Tara9
|
Ojla se javljam tudi jaz, tudi pri nas smo končno začeli z nakupi, sem kar nekaj odlašala, zdaj sem se pa le spravila na delo. Sva kupila previjalno in posteljico, se nama je posrečilo in sva našla v enaki barvi, kot je sobica, saj je bila namreč sobica za najino punčko do zdaj soba za goste. Tako, da bo vse lepo pokompletirano. Aha in voziček je naročen, pride pa februarja enkrat. Daagi bo zdaj začel z beljenjem in podobnimi rečmi, je treba sobico malo oživet, da ne bo preveč resna. Oblekice sem dobila od nečakinje, se moram pa lotiti sortiranja v kratkem, ker pojma nimam koliko česa imam. Sem rekla, da si bom pisala na seznamček in potem dokupila vse potrebno. Ime za najino princesko je tudi že izbrano, sva ga imela že od prej, ker je edino, s katerim se oba strinjava. Inčika na tvojem seznamu pa se mi najbolj dopadeta Zoja in Taja, sta bila tudi moja kandidata, ampak ni šlo preko dragega . Jaz sem bila včeraj na pregledu, pridelala sem 8kg, trebušček lepo raste. Nasledjič v 32. tednu mi bo baje naredila še en dodatni UZ, da preveriva, če je moja punčica že na glavici, na morfologiji je še po ritki skakala . Ste se že naročile v šolo za sterše? Midva začneva čez 3 tedne. Do zdaj se mi je vse še tako daleč zdelo, zdaj na enkrat pa imam občutek, da bodo šli tile 3 mesec en, dva tri . Nič, šibam dalje, bodite lepo
|