Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: astrid1 Kaj si zdaj hotela povedati? Meni ni čisto jasno. Da eni komplicirajo, drugi pa so pretirano brezvestni? Tako pač je. Sama sem se v nosečnosti tudi zelo pazila, ker je bila rizična, pred tem sva se zdravila zaradi neplodnosti, še prej pa nisem mogla dolgo zanositi. Na tega otroka sem čakala 10 let. In če se je komu zdelo, da kompliciram, je to bil njegov problem. Sama sem živela tako, da sem sproti krotila svoje strahove tako, da sem vse delala po "reglcih". Tako pač je. Nihče ni popoln, vsi imamo slabe plati. enako pri meni. zdajle v drugi nosecnosti, ko je sploh nismo nacrtovali je malo drugace, ampak vseeno ne jem dolocenih jedi, ki so na seznamu prepovedanih, vseeno veliko pocivam, ker sem v prvi imela tezave z MV, pa jih zdaj nocem....Za nekoga kompliciranje, za mene je bilo nekaj obicajnega in sproscenega-skodila nisem nobenemu. Kljub kompliciraju v nosecnosti in se kompliciranju pri uvajanju GH, moj otrok nima alergije, je zelo zdrav. Adaptirano mleko je pil do 2,5 leta . grozna mama, ha. Kljub temu, da ima od 3 leta tablico in lahko glada TV, je suh, aktiven, sporten in misicas_t, ne duha ne sluha o spehu, v soli pa je tudi zaenkrat nadpovprecen. kar se tice samostojnih pohodov v solo vcasih- mojega sosolca je povozil avtobus na poti iz sole. Nesrece so se dogajale. Pa vseeno ni bilo pol toliko avtov na cesti, pol toliko hitrih avtov kot so zdaj, ni bilo toliko mladih neizkusenih voznikov na cestah, na pleh se je bolj pazilo kot zdaj..... Veliko vec kriminala je zdaj, vec perverznezev, vec vsega je zdaj. Cas se spreminja, tudi ljudje, miselnost, tehnologija.... O vzgoji je veliko vec govora kot vcasih, veliko vec knjig, teorij, nacinov..... pa se vedno ni nobena idealna... vcasih je bilo veliko vec po riti, za usesa, lasanja..... tako v soli, kot doma. Ce bo danes en otrok sam sel v solo, se potepal naokoli, igral na kombanju, bil umazan, lacen....kar je bilo za nasa otroska leta normalno.... ga bo tokrat socialna vzela, ljudje pa kazali s prstom, da ga starsi zanemarjajo..... pac vsak po svoje. tak kot se meni smili otrok, ki mu stars ne dajo nikoli tablice, tv-ja....kot tudi tisti, ki prezivijo pol dneva za tablico.... ampak nimam kaj obsojat. Tako kot jaz mislim, da imamo nekje zlato sredino in delam prav za mojega otroka, tako lahko misli tudi druga mama- vecina nas itak hoce samo dobro za svoje otroke
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 18.6.2014 17:42:15 >
|