tudi domači prispevali, vendar ne vem, koliko se dejansko splača dat za voziček, v čem so dražji boljši.

Kdaj pa mislite iti v šolo za bodoče starše? Midva namerava februarja.

Želim vam čim lepši, vesel december user posted image .

(odgovor članu **slončica**)
Neposredna povezava do sporočila: 773
3.12.2014 19:38:10   
Lucka9
dober večer...

nekam potihnilo je vse tukaj... kako ste kaj? mi smo vredu... samo malo me utrujenost daje, pa pika poka je aktivna in mi je včasih prav smešno hehe.

izgubljam energijo za delo za faks... user posted image . čeprav mi veliko ljudi reče, da imajo nosečke večjo motivacijo ja no jaz ne morem trditi, da je tako. mogoče samo zato ker so nas nafaksu tako okupirali, da nimamo časa tudi živeti in si vzeti nekaj časa zase...

doma sva z dragim prebelila, sedaj čakava kuhinjo user posted image . kopalnico morava it pa kupit, pa se tudi kar ne spraviva. mogoče bova šla naslednji teden, ko bom jaz mimo z kolokvijem hehe.

in ve kako ste? bližajo je prazniki, boste doma, z družino... ?

Neposredna povezava do sporočila: 774
8.12.2014 9:19:45   
Lucka9
Dober dan...

Kako ste kaj? Ima še katera glavobole zjutraj...? Mene kakšen dan tako glava boli zjutraj,da mi gre kar na jok user posted image . In moram potem popit veliko vode, pa še jest... In nato v cca 30 min počasi izveni. Samo je pa resnično ubijalski glavobol.

Kako se počutite? Meni gre kar na smeh, ko preberem kje, da naj bi sedaj ko sem v 22t, bila polna energije in želje po sexu ... A meni se ne da nič. Popolnoma nič. Spala bi, morda kaj pospravila to je pa to. Kakšno učenje, kakšen sex user posted image ... haha.

Imate že kdaj napade, da bi kar šle v nakupe in imele shping dan za piko piko user posted image . Mene včasih prime, sedaj pa ko mi je sestra dala stvari, pa še posebno hehe. Sem ji malo zložila, pa se sem ugotovila, da imam zelo malo malih številk bo treba kakšno stvar kupit. Ali boste kupovale 52 ali 56 za začetek... Ker moj nečakec je bil tako droben, da so mu bila vse 56 takooo velike user posted image

(odgovor članu Lucka9)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?