|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2015
8.12.2014 9:36:59   
Tara9
Jutro aprilčice,

nič več ne čvekamo, smo se polenile user posted image , ali pa vas je vse fb "vzel". Kakorkoli, čas, da se malo javim.

Lucka jaz sem imela z glavobolom težave v zečetku nosečnosti, je bilo kar nadležno, zdaj (trkam) so se pa umirili. Res pa je, da sem na začetku nehala kavo pit, zdaj si pa vseeno privoščim eno švoh zjutraj in se mi zdi, da je veliko bolje.

Drugače sem tudi jaz v 22. tednu, in ne morem ravno reči, da sem polna energije, prej obratno. Vsak dan komaj čakam konec službe, da se na kavč vržem user posted image . Drugače pa je počutje solidno, razen krvavečih dlesni, nimam nekih hudih težav (spet trkam) in naj kar tako ostane.

Tudi mene zanima katere številke oblekic boste kupovale? Jaz pojma nimam, sploh ne vem na katerem koncu bom začela z nakupi. Za enkrat nimava še nič, me pa počasi malo želja po nakupih lovi, tako da še kakšen mesec in akcija. Kdaj greste v šolo za starše? Jaz nekaj o februaru razmišljam, moram naju prijavit.

Lep začetek tedna vam želim

(odgovor članu Lucka9)
Neposredna povezava do sporočila: 776
8.12.2014 12:24:14   
pisanmetulj
Tukaj je res vse potihnilo user posted image .

Jaz bom kaj malega začela kupovati v januarju, ker dlje časa ne bom zdržala user posted image . Nameravala pa sem kupiti nekaj oblekic številka 56 in nekaj 62. Če je večje, po mojem mnenju ni problem obleči. Pa še user posted image tako hitro rastejo, da jim je kmalu vse premajhno.

Midva greva v šolo za starše februarja, naju bom pa v januarju prijavila.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 777
   [Brisano sporočilo]
10.12.2014 19:25:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pisanmetulj)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
11.12.2014 6:13:44   
Lucka9
jaa vse je nakam tiho... smo vse res na fbju... no jaz se bom potrudila na obeh bit ;)...

Ammm mene pa zanima, če ste vse rekle NE kavi user posted image user posted image . jaz sicer ne pijem prave črne kave, le morda enkrat na teden pa še to 3/4 mleka zraven hehe... drugače pa pijem tisto instant, ki jo preliješ z vrelo vodo... zdravnicam mi ni nič rekla, da je strogo ne smem... je pa res da imam nizek pritisk...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 779
11.12.2014 8:13:16   
Tara9
Mogoče bo pa na koncu, čez par mesecev tema spet oživela, ko se bo začela akcija user posted image .

Drugače pa Lucka9 jaz pijem kavo že od začetka. Sicer nisem nek strašni kavoman, spijem eno jutranjo kavico, ampak z velikooooo mleka. Imam nizek pritisk in brez nje sledi glavobol in omotičnost, tako da mi kar paše.

MerilynB bravo za morfologijo user posted image . Tudi jaz sem jo dala čez. Izvedela, da bomo imeli princeskico user posted image , ki je trenutno velika 20cm in težka 400g. So ti merili maternični vrat? Meni niso, pa sem nekako upala, da mi ga bo. Zredila sem se cca 5kil, in me je sestra kregala, da se do zdaj ne bi smela še redit user posted image , ginekologinja ni pa nič rekla, tako da očitno ni take krize.

(odgovor članu Lucka9)
Neposredna povezava do sporočila: 780
   [Brisano sporočilo]
11.12.2014 9:54:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 781
11.12.2014 10:07:07   
Tara9
Potem se ti tvoja G res posveti. Jaz sem šla na privat UZ prejšnji teden in je nenormalna razlika. Tam smo 40minut čekirali, če je vse ok z malčico, na redni morfologiji sem bila pa slabih 10 minutk na UZ-ju, brez merjenja materničnega vratu. Me je pa pa ta privat G naročila naslednji teden na to merjenje, ker je rekla, da je najbolje v 23. tednu to opravit, tako da zadnjič ni želela, zdaj čakam še to, da bom mirna. Moji G pa niti na pamet ni prišlo, da bi kaj merili user posted image .

