diillan
|
Dobro jutro, ne želim pametovati, samo opisati mojo prvo nosečnost, ki je bila pred 21 leti, stara pa sem bila 19 let. Takrat se ni čisto nič kompliciralo, ni bilo interneta in vseeeeeh teh informacij, kot je sedaj, nihče mi ni povedal kaj lahko in kaj ne smem jesti, prvi UZ sem imela v 22 tednu, ni bilo NS, ni bilo vseh raznoraznih dodatnih testov, pa kljub temu,hvalabogu, sem rodila normalnega fanta. Želim povedati, da se sedaj vse preveč sekiramo in kompliciramo in s tem samo škodimo sebi in tem pikicam, še nerojenim. Jaz jem vse,kar mi zapaše, pridelala sem cca 7-8 kg, torej vodim , skoz me neki boli, našli so mi velik miom (3,7cm), ki lepo raste, predvsem imam konstanto migrene in to tako hude, da več ne vem, kaj naj delam, ampak, vse to je del nosečnosti in je čisto normalno. Punce, ne se sekirat, to je najlepše obdobje vsake ženske, zato ga je treba uživati,... Ni lepšega, ko te neki požgečka iz notranje strani, takrat pozabim na vse bolečine. No,ne bom vam več solila pameti . Za spol sva izvedela na AMNIO. Želeli smo pa vedeti spol, zato, da si kaj pripravim, ker žal, je vse ali roza ali modro , neutralne barve pa bolj malo.
|