Tehtala sem se tudi jaz oblečena in v škornjih, tako da je realna kilaža še malo manj, tako da ne vem zakaj je bila sestra tečna, sama mislim, da ni še neke krize. Moja malčica tudi skače po trebuhu, ima zvečer ponavadi žurko user posted image . Trebuh mi še nič ne skače, ker za zdaj sedi na riti in čutim brcike čisto nizko

Neposredna povezava do sporočila: 782
   [Brisano sporočilo]
11.12.2014 10:18:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 783
11.12.2014 10:23:48   
Tara9
user posted image  user posted image  kako simpatičen izraz, mali knedelček. Mah moja morfo je bila ekspres res, če ne bi imela samoplačniške bi bila kar malo žalostna. No naša gospodična mi pa po mehurju skače, da včasih komaj zdržim. Upam, da se bo obrnila na glavo, sej vem, da ima še več kot dovolj časa, ampak vseeno.

Neposredna povezava do sporočila: 784
   [Brisano sporočilo]
11.12.2014 10:30:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
11.12.2014 10:36:59   
Tara9
Viš kako sva oživeli temo user posted image  user posted image , upam, da bova spodbudili še katero, da se vrne nazaj user posted image .

Midva sva na samoplačniški morfo dobila 3d/4d slikice obraza, sicer je gospodična še prava suhica, ampak nama je dovolj. Ne bova šla več, sva tudi rekla, da ni potrebe. Sej tudi to ne bi šla, če ne bi bila po redni poti vedno bolj na hitro obravnavana. Zdaj še vrat izmerit potem pa mir.

A za spol nista nič firbca? Mene je tako razganjalo, da ne bi zdržala. Sicer mi je vseeno, ampak sem bila firberc user posted image . Boš pa imela lepo presenečenje na koncu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 786
   [Brisano sporočilo]
11.12.2014 10:55:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 787
11.12.2014 11:11:55   
Tara9
Uf jaz sem vedno govorila, da bom želela izvedeti spol in sem ga res potem želela, firbec babji kaj čmo user posted image . Sem pa imela občutek, da je fantek, ampak me je varal, sicer pa tudi nama sploh ni važno, samo da je žabica zdrava. Kje boš rodila in kdaj imaš PDP? Mogoče si že napisala, ampak nimam pojma.

Midva sva zdaj okupirana z urejanjem bajte, tako da še nič ne zapravljava, me pa zdaj že pošteno vleče v prve nakupe. Ampak ja, tudi mi čakamo naslednje leto, potem pa začnemo s šopingi user posted image . Imam pa tudi jaz raje nevtralne reči, ampak kakšna roza bo morala bit vmes user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 788
   [Brisano sporočilo]
11.12.2014 11:14:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 789
11.12.2014 11:21:35   
Tara9
Katerega sta zbrala na koncu?

No, mogoče se pa srečava, moj PDP je pa 19. 4. user posted image , čeprav je malo večja in po merah ustraza 16. 4., mi pa niso nič spreminjali datuma.

Neposredna povezava do sporočila: 790
   [Brisano sporočilo]
11.12.2014 13:03:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 791
11.12.2014 14:00:55   
Tara9
Ooo super voziček user posted image  user posted image . Sicer nobenega nisem še sprobala, ampak po prebranem ustreza mojim kriterijem. Všeč mi je user posted image . Upam, da ga hitro dobita. Midva ga bova januaja naročila, ostalo pa potem počasi, malo po malo, največ konec februarja, ko bom že na dopustu in se bom guštirala user posted image .

Jap, oven ali bikec, jah trma bo kakorkoli obrneš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 792
   [Brisano sporočilo]
11.12.2014 14:06:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 793
12.12.2014 15:17:43   
pisanmetulj
Mi smo tudi imeli že morfologijo in je z otročkom vse v redu user posted image . So mi pa ugotovili, da imam predležečo posteljico in zato otroček leži prečno. Upam, da zaradi tega ne bo kakšnih večjih težav. Nisem pa dobila nobene slikce. Ve ste dobile? Kdaj pa nameravate v šolo za bodoče starše?

MarilyinB za katerega Takota pa sta se odločila?

Neposredna povezava do sporočila: 794
12.12.2014 15:23:59   
Tara9
Pisanmetulj meni je rekla, da lega posteljice nima neke strašne veze, upam da potem to drži. Moja je sicer visoko desno kolikor razberem iz materinske. Jaz sem dobila 3 slikice. V šolo za sterše greva pa prvi teden v februarju, januarja naju bom naročila. Pa vidva?

MarilynB mene se prav navdušila s temi Takoti, res so mi všeč. A si to kje sprobala, al samo naročila preko spleta?

(odgovor članu pisanmetulj)
Neposredna povezava do sporočila: 795
   [Brisano sporočilo]
12.12.2014 15:27:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 796
13.12.2014 11:45:35   
Lucka9
Živijo user posted image

Moja morfologija bo očitno 22.12 :). se je že veselim. Upam, da mi bo dala slikice naše pike poke drugače bom pa rekla... res bi rada imela še kakšno slikouser posted image .

Jaz se počutim kot balon, vse me nekam tišči, kot da bom jutri rodila, pa me je kolegica potolažila, da je to zato ker sem bolj drobna in vse to čutim. Je pa moja pikapoka precej aktivna user posted image . Posebno zvečer... kakšen dan bolj kakšen dan manj. samo je kativen otroček.

Midva bova vozičke tudi že počasi naročila, stvari sem veliko dobila od sestre... ostalo pa počasi do aprila... user posted image .

Moram še na faksu se potrudit, da bodo vse stvari poštimane pa da bo potem luštno user posted image .

za katere vozičke ste se odločile? midva sva se za Baby Merc- Maylo http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-baby-merc-maylo-3v1-7# ..

Neposredna povezava do sporočila: 797
   [Brisano sporočilo]
13.12.2014 22:40:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lucka9)
  Neposredna povezava do sporočila: 798
15.12.2014 16:40:41   
**slončica**
Hey hey:-)Kako ste kaj?Za mano je ze tudi morfologija in je vse tako kot mora biti, razen za spol nisem zvedela ker je sramezljivcek in se skriva kaj ima med nogamiuser posted image Upam da se bom imela kaksen ultrazvok,da izvem kaj je ker me resnicno firbec dajeuser posted image Sem pa srecna da je z otrockom vse okuser posted image

Tudi midva s partnerjem bova zacela z nakupovanjem v mesecu januarju-februarju, in se ze veselim tega dogodkauser posted image

Ze veste v kateri porodnisnici boste rodile?Jaz se odlocam med Trboveljsko porodnisnico,ker sem iz Zasavja in pa med Novomesko porodnisnico, ki pa bom v prihodnje tam zivela.Ima mogoce katera kaksne izkusnje. stema dvema porodnisnicama??

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 799
17.12.2014 9:57:58   
soncek87
slončica.. tut jz razmišljam da bi sla v NM, sam kukr sm brala forum sam newm iz katerega leta pisejo da je v porodni vse super fajn na oddelku pa steboj nekateri delajo katastrofa.. Tko da newem.. Pri nas so vse iz tega okoli ša rodile v nm in je vse ok.. sam dejansko pa nimam pojma.. Drugače pa razmišljam se za lj.. nism se se cist odločila.. v Lj mam poznanstvo ki delajo na kliničnem.. mrde bi to tut kj pripomoglo.. newm... :D
kdaj mas PDP?

(odgovor članu **slončica**)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?